Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Erika  - bladzijde 9
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Erika  - bladzijde 9
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Met Erika heb ik vele, zeer goed ervaringen door haar vooruitziende gave en adviezen. die bewaarheid werden en worden.Erika draait er niet omheen en is zeer inlevend en ervaren.Een wijze vrouw en uiterst aangenaam naar te luisteren en op te volgen wat zij zegt, waar het om gaat.Erika geeft goede persoonlijke hulp en aanwijzingen voor je vragen.Een vrouw waarbij je met alles kuntkomen voor je noden.Je zult dezelfde ervaringen genieten als ik, wanneer je haar spreekt.




Ervaring van GERRIT met medium Erika   Ervaring van GERRIT met medium Erika   Ervaring van GERRIT geplaatst op 21 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Lieve Karine,
Vandaag 21-3 heb ik je gesproken en jij zag een baby. Klopt net te horen gekregen dat mijn nicht een baby heeft. Goed gezien.
Ik hoop dat je andere voorspellingen ook uitkomen.
Bedankt, fijn je gesproken te hebben.
Liefs,
Anoniem.




Ervaring van Anoniem met medium Karine   Ervaring van Anoniem met medium Karine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Derya wil ik bedanken voor de inzichten.

Nu kan ik weer verder. dankzij uw steun. U bent echt goed en gezellig om mee te praten.




Ervaring van A met medium Derya   Ervaring van A met medium Derya   Ervaring van A geplaatst op 23 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Wederom een eerlijk en betrouwbaar consult gehad. Alles wat jij voorspelt komt uit. Ben echt onder de indruk. X.




Ervaring van Ine met medium Monique   Ervaring van Ine met medium Monique   Ervaring van Ine geplaatst op 24 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Keer op keer een betrouwbaar consult. Ik wil je laten weten dat je gelijk hebt gekregen. Groeten van Inez x.




Ervaring van Inez met medium Monique   Ervaring van Inez met medium Monique   Ervaring van Inez geplaatst op 24 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium John
  Ervaring met medium John
  Beste John, uw voorspelling omtrent mijn vraag is uitgekomen. Ben benieuwd of uw andere voorspelling ook uitkomt. I'll keep u posted. Mvg.




Ervaring van een beller met medium John   Ervaring van een beller met medium John   Ervaring van een beller geplaatst op 25 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Destiny.bedankt het was binnen een week na ons gesprek . was uitgekomen over contact met hem, papieren, relatie en studie, het is allemaal weer in orde .en ik ben heel erg blij mee. U bent de beste . U bent een aanrader. Groetjes .




Ervaring van Djakarta met medium Destiny   Ervaring van Djakarta met medium Destiny   Ervaring van Djakarta geplaatst op 27 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Straight to the point. Kiki ziet alles tot in de details. Overigens is zij super puur en lief. Na 10 mei bel ik jou lieverd. Bedankt, X .




Ervaring van S met medium Kiki   Ervaring van S met medium Kiki   Ervaring van S geplaatst op 30 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Alsina
  Ervaring met medium Alsina
  Hallo Alsina,

Ik heb u vandaag (31-3) gesproken. Het was een kort gesprek maar wel krachtig.

Ik ben benieuwd hoe alles zal verlopen. Tijd zal het leren.

Dank je wel voor je snelle consult met veel informatie.

Groetjes, :).




Ervaring van a met medium Alsina   Ervaring van a met medium Alsina   Ervaring van a geplaatst op 30 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Alsina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Ze verkoopt geen praatjes.

Dankjewel voor alles. Ze heeft me veel positieve energie gegeven. bedankt en ik zal je zeker nog eens bellen.




Ervaring van Faith met medium Mari Elena   Ervaring van Faith met medium Mari Elena   Ervaring van Faith geplaatst op 3 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Allerliefste Olga, jij bent de beste.

Ik heb veel gehad aan het gesprek van vorige week, nu pas een getuigenis geplaatst. ik probeer je zeker nog te bellen. Bedankt voor alles.

Veel liefs,

Nathalie.




Ervaring van Nathalie met medium Olga   Ervaring van Nathalie met medium Olga   Ervaring van Nathalie geplaatst op 4 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Lieve Nina,

Ik heb jou net aan de lijn gehad. Je zag gelijk alles, gedetailleerd zonder ook maar iets aan mij te vragen.
Jij bent goed in wat je doet en super lief en zuiver.
En het kaarsje staat aan. haha.

Dikke knuffel van mij.




Ervaring van S met medium Nina   Ervaring van S met medium Nina   Ervaring van S geplaatst op 4 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk is een SUPER MEDIUM.Je praat met me net of je boek aan het lezen bent, je wist alles, en klopt ook nog, ik kreeg zelf echt een koude rilling van. een"AANRADER". Kort en krachtig en geen poespas.Dankjewel Anouk, ik bel je binnenkort.




Ervaring van Tineke met medium Anouk   Ervaring van Tineke met medium Anouk   Ervaring van Tineke geplaatst op 8 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Lieve Desteny, je benoemt alles uit mijn leven heel concreet. Je bent een aanrader. Dank voor de mooie inzichten.


liefs Tristan.




Ervaring van Tristan met medium Desteny   Ervaring van Tristan met medium Desteny   Ervaring van Tristan geplaatst op 11 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Liefste Ruby, bedankt voor ons gesprek van de week. Het is heel fijn elke keer met je te spreken en je geeft me veel duidelijkheid over m'n troubles. Bedankt meid .




Ervaring van Marie met medium Ruby   Ervaring van Marie met medium Ruby   Ervaring van Marie geplaatst op 11 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Berna
  Ervaring met medium Berna
  Hi Berna, ik wil U bedanken. U zei donderdag dat Ik voor het weekend nog bericht zou krijgen en Ja hoor vrijdagavond kreeg ik telefoon. Echt perfect. dankU.




Ervaring van S met medium Berna   Ervaring van S met medium Berna   Ervaring van S geplaatst op 11 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Carola bedankt voor het gesprekt gisteravond laat. hij heeft net gesmsd en gebeld, precis zoals wat u had gezegt. Alles klopt tot op de punt . Ik ga nu de voor en nadelen op papier zetten. U bent "SUPPER TOP MEDIUM" xxx.




Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium John
  Ervaring met medium John
  2 dagen achter mekaar gesproken met John. hij is heel aardig ,rustige stem, hij verteld veel dingen en ik dacht dat zal nooit gebeuren en nu zijn aantal dingen uitgekomen. ONVOORSTELBAAR goed. Bedankt John .een aanrader.




Ervaring van An met medium John   Ervaring van An met medium John   Ervaring van An geplaatst op 11 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met medium Gretha
  Ervaring met medium Gretha
  Wat een gave. Wat een medium. Wat goed allemaal.
Dank.




Ervaring van Sujadi met medium Gretha   Ervaring van Sujadi met medium Gretha   Ervaring van Sujadi geplaatst op 15 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Gretha  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga bedankt voor het gesprek gisteravond. de bankzaken zijn geregeld u had gelijk, ik had niet verwacht dat het binnen aantal uren geregeld zou kunnen zijn .U bent Ontzettend goed, bedankt Olga .




Ervaring van Thineke met medium Olga   Ervaring van Thineke met medium Olga   Ervaring van Thineke geplaatst op 15 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Sujadi
  Ervaring met medium Sujadi
  Sujadi is een topmedium. Ik zou hem een ieder adviseren. Wat een prachtige reading. Ga zo verder.Je legt alles duidelijk uit en ziet alles. Ik zal je vaker bellen.Groetjes.




Ervaring van Len met medium Sujadi   Ervaring van Len met medium Sujadi   Ervaring van Len geplaatst op 15 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sujadi  


Ervaringen van bezoekers met medium Alsina
  Ervaring met medium Alsina
  Lieve medium Alsina, dank dat ik u steeds mag spreken. Uw voorspelling is uitgekomen betreft werk in de organisatie die u voorspeld had. Ook op gebied van mijn relatie had u gelijk betreft die verhuizing van die vrouw. Ik kon het niet geloven maar het was waar. De rest van de voorspelling wacht ik nu af in deze maand. Het is heel spannend allemaal. Nogmaals dank voor alles en ik spreek u gauw. met vriendelijke groet, Lilian.




Ervaring van Lilian met medium Alsina   Ervaring van Lilian met medium Alsina   Ervaring van Lilian geplaatst op 15 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Alsina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mei Ying
  Ervaring met medium Mei Ying
  Beste Mei Ying,
Wat een geweldige reading. Heel bijzonder hoe je kon voelen waar ik pijn heb en waar blokkades zitten en wat dit betekent. Ik ben heel blij met jou en je gaven en bel je daarom zeker weer. Heel erg bedankt.

Gr Luc.




Ervaring van Luc met medium Mei Ying   Ervaring van Luc met medium Mei Ying   Ervaring van Luc geplaatst op 16 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Lieve sharda. langs deze weg wil ik je toch graag bedanken voor je eerlijkheid en steun keer op keer. Ik bel je wel dagelijks, soms 2x en nooit is het te veel. Ook zijn al past dingen uitgekomen. Ik moet vertrouwen hebben en geduld zei je. doe ik X .




Ervaring van Je weet wel wie. met medium Sharda   Ervaring van Je weet wel wie. met medium Sharda   Ervaring van Je weet wel wie. geplaatst op 16 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Wauw. Jij hebt niet normaal goed. Ik heb je net gesproken en je ziet letterlijk alles zo goed zonder er maar ook naar te vragen.
Nogmaals super bedankt. Ik bel je terug over die 5 weken .




Ervaring van S met medium Romyna   Ervaring van S met medium Romyna   Ervaring van S geplaatst op 16 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Een duidelijke uitleg gehad van Erika. ze wist hoe de situatie bij mij in elkaar zat. Erg bijzonder.




Ervaring van Nico met medium Erika   Ervaring van Nico met medium Erika   Ervaring van Nico geplaatst op 18 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Je had gelijk over het samenwonen. :) Dank je wel.sterretje.




Ervaring van Sterretje met medium Romyna   Ervaring van Sterretje met medium Romyna   Ervaring van Sterretje geplaatst op 18 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Anais
  Ervaring met medium Anais
  Gisteren voor de eerste keer gesproken met jou. Ik sta versteld van wat jij allemaal kon vertellen over mijn relatie. Ik kijk uit naar je voorspellingen en twijfel er niet aan deze zullen uitkomen. Ik hou je op de hoogte. Je zachte en lieve stem bracht me onmiddellijk rust. Bel je gauw weer. Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Anais   Ervaring van Anoniem met medium Anais   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anais  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Lieve Nina, het is weer uitgekomen. Ik bel je al een tijd regelmatig en je hebt ALTIJD gelijk. Wat ben je goed. Dank je voor je hulp. Knuffel.




Ervaring van de. H. met medium Nina   Ervaring van de. H. met medium Nina   Ervaring van de. H. geplaatst op 23 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Ik sta versteld van de ontvangen inzichten. Joke geeft me kracht. Ze is eerlijk en oprecht. groetjes en dikke knuffel.




Ervaring van Marijke met medium Joke   Ervaring van Marijke met medium Joke   Ervaring van Marijke geplaatst op 28 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve cassandra,ik heb jou net gesproken en alles wat jij zegt klopt. Mijn ex heeft mij veel pijn gedaan, maar wat jij aan details vertelde kon jij niet weten. Ik moet nu afwachten en het nieuws zal mij bereiken. Ik hoop op alles wat jij zei. Tijd zal het leren, maar ik zal jou zeker hiervan op de hoogte stellen. Dank weer. Groetjes uit Amsterdam.




Ervaring van f. met medium Cassandra   Ervaring van f. met medium Cassandra   Ervaring van f. geplaatst op 30 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Anais
  Ervaring met medium Anais
  Anais, ik heb je gisteren gesproken en mujn verleden kwam uit. net zoals je vertelde. Je bent top. Benieuwd naar de toekomst maar ik twijfel er niet aan . Liefs berta .




Ervaring van Berta met medium Anais   Ervaring van Berta met medium Anais   Ervaring van Berta geplaatst op 1 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anais  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Donna Donna Donna, u bent fantastisch. ik zag het echt niet meer goedkomen met mijn ex vriend maar je gaf me duidelijk aan dat ik het nu even moest laten rusten en dat hij na 2 maanden weer contact zou opnemen. Je bent ongelooflijk sterk .




Ervaring van Anoniem met medium Donna   Ervaring van Anoniem met medium Donna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Pieter-Jan
  Ervaring met medium Pieter-Jan
  Wat een fijn gesprek heb ik met jou gehad Pieter-Jan.Eerlijk en oprecht, zo heb ik jou ervaren. Je voorspellingen zijn uitgekomen. Ik voel me gesterkt. Je bent een bijzonder en fijn mens.




Ervaring van Mirthe met medium Pieter-Jan   Ervaring van Mirthe met medium Pieter-Jan   Ervaring van Mirthe geplaatst op 2 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Pieter-Jan  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve medium Anouk, uw voorspelling op mijn relatie betreft de tijd daar heeft u weer gelijk in gehad. Hij heeft contact met mij gezocht. Ik vond het moeilijk te geloven, maar het gebeurde. U bent zo sterk in uw gave en dat mag echt gezegd worden want ik geloofde ook niet dat er werk zou komen in zo een korte tijd, maar het gebeurde en ik ben al 6 weken aan het werk met veel plezier. Voor mij bent u mijn gids die me de juiste kant opstuurt en goede raad geeft. Mijn dank is wederom groot naar u en dat ik u weer gauw mag spreken. Vriendelijke groet van Lilian.




Ervaring van Lilian met medium Anouk   Ervaring van Lilian met medium Anouk   Ervaring van Lilian geplaatst op 6 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden