Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Jeannet
  Ervaring met medium Jeannet
  Dankjewel Jeanet mijn credit was op. In die 11 minuten heb je mij zoveel inzichten weer gegeven en mijn ogen doen open gaan.
Ik kan hier wat mee.
Super bedankt
Tot gauw.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Jeannet   Ervaring van Anoniem met medium Jeannet   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Lineke, Je hebt me lang geleden iets voorspeld wat is uitgekomen. Chapeau. Nu heb je een volgende gedaan. Ik ben benieuwd. Heel erge dank.




Ervaring van Ikke met medium Lineke   Ervaring van Ikke met medium Lineke   Ervaring van Ikke geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Noura
  Ervaring met medium Noura
  Wat een bijzondere vrouw ik hoefde niks te zeggen q informatie, ik vroeg alleen hoe het met de huidige liefde zou gaan. Ik schreef mee en alles wat ik per regel opschreef over mij en over mijn vriend is allemaal uitgekomen. Bedankt Noura.




Ervaring van S met medium Noura   Ervaring van S met medium Noura   Ervaring van S geplaatst op 4 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette
Ik bel je al een geruime tijd over hetzelfde, ik wil je laten weten dat alles wat je tot nu toe voorspeld hebt is uitgekomen . Je bent een kanjer. Als ik ergens mee zit bel ik je en dan maak jij mij weer rustig omdat ik weet dat wat je ziet en voelt gaat uitkomen. Negatief nieuws vertel je ook. En dat is alleen maar goed.
Dankjewel voor je fijne duidelijk consult.
Tot gauw.
Liefst .




Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola
Credit was op maar bedankt dat ik m,n hart kon luchten bij je. Altijd sta je weer klaar voor mij. En het meest bizarre is dat jij altijd weet hoe mijn gesprek intentie en gevoel is gegaan met mijn ex vriend. Alsof jij erbij was. Jij bevestigd wat de bedoeling van hem was en hoe mijn gevoelens daarop heeft ingespeeld. Echt heel knap.
Tot Bellens.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Phaedra
  Ervaring met medium Phaedra
  Lieve Phaedra ik ben verbaast wat u allemaal weet voelt en ziet. Tis echt ongelofelijk.
Alles maar dan alles klopt.
U bent een erg vriendelijk en aardige dame waar ik me vertrouwd bij voel.
Dankuwel voor deze erg duidelijk en fijn consult.
Ik vertrouw op de voorspellingen die u gedaan heeft.
Bedankt nogmaals.
Tot gauw
Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Phaedra   Ervaring van Anoniem met medium Phaedra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Phaedra  


Ervaringen van bezoekers met medium Emerald
  Ervaring met medium Emerald
  Lieve Emerald
U ziet en voelt alles tot in detail haarfijn aan. Alles klopt wat u zegt.
Ik heb daarom ook vertrouwen dat wat u voorspeld heeft gaat uitkomen.
Ik houd u op de hoogte. Dankuwel voor deze fijne Reading.
Tot snel
Xxxx.




Ervaring van Anoniem met medium Emerald   Ervaring van Anoniem met medium Emerald   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Emerald  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Beste Thaiis, bedankt voor je voorspellingen en je waarschuwing. Ik ga er attentie op doen, telkens blijf jij hetzelfde zien in mijn kaarten. Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met medium Thaiis   Ervaring van Inge met medium Thaiis   Ervaring van Inge geplaatst op 27 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Mierke is een topper en een zuiver medium. Mierke ken ik al zeker 5 jaar en zij verteld je gewoon de waarheid en alles klopt wat ze verteld. Dankjewel, Mierke. Groetjes Asha.




Ervaring van Asha met medium Mierke   Ervaring van Asha met medium Mierke   Ervaring van Asha geplaatst op 24 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Jeannet
  Ervaring met medium Jeannet
  Lieve Jeannet alles is uitgekomen wat je tot nu toe voorspeld hebt.
Je hebt mij echt zo veel inzichten gegeven dat ik het begrijp.
Dankjewel hiervoor. Je bent altijd een luisterend oor en geef hele goede adviezen.
Je ziet en voelt alles heel duidelijk en vandaar uit geef je hele goede raad.
Bedankt nogmaals voor dit fijne openhartig gesprek.
Tot gauw.
Liefs .




Ervaring van Anoniem met medium Jeannet   Ervaring van Anoniem met medium Jeannet   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola mijn krediet was op. Ik praat al een tijdje met je en altijd heb jij het goed gezien en voorspeld. Das echt super knap.
Ik wil je bedanken voor ons openhartig gesprek van vanavond.
Dankjewel voor je vertrouwen en inzichten.
Liefs en tot gauw weer.
XXX .




Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Elena
  Ervaring met medium Elena
  Geen credits meer ik kon je niet meer bedanken dus bij deze. De sleutel ligt idd in mijn handen en het is aan mij te beslissen.
Met jouw inzichten weet ik zeker dat je me hierbij gaat helpen.
Dankjewel Elena en tot Bellens.
X.




Ervaring van Anoniem met medium Elena   Ervaring van Anoniem met medium Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Sorella
  Ervaring met medium Sorella
  Sorella is echt een topper. Zonder oordeel kon ik mijn vraag stellen en zij gaf mij meer dan alleen antwoorden. Sorella hartstikke bedankt.




Ervaring van Jennifer met medium Sorella   Ervaring van Jennifer met medium Sorella   Ervaring van Jennifer geplaatst op 13 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Beau kan ik van harte aanbevelen. Hij verstaat zijn vak meer dan uitstekend. Goede recht voor z'n raap adviezen, terwijl hij toch liefdevol en respectvol blijft.

Beau houdt je niet aan de praat. Hij is direct en to the point.

Hij is een begenadigd medium, die bovendien een prettige stem heeft om naar te luisteren.

Een absolute aanrader.

Trudy.




Ervaring van Trudy met medium Beau   Ervaring van Trudy met medium Beau   Ervaring van Trudy geplaatst op 10 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Wauw. Zo gedetailleerd. In ons gesprek kwamen 8 personen langs. Het klopte allemaal tot op het detail. Allemaal zaken die niemand kon weten. Vriendinnen beschreven tot in de detail en ook de persoon waarover ik belde, kloppend tot in het detail. Inclusief huidige stiauries en eigenschappen. Dus WAUW. Zuiver, puur, eerlijk en oprecht en zeker ook humor.Dank je wel Ina. Tot over 6 maanden.




Ervaring van Marjolein met medium Ina   Ervaring van Marjolein met medium Ina   Ervaring van Marjolein geplaatst op 26 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Jeannet
  Ervaring met medium Jeannet
  Wauww ik sta zo versteld van jou Jeannet.
Je bent echt een topper, the best.
Je wist wat er heeft gespeeld wat er is en wat er zal gebeuren tot in de details. Ongelofelijk.
Ik wil je bedanken voor dit hele fijne gesprek.
En zal jou snel terugbellen.
De beste ben jij.
Dankjewel
Xxxx.




Ervaring van Anoniem met medium Jeannet   Ervaring van Anoniem met medium Jeannet   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Lieve Sanne,

Ik heb je zojuist gesproken wat een heel fijn gesprek was die mijn gevoelens bevestigde. Je hebt van begin tot eind alles goed gezien en gevoeld.
Zelfs de bewoordingen die ik in mijn brief heb gebruikt aan mijn ex., die noemde jij op. Heel bizar.
Je voelt vertrouwd en bent een topper.
Dankjewel voor het gesprek en zal je zeker gauw weer bellen.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Sanne   Ervaring van Anoniem met medium Sanne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Lieve Kiki, je voorspelling is idd uitgekomen. Een ex die het moeilijk vind om achterste van zijn tong te laten zien en schaamt om contact op te nemen. Je voorspelde dat hij het toch ging doen.
Hij heeft contact opgenomen. Nu afwachten wat hier het gevolg van is en of de gesprekken zo verlopen zoals jij het gedetailleerd omschreef. Your the best. Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Kiki   Ervaring van Anoniem met medium Kiki   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Didi
  Ervaring met medium Didi
  Hoi Didi. Ik heb je net gesproken en je bent ontzettend goed. Je wist de dingen goed te omschrijven waar ik versteld van stond.
Heel erg bedankt voor het fijne duidelijk bevestigende gesprek.
Je bent super goed en kan jou zeker aanbevelen.
Tot snel.




Ervaring van Anoniem met medium Didi   Ervaring van Anoniem met medium Didi   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Didi  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Wat een fijne, zuivere vrouw. Zonder voorkennis wist ze veel te vertellen. Alles klopte. In plaats van dank je wel, tot de volgende keer.




Ervaring van M met medium Desteny   Ervaring van M met medium Desteny   Ervaring van M geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Elena
  Ervaring met medium Elena
  Heel erg bedankt lieve Elena. De lijn werd verbroken vandaar dat ik je niet meer kon bedanken.
Je voelt voor mij zo vertrouwd aan en je hebt mij weer zulke goede inzichten gegeven.
Alles klopt weer wat je ziet voelt en hoort. Ik heb vertrouwen in jouw voorspelling die zeker gaat uitkomen. Ik heb velen gesproken maar jij steekt boven iedereen uit hier op de lijn
Tot Bellens
Liefs
The Secret Appel.




Ervaring van Appel met medium Elena   Ervaring van Appel met medium Elena   Ervaring van Appel geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Joke, ik spreek je nu iets langer dan 1 jaar. En je hebt het elke keer bij het goede eind. Je stelt me gerust qua studie en werk ook al heb ik soms te kampen met mensen haha. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Hoi lieve Amber, ik bel jou regelmatig en hebben ook al een paar jaar regelmatig contact met elkaar. Het is zo vertrouwd geworden. Jij ziet zoveel en je weet het zo goed te brengen. Je bent duidelijk en eerlijk. Je zegt het zoals het is, en dat waardeer ik enorm. Ik bewonder jou warme hart, zo lief en oprecht ben jij. Ik voel mij zeker geen klant bij jou, want zo behandel jij mij niet. Altijd respectvol en begripvol ben jij, en soms streng. Maar dat is helemaal niet erg, dat heb ik ook soms nodig. Ik hoop dat we heel lang nog met elkaar mogen bellen, want daar kijk ik altijd erg naar uit. Dankjewel lieve Amber.

Liefs, Maureen.




Ervaring van Maureen met medium Amber   Ervaring van Maureen met medium Amber   Ervaring van Maureen geplaatst op 11 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Coby
  Ervaring met medium Coby
  Lieve Coby ik heb je vandaag 3x achter elkaar gesproken omdat ik nog vragen had terwijl mijn credits op waren.
Ik heb hele goede inzichten gekregen door ons openhartige gesprek.
Jii hebt mij ook laten zien en doen beseffen waar bij mij de kern ligt.
Ik wil je bedanken voor je duidelijke consult. Je weet gedetailleerd waar het aan ligt en hoe ermee om te gaan.
Ik laat het over me heen komen en ga bewust ervaren wat ik erbij voel.

Ik geloof inderdaad wat je zegt dat tweelingszielen op elkaars pad komen met een reden.
Dankjewel nogmaals.
Dikke knuffel
Liefs.




Ervaring van M met medium Coby   Ervaring van M met medium Coby   Ervaring van M geplaatst op 5 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Chantal is super duper goed. Echt een aanrader. Dankjewel Chantal. X .




Ervaring van K met medium Chantal   Ervaring van K met medium Chantal   Ervaring van K geplaatst op 5 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Cassandra, wat ben je goed. Nee, supergoed. Wow, ik heb niks gezegd en Cassandra begon te vertellen, waarvoor ik belde. Zelfs zijn sterrenbeeld heeft Cassandra gezegd en het klopte precies. Wow ik laat je zeker weten hoe en wat.




Ervaring van Nelly met medium Cassandra   Ervaring van Nelly met medium Cassandra   Ervaring van Nelly geplaatst op 4 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Egon
  Ervaring met medium Egon
  Wat een fijn, verhelderend en goed gesprek. Zonder informatie zo helder de situatie in kunnen voelen. Hiervan stond ik versteld.

Zeer zuiver en rustig in gesprek, geen valse hoop of onnodig lang aan de lijn houdend. Gewoon oprecht en vooral ook eerlijk kijkend naar de situatie. Zeer de moeite waard om te bellen.

Ik heb aan dit gesprek een goed gevoel overgehouden. Dus dank je wel daarvoor.




Ervaring van Marjolein met medium Egon   Ervaring van Marjolein met medium Egon   Ervaring van Marjolein geplaatst op 2 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve Yuorah,
Ik ben sprakeloos hoe goed u dingen aanvoelt en zeker bent van uw zaak en bevindingen.
Ik kon niet geloven wat u zei en achteraf had u gelijk.
Topper bent U.




Ervaring van Seema met medium Yuorah   Ervaring van Seema met medium Yuorah   Ervaring van Seema geplaatst op 1 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Elena
  Ervaring met medium Elena
  Lieve Elena ik sta helemaal versteld van jou. Ben erg diep onder de indruk. Je bent zeer duidelijk en nauwkeurig in wat je voelt en ziet.
Alles klopt en geeft 100 procent bevestiging aan mijn gevoel. Bij alles wat je gezien en gezegd hebt stond ik ervan versteld van wauww. wat ongelofelijk goed. Je bent een topper.
Ik zal zeker de dingen in het leven anders formuleren zodat het positief op mijn pad komt. Jii hebt mij hierin gespiegeld.
Voor nu laat ik het over me heen komen en heb vertrouwen in wat je voorspeld hebt.
Beide keuze is goed, ik zal zelf het gevoel krijgen welke.
Dankjewel dat ik je heb mogen uitkiezen en je mag spreken.
Dankjewel voor dit consult en de mooie voorspellingen die gaan komen.
De lijn werd verbroken dus hierbij nogmaals bedankt.
Die film zoek ik op en ga ik zeker bekijken.
Ik heb er veel gesproken maar jij blinkt uit.
Elena kan ik zeker aanbevelen.
Tot gauw.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Elena   Ervaring van Anoniem met medium Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Dank je wel voor al de gesprekken. 9 van de 10 keer heb je gelijk gehad in alles wat je hebt voorspeld. Heel knap. Je weet met humor een lichtje in de duisternis te brengen en dat is voor mij heel waardevol geweest. Top.




Ervaring van Ikke met medium Yoshua   Ervaring van Ikke met medium Yoshua   Ervaring van Ikke geplaatst op 23 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  Mathilda is duidelijk, krachtig en to the point in haar reading. Je weet gelijk waar je aan toe bent. Het klopt allemaal wat ze voelt en ziet.
Ze draait er niet omheen maar vertelt jou waar het op slaat.
Ze heeft mij de bevestiging gegeven dat mijn onderbuikgevoel klopt waar anderen het mooier maken dan het is. Je hebt idd van die mensen die je geen reden, afsluiting of uitleg kunnen geven. Dat moet je ook nooit verwachten maar zoek die antwoorden bij jezelf en move on.
En daar heeft ze gelijk in.
Dankjewel Mathilda.




Ervaring van . met medium MathildaNili   Ervaring van . met medium MathildaNili   Ervaring van . geplaatst op 19 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Ik heb vandaag een open consult gehad, en deze was erg duidelijk en goed. Zonder zelf informatie te geven kwamen alle gebieden voorbij en klopte alles wat ze aan gaf. Een echte aanrader. Dan je wel voor dit consult.




Ervaring van bb met medium Norah   Ervaring van bb met medium Norah   Ervaring van bb geplaatst op 18 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Emma
  Ervaring met medium Emma
  Hele lieve vrouw, snel en erg vriendelijk, voelde heel erg fijn. Bel je snel weer. Sorry eerst viel me tel uit en daarna beltegoed was op. Sorry bel je snel. Liefs.

Ps dank voor je geduld.




Ervaring van anoniem met medium Emma   Ervaring van anoniem met medium Emma   Ervaring van anoniem geplaatst op 17 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Emma  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Odette je gaf me de bevestiging die ik net nodig had. Loop al lang te piekeren en zojuist een gesprek met jou gehad wat mij erg veel inzichten heeft gegeven.
Wat jij voorspelt gaat ook uitkomen. Zoals de andere voorspellingen.
Ondanks verdriet en pijn ben ik toch ook mede door jouw readings weer in mijn eigen kracht gekomen. Ik weet waar mijn grens ligt en jij gaf mij de bevestiging.
Bedankt nogmaals. De beste op de lijn.




Ervaring van M met medium Odette   Ervaring van M met medium Odette   Ervaring van M geplaatst op 16 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke.
Je hebt het al vele malen juist gehad.
Ik heb jou alleen een vraag gesteld en je had het steeds goed gelezen.
Ik ben een nuchter mens, die mediums wazig vond, echter zijn ze er toch. Ze heet Joke.
Dank je wel daarvoor.

Liefs Annelies .




Ervaring van Annelies met medium Joke   Ervaring van Annelies met medium Joke   Ervaring van Annelies geplaatst op 11 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden