Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Zuiver, liefdevol, oprecht en een gaven van goud. Zo enorm goed en liefdevol hoe jij mij kon vertellen over mijn proces. En het klopte ook helemaal. Dank u wel, warme lieve vrouw. Ik heb vertrouwen er weer in. Warme groet, Mariska.




Ervaring van Maris met medium Isha   Ervaring van Maris met medium Isha   Ervaring van Maris geplaatst op 2 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Biba
  Ervaring met medium Biba
  Lieve Biba dankjewel voor je Reading. Alles klopt wat je zegt tot op de detail. Is echt ongelofelijk. Ben verbluft. Wauw wauw. Tot gauw.




Ervaring van Anoniem met medium Biba   Ervaring van Anoniem met medium Biba   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met medium Adora
  Ervaring met medium Adora
  Beste Adora,

Ik sprak met jou zonder iets te zeggen begon je over mijn dochter te praten dat haar relatie niet ging blijven duren, dat ze een andere jongen in de toekomst gaat leren kennen, wel de relatie is afgebroken. Daar zat je zeker al juist, ik bel je nog wel eens hoor, grs Inge.




Ervaring van Inge met medium Adora   Ervaring van Inge met medium Adora   Ervaring van Inge geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Nona Yo, nogmaals bedankt voor de reading. Je bent een lieve vrouw en je had het echt raak met alles wat je vertelde. Je bent 5 sterren waard.

Je bent een aanwinst op deze lijn.

Dank.




Ervaring van Nel met medium Nona-Yo   Ervaring van Nel met medium Nona-Yo   Ervaring van Nel geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa ken ik al jaren. Ik ken geen medium die zo precies kan zien als zij. Louisa is met deze gave geboren. Zij krijgt op haar ogen wat jij vraagt. Je zult versteld staan. Tijd blijft altijd lastig voor ieder medium en energie kan veranderen. Dat is nu eenmaal zo. Maar heb je vragen over je liefdesrelatie, je werk, financien en of je huis. Bel dan met Louisa. Zij is de beste.




Ervaring van Trudy met medium Louisa   Ervaring van Trudy met medium Louisa   Ervaring van Trudy geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Je hebt gelijk gehad over hoe ik erin zou staan qua opleiding. Gaat goed komen. En voor wat betreft de rest wat je hebt verteld. Ik ben benieuwd.




Ervaring van An noniem met medium Beau   Ervaring van An noniem met medium Beau   Ervaring van An noniem geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola de lijn werd verbroken. Ik sprak je even en wilde je bedanken voor dat je er altijd voor me bent. Ik spreek je al heel lang en ook door jou ben ik weer in mijn eigen kracht gekomen. Heb weer zelfvertrouwen en ik kies voor mezelf. Dit alles door de inzichten die je me laat zien de afgelopen jaren.
Dankjewel voor alles.
Je betekent veel voor mij.
Tot gauw. Dikke knuffel Xxx.




Ervaring van Vaste beller met medium Carola   Ervaring van Vaste beller met medium Carola   Ervaring van Vaste beller geplaatst op 19 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Lieve Stephanie
Dankjewel voor je super fijne Reading. Ik vond het erg vertrouwd en geruststellend om met je te praten. Ik was ondersteboven van wat je me hebt verteld gezien en gevoeld hebt. Alles klopt. Je hebt een hele mooie voorspelling gedaan Ik heb vertrouwen dat het ook gaat uitkomen. Je hebt een bijzondere gave en een hele fijne stem.
Dankjewel nogmaals. Ik ga jou laten weten hoe het zal verlopen.
Tot gauw
Liefs en een dikke knuffel.




Ervaring van Anoniem met medium Stephanie   Ervaring van Anoniem met medium Stephanie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Lieve Nelleke ik kon je niet bedanken omdat de lijn verbroken werd.
Dankjewel dat ik altijd bij je terecht kan en jij mij altijd weer inzichten geeft. Je helpt me daar enorm mee.
Ik bel je gauw terug.
Liefs
XXX.




Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Heel fijn advies tevens mijn bevestiging van mijn gevoel. 1 dag later kwam de waarheid boven water precies zoals Ischa omschreef dit heeft mij veel ellende doen voorkomen.




Ervaring van Nicci met medium Isha   Ervaring van Nicci met medium Isha   Ervaring van Nicci geplaatst op 8 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Wauwww Sherlock. Ik sta versteld van jou.
Tot in detail klopt het allemaal wat je ziet en voelt.
Je bent echt heel goed. Wat een mooie gave heb jij en wat ongelofelijk mooi dat jij hiermee andere mensen kan helpen, bevestiging en inzichten kan geven.
Heel erg bedankt voor je mooie reading.
Ik laat jou weten of jouw voorspellingen uitgekomen zijn. Maar daar heb ik alle vertrouwen in.
Tot Bellens tot gauw.
Groetjes.




Ervaring van Mooie Aura met medium SherlockOryn   Ervaring van Mooie Aura met medium SherlockOryn   Ervaring van Mooie Aura geplaatst op 2 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Lieve Nelleke ik belde je net om te zeggen dat een voorspelling van jou is uitgekomen.
Sta er zo van versteld wat je ziet en voelt .
Bizar gewoon.
Dankjewel voor je consult zonet.
Ik laat jou weten of die voor m,n deur staat met n bos bloemen en of chocola
Tot gauw
XXX .




Ervaring van Vaste beller met medium Nellekke   Ervaring van Vaste beller met medium Nellekke   Ervaring van Vaste beller geplaatst op 27 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Wauw Louisa u bent echt goed. Ik belde over een mans persoon, tijdens het gesprek vroeg u mij totaal iets anders. Dat eigenlijk het antwoord was op een vraag dat ik een paar dagen eerder aan het Universum vroeg. Toen ik u vroeg waarom vraagt u mij dat? U zei ik krijgt steeds dat te horen. En het blijkt mijn antwoord te zijn. Echt TOP. Ik werd gewoon heel erg blij door dat antwoord. Zo zie je hoe goed een medium is, je belt voor iets en krijgt iets te horen waarvoor je niet eens belde. Dank u wel, ik waardeer u enorm.




Ervaring van Anoniem met medium Louisa   Ervaring van Anoniem met medium Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Dankjewel Carola. Je hebt me weer nieuw inzicht gegeven. Op die manier had ik het nog niet gezien, waardoor ik nu de situatie beter begrijp.
Kanjer ben je.
X.




Ervaring van Vaste beller met medium Carola   Ervaring van Vaste beller met medium Carola   Ervaring van Vaste beller geplaatst op 23 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Wow wow wow, ik vind het het super knap wat Louisa weet, voelt en ziet. Klopt allemaal. Ongelofelijk. Dankjewel Louisa voor je mooie reading. Wat een mooie gave heb je en je hebt mij daarmee ontzettend veel inzichten gegeven. Ik vertrouw in jouw voorspellingen.
Tot snel X.




Ervaring van Anoniem met medium Louisa   Ervaring van Anoniem met medium Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Je was goed. Alles klopte. Dank je wel.




Ervaring van Vrouw met medium Louisa   Ervaring van Vrouw met medium Louisa   Ervaring van Vrouw geplaatst op 15 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  MathildaNili is heel erg eerlijk en zal altijd de waarheid zeggen. Ook al is het niet wat je wil horen.
Ze zei me dat een werkaanbod niet goed voor me zou zijn.
Ik vond dat niet fijn en wilde dat niet, maar uiteindelijk waren ze zo onduidelijk en onzeker in hun aanbod dat ik het zelf afgewezen heb. Natuurlijk dreunde haar advies nog ver weg in mij?
Voorspelling is uitgekomen.




Ervaring van Anoniem met medium MathildaNili   Ervaring van Anoniem met medium MathildaNili   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa
Bedankt voor een heel fijn consult.
Ben helemaal versteld wat je allemaal weet tot in detail. Alles klopt als een bus.
Je bent een kanjer. Ik vertrouw zeker op de voorspellingen die gaan komen.
Super ongelofelijk. wat n gave heb je.
Tot Bellens
.




Ervaring van Anoniem met medium Louisa   Ervaring van Anoniem met medium Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Lieve Nelleke, heel erg bedankt dat je er voor me was.
Ik heb hele goede inzichten gekregen van jou en door jou snap ik ook wat degene bedoeld heeft.
Het is ongelooflijk hoe jij de dingen helder ziet en aanvoelt. Alles wat je uitlegt geeft mij ook de bevestiging. Klopt helemaal.
Je bent een topper. Heb er veel gesproken op deze lijn maar jij bent echt de beste.
Liefs en tot gauw.




Ervaring van M met medium Nellekke   Ervaring van M met medium Nellekke   Ervaring van M geplaatst op 6 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Dankjewel Carola dat je er altijd voor me bent.
Je ziet de dingen in verleden, heden en toekomst haarscherp en voelt alles feilloos aan. Zo blij met jou.
Nogmaals dank. Tot Bellens weer. Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Dankjewel. Hele goede reading.

Liefs v.




Ervaring van V met medium Nona-Yo   Ervaring van V met medium Nona-Yo   Ervaring van V geplaatst op 28 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Dankjewel Nelleke, ik heb je niet kunnen bedanken omdat de lijn verbrak. In een hele korte tijd dat ik je sprak had je weer alles goed gevoeld en gezien.
Ik geloof in jouw voorspellingen.
De vragen die jij stelt is alsof jij bij de situatie aanwezig was. Echt ongelofelijk. Vind echt knap dat je deze mooie gave hebt. Je betekent heel veel voor mij. Denk dat heel veel mensen die jou gesproken hebben hetzelfde denken.
Bedankt en bel je weer gauw terug. Want het geeft mij rust.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Maakali
  Ervaring met medium Maakali
  Ik heb MaKaali net gesproken, je kan haar vergelijken met Godin Kaali, bron van informatie. Was een prettige gesprek een echte aanrader.




Ervaring van K met medium Maakali   Ervaring van K met medium Maakali   Ervaring van K geplaatst op 27 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Beau is een meer dan uitstekend, betrouwbaar en integer medium. Hij komt met goede adviezen en weet je op een positieve manier in de juiste mindset te krijgen, zodat je weer door kunt met je leven.

Ik kan je Beau van harte aanbevelen.
Gewoon bellen.




Ervaring van Trudy met medium Beau   Ervaring van Trudy met medium Beau   Ervaring van Trudy geplaatst op 25 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Dankjewel lieve Carola je hebt me weer inzichten gegeven en rustig gemaakt. Vind het erg fijn om met je te praten.
Je hebt het weer goed gezien en aangevoeld. Sta er altijd versteld van.
Tot gauw.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Samantha
  Ervaring met medium Samantha
  Wauw echt nog nooit zo een liefdevolle vrouw gesproken (en ik heb al veel mediums gesproken). Ik word zo blij van haar. Wat is Samantha een topper. Ik hou van haar Belgische dialect en manier van praten. Ik vertrouw erop dat haar mooie toekomst voorspellingen uit gaan komen. Samantha behoort echt tot de beste. ThanX.




Ervaring van Pauline met medium Samantha   Ervaring van Pauline met medium Samantha   Ervaring van Pauline geplaatst op 24 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Dank je wel Sophia. Je hebt gelijk gehad voor wat betreft mijn werk en je hebt aangegeven over de nieuwe partner. Je bent snel en accuraat ben benieuwd hoor ik hou je op de hoogte. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met medium Sophia   Ervaring van Anoniem met medium Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Nour
  Ervaring met medium Nour
  Ik vind Nour heel verhelderend. Hij heeft mij een hele goede inzicht gegeven en mij ook de diepte in gegaan. Ik kijk heel anders naar het leven nu. Ook geeft hij hele waardevolle tips. Ik ben je echt dankbaar. Tot snel.




Ervaring van Alex met medium Nour   Ervaring van Alex met medium Nour   Ervaring van Alex geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nour  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Dank je wel. Je bent fijn om mee te praten. Je stelt me gerust en zet me in m'n kracht. Je vertelt dingen die je echt niet kan weten. Bijzonder mooi.




Ervaring van Anoniem met medium Beau   Ervaring van Anoniem met medium Beau   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Op aanraden van mijn beste vriendin na alle lof en ongelooflijke voorspellingen die uitkwamen, zelf ook maar is gebeld en kan niet anders zeggen dan WAUW. Het moest ook zo zijn dat ik uw aan de lijn zo krijgen aangezien dat best moeilijk is en kreeg precies te horen wat ik moest horen en alles wat u zei is precies zoals het is. Dank u wel voor dit fijne gesprek en zal u zeker nog vaker bellen. Liefs A. vriendin van S.




Ervaring van bijenkorf met medium Isha   Ervaring van bijenkorf met medium Isha   Ervaring van bijenkorf geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Lieve Nelleke ik sta ontzettend versteld wat je tot in details ziet en voelt. Ik zat met zoveel vragen en jij hebt de antwoorden stuk voor stuk bevestigd,
door wat je ziet en voelt. Het klopt ook wat je zegt.
Ik wil je hartstikke bedanken voor je Reading. Daardoor vertrouw ik ook op je voorspellingen.
Bel je gauw terug.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Ik heb vandaag mevrouw Isha gesproken, ik was versteld, wat zij allemaal kon vertellen aan mij. Echt een aanrader.




Ervaring van Anoniem K met medium Isha   Ervaring van Anoniem K met medium Isha   Ervaring van Anoniem K geplaatst op 14 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Ana
  Ervaring met medium Ana
  Net Mw. Ana gesproken, was heel prettig gesprek. Ik begon onrustig, naar mate het gesprek vorderde, werd ik rustig. Zij is puur echt een aanrader.




Ervaring van Anoniem K met medium Ana   Ervaring van Anoniem K met medium Ana   Ervaring van Anoniem K geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ana  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Lieve bijzondere Isha,

Je heb me inzichten en handvatten gegeven om verder te kunnen.
Het is zo bijzonder wat je mij allemaal kon vertellen en ik schrijf altijd mee en alles klopt op de regel. Ik ben je echt heeeeeeeel dankbaar. Toeval bestaat niet.
Als je ik kon knuffelen in het echt had ik dat zeker gedaan. Maar dan zo op afstand.
Ik ga je zeker weer een keer bellen.
En lieve mensen zeker haar een keer bellen als je antwoorden wilt hebben op al je vragen. Deze lieve warme mevrouw is ongelooflijk en eerlijk en geen onzin
Zonnige groet.




Ervaring van Sandy met medium Isha   Ervaring van Sandy met medium Isha   Ervaring van Sandy geplaatst op 6 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, wat bent u toch kei goed. Sprakeloos werd ik toen u mij een vraag stelde. ik dacht neeeeee dit kan Anouk niet weten. Ik vind u in 1 woord GEWELDIG. Dank voor het elke keer mij te woord staan. Dank voor uw geduld en vooral dank dat u mij ook op mijn vingers tikt als ik soms te onzeker wordt en rare vragen stel. Dan zet u mij weer even met beide benen op de grond.




Ervaring van Simmy met medium Anouk   Ervaring van Simmy met medium Anouk   Ervaring van Simmy geplaatst op 4 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden