Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Romyna  - bladzijde 11
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Romyna  - bladzijde 11
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  top. 10 punten Romyna :). Iris.




Ervaring van iris met medium Romyna   Ervaring van iris met medium Romyna   Ervaring van iris geplaatst op 14 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Diana
  Ervaring met medium Diana
  Lieve Diana,
Bedankt voor het eerlijke,openhartige gesprek. Je sloeg de spijker op z'n kop. Ik wacht je voorspelling af, ik weet dat je gelijk krijgt. Bel je snel weer. Je bent vijf sterren meer dan waard.
Liefs.ine.




Ervaring van Ine met medium Diana   Ervaring van Ine met medium Diana   Ervaring van Ine geplaatst op 14 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met medium Mei Ying
  Ervaring met medium Mei Ying
  Beste Mei,

Ik ben zeer blij dat ik jou gesproken heb. Je haalde er zoveel informatie uit en vooral ook zo specifiek.

Hartelijk dank.

Rico.




Ervaring van Rico met medium Mei Ying   Ervaring van Rico met medium Mei Ying   Ervaring van Rico geplaatst op 15 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Lieve Donna,
Je zag het goed over me zoon, hij is geslaagd.
Dank je wel.
Liefs,
Anoniem.




Ervaring van Anoniem met medium Donna   Ervaring van Anoniem met medium Donna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Lieve Destiny,

Ik vond het een zeer aangenaam gesprek. Ik had echt nooit verwacht dat ik zoveel positiefs ging horen. U vertelde mij dat ik in een transformatie zit sinds 1,5 jaar En dat kan wel kloppen. Ik voel alsof ik stil sta. 1,5 jaar kan kloppen. Wat ik ook doe ik kom maar niet vooruit. Ik ben blij om te horen dat mijn transformatieproces bijna ten einde is. Want ik trek dit niet meer. Ik weet van mezelf dat er meer in zit. Zoals beloofd zal ik zodra uw voorspelling is uitgekomen u op de hoogte brengen.

Ik ben zeer tevreden over het consult.




Ervaring van S met medium Destiny   Ervaring van S met medium Destiny   Ervaring van S geplaatst op 20 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoe
  Ervaring met medium Zoe
  Bedankt Zoe , kort en krachtig. duidelijk , ik hoef verder niks te zeggen . 5 sterren voor u . Ik bel u binnenkort weer .




Ervaring van Meisje van jungle met medium Zoe   Ervaring van Meisje van jungle met medium Zoe   Ervaring van Meisje van jungle geplaatst op 20 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met medium Mei Ying
  Ervaring met medium Mei Ying
  Lieve Mei Ying,

Ik spreek je al langer en echt met elke voorspelling zit je juist.

Vond het erg fijn om met je te praten.
Jij bent een topper.

Nathalie
xxx.




Ervaring van Nathalie met medium Mei Ying   Ervaring van Nathalie met medium Mei Ying   Ervaring van Nathalie geplaatst op 23 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophie
  Ervaring met medium Sophie
  Hoi Sophie, je net voor het eerst gesproken. Fijn gesprek gehad, positief en met humor.
Mooie voorspellingen tussen nu en 4 weken. Ik ben erg benieuwd wanneer hij initiatief gaat nemen. Nu afwachten, maar wel vol vertrouwen en positiviteit. Ik ga je zeker weer contacten :).




Ervaring van Humor met medium Sophie   Ervaring van Humor met medium Sophie   Ervaring van Humor geplaatst op 28 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophie  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Bedankt Sita alles was uitgekomen , 5 ????????????????????. Voor jou je bent voor mij de beste nu nog de laatste fase. Ik bel je binnenkort weer GBU.




Ervaring van Sitta u weet wel met medium Sita   Ervaring van Sitta u weet wel met medium Sita   Ervaring van Sitta u weet wel geplaatst op 30 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Dankjewel voor de leuke en leerzame reading. U heeft me goed op weg geholpen dank u wel x.




Ervaring van samantha(oma, elisabeth) met medium Desteny   Ervaring van samantha(oma, elisabeth) met medium Desteny   Ervaring van samantha(oma, elisabeth) geplaatst op 2 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Geweldig medium en elke keer klopt alles weer. een voorspelling van jou die komt uit. Je bent goed.




Ervaring van Anna met medium Nina   Ervaring van Anna met medium Nina   Ervaring van Anna geplaatst op 4 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Marian, Je bent goed. Je hebt iets voorgespeld over mijn dochter en die kwam uit. Je bent geweldig. Ik ben benieuwd dat wat jij mij vandaag hebt gezegd uitkomt. Ik laat je zeker weten.




Ervaring van Nelly met medium Marian   Ervaring van Nelly met medium Marian   Ervaring van Nelly geplaatst op 5 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Lieve erica
We kennen elkaar al heel lang vd lijn.
Nog nooit wat geschreven ik geloof echt in je . je zeg t zelfde als andere op de lijn.
Maar je zei zondag dat t gesprek over myn zoon erg possitief zou verlopen en ja was tydens en na gesprek possitief en uitslag bevestiging via dokter volgens deze man zou definitief possitief worden.
Eindelijk na tyd stressen voor min zoon en my.ja t is uitgekomen zoals je gezegt met veel licht sturen bia mijn gidsen gaat hy nu verder tot rust komen zonder wat te moeten en aan xyn ontwikkeling verder werken . Dank je voor je steun en zonnetje .

in.moeilijke tyden op na de volgende belangrijke uitkomst eindelijk na byna een jaar met myn relatie met W.

dikke knuffels van
Een collega je weet wie 😉.




Ervaring van Yolanda met medium Erika   Ervaring van Yolanda met medium Erika   Ervaring van Yolanda geplaatst op 6 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Hoe meer ik met Carola bel, hoe dieper ze zich kan verdiepen in mijn verhaal. De dingen die je vertelde over mijn kinderen en mijn huidige partner, waren zeer correct . Dat kon je gewoon niet weten. Liefs van M.




Ervaring van Mark met medium Carola   Ervaring van Mark met medium Carola   Ervaring van Mark geplaatst op 11 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Bedankt Destiny ,al uw voorspellingen zijn uitgekomen. ben gelukkig getrouwd,nu de rest nog .Proficiat met u verjaardag .bedankt voor ons gesprek net . Vriendelijk bedankt van lacht bekkentje .




Ervaring van Lacht bekkentje met medium Destiny   Ervaring van Lacht bekkentje met medium Destiny   Ervaring van Lacht bekkentje geplaatst op 12 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Gretha
  Ervaring met medium Gretha
  Gretha, ik heb net met jou gesproken en eerlijk gezegd ik kreeg kippenvel. Je hebt dingen gezegd, die jij niet kon weten. Ik wacht de andere voorspellingen af en zal je zeker terugbellen als die uitkomen. Jij bent zeker 5* waard. Groetjes Nelly .




Ervaring van Nelly met medium Gretha   Ervaring van Nelly met medium Gretha   Ervaring van Nelly geplaatst op 13 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Gretha  


Ervaringen van bezoekers met medium Belle
  Ervaring met medium Belle
  Bedankt Belle,voor ons gesprek net,ik heb uw raad gevolgd en het is goed gekomen. met sms'en, niet gedacht dat zo snel zou gebeuren, Ben stuk rustiger geworden.ik bel uw binnenkort weer.Dankuwel.anoniem .




Ervaring van Anoniem met medium Belle   Ervaring van Anoniem met medium Belle   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Belle  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  Hallo Lina eindelijk te pakken gehad. Maar het is zekerrrr de moeite waard.
Je bent een aanrader en ben super blij dat ik je je heb mogen spreken. We hebben gelachen en ook samen gehuild. Je bent voor mij een KANJER ZO LIEF EN EEN TOPPER.
IK GA ALles laten bezinken.
En bel je zodra ik weer terug in het land ben.
Ik wens jou een super vakantie toe en tot ziens.




Ervaring van P met medium Lina   Ervaring van P met medium Lina   Ervaring van P geplaatst op 18 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke, ik moet gewoon een getuigenis plaatsen. Ik heb je meerdere malen gesproken. Vandaag gaf je dit ook aan, ondanks al die mensen die je spreekt. Je blijft aangeven dat er een herkansing voor ons komt. Diep onder de indruk over een komend geschenk uit de hemel, een zoontje. Je bent er 100% van overtuigd. Kippenvel.
Zelfs mijn vroegere hond kwam nog even door. Diep onder de indruk van jou en je prachtige gave. Ik kan niet anders dan vertrouwen op wat jij me hebt aangegeven en voorspeld. Tijd is moeilijk, ik blijf in mijn kracht en positiviteit en laat het universum mij leiden tot de prachtige momenten die jij voorspeld hebt. Mijn dank is groot. Je gaat zeker nog van mij horen :) liefs, M.




Ervaring van Zonnetje met medium Joke   Ervaring van Zonnetje met medium Joke   Ervaring van Zonnetje geplaatst op 21 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Nina,je bent echt een topper.

Hartstikke bedankt.Aagje
.




Ervaring van Aagje met medium Nina   Ervaring van Aagje met medium Nina   Ervaring van Aagje geplaatst op 25 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Dania
  Ervaring met medium Dania
  Dania, je bent een topper. Ik ben heel benieuwd met wat er gaat komen. Ik laat je zeker weten. Groetjes, Nelly.




Ervaring van Nelly met medium Dania   Ervaring van Nelly met medium Dania   Ervaring van Nelly geplaatst op 26 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Hoi Guillermo, even een berichtje voor jou.
Ik heb je in de afgelopen maanden een nu 3 keer gesproken. Enkel bij het noemen van de betreffende namen vertelde je me iedere keer precies hetzelfde. Wat fijn om bij onzekerheid die bevestiging van je mogen te ontvangen, wat een positiviteit breng je over. Ik ben zeer onder de indruk. Bedankt dat jij er bent en je krachtige gave wilt delen. Ik ga je zeker weer bellen :).




Ervaring van M met medium Guillermo   Ervaring van M met medium Guillermo   Ervaring van M geplaatst op 29 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Top medium, alles klopte. Ik heb echt super mooi consult van je mogen ontvangen. Je eerste voorspelling is al uitgekomen. Super bedankt.




Ervaring van H met medium Monique   Ervaring van H met medium Monique   Ervaring van H geplaatst op 30 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Celine
  Ervaring met medium Celine
  Woorden als een warme waterval.




Ervaring van A.N. met medium Celine   Ervaring van A.N. met medium Celine   Ervaring van A.N. geplaatst op 31 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met medium Mei Ying
  Ervaring met medium Mei Ying
  Dank je wel. Je bent echt heel goed en lief. x.




Ervaring van iris met medium Mei Ying   Ervaring van iris met medium Mei Ying   Ervaring van iris geplaatst op 1 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met medium Dina
  Ervaring met medium Dina
  Dina ik heb jou zo juist gesproken. Echt super goed gesprek met jou gehad en echt alles klopt. Geweldig ben je, groetjes van R.




Ervaring van Anoniem met medium Dina   Ervaring van Anoniem met medium Dina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Dank voor alles. Tot gauw. À.




Ervaring van A met medium Jos   Ervaring van A met medium Jos   Ervaring van A geplaatst op 4 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Lieve lieve Gunther,

Wat ben je toch een geweldige man. Heerlijk om mee te praten. Zowel diepgaand, to the point, toekomstgericht alsook met de nodige humor. Je bent eerlijk in datgene wat je doorkrijgt, draait er niet omheen en geeft me ook echt vertrouwen, geruststelling en kracht. Je bent ervan overtuigd dat heeeelheeel snel de waarheid aan het licht komt en zij door de mand valt. De leugens die ons continu uit elkaar hebben gehouden komen aan het licht. Finally. Waaaaauuuuwww ik kan niet wachten en hou mijn hart vast. Maar dit moet gebeuren hoe dan ook en ben ervan overtuigd dat het ook zo zal zijn. Mr ongelooflijk hoe dichtbij het voelt.

Dank voor je mooie woorden. En ja sorry Gunther, pech voor jou hahhaha. Hoewel mocht er een wonder zijn (die niet bestaan haha) dan weet ik je te vinden hahha.

Liefs xxxx.




Ervaring van X met medium Gunter   Ervaring van X met medium Gunter   Ervaring van X geplaatst op 4 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Mei Ying
  Ervaring met medium Mei Ying
  MY, de dingen des levens lopen zoals jij het vertelt. Sterk gezien van je. Ik ben u dankbaar.
Ik ga u nog bellen.




Ervaring van Angelo met medium Mei Ying   Ervaring van Angelo met medium Mei Ying   Ervaring van Angelo geplaatst op 5 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve Cassandra,

Hartelijk dank voor het gesprek van zojuist. Bedankt voor alle helderheid omtrent het huis en wat er staat te gebeuren. Ik zal je zeker nog eens bellen. We wachten af wat september zal brengen.

Veel liefs E.




Ervaring van E met medium Cassandra   Ervaring van E met medium Cassandra   Ervaring van E geplaatst op 5 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Jos.bedankt voor het gesprek net. U bent echt een topper en u wist veel. Tweede keer dat ik had gebeld en veel komt uit. Echt een aanrader, wat een vriendelijke, begripvolle man met een prettig karakter.




Ervaring van A... met medium Jos   Ervaring van A... met medium Jos   Ervaring van A... geplaatst op 5 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Lieve Amber je hebt het weer goed .even wachten zei je en dan komt hij vanzelf terug en het is zo. ben ik blij met jouw uitspraken heerlijk en eerlijk . tot de volgende . dikke kus
.




Ervaring van els met medium Amber   Ervaring van els met medium Amber   Ervaring van els geplaatst op 6 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Top medium. Binnen no-time ziet zij alles tot in de details. Keurig doet zij haar werk ongelofelijk.
Geen tijdverspilling en zij vraagt je ook niets of onnodige dingen. Zij ziet en weet dingen gewoon. Ze is ook heel lief en voelt ook heel betrouwbaar en fijn om met haar een consult aan te gaan. De voorspellingen moet ik nog afwachten maar ik twijfel daar niet aan .

Bedankt lieve Romyna. Jij bent echt oprecht een topper.




Ervaring van Anoniem met medium Romyna   Ervaring van Anoniem met medium Romyna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Hoi Odette, eindelijk kon ik je weer te pakken krijgen. Ik was heel blij. Je stem geeft mij vertrouwen gevoel. In het voorjaar had ik je ook gebeld en de voorspellingen zijn uitgekomen. Je bent hartstikke goed. Ga zo door. Echt een aanrader. Ik zal je zeker weer bellen. Nelly.




Ervaring van Nelly met medium Odette   Ervaring van Nelly met medium Odette   Ervaring van Nelly geplaatst op 11 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Sita bedankt je bent de beste . vijf sterren zijn voor jou .de bankzaken zijn geregeld nu derest nog .GBU ik bel je binnenkort weer .




Ervaring van u weet wel wie ik ben met medium Sita   Ervaring van u weet wel wie ik ben met medium Sita   Ervaring van u weet wel wie ik ben geplaatst op 17 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden