Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Gunter  - bladzijde 17
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Gunter  - bladzijde 17
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Op 9 september met Gunter gesproken. Prettig gesprek. Goed advies. Wat hij zegt (voelt) klopt. Betrouwbare man. Zal zijn advies opvolgen. Hij weet wat ik bedoel. (Lenormand kaarten) duidelijk en eerlijk.




Ervaring van Andy met medium Gunter   Ervaring van Andy met medium Gunter   Ervaring van Andy geplaatst op 10 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Lieve Anne, Dank je dat jij voor mij zorg. Goed Advice.ik heb jou net gesproken.En ik ga lekker slapen. Lekker rust.




Ervaring van J.. met medium Anne   Ervaring van J.. met medium Anne   Ervaring van J.. geplaatst op 16 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Jarno
  Ervaring met medium Jarno
  Lieve Jarno
Jij hebt mij het duidelijk laten inzien.duidelijk en harde antwoorden, ik ben dankzij jou wakker geworden van wegen mijn ex. ik heb hem dankzij jou uit mijn leven geband.dankje voor deze wijze les .je bent mijn redding.




Ervaring van Leonie met medium Jarno   Ervaring van Leonie met medium Jarno   Ervaring van Leonie geplaatst op 20 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Dank. Hartelijk dank. Dank om er voor me te zijn.




Ervaring van Faith met medium Yuorah   Ervaring van Faith met medium Yuorah   Ervaring van Faith geplaatst op 21 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Hey toppertje. Wat je van de week allemaal gezegd had is zo waar. Heb net het nodige gehoord hoor. Haha wat je al zei dat hij dat ging zeggen en blijft nu f zijn best doen. Haha maar hou f voet bij stuk. Bel je snel dikke kus je ben echt de beste.




Ervaring van Mirjam met medium Derya   Ervaring van Mirjam met medium Derya   Ervaring van Mirjam geplaatst op 21 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Destiny,

Dank je wel, voor de bevestiging.

Het was kort en krachtig.
(24 september)
X.




Ervaring van Collega met medium Destiny   Ervaring van Collega met medium Destiny   Ervaring van Collega geplaatst op 24 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Lieve Mierke,

Je vertelde zoveel en dat klopte precies.
Bedankt voor je wijze raad en inzichten.
Alles zo goed beschreven. Je bent een top medium en collega.

veel liefs,
Collega uit Nederland.




Ervaring van Collega uit Nederland met medium Mierke   Ervaring van Collega uit Nederland met medium Mierke   Ervaring van Collega uit Nederland geplaatst op 25 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Heel hartelijk bedankt.
Je was een echte steun.
Lesbisch meisje .




Ervaring van Anoniem met medium Olga   Ervaring van Anoniem met medium Olga   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Het komt gewoon uit, wat je al zo lang zegt. Ik kon alles afvinken gisteren. flabbergasted hier.




Ervaring van Maartje met medium Odette   Ervaring van Maartje met medium Odette   Ervaring van Maartje geplaatst op 28 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Yuorah, je bent een topper. Duizend maal dank .
Liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met medium Yuorah   Ervaring van Nathalie met medium Yuorah   Ervaring van Nathalie geplaatst op 3 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Bedankt alles wat je gedaan hebt voormij.
Jij ben de beste in mijn ogen.
Bravo.
Groetjes,
Emy.




Ervaring van Emy met medium Tancy   Ervaring van Emy met medium Tancy   Ervaring van Emy geplaatst op 3 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Ik heb je twee keer gebeld. Op een rustige maar heldere manier schets je de situatie en de toekomst.
Bedankt en ik hou je op de hoogte.
Je bent echt een aanrader op deze lijn x .




Ervaring van I. met medium Dirk   Ervaring van I. met medium Dirk   Ervaring van I. geplaatst op 5 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  dank je wel voor de leuke babbel.
Warme groetjes. ik ga zeker aan de slag met jouw advies.




Ervaring van Catharina met medium Mina   Ervaring van Catharina met medium Mina   Ervaring van Catharina geplaatst op 8 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Ze sloeg de nagel op de kop in een situatie die ze direct in de kaarten zag. Cassandra is verbazend goed.
Snel en duidelijk en zegt eerlijk wat ze ziet.




Ervaring van X met medium Cassandra   Ervaring van X met medium Cassandra   Ervaring van X geplaatst op 9 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Super goed, ze voorspelde wat ik eeder heb gehoord .en Kon mij zo goed invoelen. Top.




Ervaring van S met medium Amber   Ervaring van S met medium Amber   Ervaring van S geplaatst op 11 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Dijckje
  Ervaring met medium Dijckje
  Ik heb echt een goed gevoel overgehouden. Ze voorspelde wat ik Al eeder heb gehoord. en ze Kon mij heel goed invoelen. Top.




Ervaring van S met medium Dijckje   Ervaring van S met medium Dijckje   Ervaring van S geplaatst op 11 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met medium Berna
  Ervaring met medium Berna
  Top medium alles wat je zei klopt exact. ik was zeer verbaasd en je bent heel direct en erg eerlijk. aanrader.




Ervaring van Violet met medium Berna   Ervaring van Violet met medium Berna   Ervaring van Violet geplaatst op 13 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met medium Mei Ying
  Ervaring met medium Mei Ying
  mei ying ze is een goed en ervaren medium.
ik hoop je snel weer tespreken.

groetjes concetta.




Ervaring van concetta met medium Mei Ying   Ervaring van concetta met medium Mei Ying   Ervaring van concetta geplaatst op 14 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Super goed. De moeite waard om op je te wachten .om je te en spreken. Want de lijn is zo vaak bezet. Je voorspellingen zijn Al eerder bevestigd .en het invoelingsvermogen is top.




Ervaring van S met medium Micha   Ervaring van S met medium Micha   Ervaring van S geplaatst op 15 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Mijn gesprek met Anne was heel prettig. Ze laat je bewust worden van waar je mee te kampen hebt, dat je er dan beter mee om zal kunnen gaan na verloop van tijd. Heel rustgevend persoon is Anne en je word daardoor zelf kalm .wat je situatie ook is.




Ervaring van Anoniem met medium Anne   Ervaring van Anoniem met medium Anne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Lieve Anne. Dank je, dat jij geduld heb voor mij en dat jij mij helpt. Ik dank je voor inzicht en dat ik rustig weer kan zijn als ik het moelijk heb. Liefs .j.




Ervaring van J met medium Anne   Ervaring van J met medium Anne   Ervaring van J geplaatst op 19 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Lieve Gunter, ik heb u nu vaker gebeld en uw voorspelling over een woning/verhuizing binnen 2 dagen is gewoon binnen 1 dag uitgekomen.. Ik kon het gewoon echt niet geloven. ik wacht af voor de andere voorspellingen maar ik geloof erin. Danku.




Ervaring van S met medium Gunter   Ervaring van S met medium Gunter   Ervaring van S geplaatst op 20 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Hi Dirk. Eindelijk iemand die me de waarheid vertelde. En me er op wees dat de dingen niet altijd zijn zoals ze er uit zien.




Ervaring van Marc met medium Dirk   Ervaring van Marc met medium Dirk   Ervaring van Marc geplaatst op 21 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunter heeft me dingen voorspeld die niemand zag. super bedankt voor het duidelijke antwoord op al mijn vragen.
Amber.




Ervaring van Amber met medium Gunter   Ervaring van Amber met medium Gunter   Ervaring van Amber geplaatst op 21 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  Lieve Corina. Wat toch geweldig elke keer weer als ik je aan de lijn krijg. Dingen gaan precies zoals je mij verteld, het komt altijd uit. Ik vind het fijn om je af en toe te spreken; het doet me heel erg Goed. bedankt hiervoor. Lfs Augusta xx.




Ervaring van Augusta met medium Corina   Ervaring van Augusta met medium Corina   Ervaring van Augusta geplaatst op 21 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Hallo, wat een goed idee om naar jou te bellen Dirk. Op aanraden van een vriendin, en ze had gelijk.je bent echt een meerwaarde. D.




Ervaring van Dorien met medium Dirk   Ervaring van Dorien met medium Dirk   Ervaring van Dorien geplaatst op 23 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  geweldig is Yuorah . Steesds de nagel op de kop .
Dank voor de inzichten die je mij elke keer weer weet te geven.




Ervaring van Tanja met medium Yuorah   Ervaring van Tanja met medium Yuorah   Ervaring van Tanja geplaatst op 23 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Alles wat je vertelde klopte, jij bent heel sterk in het aanvoelen. Ik bel je zeker weer. Dankje voor jou advies.
Liefs w.




Ervaring van w met medium Anke   Ervaring van w met medium Anke   Ervaring van w geplaatst op 25 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga is een oprecht medium. Doe zo verder meisje. ik bel je weer binnenkort .




Ervaring van Sophie met medium Olga   Ervaring van Sophie met medium Olga   Ervaring van Sophie geplaatst op 25 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Carolina
  Ervaring met medium Carolina
  Ik heb je gisteren gesproken. Wat fijn dat er mensen zoals jij er zijn. Jouw uitleg was juist en to the point. en dit gaf me rust.
Dank je wel x .




Ervaring van 44-jarige met medium Carolina   Ervaring van 44-jarige met medium Carolina   Ervaring van 44-jarige geplaatst op 25 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Carolina  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Ik heb al met veel mediums gebeld : Cassandra is helemaal top. Je bent goed. Jozef.




Ervaring van Jozef met medium Cassandra   Ervaring van Jozef met medium Cassandra   Ervaring van Jozef geplaatst op 26 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Hallo wilde even het kwijt dat u echt een oprechte lieve man bent die zijn werk echt vanuit zijn hart doet. U heeft me veel moed gegeven .momenteel zit ik erg in een dip .hopelijk komt u nog snel online .liefs shilpa.




Ervaring van Shilpa met medium Gunter   Ervaring van Shilpa met medium Gunter   Ervaring van Shilpa geplaatst op 28 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Rika
  Ervaring met medium Rika
  Beste Rika. ik wil je bedanken voor al je steun en inzichten. Je bent zo zuiver en eerlijk . Veel liefs.




Ervaring van Noa met medium Rika   Ervaring van Noa met medium Rika   Ervaring van Noa geplaatst op 30 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Beste Guillermo, kort geleden had ik getuigenis geplaatst maar ik vond het niet onmiddellijk terug op de website dus bij deze wil ik nog een keer verklaren wat een fantastische paragnost u bent. Alle voorspellingen worden door u genaild. Ik bel u al ruim anderhalf jaar. Dit ook vanwege het feit dat u mij dicht bij mijn "dierbaren" brengt. Tevens is het wonderlijk en mystiek wat U allemaal kan en via de gidsen de vertolker bent. Ik kan bijna niet onder woorden brengen hoe belangrijk u in mijn leven bent. U bent veel en veel meer dan 5 sterren waard. Ik wens u zeer veel succes en geluk met uw "reizen in het heelal" want er is beslist meer tussen hemel en aarde. U heeft mij dit meerdere malen bewezen. God bless you. T.




Ervaring van T met medium Guillermo   Ervaring van T met medium Guillermo   Ervaring van T geplaatst op 31 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga, je bent een kanjer. Wat een mooie inzichten, leuk gesprek. Dank, Anne.




Ervaring van Anne met medium Olga   Ervaring van Anne met medium Olga   Ervaring van Anne geplaatst op 1 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden