Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Sharida. Je bent super. Je vertelt snel waar het op staat en het lijkt te kloppen. Het eerste wat je me vertelde is reeds uitgekomen. nu wachten op de rest. Maar steeds opnieuw zie jij hetzelfde. het komt goed. Een topper.




Ervaring van Fien met medium Sharida   Ervaring van Fien met medium Sharida   Ervaring van Fien geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa jij bent de beste!! Altijd zit je er bonk op. Ik bel je snel.




Ervaring van Moon met medium Louisa   Ervaring van Moon met medium Louisa   Ervaring van Moon geplaatst op 26 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga. Je bent een superlieve vrouw. die alles heel duidelijk in de kaarten ziet en ook alles duidelijk uitlegt. Ik hoop dat alles uitkomt wat je zei. Dank je wel. xxx




Ervaring van Marianne met medium Olga   Ervaring van Marianne met medium Olga   Ervaring van Marianne geplaatst op 23 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Lili
  Ervaring met medium Lili
  Lili dankjewel voor je woorden, je kan iemand echt goed gerust stellen. Ik bel je snel weer.




Ervaring van Hina met medium Lili   Ervaring van Hina met medium Lili   Ervaring van Hina geplaatst op 19 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Wat een lieve, eerlijke en oprechte reading. Bedankt voor het gesprek. Bel zeker snel weer.




Ervaring van Francine met medium Anouk   Ervaring van Francine met medium Anouk   Ervaring van Francine geplaatst op 17 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Johan is een eerlijke goede ziel, die inderdaad een gave heeft, hij heeft mij inzicht gegeven en de antwoorden die ik nodig had dat ik juist door naar mijn gevoel te luisteren goed heb gehandeld afstand te nemen van onbetrouwbare oneerlijke relatie die niet goed voor mij is was en is.
Het is onvoorstelbaar hoe goed Johan het bij het rechte eind heeft en alles goed ziet.
Het klopt allemaal voor 100% en dat maakt hem als medium uniek, zelf zijn voorspellingen zijn direct en duidelijk.
Zal hem altijd om raad vragen dat is een ding wat zeker is. dank je Johan veel licht vanuit mijn hart voor jou.




Ervaring van Brigitte met medium Johan   Ervaring van Brigitte met medium Johan   Ervaring van Brigitte geplaatst op 13 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Alena
  Ervaring met medium Alena
  Lieve lieve Alena,

Hoe is het mogelijk wat jij allemaal weet te voorspellen. Ik spreek je met regelmaat but girlllll… you did this! Jij zag het aankomen en het is GEKOMEN! Thank you honey

You the best




Ervaring van K. met medium Alena   Ervaring van K. met medium Alena   Ervaring van K. geplaatst op 13 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Ik heb net van Lola een waanzinnige reading gehad zo veel rust en duidelijk zij is puur en echt zegt waar het op staat een topper, zeer dankbaar.




Ervaring van Gerrit  met medium Lola   Ervaring van Gerrit  met medium Lola   Ervaring van Gerrit geplaatst op 12 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium John
  Ervaring met medium John
  John is echt een topper! De beste op de lijn. Iedereen die met hem belt weet wat ik bedoel. xx Chan




Ervaring van Chantalle met medium John   Ervaring van Chantalle met medium John   Ervaring van Chantalle geplaatst op 12 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met medium Antwan
  Ervaring met medium Antwan
  Deze man is geweldig!. Antwan jij bent de beste en een aanrader voor iedereen. groeten A




Ervaring van Adam met medium Antwan   Ervaring van Adam met medium Antwan   Ervaring van Adam geplaatst op 11 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Antwan  


Ervaringen van bezoekers met medium Rashieda
  Ervaring met medium Rashieda
  Lieve Rashieda ik wilde je laten weten dat alles wat je gezegd hebt is uitgekomen je bent een ster op deze lijn echt waar.
Ik dank u daarvoor geloof 100 procent in u, ik bel je zeker terug dikke knuffel. xxx Cam




Ervaring van Camille met medium Rashieda   Ervaring van Camille met medium Rashieda   Ervaring van Camille geplaatst op 5 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met medium Johannes
  Ervaring met medium Johannes
  Heel fijn consult gehad. Nu afwachten of je voorspellingen uitkomen maar het voelde erg zuiver aan. Je voelde haarfijn aan wat ik zelf ook voelde bij bepaalde situaties.
Dank hiervoor.




Ervaring van Sarah met medium Johannes   Ervaring van Sarah met medium Johannes   Ervaring van Sarah geplaatst op 28 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Heel erg bedankt voor alle gesprekken. Ik vond het heel fijn. Je bent een super lieve vrouw en voelt de dingen heel goed aan. Ik hoop dat je gelijk gaat krijgen . Veel liefs, ik bel je binnenkort weer.




Ervaring van Evelien met medium Anouk   Ervaring van Evelien met medium Anouk   Ervaring van Evelien geplaatst op 28 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Nona yo is goed, heel goed! Ze draait niet erom heen en is eerlijk en oprecht. Daarnaast klopt het altijd wat ze zegt en is ze rustig en begripvol. Dankjewel!




Ervaring van I.  met medium Nona-Yo   Ervaring van I.  met medium Nona-Yo   Ervaring van I. geplaatst op 20 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoya
  Ervaring met medium Zoya
  Mijn favoriete op de lijn. Je hebt echt met alles gelijk gekregen




Ervaring van Raiza met medium Zoya   Ervaring van Raiza met medium Zoya   Ervaring van Raiza geplaatst op 20 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met medium Mayela
  Ervaring met medium Mayela
  Mayela

Jij bent verdomd goed! Ik ken niemand die beter is dan jij. Alles maar letterlijk alles is uitgekomen!

Dank




Ervaring van Martijn  met medium Mayela   Ervaring van Martijn  met medium Mayela   Ervaring van Martijn geplaatst op 16 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met medium Mayela
  Ervaring met medium Mayela
  Mayela



Jij bent verdomd goed. Ik ken niemand die beter is dan jij. Alles maar letterlijk alles is uitgekomen.



Dank




Ervaring van Martijn  met medium Mayela   Ervaring van Martijn  met medium Mayela   Ervaring van Martijn geplaatst op 16 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met medium Mayela
  Ervaring met medium Mayela
  Mayela
Jij bent verdomd goed. Ik ken niemand die beter is dan jij. Alles maar letterlijk alles is uitgekomen.
Dank.




Ervaring van Martijn  met medium Mayela   Ervaring van Martijn  met medium Mayela   Ervaring van Martijn geplaatst op 15 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met medium Mayela
  Ervaring met medium Mayela
  Lieve Mayela ,
Jeetje wat ben jij goed.
Je wist zuiver alle personen te omschrijven en zelfs namen en personen in de familie te beschrijven.
Je geeft niet alleen Reading en en verteld wat je door krijgt maar geeft ook persoonlijke adviezen mee .
Je merkt echt dat je dit vanuit je hart doet en eerlijk zegt waar het op staat en zo hoord een zuiver medium te doen en ik durf te zeggen dat heb jij! ZUIVER en OPRECHT!
Dank je wel!
Ik kan haar iedereen aanraden je zult er geen spijt van hebben. liefs mij!




Ervaring van H met medium Mayela   Ervaring van H met medium Mayela   Ervaring van H geplaatst op 15 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met medium Mayela
  Ervaring met medium Mayela
  Lieve Mayela ,
Jeetje wat ben jij goed.
Je wist zuiver alle personen te omschrijven en zelfs namen en personen in de familie te beschrijven.
Je geeft niet alleen Reading en en verteld wat je door krijgt maar geeft ook persoonlijke adviezen mee .
Je merkt echt dat je dit vanuit je hart doet en eerlijk zegt waar het op staat en zo hoort een zuiver medium te doen en ik durf te zeggen dat heb jij! ZUIVER en OPRECHT!
Dank je wel!
Ik kan haar iedereen aanraden je zult er geen spijt van hebben liefs mij




Ervaring van H met medium Mayela   Ervaring van H met medium Mayela   Ervaring van H geplaatst op 14 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Dankjewel, voor het mooie en duidelijke consult. Ben er erg mee geholpen, Stientje. Heel fijn.

Samantha x




Ervaring van Samantha met medium Stientje   Ervaring van Samantha met medium Stientje   Ervaring van Samantha geplaatst op 13 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk,
Een maand lang heb ik je elke dag gebeld, elke dag met de vraag of het nog goed zou komen tussen mij en D en je hield voet bij stuk, hij zal onverwachts met een smoesje contact opnemen, ook zal hij dezelfde dag langskomen. Ik zei nog nou dan ga ik afstandelijk doen, je zei nee je zal dat zeker niet doen, het zal direct weer goed zijn. En ja, het is precies gegaan zoals je zei. Ook zei je dat hij mij in het begin niet miste vanwege koppigheid en boosheid maar op den duur zag je dat hij mij zou missen, iets wat voor mij niet te geloven was gezien wat er allemaal gebeurd is. Echt lieve Anouk, ik ben zo blij dat het is uitgekomen en dat het weer goed tussen ons is. Je bent een topper maar bovenal een grote steun voor mij geweest in deze donkere nare periode. Heel veel liefde en respect voor jou.




Ervaring van Sabreena met medium Anouk   Ervaring van Sabreena met medium Anouk   Ervaring van Sabreena geplaatst op 8 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Bertt
  Ervaring met medium Bertt
  Dankje Bertt, voor je wijze en lieve woorden. Je maak alles goed en ik beloof dat ik me niet meer zo druk zal maken.

Lena xxxxxxxxx




Ervaring van Lena met medium Bertt   Ervaring van Lena met medium Bertt   Ervaring van Lena geplaatst op 6 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met medium Annick
  Ervaring met medium Annick
 
Annick je wist veel dingen uit mijn verleden naar boven te brengen, iets wat iemand anders echt niet kan weten. Ik hoop echt dat wat je voorspeld hebt uit zal komen. Als dat zo is dan zal ik je dat zeker laten weten.

Gr C.




Ervaring van C met medium Annick   Ervaring van C met medium Annick   Ervaring van C geplaatst op 4 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met medium Biba
  Ervaring met medium Biba
  Lieve Biba
Je bent heel aangenaam om mee te praten. Je ziet de situatie klaar en duidelijk zoals die op dat moment is en je ziet de toekomst heel helder. Ik raad je heel erg aan. Veel Licht en Liefde. F




Ervaring van Faith met medium Biba   Ervaring van Faith met medium Biba   Ervaring van Faith geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Hoi Nina, bedankt dat je altijd klaar staat voor mij met je snelle en eerlijke inzichten. Je bent super goed, snel, en helder. Dankjewel ook dat je er altijd bent. Liefs anoniem.




Ervaring van Anoniem met medium Nina   Ervaring van Anoniem met medium Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Thaiis is zeer goed, steeds met duidelijke uitleg. Ze geeft goede tips, duizend maal dank. vele groeten.
J.




Ervaring van J met medium Thaiis   Ervaring van J met medium Thaiis   Ervaring van J geplaatst op 23 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Lieve Mina je bent voor mij de beste.. ik ga je snel weer bellen! Liefs M




Ervaring van Malou met medium Mina   Ervaring van Malou met medium Mina   Ervaring van Malou geplaatst op 21 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Lieve Romyna. Directe antwoorden op me vraag, dank je. Een ontzettend fijne, leuke en interessante ervaring. Wanneer u op zoek bent naar een oprechte reading, dan bent u bij deze vrouw aan het juiste adres.




Ervaring van Kevin met medium Romyna   Ervaring van Kevin met medium Romyna   Ervaring van Kevin geplaatst op 15 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Ellah
  Ervaring met medium Ellah
  Lieve Ellah,
Wat ben jij een super goed en lief medium. Zo mooi als jij de dingen doorkrijgt. Jij hebt dingen gezegd die je niet kunt weten.
Een paar voorspellingen zijn al uitgekomen. Ook qua tijd zit jij bijzonder goed. xx J




Ervaring van José met medium Ellah   Ervaring van José met medium Ellah   Ervaring van José geplaatst op 14 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Ik spreek graag met Gunter. Hij geeft hoop en vertrouwen. Zijn stem is ik heel fijn om te luisteren.




Ervaring van Beauty and the beast  met medium Gunter   Ervaring van Beauty and the beast  met medium Gunter   Ervaring van Beauty and the beast geplaatst op 8 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Esterella
  Ervaring met medium Esterella
  Heb u deze ochtend gesproken. Wat stond ik er versteld van hoe u mij omschreven heeft als persoon.
Hoe ik in het leven stond en sta. Daarnaast de adviezen die ik van u heb mogen krijgen.
Al met al kan ik alleen maar zeggen top. Ga zo door. Een oprechte dame die weet waar ze over spreekt.






Ervaring van V. met medium Esterella   Ervaring van V. met medium Esterella   Ervaring van V. geplaatst op 7 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa is een zeer zuivere medium
Die alles bij kop en staart noemt geen blad voor de mond en zegt waar het op staat.
Ze weet je dingen te vertellen die ze eigenlijk niet kan weten ' ze heeft me dan ook heel goed geholpen. ze is een aanrader




Ervaring van Niek met medium Louisa   Ervaring van Niek met medium Louisa   Ervaring van Niek geplaatst op 6 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Wendy
  Ervaring met medium Wendy
  Wendy wist heel goed de huidige situatie te duiden en kreeg ook specifieke informatie door die zij niet kon weten. Pendelde helder op vragen, was een waardevolle heldere Reading. Nog beter luisteren naar mijn eigen onderbuik/ intuďtie neem ik zeker ter harte!




Ervaring van R met medium Wendy   Ervaring van R met medium Wendy   Ervaring van R geplaatst op 5 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Wendy  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Oceana jij bent de beste medium die er is ,jij heb mij vandaag goed geholpen want jij had gelijk over Franca ze kon mij niet sturen omdat ze verving problemen had en wij hebben daar juist een videogesprek gehad en dat was zalig ik heb ook naar de Belgische ambassade gebeld voor mij visum on naar vereniging staten te kunnen gaan, ik moet morgen terug bellen dus ga ik morgen terug bellen , ik wil jou bedanken voor jou steun die jij mij geeft oceana




Ervaring van Mario  met medium Oceana   Ervaring van Mario  met medium Oceana   Ervaring van Mario geplaatst op 5 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden