Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Carola  - bladzijde 37
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Carola  - bladzijde 37
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Alles wat Carola heeft voorspeld is uitgekomen.
Ze is echt goed.
Xx.




Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  Lieve MathildaNili, bedankt voor ons mooie gesprek.
Je ben een aanrader op deze lijn.
Je ben eerlijk en draaide niet om de waarheid te zeggen.
Je voel alles heel goed aan en je voorspellingen zijn zuiver.
Ik wil je langs deze weg nogmaals bedanken en zal zonder meer jou weer spreken.
Groetjes Sahira.




Ervaring van Sahira met medium MathildaNili   Ervaring van Sahira met medium MathildaNili   Ervaring van Sahira geplaatst op 4 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Lieve Chantal ik kon je niet meer bedanken omdat mijn tegoed op was. Dankjewel voor een fijn gesprek weer met jou. Jouw voorspellingen zijn uitgekomen. Je bent super goed.
Je geeft duidelijke inzichten en bevestigd altijd wat ik voel.
Tot Bellens weer.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Chantal   Ervaring van Anoniem met medium Chantal   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Marya
  Ervaring met medium Marya
  Je hebt me een aantal keer te woord gestaan. Je bent zo zeker van je zaak. En ergens voel ik het ook. Je hebt al gelijk gekregen in een aantal dingen. Ben benieuwd.




Ervaring van I met medium Marya   Ervaring van I met medium Marya   Ervaring van I geplaatst op 6 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Nelleke bel ik al n tijdje. Haar voorspellingen zijn tot nu toe uitgekomen. Ze helpt jou ook bepaalde inzichten te geven. Dat helpt enorm.
Een vertrouwd gevoel geruststellend en met liefde
Dankjewel voor ons gesprek vanochtend lieve Nelleke.
Tot gauw XXX.




Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Een zeer goede medium. Kan heel goed invoelen.




Ervaring van Ellen met medium Sid   Ervaring van Ellen met medium Sid   Ervaring van Ellen geplaatst op 7 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Ik heb zojuist lang met je gepraat Sherlock en je hebt mij heel veel inzichten gegeven. Ik wil je daarvoor heel erg bedanken. Ik vertrouw op wat je hebt gezegd gezien en voorspeld hebt.
Alles wat je zei bevestigd mijn gevoel.
Vind je super goed maar dat zei ik de vorige keer ook al. Een echte aanrader.
Bedankt nogmaals
Tot Bellens
X.




Ervaring van Anoniem met medium SherlockOryn   Ervaring van Anoniem met medium SherlockOryn   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Wow. Jij bent goed. Je zag iemand bij me. Je beschreef diegene zo goed. Ook was je spot on met de tijds indicatie. Bizar goed.




Ervaring van I. met medium SherlockOryn   Ervaring van I. met medium SherlockOryn   Ervaring van I. geplaatst op 8 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa, echt zeer straf. Uw helderheid en juistheid over toekomstige informatie. Je werkt zeer intens, zuiver en met toewijding. Dank u wel. J.




Ervaring van Joke met medium Louisa   Ervaring van Joke met medium Louisa   Ervaring van Joke geplaatst op 9 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Ik vind 't een lieve man. Hij heeft een groot inlevingsvermogen. Hij geeft je weer zelfvertrouwen. En dat je 't leven weer 'n beetje van de zonnige kant gaat zien. Hij geeft je rust. En de bevestiging dat ik mij geen zorgen hoeft te maken. Fijne gemoedelijke man om mee te praten. Anoniem.




Ervaring van Anonuem met medium SherlockOryn   Ervaring van Anonuem met medium SherlockOryn   Ervaring van Anonuem geplaatst op 9 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium Julia
  Ervaring met medium Julia
  Wauw, de voorgaande recensies hebben er niet om gelogen. Zonder informatie wist jij mij precies te vertellen waar ik op dit moment sta, wat ik denk en wat ik voel. Ongelofelijk. De personen in ons gesprek beschreef jij zonder enige moeite. Ik ben perplex maar tegelijkertijd dankbaar. Dit was niet wat ik had verwacht, wel wat op dit moment nodig is. Dus dank je wel voor je tijd, je energie en je heldere inzichten. Ik bel zeker nog eens terug.




Ervaring van Marjolein met medium Julia   Ervaring van Marjolein met medium Julia   Ervaring van Marjolein geplaatst op 11 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Heel erg to the point. ziet meteen wat er speelt. En voorspellingen komen uit.




Ervaring van Isabel met medium Beau   Ervaring van Isabel met medium Beau   Ervaring van Isabel geplaatst op 12 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Lieve Beau, je had weer helemaal gelijk.

Dankjewel M




Ervaring van M met medium Beau   Ervaring van M met medium Beau   Ervaring van M geplaatst op 13 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Lieve Beau,

Bij ons eerste contact sloeg je de spijkers al op zijn kop.
Je krijgt waarlijk alles zuiver, duidelijk en helder door.

Je bent een liefdevol, warm en mooi mens met het hart op de goede plek en die comfort en gezelligheid biedt. Bedankt voor wie je bent en wat je voor me gedaan hebt. Tot de volgende keer.

Licht en liefde.

Voor een luisterend oor, advies en zuivere heldere inzichten zonder onnodig tijdverdrijf ga naar Medium Beau.
.




Ervaring van Renate met medium Beau   Ervaring van Renate met medium Beau   Ervaring van Renate geplaatst op 14 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Ja hoor. Je felicitatie was inderdaad op z'n plaats. Je had weer volkomen gelijk. Top. Op naar eind april begin mei .




Ervaring van Ikke met medium SherlockOryn   Ervaring van Ikke met medium SherlockOryn   Ervaring van Ikke geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium Laaya
  Ervaring met medium Laaya
  Wauw alles klopt wat Laaya zegt en ziet.
Tot in details.
Ze is ongelooflijk goed.
Dankjewel Laaya voor jouw mooie Reading.
Tot Bellens
X.




Ervaring van Anoniem met medium Laaya   Ervaring van Anoniem met medium Laaya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Heb Monique een aantal keer gesproken, zij is zeer direct en duidelijk in wat ze wel of niet kan qua inzicht en advies. Dus zo hoef je ook geen valse verwachtingen aan te kweken. En gelukkig is Monique's grens geen beperking want ze kan genoeg. Alle voorspellingen van data's zijn tot nu toe alle keren uitgekomen. Fijne dame om mee te praten toppertje.




Ervaring van Liza met medium Monique   Ervaring van Liza met medium Monique   Ervaring van Liza geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Dankjewel Beau dat je mij goed geadviseerd hebt bij de verkoop van mijn huis. Ik heb er uiteindelijk precies voor gekregen wat ik voor ogen had.

Als ik een eerder bod had geaccepteerd had ik nu een stuk minder ontvangen.

Stukje eigen inzicht met bevestiging van een goed medium.




Ervaring van Trudy met medium Beau   Ervaring van Trudy met medium Beau   Ervaring van Trudy geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Een van de beste mediums die ik ken.

Dankjewel Louisa dat je mij goed geadviseerd hebt bij de verkoop van mijn huis. Ik heb er uiteindelijk precies voor gekregen wat ik voor ogen had.

Als ik een eerder bod had geaccepteerd had ik nu een stuk minder ontvangen.

Stukje eigen inzicht met bevestiging van een goed medium.

Bovendien heeft Louisa vorig jaar al gezien waar de verhuiswagen heenrijdt. Dat doet niemand haar na. Chapeau Louisa.

Ik ken Louisa al heel lang en kan haar van harte aanbevelen. Vele van mijn vriendinnen maken gebruik van haar gave om te zien.




Ervaring van Trudy met medium Louisa   Ervaring van Trudy met medium Louisa   Ervaring van Trudy geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Lieve Nelleke
Je hebt mij zojuist echt waardevolle inzichten gegeven. Ik zal zeker jouw advies opvolgen. Hoe het afloopt laat ik je snel weten. Tot nu zijn al jouw voorspellingen uitgekomen.
Dankjewel dat je op mijn pad bent gekomen.
Xx.




Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Ana
  Ervaring met medium Ana
  Ana is zacht gevoelig, leest je in alle eerlijkheid. Zuiver en puur medium. Zeer prettig en geduldig gesprekspartner.




Ervaring van Sandra met medium Ana   Ervaring van Sandra met medium Ana   Ervaring van Sandra geplaatst op 29 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ana  


Ervaringen van bezoekers met medium Negilia
  Ervaring met medium Negilia
  Ze voelt de mensen en de situaties heel snel en goed aan.




Ervaring van Cathy met medium Negilia   Ervaring van Cathy met medium Negilia   Ervaring van Cathy geplaatst op 29 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met medium Julie
  Ervaring met medium Julie
  Julie heeft gezien dat ik in een relatie zou komen. Chapeau.




Ervaring van Ilse met medium Julie   Ervaring van Ilse met medium Julie   Ervaring van Ilse geplaatst op 1 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julie  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Isha is een zeer zuiver eerlijk medium to the point, met beide benen op de grond. Zelden zo'n eerlijk consult gehad. In onbaatzuchtige overdracht. Dit geeft mij de handvaten me te begeven op mijn lichtend pad. Je kwam voor mij op het juiste moment. Omdat ik het nodig had.
Heel veel dank.




Ervaring van Sandra met medium Isha   Ervaring van Sandra met medium Isha   Ervaring van Sandra geplaatst op 3 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  lola heeft mij een antwoord gegeven op mijn vraag en die is uitgekomen wat zij voorspeld had.
Grote Klasse
bedankt lola.




Ervaring van yvonne met medium Lola   Ervaring van yvonne met medium Lola   Ervaring van yvonne geplaatst op 3 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  Wauw. Die was raak, ik was enorm ontroerd, in positieve zin. Dit is de 1e vrouw die exact benoemde waar ik al jaren mee loop. Je zag wat er is en wat ik ermee mag gaan doen. Het raakte me echt enorm. Je zat er geheel op. Ook wat betreft wat mij te wachten staat en waar ik doorheen mag gaan.en dat het mij zal lukken ook.ik ben benieuwd.ik vind je een bijzondere vrouw en je bent echt heel zuiver. Bedankt lieve schat .je hebt me nu al meer gegeven dan ik gehoopt had, en dat is hoop en kracht. Liefs Mariska.




Ervaring van Mariska met medium MathildaNili   Ervaring van Mariska met medium MathildaNili   Ervaring van Mariska geplaatst op 8 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Hoi Monique,
Ik heb voor 6 weken geleden een fijn gesprek met je gehad. Je vertelde dat ik 11 oktober zou verhuizen.
Ik ben benieuwd of ik maandag een berichtje krijg van de woningbouw. Ik hoop dat je voorspelling uitkomt.




Ervaring van Monique Bergsma met medium Monique   Ervaring van Monique Bergsma met medium Monique   Ervaring van Monique Bergsma geplaatst op 9 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Blessed
  Ervaring met medium Blessed
  Hartelijk dank voor de reading. Ben er blij mee .




Ervaring van San met medium Blessed   Ervaring van San met medium Blessed   Ervaring van San geplaatst op 11 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Lieve Nelleke
Het is echt ongelooflijk wat jii kan zien omdat jouw voorspellingen uitgekomen zijn.
Je bent echt zo goed dat ik er steeds over verbaasd ben.
Ik ben je erg dankbaar dat je me inzichten laat zien en mij adviezen geeft.
Jouw voorspellingen komen uit.
Heel knap.
Dankjewel dat je er voor mij bent.
Tot gauw
XXXX.




Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Leandra
  Ervaring met medium Leandra
  Lieve Leandra,

Even een update over mijn tweelingziel. Hij heeft eindelijk contact opgenomen met mij. En niet alleen dat maar ook eindelijk zijn gevoelens voor mij geuit. Ik kon het niet geloven, je had al die tijd gelijk. HIJ HOUDT ECHT VAN MIJ. Dankjewel Lieve Leandra. Groetjes M.




Ervaring van M met medium Leandra   Ervaring van M met medium Leandra   Ervaring van M geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  De meest zuivere op deze lijn. Hij ontvangt heldere boodschappen die ook uitkomen. Dank je wel. In gedachten bij u, Kato.




Ervaring van Kato met medium Gunter   Ervaring van Kato met medium Gunter   Ervaring van Kato geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Negilia
  Ervaring met medium Negilia
  Lieve Negilia,
Bedankt voor uw reading. U bent een topper.
Laatst sprak ik u heel lang aan de telefoon. Nogmaals dank voor alles. X.




Ervaring van H.H. met medium Negilia   Ervaring van H.H. met medium Negilia   Ervaring van H.H. geplaatst op 22 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met medium Negilia
  Ervaring met medium Negilia
  Lieve Negilia,
Heb je net weer gesproken. Een kort maar een fijn gesprek. Bel gauw terug.




Ervaring van S met medium Negilia   Ervaring van S met medium Negilia   Ervaring van S geplaatst op 23 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Kiki, zonder zelf iets tegen jou te zeggen, alles meteen raak. Ik had duidelijkheid nodig in mijn huidige situatie en die heb je me gegeven, waarvoor dank. Ik houd je op de hoogte.

Groetjes, Enya.




Ervaring van Enya met medium Kiki   Ervaring van Enya met medium Kiki   Ervaring van Enya geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  ISHA is een bijzondere lieve grappige en eerlijke vrouw.
Wil je antwoorden hebben op al je vragen.
Moet je haar zeker bellen.
Zij heeft het altijd goed en alles is uitgekomen.

.




Ervaring van Sandy met medium Isha   Ervaring van Sandy met medium Isha   Ervaring van Sandy geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden