Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Wat een fijne, zuivere vrouw. Zonder voorkennis wist ze veel te vertellen. Alles klopte. In plaats van dank je wel, tot de volgende keer.




Ervaring van M met medium Desteny   Ervaring van M met medium Desteny   Ervaring van M geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Elena
  Ervaring met medium Elena
  Heel erg bedankt lieve Elena. De lijn werd verbroken vandaar dat ik je niet meer kon bedanken.
Je voelt voor mij zo vertrouwd aan en je hebt mij weer zulke goede inzichten gegeven.
Alles klopt weer wat je ziet voelt en hoort. Ik heb vertrouwen in jouw voorspelling die zeker gaat uitkomen. Ik heb velen gesproken maar jij steekt boven iedereen uit hier op de lijn
Tot Bellens
Liefs
The Secret Appel.




Ervaring van Appel met medium Elena   Ervaring van Appel met medium Elena   Ervaring van Appel geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Joke, ik spreek je nu iets langer dan 1 jaar. En je hebt het elke keer bij het goede eind. Je stelt me gerust qua studie en werk ook al heb ik soms te kampen met mensen haha. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Hoi lieve Amber, ik bel jou regelmatig en hebben ook al een paar jaar regelmatig contact met elkaar. Het is zo vertrouwd geworden. Jij ziet zoveel en je weet het zo goed te brengen. Je bent duidelijk en eerlijk. Je zegt het zoals het is, en dat waardeer ik enorm. Ik bewonder jou warme hart, zo lief en oprecht ben jij. Ik voel mij zeker geen klant bij jou, want zo behandel jij mij niet. Altijd respectvol en begripvol ben jij, en soms streng. Maar dat is helemaal niet erg, dat heb ik ook soms nodig. Ik hoop dat we heel lang nog met elkaar mogen bellen, want daar kijk ik altijd erg naar uit. Dankjewel lieve Amber.

Liefs, Maureen.




Ervaring van Maureen met medium Amber   Ervaring van Maureen met medium Amber   Ervaring van Maureen geplaatst op 11 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Coby
  Ervaring met medium Coby
  Lieve Coby ik heb je vandaag 3x achter elkaar gesproken omdat ik nog vragen had terwijl mijn credits op waren.
Ik heb hele goede inzichten gekregen door ons openhartige gesprek.
Jii hebt mij ook laten zien en doen beseffen waar bij mij de kern ligt.
Ik wil je bedanken voor je duidelijke consult. Je weet gedetailleerd waar het aan ligt en hoe ermee om te gaan.
Ik laat het over me heen komen en ga bewust ervaren wat ik erbij voel.

Ik geloof inderdaad wat je zegt dat tweelingszielen op elkaars pad komen met een reden.
Dankjewel nogmaals.
Dikke knuffel
Liefs.




Ervaring van M met medium Coby   Ervaring van M met medium Coby   Ervaring van M geplaatst op 5 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Chantal is super duper goed. Echt een aanrader. Dankjewel Chantal. X .




Ervaring van K met medium Chantal   Ervaring van K met medium Chantal   Ervaring van K geplaatst op 5 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Cassandra, wat ben je goed. Nee, supergoed. Wow, ik heb niks gezegd en Cassandra begon te vertellen, waarvoor ik belde. Zelfs zijn sterrenbeeld heeft Cassandra gezegd en het klopte precies. Wow ik laat je zeker weten hoe en wat.




Ervaring van Nelly met medium Cassandra   Ervaring van Nelly met medium Cassandra   Ervaring van Nelly geplaatst op 4 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Egon
  Ervaring met medium Egon
  Wat een fijn, verhelderend en goed gesprek. Zonder informatie zo helder de situatie in kunnen voelen. Hiervan stond ik versteld.

Zeer zuiver en rustig in gesprek, geen valse hoop of onnodig lang aan de lijn houdend. Gewoon oprecht en vooral ook eerlijk kijkend naar de situatie. Zeer de moeite waard om te bellen.

Ik heb aan dit gesprek een goed gevoel overgehouden. Dus dank je wel daarvoor.




Ervaring van Marjolein met medium Egon   Ervaring van Marjolein met medium Egon   Ervaring van Marjolein geplaatst op 2 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve Yuorah,
Ik ben sprakeloos hoe goed u dingen aanvoelt en zeker bent van uw zaak en bevindingen.
Ik kon niet geloven wat u zei en achteraf had u gelijk.
Topper bent U.




Ervaring van Seema met medium Yuorah   Ervaring van Seema met medium Yuorah   Ervaring van Seema geplaatst op 1 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Elena
  Ervaring met medium Elena
  Lieve Elena ik sta helemaal versteld van jou. Ben erg diep onder de indruk. Je bent zeer duidelijk en nauwkeurig in wat je voelt en ziet.
Alles klopt en geeft 100 procent bevestiging aan mijn gevoel. Bij alles wat je gezien en gezegd hebt stond ik ervan versteld van wauww. wat ongelofelijk goed. Je bent een topper.
Ik zal zeker de dingen in het leven anders formuleren zodat het positief op mijn pad komt. Jii hebt mij hierin gespiegeld.
Voor nu laat ik het over me heen komen en heb vertrouwen in wat je voorspeld hebt.
Beide keuze is goed, ik zal zelf het gevoel krijgen welke.
Dankjewel dat ik je heb mogen uitkiezen en je mag spreken.
Dankjewel voor dit consult en de mooie voorspellingen die gaan komen.
De lijn werd verbroken dus hierbij nogmaals bedankt.
Die film zoek ik op en ga ik zeker bekijken.
Ik heb er veel gesproken maar jij blinkt uit.
Elena kan ik zeker aanbevelen.
Tot gauw.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Elena   Ervaring van Anoniem met medium Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Dank je wel voor al de gesprekken. 9 van de 10 keer heb je gelijk gehad in alles wat je hebt voorspeld. Heel knap. Je weet met humor een lichtje in de duisternis te brengen en dat is voor mij heel waardevol geweest. Top.




Ervaring van Ikke met medium Yoshua   Ervaring van Ikke met medium Yoshua   Ervaring van Ikke geplaatst op 23 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  Mathilda is duidelijk, krachtig en to the point in haar reading. Je weet gelijk waar je aan toe bent. Het klopt allemaal wat ze voelt en ziet.
Ze draait er niet omheen maar vertelt jou waar het op slaat.
Ze heeft mij de bevestiging gegeven dat mijn onderbuikgevoel klopt waar anderen het mooier maken dan het is. Je hebt idd van die mensen die je geen reden, afsluiting of uitleg kunnen geven. Dat moet je ook nooit verwachten maar zoek die antwoorden bij jezelf en move on.
En daar heeft ze gelijk in.
Dankjewel Mathilda.




Ervaring van . met medium MathildaNili   Ervaring van . met medium MathildaNili   Ervaring van . geplaatst op 19 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Ik heb vandaag een open consult gehad, en deze was erg duidelijk en goed. Zonder zelf informatie te geven kwamen alle gebieden voorbij en klopte alles wat ze aan gaf. Een echte aanrader. Dan je wel voor dit consult.




Ervaring van bb met medium Norah   Ervaring van bb met medium Norah   Ervaring van bb geplaatst op 18 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Emma
  Ervaring met medium Emma
  Hele lieve vrouw, snel en erg vriendelijk, voelde heel erg fijn. Bel je snel weer. Sorry eerst viel me tel uit en daarna beltegoed was op. Sorry bel je snel. Liefs.

Ps dank voor je geduld.




Ervaring van anoniem met medium Emma   Ervaring van anoniem met medium Emma   Ervaring van anoniem geplaatst op 17 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Emma  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Odette je gaf me de bevestiging die ik net nodig had. Loop al lang te piekeren en zojuist een gesprek met jou gehad wat mij erg veel inzichten heeft gegeven.
Wat jij voorspelt gaat ook uitkomen. Zoals de andere voorspellingen.
Ondanks verdriet en pijn ben ik toch ook mede door jouw readings weer in mijn eigen kracht gekomen. Ik weet waar mijn grens ligt en jij gaf mij de bevestiging.
Bedankt nogmaals. De beste op de lijn.




Ervaring van M met medium Odette   Ervaring van M met medium Odette   Ervaring van M geplaatst op 16 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke.
Je hebt het al vele malen juist gehad.
Ik heb jou alleen een vraag gesteld en je had het steeds goed gelezen.
Ik ben een nuchter mens, die mediums wazig vond, echter zijn ze er toch. Ze heet Joke.
Dank je wel daarvoor.

Liefs Annelies .




Ervaring van Annelies met medium Joke   Ervaring van Annelies met medium Joke   Ervaring van Annelies geplaatst op 11 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Dank U, voor het mooie gesprek en al de mooie bevestigingen. De verbinding werd plots verbroken. Veel liefs en allerbeste wensen. X.




Ervaring van Fabienne met medium Cassandra   Ervaring van Fabienne met medium Cassandra   Ervaring van Fabienne geplaatst op 9 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Aquila
  Ervaring met medium Aquila
  Lieve Aquila, de lijn werd verbroken voordat ik u kon bedanken. Bij deze dus mijn dank voor uw inzichten. U heeft het helemaal goed aangevoeld en gezien. Wat u heeft geconstateerd bevestigd mijn innerlijke gevoel , Ik ben blij u gesproken te hebben. Het is zoals het is en het wordt er niet mooier gemaakt dan het is.
Dankuwel nogmaals. Voel me meer in mijn kracht staan.
Liefs .




Ervaring van M met medium Aquila   Ervaring van M met medium Aquila   Ervaring van M geplaatst op 5 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Aquila  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Dankjewel Carola, de tijd was om en kon je niet meer bedanken.
Dus hierbij dank nogmaals voor je inzichten.
Liefs
.




Ervaring van M met medium Carola   Ervaring van M met medium Carola   Ervaring van M geplaatst op 5 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  Lieve Mathilda,
Bedankt voor uw consult reading. U bent eerlijk, direct en geeft de juiste adviezen. 1 van de weinige die mooie praatjes heeft,geef mij maar u. Eerlijk en duidelijk. Topper bent u. En u weet waarom ik de stoel noem, haha.

.




Ervaring van De stoel met medium MathildaNili   Ervaring van De stoel met medium MathildaNili   Ervaring van De stoel geplaatst op 4 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Joke, alle lampjes op groen zei je net je hebt het voorheen ook echt bij het juiste eind gehad. Dank je wel voor je steun en toeverlaat. Liefs van mij.




Ervaring van Ikke met medium Joke   Ervaring van Ikke met medium Joke   Ervaring van Ikke geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola, je bent zo snel en zuiver, houdt me niet onnodig aan de lijn. Je hebt het bij het juiste eind gehad de laatste keer. Op naar de volgende voorspellingen.




Ervaring van Anoniem met medium Lola   Ervaring van Anoniem met medium Lola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Heel treffend waardoor ik weer verder kon.
.




Ervaring van V met medium Yoshua   Ervaring van V met medium Yoshua   Ervaring van V geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Onze vermiste poes zou terug komen in november als het kouder werd. Nou mijn geduld is enorm getest, maar na 7 weken vermist te zijn kregen wij het verlossende telefoontje. Onze poes was gesignaleerd in een tuin. En ze is weer thuis. Wat je zei klopte helemaal.




Ervaring van Zorah met medium Joke   Ervaring van Zorah met medium Joke   Ervaring van Zorah geplaatst op 28 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Dankjewel Kiki, de lijn werd verbroken. Credit was op. Je vertelt geen onzin en maakt het niet mooier dan het is. Gewoon precies zoals het is en klopt helemaal.
Topper ben je.
Dank nogmaals.
Lieve groet.




Ervaring van M met medium Kiki   Ervaring van M met medium Kiki   Ervaring van M geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Tineke
  Ervaring met medium Tineke
  Lieve Tineke,

Ik bel u regelmatig en wil u bedanken voor al uw mooie readingen.voor uw geduld en lieve woorden.
U bent voor mij de beste. Als ik in de knoop zit, dan bel ik u. U geeft mij weer moed zodat ik weer vertrouwen krijg.
Nogmaals dank voor alles.

Liefs,
Sheri.




Ervaring van Sheri met medium Tineke   Ervaring van Sheri met medium Tineke   Ervaring van Sheri geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Lili
  Ervaring met medium Lili
  Beste Lili, ik sprak je deze morgen over mijn mama, je zei me het zal half januari volgend jaar gebeuren als het zover is dan laat ik het je weten, echt ik hoop dat het in orde komt voor mij.
Dat mijn droom mag uitkomen, ik ben echt benieuwd.

Grs Inge.




Ervaring van Inge met medium Lili   Ervaring van Inge met medium Lili   Ervaring van Inge geplaatst op 20 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met medium Yellow
  Ervaring met medium Yellow
  Ik heb een reis gemaakt met Yellow. Een reis door mijn ziel, mijn energie. Een reis waarin ze mij volledig 'zag' en ook mijn dochter. Het is niet in woorden uit te drukken, maar je weet gewoon dat alles waarheid is wat gezegd wordt. Liefdevol, begripvol en met humor is deze begeleiding opdat jij weer verder kunt. Zo bijzonder als Yellow kom je ze niet tegen. In dankbaarheid Aquarius/Scorpio.




Ervaring van anoniem met medium Yellow   Ervaring van anoniem met medium Yellow   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met medium Vlinder
  Ervaring met medium Vlinder
  Pffff lieve Vlinder ik ben er zo stil van. Jij bent de enige die niet vertelt wat ik wil horen. Maar puur oprecht en eerlijk de waarheid. Precies zoals mijn onderbuik ook zegt en niet het verlangen wat ik heb terwijl ik goed weet dat die verlangen niet meer werkelijkheid kan worden en het er niet meer is. Heel heel erg dank daarvoor.
ik bel je weer terug.
Dankjewel nogmaals.
De beste op de lijn.
Liefs.




Ervaring van M met medium Vlinder   Ervaring van M met medium Vlinder   Ervaring van M geplaatst op 10 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vlinder  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Fantastisch gesprek gehad. Ook met n lach, bel haar zeker nog n keer terug. Ze wist heel veel te vertellen echt n aanwinst.




Ervaring van Anoniem J met medium Lola   Ervaring van Anoniem J met medium Lola   Ervaring van Anoniem J geplaatst op 10 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Ik sprak deze maand november voor de eerste keer met deze dame, zeer lief om mee te praten ze vertelde me dat ze me volgend jaar zag bouwen, en dat ik deze maand een dure rekening moest betalen, dat klopte al van die rekening , nu ben ik benieuwd of het gaat in orde komen met mijn huisje te bouwen volgend jaar, ik hoop er zeker op dat mijn wens mag uitkomen waar ik al jaren van droom.

Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met medium Lilith   Ervaring van Inge met medium Lilith   Ervaring van Inge geplaatst op 4 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Dania
  Ervaring met medium Dania
  Fijne vrouw, kwam op mij zeer ncuhter over. Erg snel to the point en what you see is what you get. Ik ga je vaker bellen en hou je op de hoogte. Liefs.




Ervaring van nvt met medium Dania   Ervaring van nvt met medium Dania   Ervaring van nvt geplaatst op 2 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met medium Marya
  Ervaring met medium Marya
  Topper van een vrouw. Eerlijk, oprecht en duidelijk.
Liefs SS.




Ervaring van SS met medium Marya   Ervaring van SS met medium Marya   Ervaring van SS geplaatst op 2 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve Lola, bedankt voor je inzichten. Ik vind het erg fijn dat je me bijstaat bij mijn verwerkingsproces.
Jij hebt mij die bevestiging gegeven dat ik in het laatste stukje zit . Daarna ben ik weer waar ik moet zijn. Dankjewel.
Tot gauw
Liefs.




Ervaring van M met medium Lola   Ervaring van M met medium Lola   Ervaring van M geplaatst op 1 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Hophe
  Ervaring met medium Hophe
  Hophe is een lieve geduldige vrouw. Die zonder dat je zelf wat hoeft aan te geven ziet wat er speelt in je leven. Bijzonder wat ze allemaal kon zien. Dank je wel.




Ervaring van b met medium Hophe   Ervaring van b met medium Hophe   Ervaring van b geplaatst op 1 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden