Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Isa
  Ervaring met medium Isa
  Isa kan zonder info vooraf een compleet beeld neerzetten. Ze geeft een helder inzicht in je situatie zodat je een idee krijgt welke stappen er genomen zouden kunnen worden. Dit geeft rust. Isa heeft een uitzonderlijke gave!




Ervaring van X met medium Isa   Ervaring van X met medium Isa   Ervaring van X geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isa  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  lieve Nina, Als ik met woorden moet beschrijven hoe fantastisch jij bent, kom ik woorden tekort. Je weet dingen die niemand van me weet. Tot gauw, liefs Astrid.




Ervaring van Astrid met medium Nina   Ervaring van Astrid met medium Nina   Ervaring van Astrid geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Sorella
  Ervaring met medium Sorella
  Heel erg bedankt voor dit gesprek, ik kwam helemaal geblokkeerd aan de telefoon maar dankzij u adviezen heb ik weer energie voor 10 en wil ik weer snel aan de slag. Nu hopen dat niemand mijn idee ook heeft haha. Ik kom zeker weer een keer terug! Uw stem maakt mij rustig.




Ervaring van anoniem met medium Sorella   Ervaring van anoniem met medium Sorella   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met medium Patries
  Ervaring met medium Patries
  Een geweldige vrouw die niet alleen kaarten leest maar zoveel tools meegeeft een echte spirituele coach.
Voor mij een mega belangrijk persoon op mijn levenspad.
Iedereen zou zon coach moeten hebben dan zouden dingen zoveel
Makkelijker zijn in ons leven .
Dank je wel Patries.
Ben je mega dankbaar voor alle consulten tot nu toe.





Ervaring van H met medium Patries   Ervaring van H met medium Patries   Ervaring van H geplaatst op 15 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Een hele goede consult gaf ze mij, in 1 woord prachtig. Ik bel je gauw weer liefs Nicolina.




Ervaring van Nicolina met medium Yuorah   Ervaring van Nicolina met medium Yuorah   Ervaring van Nicolina geplaatst op 14 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium El-Morya
  Ervaring met medium El-Morya
  Net een geprek met haar gehad een heel lief en goed medium. Zonder ook maar iets gezegd te hebben vertelde zij mij dingen die zij absoluut niet kan weten.
Dankjewel voor deze super reading.




Ervaring van Anoniem  met medium El-Morya   Ervaring van Anoniem  met medium El-Morya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met El-Morya  


Ervaringen van bezoekers met medium El-Morya
  Ervaring met medium El-Morya
  Een lieve vrouw die heel accuraat is met haar voorspellingen.




Ervaring van Nance met medium El-Morya   Ervaring van Nance met medium El-Morya   Ervaring van Nance geplaatst op 2 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met El-Morya  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Dag Louisa,
je voorspellingen zijn al voor een deel uitgekomen.Je bent rustig en zegt waar het op staat. dank je.




Ervaring van Lis met medium Louisa   Ervaring van Lis met medium Louisa   Ervaring van Lis geplaatst op 29 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Ik had heel lang geen kontakt met mijn lieve man, Anny zei het zal niet lang duren,en inderdaad ik kreeg binnen paar dagen van hem een schrijven. Anny is goud eerlijk zij zal zeggen waar het op aan komt, echt een aanrader




Ervaring van Washington  met medium Anny   Ervaring van Washington  met medium Anny   Ervaring van Washington geplaatst op 20 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Xinia
  Ervaring met medium Xinia
  Xinia voor het eerst gesproken en sta versteld. Xinia, ik ben die dame waarvan je zei kies voor je eigen geluk en sluit het boek. Dit ga ik zeker doen. Ze zei ook dingen die ze niet kon weten die ik al wist. 1 vraag gesteld en de rest kwam eruit. Ook een leuke vrouw om mee te praten.




Ervaring van Jen met medium Xinia   Ervaring van Jen met medium Xinia   Ervaring van Jen geplaatst op 16 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Xinia  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Beste Desteny,

Vandaag had ik nood aan babbel, en heb jou gebeld. telkens breng je me tot rust en telkens komen jou gedachten uit, ik hoop nu ook.
Hopelijk wordt dit gepost in jou account zodat je dit ook kan lezen.
Ik bel jou nog zeker terug.




Ervaring van karin met medium Desteny   Ervaring van karin met medium Desteny   Ervaring van karin geplaatst op 1 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium KC
  Ervaring met medium KC
  Kc. Ik heb je over meerdere thema's gesproken waarin je me helpt om meer bewustzijn te krijgen in deze. Dank voor je hulp .




Ervaring van Lief met medium KC   Ervaring van Lief met medium KC   Ervaring van Lief geplaatst op 29 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Lieve Isha, Allereerst ontzettend bedankt dat je open eerlijk en oprecht bent. Het was niet fijn om met de waarheid geconfronteerd te worden maar daardoor sta ik weer met beide benen op de grond. Je hebt mij in laten zien dat ik mij niet door negativiteit moet laten beinvloeden. Je bent een bijzondere vrouw en wat hoop ik dat al je voorspellingen uit mogen komen. Dikke kus van mij




Ervaring van Je dochter met medium Isha   Ervaring van Je dochter met medium Isha   Ervaring van Je dochter geplaatst op 25 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Bedankt voor je consult.
ik hoop dat je voorspellingen uitkomen. Ik wil jou bedanken voor het inspirerende consult. Lieve groet Paulina.




Ervaring van Paulina met medium Nina   Ervaring van Paulina met medium Nina   Ervaring van Paulina geplaatst op 25 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Lieve Desteny, daarnet met jou gepraat, ik stond verbaasd wat jij me allemaal wist te vertellen, door enkel een naam te zeggen. Alles klopte.
Je bracht me echt tot rust. Je bent een heel lieve vrouw. Ik bel jou binnen een paar weken zeker terug en zal jou goede raad opvolgen. Tot de volgende keer.




Ervaring van karin met medium Desteny   Ervaring van karin met medium Desteny   Ervaring van karin geplaatst op 17 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Ellah
  Ervaring met medium Ellah
  Wat bent u goed. Ik hoop dat de voorspelling over mijn werk uitkomt. Dankuwel. Liefs G.




Ervaring van G met medium Ellah   Ervaring van G met medium Ellah   Ervaring van G geplaatst op 16 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, je hebt mij 1,5 jaar lang elke keer als ik belde gezegd dat hij het contact met mij zal aanhouden maar niet voor mij zal kiezen. Elke keer brak mijn hart. Je hebt gelijk gehad. het contact is nu definitief verbroken omdat ik duidelijkheid wou en ik toen te horen kreeg dat hij voor zijn gezin koos. Ik heb daar vrede mee want ik wil niet de reden zijn van iemands scheiding. Bedankt lieve Anouk dat je altijd eerlijk bent geweest (hoe vervelend dat voor mij was). Dikke kus.




Ervaring van 1 van de zusjes met medium Anouk   Ervaring van 1 van de zusjes met medium Anouk   Ervaring van 1 van de zusjes geplaatst op 13 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Bedankt Carola, je bent echt een kanjer. Alles wat je voorspeld hebt is uitgekomen. Nu nog afwachten of het lang verwachte gesprek met oude vlam daadwerkelijk gaat komen.
Laat ik je weten.
Tot gauw
XX.




Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Helder en belangeloos. 2 woorden voor mooie Odette die de lading natuurlijk niet dekt. Een wezenlijk contact met zoveel details dat ik echt moet schrijven om het bij te houden. Maar wat is het allemaal kloppend en wat is het ondersteunend. Niet omdat ze ondersteunend wil zijn want zij is niet bezig met enig effect . Het is ondersteunend omdat het spot on is en je weet en voelt dat alles klopt. Met haar praten is gezien worden op alle niveaus. Ze is een parel en die zijn zeldzaam. Dank dat jij er bent voor alle mensen die jou weten te vinden.




Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Bedankt Anitta, zonet een goed ophelderend gesprek met u gehad. Groet, Angel.




Ervaring van Angel met medium Anitta   Ervaring van Angel met medium Anitta   Ervaring van Angel geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Roma-Tari
  Ervaring met medium Roma-Tari
  Lieve Roma,
Daarnet een heel warm en goed gesprek gehad. alles klopte wat je vertelde, en had zelf nog niks gezegd. Je bent echt top en je hoort me nog wel terug.
grt.




Ervaring van karin met medium Roma-Tari   Ervaring van karin met medium Roma-Tari   Ervaring van karin geplaatst op 23 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met medium Romeo
  Ervaring met medium Romeo
  Romeo is vrijwel altijd accuraat en houdt je niet langer aan de lijn dan nodig.
Top.




Ervaring van Ilse met medium Romeo   Ervaring van Ilse met medium Romeo   Ervaring van Ilse geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Hey Tess,
Dankjewel voor je Reading .
Je voorspellingen komen altijd uit.
En het lijkt wel of je er zelf bij bent want de details die je ziet en zegt kloppen allemaal.
Bel je snel weer.
Xx.




Ervaring van Anoniem met medium Tess   Ervaring van Anoniem met medium Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Enorm bedankt dat je me zo goed te woord stond.
hier kan ik echt wat mee .bedankt.




Ervaring van Malou met medium Sharida   Ervaring van Malou met medium Sharida   Ervaring van Malou geplaatst op 20 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Erkan
  Ervaring met medium Erkan
  Just spoke to Erkan, very positive response. Even earlier he said about my job, and it was 100 procent correct. Everyone should call him.




Ervaring van Morgan met medium Erkan   Ervaring van Morgan met medium Erkan   Ervaring van Morgan geplaatst op 13 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met medium Youss
  Ervaring met medium Youss
  Wat een mooie Reading van Youss.
Helder, eerlijk en liefdevol.




Ervaring van R met medium Youss   Ervaring van R met medium Youss   Ervaring van R geplaatst op 9 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Youss  


Ervaringen van bezoekers met medium Dennis
  Ervaring met medium Dennis
  Goed gezien Dennis. Dank je wel.




Ervaring van Meid met medium Dennis   Ervaring van Meid met medium Dennis   Ervaring van Meid geplaatst op 8 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Lieve Romyna,
Heel erg bedankt voor je super fijne heldere Reading. Je bent steengoed want alles wat je zei klopt ook en heb ik zeker vertrouwen dat het ook gaat uitkomen. Ik raad iedereen Romyna aan als je een betrouwbare eerlijke oprechte Reading wil.
Ik bel je gauw nog eens een keer terug.
Liefs
Xxxx.




Ervaring van Anoniem met medium Romyna   Ervaring van Anoniem met medium Romyna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Ik belde je net over mijn relatie en hoe ik me voel tot zijn familie.
Je hebt me heel veel rust gegeven en
mijn gevoel bevestigd dat ik niks moet doen waar ik niet achter sta.
Je bent helder en duidelijk en ziet de dingen zuiver en puur, alleen al met een naam.
Dank je wel.
Xxx H.




Ervaring van H met medium Aylin   Ervaring van H met medium Aylin   Ervaring van H geplaatst op 4 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Adora
  Ervaring met medium Adora
  Ze kan enorm goed met overledenen communiceren. Mijn hart ging weer open en de rust kwam terug. Dank u .




Ervaring van Frances met medium Adora   Ervaring van Frances met medium Adora   Ervaring van Frances geplaatst op 3 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Hallo Sophia

Op 17 december had ik een heel fijn gesprek met u.
U gaf mij aan dat ik met een half jaar zou gaan verhuizen en het is ongelooflijk maar ik heb een huis toegewezen gekregen. 24 mei krijg ik de sleutel en in juni trek ik erin. Dit wilde ik hier graag even aan u vermelden. Top medium.




Ervaring van Anoniem met medium Sophia   Ervaring van Anoniem met medium Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Tjitske
  Ervaring met medium Tjitske
  Lieve Tjitske, hartelijk bedankt voor je luisterend oor en
altijd goede raadgevingen. Fijn om te weten dat je er bent, als ik de behoefte voel om me te uiten. Je eerlijkheid waardeer ik zeer. Voel me daardoor begrepen en gehoord. Lieve groeten, Maria.




Ervaring van Maria met medium Tjitske   Ervaring van Maria met medium Tjitske   Ervaring van Maria geplaatst op 10 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Casandra is erg goed. Je staat versteld van wat ze vertelt. Ze bevestigde alles wat er in verleden is gebeurd en wat er nu speelt.
Ik laat jou weten of de voorspellingen zijn uitgekomen.
Dankjewel Casandra Voor je fantastisch reading.
Tot snel x.




Ervaring van Anoniem met medium Cassandra   Ervaring van Anoniem met medium Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Aylin lieve vrouw. zij voelt goed aan en zegt dingen, waarvan zij niet kan weten.
Aylin ik heb alle vertrouwen in dat de voorspellingen uitkomen.




Ervaring van Nelly met medium Aylin   Ervaring van Nelly met medium Aylin   Ervaring van Nelly geplaatst op 25 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Dankjewel voor je heldere mooie boodschappen. Ik vind je waarnemingen erg scherp. Ik ga je zeker terug bellen. Je hebt een bijzondere gave. Groetjes van de dierenvriend;).




Ervaring van I met medium Aylin   Ervaring van I met medium Aylin   Ervaring van I geplaatst op 22 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden