Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Jose  - bladzijde 6
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Jose  - bladzijde 6
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Jose
  Ervaring met medium Jose
  Lieve Jose, dit is de zoveelste keer. Het is precies uitgekomen wat je zei. Ik heb volledig vertrouwen in je woorden.




Ervaring van n met medium Jose   Ervaring van n met medium Jose   Ervaring van n geplaatst op 17 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Jose  


Ervaringen van bezoekers met medium Gaby
  Ervaring met medium Gaby
  Gaby dankjewel . klopt zo wat jij gezegt heeft. dankjewel helemaal goed gekomen . bent keigoed . kelly.




Ervaring van kelly met medium Gaby   Ervaring van kelly met medium Gaby   Ervaring van kelly geplaatst op 17 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Gaby  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Anny, je bent zo goed. Je voorspellingen komen telkens uit. Je worden zijn krachtig en gaan altijd over de kern van de zaak.Ho.




Ervaring van Ho met medium Anny   Ervaring van Ho met medium Anny   Ervaring van Ho geplaatst op 17 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Pasgeleden je voor het eerst aan de lijn gehad. Je vertelde gaat een elektrisch apparaat kapot binnen een maand. Top nog sneller in 2 weken gaf helaas mijn magnetron de geest goed van je hoor ook met tijd. Nu de rest nog.




Ervaring van Yo met medium Lilith   Ervaring van Yo met medium Lilith   Ervaring van Yo geplaatst op 21 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Lieve Anny, je bent een geweldige vrouw, zo lief en zo sterk. Hoe vaak ik je ook spreek, je blijft altijd bij hetzelfde. Morgen hoop ik dat het uit komt. Zo ja laat ik het gelijk weten!.

succes met wat we besproken hebben, hoor via G wel of er wat uit is gekomen.

Tot snel dikke knuffel




Ervaring van Patricia met medium Anny   Ervaring van Patricia met medium Anny   Ervaring van Patricia geplaatst op 23 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Jolie
  Ervaring met medium Jolie
  Hallo Jolie, Hartelijke bedankt voor je support in deze voor mij moeilijke periode. Door jou kan ik mijn twijfels laten varen en zo weet ik dat ik de goeie weg ga. De oefeningen die je meegeeft vind ik ook erg prettig en die maken me sterker! Ik zou je zeker aanraden bij mensen die helderheid willen. Groetjes, Vera.




Ervaring van Vera met medium Jolie   Ervaring van Vera met medium Jolie   Ervaring van Vera geplaatst op 24 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Jolie  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Erika, je hebt me in deze droeve dagen van terreur weer wat vertrouwen gegeven. In het leven en mensen, je zegt wat je ziet. Dank voor alle steun. Je hebt me vertrouwen gegeven in de toekomst en dat we dit als volk gaan te boven komen. Meine.




Ervaring van Meine met medium Erika   Ervaring van Meine met medium Erika   Ervaring van Meine geplaatst op 25 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Lieve Anny, jaaaaaaaaaaaaaaa de test was dinsdag positief. Je had het gezegd en was zo stellig. Bedankt en ik bel snel weer. Dikke knuffel.




Ervaring van Patricia met medium Anny   Ervaring van Patricia met medium Anny   Ervaring van Patricia geplaatst op 25 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve Derya, heb je een paar keer gesproken, je zegt altijd hetzelfde. Voorgaande aan deze poging zei je dat het raak zou zijn en je had gelijk. Over twee weken weet ik of het idd een tweeling word maar nu al zielsgelukkig.

Dank je, je bent een kanjer.




Ervaring van Patricia met medium Derya   Ervaring van Patricia met medium Derya   Ervaring van Patricia geplaatst op 25 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Pieter-Jan
  Ervaring met medium Pieter-Jan
  Ik was zo onzeker over mijn vriend. Ziet hij mij nog graag? wat brengt de toekomst. Hebben we samen een mooi leven voor ons? Pieter-jan heeft me enorm geholpen en relatieadvies gegeven. Ik dank medium PJ oprecht. Faith. Het gaat goed met Kristof. We werken er samen aan en gaan voor een mooie toekomst samen.




Ervaring van Faith met medium Pieter-Jan   Ervaring van Faith met medium Pieter-Jan   Ervaring van Faith geplaatst op 27 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Pieter-Jan  


Ervaringen van bezoekers met medium Louise
  Ervaring met medium Louise
  Lieve Louise, je bent 5 steren waard. Ik had een tijd geleden met je gesproken over mijn werk, en mijn vriend. Alles is uitgekomen, ONGELOOFLIJK. Je bent de beste medium, dankjewel voor alles.




Ervaring van Tinike met medium Louise   Ervaring van Tinike met medium Louise   Ervaring van Tinike geplaatst op 28 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Louise  


Ervaringen van bezoekers met medium Mei Ying
  Ervaring met medium Mei Ying
  U voorspelde een rechtszaak wat ik op dat moment nog niet kon plaatsen. Vanochtend kreeg ik te horen dat er inderdaad een rechtszaak komt.




Ervaring van b met medium Mei Ying   Ervaring van b met medium Mei Ying   Ervaring van b geplaatst op 1 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Lieve Desteny, ik ben erg dankbaar voor uw hulp. Keer op keer heeft u gelijk en weet u mijn gevoel correct te beschrijven en voelt u precies hoe het in elkaar zit. u bent zeer direct, helder en uw healing is top. Ik voel me een nieuw persoon die ik al heel lang niet meer bent geweest. Dank u voor alles wat u voor me heeft gedaan. Top.




Ervaring van Verloren K. met medium Desteny   Ervaring van Verloren K. met medium Desteny   Ervaring van Verloren K. geplaatst op 1 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Je waarneming klopte. het gesprek ging super. Je bent kort, zuiver en krachtig.
Je bent geweldig en zeker een aanrader.




Ervaring van Ans met medium Mierke   Ervaring van Ans met medium Mierke   Ervaring van Ans geplaatst op 3 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Hoi Desteny, ik heb een super reading gehad van u. Een vriendelijke stem, ik stel u een vraag waar je een kort antwoord op geeft. U kan me gelijk zoveel duidelijke antwoorden geven. Ik ga u zeker weten bellen als ik ben bevallen. Om u ook nog een bevestiging te geven of u ook daar gelijk in heeft gehad.

Groetjes Cindy.




Ervaring van Cindy met medium Desteny   Ervaring van Cindy met medium Desteny   Ervaring van Cindy geplaatst op 3 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Gewoon even mijn enorme dank, groetjes het Meisje.




Ervaring van Meisje met medium Carola   Ervaring van Meisje met medium Carola   Ervaring van Meisje geplaatst op 6 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  klopt echt altijd. top. Erika.




Ervaring van :-) met medium Erika   Ervaring van :-) met medium Erika   Ervaring van :-) geplaatst op 8 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  jij bent echt super.
Jij blijft mij verbazen.
Je bent een eerlijk en op recht medium die de dingen zegt hoe ze zijn.




Ervaring van Leentje met medium Carola   Ervaring van Leentje met medium Carola   Ervaring van Leentje geplaatst op 10 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Alsina
  Ervaring met medium Alsina
  Liefdevol en warm. dankjewel Alsina.




Ervaring van Evelien met medium Alsina   Ervaring van Evelien met medium Alsina   Ervaring van Evelien geplaatst op 12 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Alsina  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Niet te geloven, je was er vlak op. Dank, want het heeft me veel leed voorkomen. Pol.




Ervaring van pol met medium Jo   Ervaring van pol met medium Jo   Ervaring van pol geplaatst op 12 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Kera
  Ervaring met medium Kera
  Bedankt voor je goede adviezen. Ik kan mijn hart luchten bij Kera. Ik ben superblij met haar. Dank u. ik bel je zeker nog terug. Celisa.




Ervaring van Celisa met medium Kera   Ervaring van Celisa met medium Kera   Ervaring van Celisa geplaatst op 15 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Kera  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Een consult om nooit te vergeten, echt een aanrader. Ik hoorde dingen die zij echt niet kon weten. Ik bedank jou voor de tips en inzichten.




Ervaring van w met medium Anke   Ervaring van w met medium Anke   Ervaring van w geplaatst op 16 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Dank voor alles gedurende het jaar. Wens je het beste voor 2016. Mark.




Ervaring van Mark met medium Yuorah   Ervaring van Mark met medium Yuorah   Ervaring van Mark geplaatst op 19 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  lieve Yuorah, bedankt voor al je gesprekken.
jij bent heel goed. Je hebt een mooie voorspelling gedaan. Zo blij dat het is uitgekomen. Fleur.




Ervaring van Fleur met medium Yuorah   Ervaring van Fleur met medium Yuorah   Ervaring van Fleur geplaatst op 21 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Heb u gesproken. Bedankt voor het fijne gesprek en de inzichten. Het is gemakkelijk praten met je. Ik blijf je bellen, ook in het nieuwe jaar.




Ervaring van D. met medium Guillermo   Ervaring van D. met medium Guillermo   Ervaring van D. geplaatst op 23 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Hartelijk dank voor de zeer bijzondere reading. Die ik net met je heb gehad.

Linda
xx.




Ervaring van Linda met medium Mierke   Ervaring van Linda met medium Mierke   Ervaring van Linda geplaatst op 26 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Lieve Nina,

Hierbij wil ik je erg bedanken voor je adviezen als medium in 2015. ik heb weer de kracht gekregen om verder te gaan en vooruit te kijken naar 2016. dank voor het vertrouwen en je inzet. Leentje.




Ervaring van Leentje met medium Nina   Ervaring van Leentje met medium Nina   Ervaring van Leentje geplaatst op 30 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  zuiver advies. Karlien is medium dat goede inzichten geeft. Ik heb haar aantal keer gesproken en alles klopt. M.




Ervaring van M met medium Karlien   Ervaring van M met medium Karlien   Ervaring van M geplaatst op 2 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Mei Ying
  Ervaring met medium Mei Ying
  Lieve Mei Ying, ik wil je bedanken voor je luisterend oor. Je kon mij altijd goed gerust stellen. Je gaf mij het vertrouwen dat het weer goed zou komen. Je bent echt een schat van een mens.
Alles wat je zei over de situaties klopte.

Groet,
Ise
x.




Ervaring van Ilse met medium Mei Ying   Ervaring van Ilse met medium Mei Ying   Ervaring van Ilse geplaatst op 3 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Ik heb met mevrouw Violette gesproken. Mevrouw wist wat me wensen waren zonder dat ik het haar hoefde te vertellen. Ze heeft me gerust gesteld. Voelde heel goed wat ik wilde. Het heeft me heel erg geholpen vooruit te denken en komen. Ik ben zeer tevreden, ik dank haar van harte. En ik raad iedereen aan om deze lijn te bellen.




Ervaring van Meryem met medium Violette   Ervaring van Meryem met medium Violette   Ervaring van Meryem geplaatst op 5 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Ik wil mevrouw Violette zeer bedanken voor het gesprek. Mevrouw wist zonder dat ik haar vertellen hoefde wat me wensen waren. Ze heeft me heel erg gerust gesteld en geholpen.




Ervaring van Meryem met medium Violette   Ervaring van Meryem met medium Violette   Ervaring van Meryem geplaatst op 5 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve medium Anouk, uw drie voorspellingen van mijn werk. Nieuwe gastouder en mijn examenuitslag zijn allemaal uitgekomen. In een woord bent u voor mij een SUPER MEDIUM. En voor nu mijn gids die mij de goede richting opstuurt in het leven. Mijn dank is groot dat ik u telkens mag spreken en uw goede advies mag opvolgen. Tot gauw en de vriendelijke groet van Lilian.




Ervaring van Lilian met medium Anouk   Ervaring van Lilian met medium Anouk   Ervaring van Lilian geplaatst op 5 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Goed consult. Kort maar krachtig. Desteny heeft me duidelijk verteld wat ik wenste te horen. Dank.




Ervaring van Namaz met medium Desteny   Ervaring van Namaz met medium Desteny   Ervaring van Namaz geplaatst op 5 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Nina. Gewoon een berichtje voor jou. Omdat je top bent. Dank.




Ervaring van Chantalle met medium Nina   Ervaring van Chantalle met medium Nina   Ervaring van Chantalle geplaatst op 6 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  heb met Anke gesproken. heeft op al mijn vragen een antwoord gehad en heeft in vele dingen mij inzicht gegeven. kon veel over mij vertellen wat ook klopte. zal haar zeker aanbevelen bij mijn bekenden kring. liefs V.




Ervaring van Vivien met medium Anke   Ervaring van Vivien met medium Anke   Ervaring van Vivien geplaatst op 7 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden