Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Cassandra  - bladzijde 12
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Cassandra  - bladzijde 12
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  een ster (5) in haar werk. dank je wel.




Ervaring van iris met medium Cassandra   Ervaring van iris met medium Cassandra   Ervaring van iris geplaatst op 22 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Een consult met mooie inzichten. Gunter, je bent een van de beste mediums. Ik ben er zeker van dat de voorspellingen voor de toekomst ook gaan uitkomen. ik bel je zeker nog.




Ervaring van Zeliha met medium Gunter   Ervaring van Zeliha met medium Gunter   Ervaring van Zeliha geplaatst op 23 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Liefs Anke, jou zuiverheid en directheid is wat ik nodig heb, ja draait er niet omheen maar begrijpt mij tegelijkertijd ook. Dankjewel ik bel je gauw weer. Liefs.




Ervaring van W met medium Anke   Ervaring van W met medium Anke   Ervaring van W geplaatst op 26 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Rika
  Ervaring met medium Rika
  Bedankt Rika voor ons gesprekje net . U weet precis wat ik overhebt,. Nu kan ik rustig gaan slapen .sorry dat de verbinding was gebroken . Ik bel uw volgende week terug .u bent echt heel goed. Super en heel lief . GBU Rika .




Ervaring van Anoniem met medium Rika   Ervaring van Anoniem met medium Rika   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met medium Angelo
  Ervaring met medium Angelo
  Hoi, via Bianca aan jou gelinkt. Het gaat over een reiniging. Vooral voor mijn vriend maar eigenlijk voor samen. We zijn beiden hsp. Vooral bij hem "hangt" iets. Het bezorgd ons nogal wat ellende en voor hem verkeerde inzichten. Es x.




Ervaring van Esther met medium Angelo   Ervaring van Esther met medium Angelo   Ervaring van Esther geplaatst op 28 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelo  


Ervaringen van bezoekers met medium Mei Ying
  Ervaring met medium Mei Ying
  Lieve Mei,

Je woorden zijn oprecht en dat waardeer ik enorm.

Je bent een engel.
Dank je wel TOPPER.

Dikke kus Fatima.




Ervaring van Fatima met medium Mei Ying   Ervaring van Fatima met medium Mei Ying   Ervaring van Fatima geplaatst op 29 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Monique je bent top. en we voelen elkaar goed aan. voor mij ben je een top medium maar ook vertouwd gevoel bij . bel je gauw .




Ervaring van karin met medium Monique   Ervaring van karin met medium Monique   Ervaring van karin geplaatst op 29 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Beste Jo, ik wil u hartelijk bedanken voor het mooie consult, u bent super goed. U wist meteen gedetailleerde dingen te vertellen die een ander niet kan weten. U bent echt meer als vijf sterren waard, een 10 plus, heel hartelijk bedankt, tot binnenkort.




Ervaring van giva met medium Jo   Ervaring van giva met medium Jo   Ervaring van giva geplaatst op 6 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, de voorspelling die je had geDaan ivm met mijn ex man is uitgekomen. Ik kon het toen niet plaatsen maar het heeft al plaats gevonden echt super goed gezien.
Ik vertrouw je volkomen dat het ook met de liefde goedkomt alleen dat wilt maar niet komen.
Ik dank je voor je zuivere consulten.
Dikke knuffel en tot gauw xxx.




Ervaring van N met medium Anouk   Ervaring van N met medium Anouk   Ervaring van N geplaatst op 7 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Dank je wel lieverd voor je gesprek van net .
Je bent een lieve en warme vrouw .
Ik heb alle vertrouwen in jou en wacht het rustig af .
Hopelijk komt alles goed ook dinsdag .
Doei lieverd ik zal je vaker bellen .




Ervaring van Vlinder met medium Desteny   Ervaring van Vlinder met medium Desteny   Ervaring van Vlinder geplaatst op 17 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  dank je wel., mooi en duidelijk., heel fijn .




Ervaring van elisabeth met medium Violette   Ervaring van elisabeth met medium Violette   Ervaring van elisabeth geplaatst op 20 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Celine
  Ervaring met medium Celine
  Bedankt Celine , voor ons gesprek net. U bent lieve vrouw om mee te praten . Go to the point, Kort en krachtig, duidelijk, U bent echt een aanrader , ik laat u binnenkort weten wat betreft mijn man en mijn werk. Groetjes xxx.




Ervaring van Anoniem met medium Celine   Ervaring van Anoniem met medium Celine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  dank je :-)
voor het inzicht. Voor de duiding, voor de rust
. dank je.




Ervaring van anoniem met medium Destiny   Ervaring van anoniem met medium Destiny   Ervaring van anoniem geplaatst op 28 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Lieve Antonia,

Ik wil je hartelijk bedanken. Ik stelde je zojuist 1 vraag over de liefde. En deze heb jij keurig beantwoord. En ik kan niet wachten tot het zover is. Ik zat van de week met een vraag over werk en die heb je ook zomaar (positief) beantwoord, zonder dat ik daar om vroeg. En ook geef jij een heleboel antwoorden op vragen die ik mezelf ooit heb gesteld. Maar nog nooit aan iemand heb durven te stellen. Jij stelt me op me gemak, waar ik als kind en puber altijd heb moeten aanhoren dat ik raar ben. Geef jij de verklaring waarom ik ben zoals ik ben en dat daar niets mee is. Daarnaast geef jij mij de tools om mezelf persoonlijk te ontwikkelen. Antonia ik vind je een eerlijk en oprechte vrouw waar ik veel van kan leren.

Groetjes,

Jennifer.




Ervaring van Jennifer met medium Antonia   Ervaring van Jennifer met medium Antonia   Ervaring van Jennifer geplaatst op 2 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Liefs Anke,dank u voor het gesprek je voelde het heel goed aan. ik weet nu waar ik voorsta en ga er proberen met volle moed tegenaan te gaan. Ik hou je zeker op de hoogte.
Liefs.




Ervaring van W met medium Anke   Ervaring van W met medium Anke   Ervaring van W geplaatst op 13 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Lieve Jo, dankjewel voor de tips die je me gaf. De kracht van positief denken, een schot in de roos. Dank je voor de tips en ook alle inzichten en antwoorden die je gaf.




Ervaring van Eveline met medium Jo   Ervaring van Eveline met medium Jo   Ervaring van Eveline geplaatst op 15 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Dankjewel olga voor je fijne gesprek.heel verhelderend. fijne dag vandaag.




Ervaring van Eveline met medium Olga   Ervaring van Eveline met medium Olga   Ervaring van Eveline geplaatst op 20 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Hallo Joke, vorig week was mijn kat weggelopen. Ik belde jou en jij zei je mag stoppen met flyeren. Ze is heel snel terug. Jij had over morgenlicht. Dat klopte helemaal want ze stond klokslag 00.00 voor de terug. Begin van een nieuwe dag. Jouw voorspelling kwam uit. Dank je je wel.




Ervaring van anoniem met medium Joke   Ervaring van anoniem met medium Joke   Ervaring van anoniem geplaatst op 20 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Hallo Gunter, Ik belde jou vorig week omdat mijn kat was weggelopen. Jij zei dat ze morgen weer terug is. Je was er van overtuigd. Ik heb de hele dag gewacht. Iets voor 00.00 in de avond stond ze weer voor de deur. Je had gelijk. Dank je wel.




Ervaring van anoniem met medium Gunter   Ervaring van anoniem met medium Gunter   Ervaring van anoniem geplaatst op 20 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Cor
  Ervaring met medium Cor
  Ik wou al langer iets schrijven dus hierbij. Ik vind je een top medium. Wijs en eerlijk, echt een aanrader en je blijft altijd zo helder en rustig.




Ervaring van karin met medium Cor   Ervaring van karin met medium Cor   Ervaring van karin geplaatst op 21 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Ha lieve Joke, ben die snelle babbel. Plots was het beltegoed op Dank je voor het antwoord, voorgevoel werd bevestigd. Was kort en krachtig flitsend gesprek en thank you x liefs. Wens je veel liefde en zegen x. Je bent echt ene gave van boven en bent echt goed en wat een zuivere voice x:).




Ervaring van snelle babbelbox :) met medium Joke   Ervaring van snelle babbelbox :) met medium Joke   Ervaring van snelle babbelbox :) geplaatst op 22 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  Bedankt voor uw consult.

Wanneer bent u weer online?

Groeten, Angelique .




Ervaring van Angelique met medium Claire   Ervaring van Angelique met medium Claire   Ervaring van Angelique geplaatst op 23 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Maaike
  Ervaring met medium Maaike
  Net met jou een aantal leggingen mogen doen. Zeeeer duidelijk, een super reading.
Je wist niets en toch kwam gelijk het probleem ter sprake, plus rake voorspellingen .
Ik laat je zeker weten hoe de dingen verlopen. Xxx.




Ervaring van Anoniem met medium Maaike   Ervaring van Anoniem met medium Maaike   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Maaike  


Ervaringen van bezoekers met medium Mei Ying
  Ervaring met medium Mei Ying
  Ik vindt haar echt een fantastisch medium. en een pracht van een mens.

Cees.




Ervaring van Cees met medium Mei Ying   Ervaring van Cees met medium Mei Ying   Ervaring van Cees geplaatst op 1 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Lieve Brya, hartelijk dank voor het fijne gesprek. Heb heel veel positiviteit uit ons gesprek kunnen halen en zal beginnen de noodzakelijke beslissingen te maken. Nogmaals hartelijk dank en tot de volgende. Groet F.




Ervaring van Frederic met medium Brya   Ervaring van Frederic met medium Brya   Ervaring van Frederic geplaatst op 2 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Ilse
  Ervaring met medium Ilse
  je had gelijk. het is terug goed gekomen. :).




Ervaring van iris met medium Ilse   Ervaring van iris met medium Ilse   Ervaring van iris geplaatst op 5 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Ilse  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, nog hartelijk dank dat je me bijstond midden in de strijd met mijn zeer boze puberende zoon over zijn ingenomen telefoon. ik neem je tips mee de komende tijd. En die man P .die is onderweg. ik laat het je weten hoor. N.




Ervaring van N met medium Anouk   Ervaring van N met medium Anouk   Ervaring van N geplaatst op 7 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  je bent echt goed. het komt allemaal uit. topper.




Ervaring van iris met medium Nina   Ervaring van iris met medium Nina   Ervaring van iris geplaatst op 12 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Dank je wel voor je consult.
Je ziet de dingen heel zuiver en correct. Je zag dingen in de toekomst die je niet kon weten en toch heb je ze benoemd.
Zowel mijn toekomst als die van mijn naasten kon je vertellen.
Ik heb er veel aan. Bedankt.




Ervaring van Ilse met medium Amber   Ervaring van Ilse met medium Amber   Ervaring van Ilse geplaatst op 15 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Angeli
  Ervaring met medium Angeli
  Je bent heel goed, ongelooflijk hoe je de toekomst van mij en mijn partner kon omschrijven. We halen er veel steun en kracht uit.
Je bent oprecht en heel gericht kom je tot de kern van de belangrijke zaken.
Bedankt.




Ervaring van Eva en Ilse met medium Angeli   Ervaring van Eva en Ilse met medium Angeli   Ervaring van Eva en Ilse geplaatst op 15 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met medium Julie
  Ervaring met medium Julie
  Ze is heel zuiver.kon precies mij omschrijven.en voorspellingen doen wat ik al eerder gehoord heb. Ze is een aanwinst op deze lijn <3.




Ervaring van Chanti met medium Julie   Ervaring van Chanti met medium Julie   Ervaring van Chanti geplaatst op 21 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Julie  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Ik heb Johan ook net even gebeld. en hoop dat het uitkomt wat hij gezegt heeft.




Ervaring van Astrid met medium Johan   Ervaring van Astrid met medium Johan   Ervaring van Astrid geplaatst op 25 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Zojuist een 1e reading van Amber gehad. Ik had 1 vraag. Maar vanuit de kaarten kwamen onderwerpen naar voren die voor 100 % klopten. Hoe bijzonder. Dank je wel Amber. Ik ga je zeker in de toekomst nog een keer bellen.




Ervaring van Anita met medium Amber   Ervaring van Anita met medium Amber   Ervaring van Anita geplaatst op 30 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Hartelijk dank voor het mooie, duidelijke consult.




Ervaring van E met medium Anne   Ervaring van E met medium Anne   Ervaring van E geplaatst op 8 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Heel erg bedankt voor het fijne consult. U bent een lieve, rustige vrouw wat ik erg prettig vind.
Bedankt voor uw geduld, u nam echt de tijd om mij te helpen, super.




Ervaring van Bianca met medium Anne   Ervaring van Bianca met medium Anne   Ervaring van Bianca geplaatst op 12 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden