Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Anny  - bladzijde 10
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Anny  - bladzijde 10
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Anny, je bent zo perfect. Het is weer uitgekomen. Ik bel je al meer dan twee jaar en er komt alles uit wat je in de kaarten ziet.Je bent altijd correct, eerlijk en lief. Dank je, dank je, dank je.




Ervaring van Liefs met medium Anny   Ervaring van Liefs met medium Anny   Ervaring van Liefs geplaatst op 11 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Ik heb een heel goed gevoel bij haar. Komt heel betrouwbaar over, vertrouwd en prettig. Dank voor de inzichten.




Ervaring van Ana met medium Donna   Ervaring van Ana met medium Donna   Ervaring van Ana geplaatst op 11 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  HEEL STRAF HOOR JE VOORSPELLINGEN.
De koop is inderdaad door gegaan. En de minder leuke voorspelling :( is ook gebeurd helaas. Maar ik was erop voorbereid :).

Je bent meer als 5 sterren waard je bent voor mij nummer 1.
Je bent lief, meelevend, to the point en een pracht mens.
Ik ben blij dat je er voor me bent. Dikke kus tot gauw.




Ervaring van Anna met medium Lina   Ervaring van Anna met medium Lina   Ervaring van Anna geplaatst op 12 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Lieve Kiki,

Jij voorspelde 2 maanden geleden dat ik hem rond 10 mei ergens zou tegen komen en dat wij zouden praten. Dit is dus vandaag gebeurt.

Ik wil jou bij deze bedanken voor jou ongelofelijk goede voorspelling. Tijd is zoo moeilijk te voorspellen. En jij hebt dat super gedaan.

Liefs S.




Ervaring van Sanam met medium Kiki   Ervaring van Sanam met medium Kiki   Ervaring van Sanam geplaatst op 13 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  Goedendag Lina,

Je bleef maar zeggen dat tijd heel moeilijk is. Wat denk je.
Het is nog sneller gebeurd dan dat je voorspeld had hahaha.
Mijn dank is groot, tot snel.




Ervaring van P met medium Lina   Ervaring van P met medium Lina   Ervaring van P geplaatst op 15 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Lieverd.

Één van jou voorspelling is uitgekomen gisteren. Jij zei dat ik hem tegen zou komen en ja het is gebeurt.

Ben zó benieuwd naar jou andere voorspellingen .

Liefs S .




Ervaring van S met medium Romyna   Ervaring van S met medium Romyna   Ervaring van S geplaatst op 15 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Onwijs goed in haar voorspellingen.
Zonder dat wij elkaar kende vertelde Joke mij heel gedetailleerde informatie die zij echt niet "zomaar" even toevallig kon weten. Waar voor je geld en kundig in haar vak.




Ervaring van Sandy met medium Joke   Ervaring van Sandy met medium Joke   Ervaring van Sandy geplaatst op 17 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Beste Amber dat je Me zo verstaat. ik ben heel blij met jou en ik bel ook altijd naar jou. duidelijke uitleg en met ook je opleiding psych dat doet heel dank je wel tot de volgende. Veel liefs. Lowie .




Ervaring van lowie met medium Amber   Ervaring van lowie met medium Amber   Ervaring van lowie geplaatst op 18 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  geweldige meid . en geweldige voorspellingen. het klopt gewoon.




Ervaring van iris met medium Nina   Ervaring van iris met medium Nina   Ervaring van iris geplaatst op 19 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Vorige week consult gehad. Niet te geloven, alle voorspellingen zijn uitgekomen. Kippenvel. Je bent een top medium. Liefs, ine.




Ervaring van Ine met medium Desteny   Ervaring van Ine met medium Desteny   Ervaring van Ine geplaatst op 20 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Sujadi
  Ervaring met medium Sujadi
  Dankjewel Sujadi voor je support. Je hebt me heel goed "gelezen", de kern aangeraakt en daardoor is er al eea verschoven bij mij. Wat een doorbraak. En fijn dat je me meeneemt in heling op afstand. Hartelijk dank.




Ervaring van Vera met medium Sujadi   Ervaring van Vera met medium Sujadi   Ervaring van Vera geplaatst op 20 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sujadi  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Lieve Ruby, heb je zojuist gesproken ( 00.15). Wat een lieve warme vrouw ben je. Je kwam direct tot de kern op mn vraag. Je kon niet weten wat hij me vertelde maar je gebruikte exact de woorden van hem. Een grote mooie pluim voor jouw zuivere gave. Het komt goed en de zon gaat weer schijnen voor ons. Dank je wel lieve Ruby en ik zal jouw adviezen onthouden. Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Ruby   Ervaring van Anoniem met medium Ruby   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Lieve Nina,

De verbinding verbrak weer. Ik bel je over 2/3 dagen terug als jou voorspelling is uitgekomen.

Liefs .




Ervaring van S met medium Nina   Ervaring van S met medium Nina   Ervaring van S geplaatst op 21 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  Aller liefste Lina,

Suuuuuuper bedankt voor de consult. wij moeten de tijd afwachten. Ik bel je zodra het uitgekomen is.

Dikke kus.




Ervaring van S met medium Lina   Ervaring van S met medium Lina   Ervaring van S geplaatst op 22 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  je bent een hele lieve vrouw, met een warm hart. niet alleen een goed medium, maar een meevoelende dame . Er zijn al verschillende voorspellingen uitgekomen. Hartelijk dank hiervoor en een dikke knuffel voor jou.
Bel je spoedig terug .

-xxx.




Ervaring van Anoniem met medium Lina   Ervaring van Anoniem met medium Lina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Dijckje
  Ervaring met medium Dijckje
  1 woord .Geweldig.
Ik weet niet hoe je het doet maar sta iedere keer versteld van verbazing hoe je de dingen weet en als kers op de taart komt het ook nog uit.
Thanks sister from another mother.
God bless.




Ervaring van Roos met medium Dijckje   Ervaring van Roos met medium Dijckje   Ervaring van Roos geplaatst op 23 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Bedankt voor de consult . X.s.




Ervaring van S met medium Nina   Ervaring van S met medium Nina   Ervaring van S geplaatst op 25 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Gisteren heb ik je weer gebeld . Wat was het een fijn gesprek. Je weet dingen van mij die niemand het kan weten, maar jij zegt het. Voor mij de beste die er is. Ik word gewoon blij, nadat ik met jou heb gesproken. Iedere keer weer.




Ervaring van Nelly met medium Anny   Ervaring van Nelly met medium Anny   Ervaring van Nelly geplaatst op 26 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Hallo Xandra,
Ik heb je net gesproken. Je wist mijn zoon heel goed te beschrijven. Verder heb je mij inzichten gegeven waar ik iets mee kan. Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden.Top medium.
Roos.




Ervaring van Roos met medium Xandra   Ervaring van Roos met medium Xandra   Ervaring van Roos geplaatst op 27 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Hendrina
  Ervaring met medium Hendrina
  Hendrina, heel hartelijk dank voor het gesprek. Het was zeer verhelderend. U heeft al mijn vermoedens bevestigd wat betreft Ron, werk etc en de dingen die spelen goed verwoord. Voor mij bent u een toppertje. Ik zou iedereen aanbevelen contact met u te maken.Groetjes en veel liefs.




Ervaring van Len met medium Hendrina   Ervaring van Len met medium Hendrina   Ervaring van Len geplaatst op 27 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke, Wat ben je goed. ik ben tevreden met wat ik van jou kreeg te horen. Je hebt dingen gezegd die niemand kan weten. Je bent goed. Zodra een voorspelling uitkomt, laat ik je weten. Nogmaals je bent goed.




Ervaring van Nelly met medium Joke   Ervaring van Nelly met medium Joke   Ervaring van Nelly geplaatst op 27 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  Lieve Lina, bedankt voor al je advies steeds. Je helpt me door lastige situaties heen en je voorspellingen komen steeds weer uit de leuke, maar ook de niet leuke. Ik bel je al een tijd en steeds heb je het bij het rechte eind. Echt bizar, maar superfijn. Nogmaals, dankjewel.
Liefs, Souraya.




Ervaring van Soraya met medium Lina   Ervaring van Soraya met medium Lina   Ervaring van Soraya geplaatst op 28 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Beste Gunter,

Ik stond versteld van al uw ingevingen. U bent de beste.

Ga zo door. X.




Ervaring van Sh. met medium Gunter   Ervaring van Sh. met medium Gunter   Ervaring van Sh. geplaatst op 29 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Hendrina
  Ervaring met medium Hendrina
  Lieve hendrina Het blijft me verbazen hoe geweldig jij bent . steeds zit je er bovenop en weet je dingen te vertellen die je niet kan weten. je helpt me zo enorm . dank je wel lieve hendrina dank je wel.




Ervaring van jen met medium Hendrina   Ervaring van jen met medium Hendrina   Ervaring van jen geplaatst op 31 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Hendrina  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Lieve Karine,
Net u mogen spreken 31/05/16.
Zou een algemene legging worden, maar wat een info en duidelijkheid en expertise.
Zeker ook voorspellingen die ik niet zag aankomen.positief.:-)
Laat u zeker weten wat de uitkomst is.
Jacky .




Ervaring van Jacky met medium Karine   Ervaring van Jacky met medium Karine   Ervaring van Jacky geplaatst op 31 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Top. Heeft gelijk. En heeft humor.




Ervaring van Iris met medium Gunter   Ervaring van Iris met medium Gunter   Ervaring van Iris geplaatst op 3 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Lieve Desteny,

Al jou voorspellingen zijn in een korte termijn uitgekomen. Dit betreft een uitnodiging voor een bruiloft en over mijn liefdes leven. Ik ben benieuwd naar je nieuwe voorspellingen, en ik weet die gaan zeker uitkomen. Desteny jij bent een super goed medium met een hart van goud. Ik bel je zeker weer voordat ik moet gaan afrijden.

Ongelofelijke Thomas.




Ervaring van ongelooflijke Thomas met medium Desteny   Ervaring van ongelooflijke Thomas met medium Desteny   Ervaring van ongelooflijke Thomas geplaatst op 3 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Lieve Kiki.

Bedankt voor het consult net.
Dikke kus.




Ervaring van S met medium Kiki   Ervaring van S met medium Kiki   Ervaring van S geplaatst op 7 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Esmay
  Ervaring met medium Esmay
  Lieve esmay
Dank je dank je. je bent een kanjer je weet waarvoor:-).
Nog niet tot uitgekomen pfff geduld haha .
weet dat t gaat gebeuren daar je t zelfde zeg als andere lieverds vd lijn.
Hou je taai je hoort me weer:-),zoals gewoonlijk .
Dikke knuffel vrouw die moe is vh geregeld en v gehand zoon.




Ervaring van stressige moeder met medium Esmay   Ervaring van stressige moeder met medium Esmay   Ervaring van stressige moeder geplaatst op 7 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Lieve Gunter,

Ik heb een mooie consult van U gehad.
Je bent een pracht van een persoon met veel humor.
Ik wacht de voorspelling af tussen nu en de twee maanden.
Ik hou je op de hoogte.

Groet van moeder Theresa :)) uit Amsterdam.




Ervaring van Amsterdam met medium Gunter   Ervaring van Amsterdam met medium Gunter   Ervaring van Amsterdam geplaatst op 9 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Zanna
  Ervaring met medium Zanna
  Hoi Zanna, ik spreek je al een lange tijd en ben altijd super blij met jou voorspellingen. Je kaarten zeggen precies wat er speelt en wat er gaat gebeuren. Ik vertrouw ook nog steeds 100% dat de belangrijkste voorspelling snel gaat uitkomen. Bel je snel. Liefs Ilse.




Ervaring van Ilse met medium Zanna   Ervaring van Ilse met medium Zanna   Ervaring van Ilse geplaatst op 9 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Zanna  


Ervaringen van bezoekers met medium Belle
  Ervaring met medium Belle
  No nonsense. To the point en heel zuiver. Syl.




Ervaring van Syl met medium Belle   Ervaring van Syl met medium Belle   Ervaring van Syl geplaatst op 9 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Belle  


Ervaringen van bezoekers met medium Ruby
  Ervaring met medium Ruby
  Beste mevrouw Ruby. u heeft me zo veel nieuwe inzichten gegeven. Ik ben u echt heel dankbaar. Micha.




Ervaring van Micha met medium Ruby   Ervaring van Micha met medium Ruby   Ervaring van Micha geplaatst op 12 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Ruby  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  dank u wel Derya, goed medium.

Ik heb je gebeld vandaag, ik ben er zo blij mee.

Joanna.




Ervaring van Joanna met medium Derya   Ervaring van Joanna met medium Derya   Ervaring van Joanna geplaatst op 13 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Een fijn gesprek gehad met Xandra. Helder in haar waarnemingen en geruststellend. S.




Ervaring van S. met medium Xandra   Ervaring van S. met medium Xandra   Ervaring van S. geplaatst op 14 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden