Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Anke  - bladzijde 18
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Anke  - bladzijde 18
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Liefs Anke, heb er vertrouwen. in dat de voorspellingen uitkomen. Je bent heel goed in het aanvoelen. Dank je wel voor het mooie gesprek. Supergoed.




Ervaring van Ann met medium Anke   Ervaring van Ann met medium Anke   Ervaring van Ann geplaatst op 6 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  bedankt. wijze woorden , helder inzicht . Goed medium. Heel veel liefs van Linda.




Ervaring van Linda met medium Nina   Ervaring van Linda met medium Nina   Ervaring van Linda geplaatst op 7 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Bieke
  Ervaring met medium Bieke
  Ik heb niet alleen heel fijn gevoel overgehouden a het gesprek, het klopte ook allemaal wat ze zei.
Ik heb beloofd om een getuigenis te plaatsen als er zaken uitkomen en die belofte zal ik houden.
Echt een topper. Van harte bedankt .




Ervaring van Eva met medium Bieke   Ervaring van Eva met medium Bieke   Ervaring van Eva geplaatst op 8 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Tineke
  Ervaring met medium Tineke
  Lieve Tineke, ik ben blij dat ik je gebeld hebt, je bent een warm persoon die iemand rust kan inpraten. je ziet het allemaal wel heel goed in, en je voelt de dingen heel erg goed aan. ik bel je zeker een keer terug. dank je voor de warme en wijze woorden.




Ervaring van leonie Scholting met medium Tineke   Ervaring van leonie Scholting met medium Tineke   Ervaring van leonie Scholting geplaatst op 10 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Liefs Mina, ontzettend bedankt voor je warme gesprek. Fijn hoe je de situatie goed aanvoelde met mijn focus op wat ik wil en wil realiseren, en hoe ik daar kan komen. Vind u topper. Liefs Anke.




Ervaring van Anke met medium Mina   Ervaring van Anke met medium Mina   Ervaring van Anke geplaatst op 10 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Practice vrouw . voorspellingen komen uit .
Eddy.




Ervaring van Eddy met medium Monique   Ervaring van Eddy met medium Monique   Ervaring van Eddy geplaatst op 10 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Beste, alhoewel het zeer vroeg in de ochtend was en je net zoals ik een slechte slaper bent, hadden we'n zeer aangenaam gesprek. Ik waardeer je nuchtere kijk en je bescheidenheid. Met dank Rox.




Ervaring van Roxane met medium Dirk   Ervaring van Roxane met medium Dirk   Ervaring van Roxane geplaatst op 11 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Ik heb jou net gesproken. Mijn credits waren op. Ik laat het je nog weten wanneer jouw voorspelling is uitgekomen.




Ervaring van Anoniem met medium Sarah   Ervaring van Anoniem met medium Sarah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Lieve medium Kiki,

Je had het helemaal goed. De keuze op een nieuw huis, daar was ik niet voor geselecteerd. Ik hoopte nog dat je geen gelijk had en niet wat ik wilde horen. Jij bent echt goed met het voorspellen als ik je een vraag stel. Je blijft mij verbazen. Groetjes van Lilian.




Ervaring van Lilian met medium Kiki   Ervaring van Lilian met medium Kiki   Ervaring van Lilian geplaatst op 12 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Dank voor de steun .
Ik ga met positieve inzichten verder.
Dank . Joke.




Ervaring van Joke met medium Nina   Ervaring van Joke met medium Nina   Ervaring van Joke geplaatst op 13 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Une femme formidable ,je vous la recommande a 100.
super vrouw krachtig.open een spreek de waarheid.merci SISSY.




Ervaring van Marie-M met medium Sissy   Ervaring van Marie-M met medium Sissy   Ervaring van Marie-M geplaatst op 21 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Top. Super advies, voor mij de beste medium.
Knuffel, Zoe.




Ervaring van Zoe met medium Gunter   Ervaring van Zoe met medium Gunter   Ervaring van Zoe geplaatst op 22 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Ik bel je al 2 jaar en ben weer versteld, had het niet verwacht. Er is weer een voorspelling uitgekomen. Dank je lieverd, ik ben je eeuwig dankbaar.




Ervaring van s met medium Lilith   Ervaring van s met medium Lilith   Ervaring van s geplaatst op 22 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Hoi hoi, bedankt voor je consult. Je sloeg de spijkers op de kop. Je hebt een super invoelingsvermogen.




Ervaring van s met medium Lilith   Ervaring van s met medium Lilith   Ervaring van s geplaatst op 22 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  voor mij ben je meer dan 5 sterren waard. Je geeft zoveel vertrouwen en je krijgt veel door van je gidsen en het klopt gewoon. X.




Ervaring van S met medium Lilith   Ervaring van S met medium Lilith   Ervaring van S geplaatst op 22 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Fijn gesprek gehad met lieve en grappige Lilith, ik moest nog nadenken over het consult net. Je wist veel te benoemen en je hebt me inzichten gegeven waarmee ik wat kan. Dank je. X.




Ervaring van Carla met medium Lilith   Ervaring van Carla met medium Lilith   Ervaring van Carla geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Heel erg bedankt Yuorah. je bent een echt medium, ik ben blij dat ik alles goed doorkrijg. Goed gesprek gehad met jou. Miriam xx.




Ervaring van Miriam met medium Yuorah   Ervaring van Miriam met medium Yuorah   Ervaring van Miriam geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve, lieve Y. Zonder jou was dit alles voor mij niet te plaatsen.
Dank je voor alles. Je had gelijk wat betreft mijn werk.




Ervaring van Gerard met medium Yuorah   Ervaring van Gerard met medium Yuorah   Ervaring van Gerard geplaatst op 26 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Bedankt .




Ervaring van Arie met medium Jos   Ervaring van Arie met medium Jos   Ervaring van Arie geplaatst op 28 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Lieve Liesje

Ik heb je verschillende keren gebeld, natuurlijk ook veel andere op de lijn. je zag dingen in de kaarten die je nooit had kunnen gezien hebben en die tot nu toe nog niemand anders heeft gezien in de kaarten., je hoort voor mij bij de top 3 van de lijn, je bent een lieverd blijf niet onnodig aan de lijn . het is vaak kort en krachtig bij jou. veel liefs van Leonie.




Ervaring van leonie met medium Liesje   Ervaring van leonie met medium Liesje   Ervaring van leonie geplaatst op 29 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Kiki, je had gelijk. Hij is alleen gekomen. Je weet wie ik bedoel. Degene die vandaag langs moet komen. En voorspelling is al uitgekomen. Dank je lieverd.




Ervaring van Nelly met medium Kiki   Ervaring van Nelly met medium Kiki   Ervaring van Nelly geplaatst op 29 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Alles ok.
ik weet nu ook dat je niet zomaar iets zegt.




Ervaring van Amie met medium Tancy   Ervaring van Amie met medium Tancy   Ervaring van Amie geplaatst op 30 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Lieve Anny, jouw 1e voorspelling is uitgekomen gisteren. Ik kon het regelen. Ik verheug me naar de andere voorspelling die u mij gaf afgelopen dinsdag. Ik weet het zeker dat die ook uitkomt. Dikke knuffel, je bent een lieve mevrouw,
XXX Nelly.




Ervaring van Nelly met medium Anny   Ervaring van Nelly met medium Anny   Ervaring van Nelly geplaatst op 30 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Lieve Gunter, 2 voorspellingen zijn uitgekomen over de tentamens van mij en u weet wie ik bedoel. Hoop uw gauw te spreken. U bent altijd eerlijk en heel erg aangenaam. Liefs.




Ervaring van Shilpa met medium Gunter   Ervaring van Shilpa met medium Gunter   Ervaring van Shilpa geplaatst op 30 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Elizabeth
  Ervaring met medium Elizabeth
  Fijn gesprek dank je wel . lieve groet, nicole.




Ervaring van nicole met medium Elizabeth   Ervaring van nicole met medium Elizabeth   Ervaring van nicole geplaatst op 3 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Elizabeth  


Ervaringen van bezoekers met medium Jasmijn
  Ervaring met medium Jasmijn
  Lieve Jasmijn, jij begon met de reading en was meteen raak. Op een gegeven moment vroeg je naar de naam van mijn vriend en ik hoorde je Edwin zeggen. Ik schrok want dat is de naam van mijn papa. Toen kreeg je kippenvel en trouwens ik ook. Je zei je papa is hier en hij gaf mij de bevestigingen die ik aan jou gaf. Ik heb alle vertrouwen dat de voorspellingen uit zullen komen. Ik laat je weten. Dikke knuffel .




Ervaring van Anoniem met medium Jasmijn   Ervaring van Anoniem met medium Jasmijn   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Lieve Anny, spreek je al lang. vorig jaar na het verlies van mijn 2 kindjes zei je me november te onthouden. Voor deze poging zei je ja. vandaag getest en ja. Dus zwanger vanaf november. Dank je lieve Anny, we bellen snel.




Ervaring van Patricia met medium Anny   Ervaring van Patricia met medium Anny   Ervaring van Patricia geplaatst op 5 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Tim
  Ervaring met medium Tim
  Hoi Tim,
Ik heb je vanmiddag voor het eerst gebeld en daar ben ik blij om.
Je komt op mij over als een heel rustig en vriendelijk persoon die echt de tijd voor je neemt en goed luistert. Je zag de dingen heel juist. Je zei oa dat je het idee had dat ik bang ben om fouten te maken bij de opleiding waar ik mee bezig ben en dat ik dat los mag laten. En laat "ik mag fouten maken" nou net mijn jaarthema voor mijn persoonlijk ontwikkelplan zijn. Dat vond ik wel mooi. Zo waren er nog veel meer dingen die jij heel mooi zag. Dankjewel voor je fijne inzichten. Ik ga ze meenemen.




Ervaring van B met medium Tim   Ervaring van B met medium Tim   Ervaring van B geplaatst op 5 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Tim  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Hoi Monique,
Wij hebben elkaar net gesproken aan de telefoon.
En ben echt heel erg blij met Ons gesprek. Ik zal je zeker nog even laten weten als ik weet wat de cirkels betekenen. bedankt.




Ervaring van Nathalie met medium Monique   Ervaring van Nathalie met medium Monique   Ervaring van Nathalie geplaatst op 5 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Tamara
  Ervaring met medium Tamara
  Beste Tamara

Jij hebt mijn astrologie gedaan, ik stond perplex, dit zat er bom op, het klopt als een bus. behalve een ding moet nog gaan uitwijzen maar ben daar ook niet bang voor. heel erg bedankt voor het warme en leuke gesprek. veel liefs.




Ervaring van leonie met medium Tamara   Ervaring van leonie met medium Tamara   Ervaring van leonie geplaatst op 5 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Tamara  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Aan je advies heb ik heel veel hulp en steun. Vooral met kevin. Nogmaals bedankt en ik spreek je vlug weer.




Ervaring van Erik met medium Exena   Ervaring van Erik met medium Exena   Ervaring van Erik geplaatst op 9 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Dirk is een persoon waar ik echt vrijuit kon mee praten. De kleine details waarop ik moest letten klopten perfekt, .




Ervaring van Julien met medium Dirk   Ervaring van Julien met medium Dirk   Ervaring van Julien geplaatst op 10 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Wat fijn om een gesprek te hebben met iemand die zo goed is. Hartelijk dank en een dikke kus. Helena.




Ervaring van Helena met medium Exena   Ervaring van Helena met medium Exena   Ervaring van Helena geplaatst op 11 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Anke jij kont heel goed invoelen op mijn situatie alles wat je zegt klopte. Ik hou je op de hoogte. xxx Ann.




Ervaring van Ann met medium Anke   Ervaring van Ann met medium Anke   Ervaring van Ann geplaatst op 12 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Dina
  Ervaring met medium Dina
  Lieve lieve Dina, Langs deze getuigenis via mijn mobiel wil ik je bedanken. je bent een aanrader voor iedereen. Ook voor mensen die spirituele vragen hebben .

Moon.




Ervaring van Moon met medium Dina   Ervaring van Moon met medium Dina   Ervaring van Moon geplaatst op 12 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden