Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Goed gesprek. Veel herkenning. Fijne gesprekspartner.




Ervaring van Yg met medium Petrus   Ervaring van Yg met medium Petrus   Ervaring van Yg geplaatst op 29 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Britta
  Ervaring met medium Britta
  Hoi Britta, van mijn kant even een berichtje. Voor een snel, eerlijk en duidelijk consult is Britta een aanrader op de lijn. Goed invoelend, praat niet met je mee in wat je graag wilt horen. Ze zal je te woord staan en probeert je daarbij inzichten te geven.




Ervaring van M met medium Britta   Ervaring van M met medium Britta   Ervaring van M geplaatst op 29 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Britta  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Lieve Anke alles wat je zegt klopt, nu kan ik weer vooruit gaan. Ik bel je zeker weer op. Liefs Vera.




Ervaring van Vera met medium Anke   Ervaring van Vera met medium Anke   Ervaring van Vera geplaatst op 22 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Carola is ongelooflijk zuiver en is mijn favoriet. Ook een hele lieve dame om er mee te praten :) Bedankt. Xx je vaste beller.




Ervaring van K met medium Carola   Ervaring van K met medium Carola   Ervaring van K geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Leandra
  Ervaring met medium Leandra
  Dankjewel. Echt Top en nu afwachten. Gr A.




Ervaring van Angela met medium Leandra   Ervaring van Angela met medium Leandra   Ervaring van Angela geplaatst op 15 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  1 woord Wauwiee.




Ervaring van Angela met medium Sabine   Ervaring van Angela met medium Sabine   Ervaring van Angela geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Positief dankjewel Tess. Hou jou op de hoogte. Groetjes Angela.




Ervaring van Angela met medium Tess   Ervaring van Angela met medium Tess   Ervaring van Angela geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Beste Vitta, Je bent een lieve vrouw om mee te praten .je hebt mij dingen verteld van mijn dochter, goede raad gegeven , je zei rake dingen.
Bedankt voor je gesprek met mij.




Ervaring van Inge met medium Vitta   Ervaring van Inge met medium Vitta   Ervaring van Inge geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne-Fleur
  Ervaring met medium Anne-Fleur
  Dankjewel voor uw Reading was Top.




Ervaring van A met medium Anne-Fleur   Ervaring van A met medium Anne-Fleur   Ervaring van A geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga blijft mij iedere keer verbazen ik kan echt met haar lachen. Hou jouw op de hoogte. A.




Ervaring van Angela met medium Olga   Ervaring van Angela met medium Olga   Ervaring van Angela geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Wat een top vrouw, gek als een deur maar recht door zee. Eerlijk ga zo door lieverd. Ik bel jouw snel weer.

Groetjes A.




Ervaring van Angela met medium Sissy   Ervaring van Angela met medium Sissy   Ervaring van Angela geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  O My God het was de moeite waard om in contact te komen met deze engel. Alles wat je zij viel op zijn plek alleen ik moet geloven in mijn zelf en aangeven ik verdiend het beste en dat ga ik zeker doen. Bedankt voor alles lieve engel en hou jouw zeker op de hoogte. P.S. goed op jouw zelf echt een mooi Reading en Positief.

One Love Angela xxx.




Ervaring van Angela met medium Sabine   Ervaring van Angela met medium Sabine   Ervaring van Angela geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  1 Woord een top dame, positief en eerlijk ben benieuwd wie geduld heeft wordt extra beloond ik hou je op de hoogte.

Echt een aanrader.

Gr. Angela.




Ervaring van Angela met medium Sissy   Ervaring van Angela met medium Sissy   Ervaring van Angela geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Beste Christelle, van de week had ik je gebeld over een man.
Je vertelde man dit is niet de man waar je mee spreekt hier zit iemand anders achter. Je had gelijk er zat inderdaad iemand anders achter.
Top goed gezien.




Ervaring van anoniem met medium Christelle   Ervaring van anoniem met medium Christelle   Ervaring van anoniem geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Tabitha
  Ervaring met medium Tabitha
  Hai Tabitha bedankt voor ons gesprek.
Je bent duidelijk je weet waar je het over hebt en geeft ook goeie adviezen. Wat je zegt klopt. Ik bel je zeker nog een keer.




Ervaring van Melly met medium Tabitha   Ervaring van Melly met medium Tabitha   Ervaring van Melly geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve joke. Waar moet ik beginnen. Ik bel al twee jaar met jou en alles echt alles komt gewoon uit. Je bleef vanaf het begin zeggen jullie groeien langzaam naar elkaar toe en ja hoor, nu zijn we een stel. Precies zoals jij het hebt gezegd zo is het gegaan. Lieve schat ik ben jou super dankbaar voor je hulp. Jij bent echt een bijzonder mens. We keep in touch. Een lieve groet uit Friesland en een dikke kus van L.




Ervaring van lisa met medium Joke   Ervaring van lisa met medium Joke   Ervaring van lisa geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Hoi Amber,

Dankjewel voor alles. Hou je op de hoogte was een fijne gesprek.

Gr. Angela.




Ervaring van Angela met medium Amber   Ervaring van Angela met medium Amber   Ervaring van Angela geplaatst op 5 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Sabine is een aanrader en 10 sterren waard. Als je denkt huh, kan ik even niet plaatsen? - geef het een dag of twee en je zal het zien. Hehe :) Plus een superlief mens:) Bedankt. X (Weegschaal verhaal).




Ervaring van E. met medium Sabine   Ervaring van E. met medium Sabine   Ervaring van E. geplaatst op 4 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Top Monique zoekt tot de bodem uit wat er gaande is, jammer dat mijn credit op ging maar wij houden zeker contact. Ben benieuwd naar de uitkomst en zal jouw zeker op de hoogte houden dankjewel voor nu.

Gr. Angela.




Ervaring van Angela met medium Monique   Ervaring van Angela met medium Monique   Ervaring van Angela geplaatst op 4 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Serena4gen
  Ervaring met medium Serena4gen
  Je blijft bij je standpunt dat ik de baan krijg eerste x dat ik gesolliciteerd heb na 15 jaar met een cv.
En ook dat E contact gaat opnemen en dat ik dan ineens 2 vliegen in 1 klap zou hebben.

Ik houd je zeker op de hoogte.




Ervaring van H met medium Serena4gen   Ervaring van H met medium Serena4gen   Ervaring van H geplaatst op 24 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Serena4gen  


Ervaringen van bezoekers met medium Aurora
  Ervaring met medium Aurora
  Zeer goed invoelend, wijs en zuiver medium .




Ervaring van S met medium Aurora   Ervaring van S met medium Aurora   Ervaring van S geplaatst op 20 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met medium Patrick
  Ervaring met medium Patrick
  Super snel en heel goed. Zonder voor info twijfelde ik om te bellen maar ben blij dat Ik u gesproken heb.




Ervaring van S. met medium Patrick   Ervaring van S. met medium Patrick   Ervaring van S. geplaatst op 18 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Patrick  


Ervaringen van bezoekers met medium Marco
  Ervaring met medium Marco
  Marco is een top medium, hij is goed in voorspelling en hij geeft ook goede raad en hij heeft ook een luisterent oor, ik raad iedereen aan om naar Marco te bellen want je gaat met goede moed door het leven als je met hem in gesprek bent geweest , ik ga hem zeker terug bellen dus Marco jij hoort mij zeker nog terug.




Ervaring van anoniem met medium Marco   Ervaring van anoniem met medium Marco   Ervaring van anoniem geplaatst op 10 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Voelt heel goed in en is super eerlijk. Fijn gevoel als ik met haar praat.




Ervaring van S met medium Indy   Ervaring van S met medium Indy   Ervaring van S geplaatst op 9 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Richard
  Ervaring met medium Richard
  Zeker fijn om deze super heldervoelende consulent te spreken. Hij is to the point.




Ervaring van S met medium Richard   Ervaring van S met medium Richard   Ervaring van S geplaatst op 9 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Sabine. Moest net aan je denken. Je bent ongelooflijk goed. Je voorspellingen komen uit. o blij dat ik je heb:) xxx (weegschaal gedoe).




Ervaring van J. met medium Sabine   Ervaring van J. met medium Sabine   Ervaring van J. geplaatst op 8 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Jij had het goed gezien. Geen ellenlange verhalen maar gewoon straight to he point en het klopt ook nog eens. 10 punten. Dank je wel.




Ervaring van Ilse met medium Lineke   Ervaring van Ilse met medium Lineke   Ervaring van Ilse geplaatst op 5 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Nogmaals heb je de juiste woorden op het juiste moment zodat ik weer mijn energie vind om verder te gaan.

Jij bent een medium met hart en ziel en dat versterkt jou en siert je goed. Blijf zo verder werken.




Ervaring van Jamila met medium Karlien   Ervaring van Jamila met medium Karlien   Ervaring van Jamila geplaatst op 3 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Wow, Qikyra wat ben je een zuiver, TOP medium. Mensen ik meen het echt, zij is echt een medium. Qikyra zei dat ik op vakantie zou gaan. Ik geloofde haar in eerste instantie niet, omdat mijn relatie was toen niet zou best en ze zei ook dat ik hele leuke periode zou gaan beleven. Voila klopt helemaal. Ik heb Qikyra vandaag weer gebeld. Pfffff.Ik kreeg alleen maar kippenvel. Dingen die zij nooit kon weten, heeft zij tegen mij verteld. Qikyra God zegen je met nog heel veel gave. Blijf zo doorgaan.zo mooi wat je doet. Je bent een EERLIJKE, TE VERTROUWEN medium. Jouw voorspellingen komen zeker uit. Dank je wel.




Ervaring van nen met medium Qikyra   Ervaring van nen met medium Qikyra   Ervaring van nen geplaatst op 2 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Dag lieve Amber, ik wil jou weer ontzettend bedanken voor jou heldere inzichten en adviezen. Ik wil jou aan een ieder aanbevelen. Alles wat jij voorspeld komt uit. Altijd neem jij tijd voor mij, zo fijn is dat. Soms ben ik bang, maar dan weet jij weer mijn angsten weg te nemen. Ik weet zeker dat jij heel lang in mijn leven zal voortleven. Dankjewel.




Ervaring van Maureen met medium Amber   Ervaring van Maureen met medium Amber   Ervaring van Maureen geplaatst op 30 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Lieve Anne, je bent altijd een liefdevolle spiegel voor mij geweest in roerige tijden. Je ziet zonder te oordelen. Zonder vermenging van je eigen gedachten. Een consult is puur en zuiver. Met handvatten waar je als beller iets mee kan. Geen mooie praatjes maar de realiteit van dit moment met het oog op de toekomst waar alles mogelijk is wanneer we onszelf begrijpen. En jij wijst mensen op die kracht en potentie. Met liefde en mededogen.
Een ware schat voor deze lijn.

Sandra.




Ervaring van San met medium Anne   Ervaring van San met medium Anne   Ervaring van San geplaatst op 30 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Britta
  Ervaring met medium Britta
  Bijzonder medium. Top.




Ervaring van S met medium Britta   Ervaring van S met medium Britta   Ervaring van S geplaatst op 24 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Britta  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Dag Karlien, ik dank je voor deze mooie reading over mijn ex en mijn broer. Jij voelde juist aan hoe de situatie is. Ik raad iedereen aan om je te bellen want je kan een volledige persoonsbeschrijving aangeven van de vrager en personen. Warme knuffels xx.




Ervaring van Jamila met medium Karlien   Ervaring van Jamila met medium Karlien   Ervaring van Jamila geplaatst op 24 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Lieve lieve lieve Amber,

Dank voor je inzichten. Wij hebben al een tijdje contact met elkaar en ik krijg altijd oprechte adviezen van jou. Buiten jou inzichten, ben jij voor mij de allerliefste die ik volledig vertrouw, maar je zegt ook eerlijk als je het niet zeker weet. Je doet geen toezeggingen als je ergens niet achterstaat. Daar heb ik wat aan, altijd eerlijk en oprecht. Ik wil je ontzettend bedanken en heel fijn jouw stem gehoord te hebben.
Dag lieve Amber en tot horens.

Lieve groetjes,

Maureen.




Ervaring van Maureen met medium Amber   Ervaring van Maureen met medium Amber   Ervaring van Maureen geplaatst op 23 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Serena4gen
  Ervaring met medium Serena4gen
  Serena4gen is echt een aanrader. Ze draait er niet om heen zegt hoe het is. Er zijn al veel voorspellingen van haar uitgekomen. Als u eerlijke antwoorden wilt raadt ik u aan haar te bellen ze is echt top.




Ervaring van gea met medium Serena4gen   Ervaring van gea met medium Serena4gen   Ervaring van gea geplaatst op 21 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Serena4gen  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden