Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Laila
  Ervaring met medium Laila
  Laila is een vriendelijk I levend medium ook voelde ze mij ook goed aan dat ik op dit moment veel verdriet heb. Ik heb met haar een fijn gesprek gehad. Ze komt geloofwaardig over. En voelt heel goed hoe ik me voel en hoe ik in elkaar zit. Ook heeft ze me een beetje opgebeurd. Bedankt Laila u bent 'n vriendelijk inleven en een sociaal medium. Heb met haar een fijn gesprek gehad. Bel haar graag nog eens terug.




Ervaring van Helma met medium Laila   Ervaring van Helma met medium Laila   Ervaring van Helma geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Een mooi consult gehad van Isha
Veel duidelijkheid gekregen en ze heeft altijd verhelderende inzichten. Isha legt alles goed uit ze is heel kundig en grappig. Kortom een topper.
Tot gauw.




Ervaring van Natas met medium Isha   Ervaring van Natas met medium Isha   Ervaring van Natas geplaatst op 13 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Anna
  Ervaring met medium Anna
  Wauw. Sta helemaal perplex. Zij is zo goed.
Alles wist ze alles. Verleden heden en toekomst. Gedetailleerd.
Anna ik heb er veel gesproken maar jij steekt boven iedereen uit. Dankjewel voor deze fantastische Reading. Hoop je vaker te spreken. Snap goed dat je altijd bezet bent maar tis de moeite waard om te wachten en nog eens te proberen.
Liefs XXX.




Ervaring van Anoniem met medium Anna   Ervaring van Anoniem met medium Anna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga weet precies wat er speelt als je haar spreekt zelfs als je haar voor het eerst spreekt en zij niets van je weet. Zij ziet de oorzaken heel scherp en geeft vandaar uit aan jou inzichten en voorspelt ze wat er zal gebeuren.
Super goed is ze. Dankjewel Olga was erg fijn je te spreken. Zal je vaker bellen omdat ik je dan nodig heb.
Olga kan ik echt aanbevelen
Xxx.




Ervaring van Anoniem met medium Olga   Ervaring van Anoniem met medium Olga   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Esther
  Ervaring met medium Esther
  Heb net een gesprek gehad met Esther ze is helder en duidelijk in antwoorden op je vragen en houd je niet langer aan de telefoon dan nodig is. Ze legt alles duidelijk uit hoe 't zit. En geeft ook eerlijke antwoorden. En is een vriendelijke vrouw. Bedankt voor 't fijne gesprek was kort maar krachtig. Bedankt anoniem.




Ervaring van Helma met medium Esther   Ervaring van Helma met medium Esther   Ervaring van Helma geplaatst op 9 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Esther  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Nona heeft gelijk gekregen voor wat betreft contact momenten vanuit mijn partner op korte termijn. Dat belooft goeds voor de tijd die komen gaat. Dank je wel voor je rustige manier van uitleggen en je geduld. Topper .




Ervaring van Vrouw met medium Nona-Yo   Ervaring van Vrouw met medium Nona-Yo   Ervaring van Vrouw geplaatst op 4 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Lobke
  Ervaring met medium Lobke
  Lieve Lobke, ik heb je zojuist voor het eerst gesproken. Je voelt voor mij heel vertrouwd aan en je hebt een ontzettende lieve duidelijk rustige stem wat erg vertrouwd aanvoelt.
Je hebt mij mooie voorspellingen gegeven op liefdesgebied. Ik zal jou bevestiging sturen als het uitkomt. Daar heb ik alle vertrouwen in. Dankjewel voor het mooie gesprek en fijn dat ik je heb gesproken. Bel Lobke het is echt de moeite waard en 1 van de beste hier op de lijn.
Tot snel
Xxx .




Ervaring van Mariscal met medium Lobke   Ervaring van Mariscal met medium Lobke   Ervaring van Mariscal geplaatst op 27 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  Net met je gesproken wat was dit een fijn gesprek. Ga je adviezen opvolgen en laat je nog weten wat de uitkomst is. Wat ben je toch een eerlijk en lief persoon. Ga je nog zeker vaker bellen.
Voor een eerlijk antwoord moet je zeker bij jou zijn met je gevoel lig je helemaal goed.

Dankjewel Mathilda voor je advies en antwoorden.




Ervaring van Will met medium MathildaNili   Ervaring van Will met medium MathildaNili   Ervaring van Will geplaatst op 24 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium Erkan
  Ervaring met medium Erkan
  Net een heel fijn gesprek gehad met Erkan. Heeft me verteld dat ik rond februari het bericht zal krijgen wat ik hoop te krijgen. Zonder dat ik iets hoefde te zeggen of te vragen wist hij me dit te vertellen. Laat zeker nog weten of hij gelijk had.
Dankjewel Erkan voor het fijne en eerlijke gesprek.




Ervaring van Will met medium Erkan   Ervaring van Will met medium Erkan   Ervaring van Will geplaatst op 24 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Wauw, geen woorden voor. Alles is exact uitgekomen zoals het is voorspeld. Superfijn, supereerlijk, duidelijk en concreet. Alles is precies zo gebeurt en gelopen zoals je hebt voorspeld. Inmiddels meerdere malen gesproken en niks was anders dan voorspeld. Zo de moeite waard als je op zoek bent naar eerlijkheid en duidelijkheid. Bovendien houdt ze je ook niet langer dan nodig aan de lijn.




Ervaring van Marjolein met medium Lola   Ervaring van Marjolein met medium Lola   Ervaring van Marjolein geplaatst op 18 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Zeer goede medium.




Ervaring van Anoniem met medium Nona-Yo   Ervaring van Anoniem met medium Nona-Yo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Lieve Isha,

Wat ben jij goed.
Heb je regelmatig gebeld je hebt me ontzettend geholpen door een moeilijke tijd. Alles wat er gezegd is uitgekomen , ben je heel dankbaar. Je 6de zintuig praat geen onzin. Je bent bijzonder en oprecht.
Wens jou voor het nieuwe jaar veel geluk en liefde toe. Bel je snel weer.




Ervaring van Sandy met medium Isha   Ervaring van Sandy met medium Isha   Ervaring van Sandy geplaatst op 13 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Je hebt er een fan bij. Ik ken je nu enige tijd en ben je zo dankbaar voor al je adviezen. Je bent eerlijk en draait er niet omheen. Jij zegt wat je door krijgt. Vaak wil je met je eigen gedachten en ideeen alles al invullen hoe een situatie gaat verlopen. Het liefst wil je het nu weten. Achteraf en soms wel laten dan verwacht heb je altijd weer gelijk. Knap hoor. Blijf zo door gaan. Ik weet zeker dat je veel mensen kan helpen. Liefs Iris.




Ervaring van Iris met medium Louisa   Ervaring van Iris met medium Louisa   Ervaring van Iris geplaatst op 10 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  lieve Yuorah, je zat er helemaal op. Ik zal je raad verder opvolgen en hou je op de hoogte. Bedankt. je bent een aanrader.




Ervaring van Gerard met medium Yuorah   Ervaring van Gerard met medium Yuorah   Ervaring van Gerard geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Bedankt Isha, ik heb de rechtszaak gewonnen zoals u had voorgespeld.
.




Ervaring van Quinn met medium Isha   Ervaring van Quinn met medium Isha   Ervaring van Quinn geplaatst op 28 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Negilia
  Ervaring met medium Negilia
  Hoi hoi Negillia
Ik wil even zeggen dat je top bent. Sash en ik zijn weer samen en dat heeft precies zes weken geduurd. Wat jij ook aan mij doorgaf Dankjewel. Wat ben jij een topper in jouw voorspellingen.




Ervaring van C.J.R met medium Negilia   Ervaring van C.J.R met medium Negilia   Ervaring van C.J.R geplaatst op 20 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Bedankt Tess voor een hele duidelijke fijn gesprek. Je voelt en ziet alles goed aan en bevestigt mijn gevoel. Het klopt wel wat je zegt en dat is knap . Daarom vertrouw ik in je voorspellingen. Ik hou je op de hoogte.
Nogmaals bedankt
Tot Bellens
XXX .




Ervaring van Anoniem met medium Tess   Ervaring van Anoniem met medium Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Ik heb net een heel fijn gesprek met haar gehad.
Zij is duidelijk, legt alles heel goed uit het hoe en waarom de situatie op dit moment is en hoe het verder zal verlopen. Zij is eerlijk en praat je niet naar de mond wat je graag wilt horen.
Een hele lieve vrouw. Dankjewel voir deze fijne reading.




Ervaring van Anoniem met medium Annicka   Ervaring van Anoniem met medium Annicka   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabina
  Ervaring met medium Sabina
  Goedemiddag Sabine.

Beide gesprekken hebben me gerustgesteld en zijn uitgekomen
Je bent geduldig en rustig geeft gelijk vertrouwen bij mij.
Ik heb mijn contract gekregen en voor de voorwaarden zoals afgesproken dat je zei.
Verder hoefde ik geen assessment te doen maar wel papieren aanleveren zoals een VOG wat natuurlijk ook iets te maken had met de papieren molen die je zag.
Ik ben blij met jou op de lijn

Groetjes HRC.




Ervaring van H met medium Sabina   Ervaring van H met medium Sabina   Ervaring van H geplaatst op 12 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met medium Annicka
  Ervaring met medium Annicka
  Net een heel mooi consult gehad. Niet alleen een heldere voorspelling maar ook inzicht. Alles klopte en is in lijn met mijn gevoel. Er is tijd voor mij genomen. Voor mij 1 van de beste consulenten en ik heb er best veel gesproken. Liefs G.




Ervaring van G met medium Annicka   Ervaring van G met medium Annicka   Ervaring van G geplaatst op 10 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met medium Jeannet
  Ervaring met medium Jeannet
  Bedankt voor je Reading lieve Jeannet.

Je hebt mij iets voorgelegd terwijl je niet kan weten wat de oorzaak is. Maar het klopt 100% wel.
Das echt heel knap.
Tot nu zijn jouw voorspellingen ook uitgekomen.
Dankjewel dat je er voor mij bent
Tot snel .
XX.




Ervaring van Anoniem met medium Jeannet   Ervaring van Anoniem met medium Jeannet   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Hi Monique,

Jij hebt voor mij heel nauwkeurig de nieuwe baan voorspelt op de dag precies.
Ook voorspelde jij dat mijn werkgever mij toch nog terug zou bellen om
Mij aan te nemen ondanks ik ziek geworden was.
Dat klopte en hij belde tijdens ons telefoongesprek.
Ik zal je meerdere keren vragen om raad.
Want dit was toch echt weer bijzonder.




Ervaring van H met medium Monique   Ervaring van H met medium Monique   Ervaring van H geplaatst op 5 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Lieve Beau,

Bij ons eerste contact sloeg je de spijkers al op zijn kop.
Je krijgt waarlijk alles zuiver, duidelijk en helder door.

Je bent een liefdevol, warm en mooi mens met het hart op de goede plek en die comfort en gezelligheid biedt. Bedankt voor wie je bent en wat je voor me gedaan hebt. Tot de volgende keer.

Licht en liefde.

Voor een luisterend oor, advies en zuivere heldere inzichten zonder onnodig tijdverdrijf ga naar Medium Beau.




Ervaring van Renate met medium Beau   Ervaring van Renate met medium Beau   Ervaring van Renate geplaatst op 5 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Lineke is vlug en heeft het daadwerkelijk altijd bij het goede eind. Dank je wel lieve dame. Je bent een topper .




Ervaring van Vrouwnul 31 met medium Lineke   Ervaring van Vrouwnul 31 met medium Lineke   Ervaring van Vrouwnul 31 geplaatst op 4 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Vievke
  Ervaring met medium Vievke
  Wauw, dit is pas een zuiver, puur en goed medium. Zonder enige informatie de situatie perfect omschreven. Alles al binnen een paar dagen gelopen zoals Vievke heeft aangegeven. Erg knap en fijn.




Ervaring van Marjolein met medium Vievke   Ervaring van Marjolein met medium Vievke   Ervaring van Marjolein geplaatst op 3 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vievke  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Weer een super mooie reading gehad. Nu de mooie voorspellingen afwachten.
Tot gauw
.




Ervaring van S. met medium Isha   Ervaring van S. met medium Isha   Ervaring van S. geplaatst op 2 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Kristal
  Ervaring met medium Kristal
  Wat een fijn, puur, eerlijk en helder consult. Ontzettend veel informatie zonder enige informatie vanuit mij. Weet tot in de detail te vertellen hoe het zit en met hele fijne tips. Dank je wel.




Ervaring van Marjolein met medium Kristal   Ervaring van Marjolein met medium Kristal   Ervaring van Marjolein geplaatst op 2 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  


Ervaringen van bezoekers met medium Negilia
  Ervaring met medium Negilia
  Lieve negilia, heb u net wederom gesproken. Mooie reading gehad. Nu wachten wanneer het uitkomt.
Tot gauw
Groet s.




Ervaring van S. met medium Negilia   Ervaring van S. met medium Negilia   Ervaring van S. geplaatst op 30 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met medium Devi
  Ervaring met medium Devi
  Super lieve dame, luister goed naar de vragen. Zeker een aanrader. Nu afwachten op de uitkomst, toekomst.




Ervaring van S. met medium Devi   Ervaring van S. met medium Devi   Ervaring van S. geplaatst op 30 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met medium Phaedra
  Ervaring met medium Phaedra
  sorry je viel weg.
Bedankt en ik kijk uit naar de voorspellingen.
Je veteld alles precies zoals het is. Als het uitkomt dan hoor je mij.




Ervaring van Vanes met medium Phaedra   Ervaring van Vanes met medium Phaedra   Ervaring van Vanes geplaatst op 30 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Phaedra  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Lieve Nelleke .
Je bent altijd zo geduldig en je blijft altijd trouw aan wat je als eerst voorspeld hebt.
Hoe ik ben , de acties die ik doe, mijn emoties dat allemaal heb je tot in details goed aangeven. Dat kun je eigenlijk niet weten maar toch,. Super knap gedaan. Ik wil je bedanken dat ik altijd bij je terecht kan en m?n ei altijd bij je kwijt kan. Dat is super fijn.
Als hij op de proppen komt laat ik jou dat meteen weten.
Tot snel.
Liefs xxx.




Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  ISHA is een bijzondere lieve grappige en eerlijke vrouw.
Wil je antwoorden hebben op al je vragen.
Moet je haar zeker bellen.
Zij heeft het altijd goed en alles is uitgekomen.

.




Ervaring van Sandy met medium Isha   Ervaring van Sandy met medium Isha   Ervaring van Sandy geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Kiki, zonder zelf iets tegen jou te zeggen, alles meteen raak. Ik had duidelijkheid nodig in mijn huidige situatie en die heb je me gegeven, waarvoor dank. Ik houd je op de hoogte.

Groetjes, Enya.




Ervaring van Enya met medium Kiki   Ervaring van Enya met medium Kiki   Ervaring van Enya geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Negilia
  Ervaring met medium Negilia
  Lieve Negilia,
Heb je net weer gesproken. Een kort maar een fijn gesprek. Bel gauw terug.




Ervaring van S met medium Negilia   Ervaring van S met medium Negilia   Ervaring van S geplaatst op 23 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met medium Negilia
  Ervaring met medium Negilia
  Lieve Negilia,
Bedankt voor uw reading. U bent een topper.
Laatst sprak ik u heel lang aan de telefoon. Nogmaals dank voor alles. X.




Ervaring van H.H. met medium Negilia   Ervaring van H.H. met medium Negilia   Ervaring van H.H. geplaatst op 22 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden