Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Anke  - bladzijde 8
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Anke  - bladzijde 8
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Anke online vandaag. bedankt voor ons kort gesprekje net. die paar woorden wat u zegt had ik gewoon nodig, zuiver advies. Go to point. Alles wat u zegt komt snel uit,u bent echt 'GOED'. ik kan iedereen adviseren U hulp in te roepen.




Ervaring van Tinike met medium Anke   Ervaring van Tinike met medium Anke   Ervaring van Tinike geplaatst op 22 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Bedankt Anke u bent het beste medium voor mij. Na ons kort gesprekje nog geen 30 minuten later wat u net zei was uitgekomen. Hij had gebeld maar het signaal was slecht, nu nog afwachten over mijn werk. GBU Anke groetjes thina.




Ervaring van Tinike ( thina) met medium Anke   Ervaring van Tinike ( thina) met medium Anke   Ervaring van Tinike ( thina) geplaatst op 23 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Caroloa is een medium dat ik graag bel. Voorspelling kwam uit.
Bedankt voor alles. Ik ben erg geholpen.




Ervaring van Rita met medium Carola   Ervaring van Rita met medium Carola   Ervaring van Rita geplaatst op 25 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Marget
  Ervaring met medium Marget
  Ik heb vandaag voor de eerste keer Marget 2355 gesproken. Ik snap niet dat ik het niet eerder heb gedaan. Ze is SUPER GOED ,alles klopt wat ze zegt, wat hier Indonesie gebeurt. Ik zal u aanbevelen bij vrienden. Bedankt Marget Xxx.




Ervaring van T/ IndonesiĆ« met medium Marget   Ervaring van T/ IndonesiĆ« met medium Marget   Ervaring van T/ IndonesiĆ« geplaatst op 27 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Marget  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelys
  Ervaring met medium Annelys
  Bedankt voor het consult. Kort maar duidelijk groetjes.




Ervaring van Anoniem met medium Annelys   Ervaring van Anoniem met medium Annelys   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelys  


Ervaringen van bezoekers met medium Fia
  Ervaring met medium Fia
  Bedankt FIA , voor de consult. ben rustig geworden, nu afwachtend. ik bel u over paar dagen weer . Trima kasih . JKT .




Ervaring van Jkt met medium Fia   Ervaring van Jkt met medium Fia   Ervaring van Jkt geplaatst op 1 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Fia  


Ervaringen van bezoekers met medium Rhea
  Ervaring met medium Rhea
  Rhea, ons gesprek was wederom weer verhelderend. Dankzij Uw healing voel ik me veel rustiger en helderder. De goede zorgen, de directe aanpak, eerlijkheid. De voorspellingen die uitkomen en inzichten blijven voor mij de reden om
U te bellen????, Eva.




Ervaring van Eva met medium Rhea   Ervaring van Eva met medium Rhea   Ervaring van Eva geplaatst op 1 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Rhea  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Bedankt Brya voor ons gesprek net. U had gelijk hij had tussendoor gesmst ????????. Tijdens mijn gesprek met u, mijn dag is weer goed. Groet Indo.




Ervaring van Indo met medium Brya   Ervaring van Indo met medium Brya   Ervaring van Indo geplaatst op 2 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Heb zojuist met je gebeld. Je sloeg de spijker op zijn kop en ik ga dat lijntje zeker doorknippen. Na je gesprek voel ik me een stuk beter en gaf je mij een bevestiging van dat wat ik zelf toch ook al een beetje heb aangevoeld. Ik ga je op de hoogte houden en ik ga je ook zeer zeker terugbellen.




Ervaring van Pasqual met medium Brya   Ervaring van Pasqual met medium Brya   Ervaring van Pasqual geplaatst op 2 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Donna, ik wil je bedanken voor alle keren dat wij gesproken hebben. Ik heb jou vandaag gesproken, en alles wat je elke keer ziet en aanvoelt klopt.
Geen vraag is jou te veel en je maakt mij rustig in moeilijke tijden.
Dankje, en tot gauw weer.

Lola.




Ervaring van Lola met medium Donna   Ervaring van Lola met medium Donna   Ervaring van Lola geplaatst op 2 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga bedankt. Wat u gisteravond zei is uitgekomen :examen gaat door en we gaan trouwen, bedankt voor u raad en luisterend oor. U bent de beste xxx.




Ervaring van Anoniem u weet wel wie met medium Olga   Ervaring van Anoniem u weet wel wie met medium Olga   Ervaring van Anoniem u weet wel wie geplaatst op 3 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Vanavond heb ik een reading gehad met Desteny. Zij heeft mij inzicht gegeven in mijn relatie. En mij erg gerust gesteld.




Ervaring van astrid met medium Desteny   Ervaring van astrid met medium Desteny   Ervaring van astrid geplaatst op 3 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Hoi hoi, Ik zit nu nog na te lachen van het gesprek net. Wat je vertelde over de komende vakantie vind ik een heel leuk vooruitzicht. Over 2017 al helemaal. Liefs van het meisje aan de kerktoren ;).




Ervaring van i met medium Lilith   Ervaring van i met medium Lilith   Ervaring van i geplaatst op 4 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Het was een heel mooi gesprek dank je voor jou inzichten.
Groetjes w.




Ervaring van w met medium Anke   Ervaring van w met medium Anke   Ervaring van w geplaatst op 5 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Dankjewel Brya, alles was uitgekomen. Ook voor u raad en de email, blij dat ik u gevonden hebt via deze site. Groetjes u weet wel.




Ervaring van U weet wel met medium Brya   Ervaring van U weet wel met medium Brya   Ervaring van U weet wel geplaatst op 7 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Iris
  Ervaring met medium Iris
  Lieve Iris, een fantastische gevoel om met jou gesproken te hebben. Ik heb heel veel aan je consults gehad Heel hartelijk dank voor je tijd. Veel liefs.




Ervaring van Tilly met medium Iris   Ervaring van Tilly met medium Iris   Ervaring van Tilly geplaatst op 7 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Iris  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Vanavond heb ik je voor het eerst gebeld. En vanaf het moment dat ik je stem hoorde, voelde ik mij op me gemak. Ik was verbaasd dat ik zo vloeiend aan jou over mijn vragen durfde te stellen. Want het is voor het eerst dat ik een vreemde bel/spreek en meteen over mijn prive leven begin. Ik denk dat jouw stem mij heeft gerustgesteld en ook tijdens het gesprek heeft gekalmeerd. Je oordeelt niet en daar hou ik van. Je deelt jouw levenservaringen, wat ik zeer op prijs stel. En als bonus vertel je wat je doorkrijgt van de gidsen. Dank je wel Guillermo.




Ervaring van Jenne met medium Guillermo   Ervaring van Jenne met medium Guillermo   Ervaring van Jenne geplaatst op 7 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jarno
  Ervaring met medium Jarno
  Dank voor de gesprekken. Ik blijf door je voorspellingen hopen op een beter leven.
Dank je wel Jarno, je bent een goede onder de mediums .




Ervaring van Trudy met medium Jarno   Ervaring van Trudy met medium Jarno   Ervaring van Trudy geplaatst op 8 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met medium Jeannet
  Ervaring met medium Jeannet
  Ik heb u gesproken en wil u bij deze danken voor het gesprek. ik sta versteld van wat je allemaal zag. Lieve groeten , J.




Ervaring van J met medium Jeannet   Ervaring van J met medium Jeannet   Ervaring van J geplaatst op 8 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met medium Nikkie
  Ervaring met medium Nikkie
  Jij bent top. Wat een prachtige reading. Doe zo verder. Groeten van Jos.




Ervaring van Jos met medium Nikkie   Ervaring van Jos met medium Nikkie   Ervaring van Jos geplaatst op 8 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Nikkie  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Je hebt mij 5 maanden geleden dingen verteld die zijn uitgekomen en aan het uitkomen zijn. Heel bijzonder Dat je nog maar heel veel mensen ma g helpen met je gave. Dank je wel. Liefs van een vrouw die gaat samenwonen en trouwen :).




Ervaring van I met medium Anouk   Ervaring van I met medium Anouk   Ervaring van I geplaatst op 9 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Sujadi
  Ervaring met medium Sujadi
  Ik had Sujadi gisteravond gesproken voor de eerste keer. hij is heel goed , hij heeft mij inzicht gegeven in mijn relatie en mijn werk . En mij erg gerust gesteld. Bedankt Sujadi voor de Reading. Je bent de beste. Groetjes .




Ervaring van Trima met medium Sujadi   Ervaring van Trima met medium Sujadi   Ervaring van Trima geplaatst op 10 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sujadi  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Je had gelijk:) .

Weer :). I.




Ervaring van i met medium Romyna   Ervaring van i met medium Romyna   Ervaring van i geplaatst op 10 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Lucky
  Ervaring met medium Lucky
  het klopte: werkstress bij hem :). je bent supergoed. dank.




Ervaring van i met medium Lucky   Ervaring van i met medium Lucky   Ervaring van i geplaatst op 11 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoe
  Ervaring met medium Zoe
  dag Zoe,

bedank voor het consult. Je bent een absolute topper.

Doe zo verder, Willeke.




Ervaring van Willeke met medium Zoe   Ervaring van Willeke met medium Zoe   Ervaring van Willeke geplaatst op 11 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met medium Zanna
  Ervaring met medium Zanna
  Zanna deed een hele mooie voorspelling. Deze is ondertussen uitgekomen. We zijn in blijde verwachting.


veel liefs en liefde, Josine.




Ervaring van Josine met medium Zanna   Ervaring van Josine met medium Zanna   Ervaring van Josine geplaatst op 14 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Zanna  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Ik had je net gesproken,onvoorstelbaar super goed. over mijn relatie,werk ,nichtje en mijn trouw planning. Dat je dat alles gezien hebt. Ben blij dat ik je gevonden via deze site. Je bent de beste. Bedankt Sita. Ik ben gerust geworden .Ik bel je binnenkort weer. Groetjes Sitta.




Ervaring van Sitta met medium Sita   Ervaring van Sitta met medium Sita   Ervaring van Sitta geplaatst op 14 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Zanna
  Ervaring met medium Zanna
  Zanna, je gaf me terug vertrouwen in de liefde. Dank u daarvoor. Ik zal je zeker nog terug bellen. Groet, Berlinda.




Ervaring van Berlinda met medium Zanna   Ervaring van Berlinda met medium Zanna   Ervaring van Berlinda geplaatst op 15 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Zanna  


Ervaringen van bezoekers met medium Kera
  Ervaring met medium Kera
  Superconsult gehad van Kera. erg veel dank voor uw reading Kera. U bent een aanrader voor iedereen. Nogmaals heel veel dank. Groetjes van Stefanie.




Ervaring van Stefanie met medium Kera   Ervaring van Stefanie met medium Kera   Ervaring van Stefanie geplaatst op 15 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Kera  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  hahaha, Carola. jij had weer gelijk hoor. :D.




Ervaring van i met medium Carola   Ervaring van i met medium Carola   Ervaring van i geplaatst op 15 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Ik ben blij je weer gehoord te hebben. weer kwam alles uit maar ik moet luisteren naar je . dat heb ik geleerd deze tijd ik heb genoten van de reading en vooral je uitleg erbij. dank je Amber .




Ervaring van els met medium Amber   Ervaring van els met medium Amber   Ervaring van els geplaatst op 16 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  ze zag het meteen wat er aan de hand was, wat goed. bedankt voor je reading. nu nog je nieuwe voorspellingen afwachten.




Ervaring van Jo met medium Yuorah   Ervaring van Jo met medium Yuorah   Ervaring van Jo geplaatst op 17 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Lieve Sita,
Gisteravond 18-3 heb ik je heel lang gesproken over de situtie. Je ziet steeds hetzelfde en dat alles goed komt.
Bedankt voor je tijd.
Ik kon je niet meer gedag of bedanken.
Liefs
Anoniem.




Ervaring van Anoniem met medium Sita   Ervaring van Anoniem met medium Sita   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Destiny is een heel goede medium. ze is een vriendelijke vrouw om mee te praten, kort en krachtig met uitleg. en het mooiste was, het allemaal klopt wat ze ziet en zegt. Bedankt Destiny voor ons gesprek net. U bent de beste . Ik bel u binnenkort weer.xxx.




Ervaring van Djakarta met medium Destiny   Ervaring van Djakarta met medium Destiny   Ervaring van Djakarta geplaatst op 21 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  oh my God jij hebt echt een gave v boven gekregen. jij bent echt keigoed schatje. Je ziet voelt alles zo goed aan en weet precies hoe de vork in de steel zit, kort heldere nuchtere dame. Dat s zo fijn zonder gedoe of gepraat erom heen, kort en bondig en zo n lieverd. dank je schat , wens je veel liefde en geluk toe xxx.




Ervaring van talent en lady met medium Romyna   Ervaring van talent en lady met medium Romyna   Ervaring van talent en lady geplaatst op 21 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden