Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Helder en belangeloos. 2 woorden voor mooie Odette die de lading natuurlijk niet dekt. Een wezenlijk contact met zoveel details dat ik echt moet schrijven om het bij te houden. Maar wat is het allemaal kloppend en wat is het ondersteunend. Niet omdat ze ondersteunend wil zijn want zij is niet bezig met enig effect . Het is ondersteunend omdat het spot on is en je weet en voelt dat alles klopt. Met haar praten is gezien worden op alle niveaus. Ze is een parel en die zijn zeldzaam. Dank dat jij er bent voor alle mensen die jou weten te vinden.




Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Bedankt Anitta, zonet een goed ophelderend gesprek met u gehad. Groet, Angel.




Ervaring van Angel met medium Anitta   Ervaring van Angel met medium Anitta   Ervaring van Angel geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Roma-Tari
  Ervaring met medium Roma-Tari
  Lieve Roma,
Daarnet een heel warm en goed gesprek gehad. alles klopte wat je vertelde, en had zelf nog niks gezegd. Je bent echt top en je hoort me nog wel terug.
grt.




Ervaring van karin met medium Roma-Tari   Ervaring van karin met medium Roma-Tari   Ervaring van karin geplaatst op 23 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met medium Romeo
  Ervaring met medium Romeo
  Romeo is vrijwel altijd accuraat en houdt je niet langer aan de lijn dan nodig.
Top.




Ervaring van Ilse met medium Romeo   Ervaring van Ilse met medium Romeo   Ervaring van Ilse geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Hey Tess,
Dankjewel voor je Reading .
Je voorspellingen komen altijd uit.
En het lijkt wel of je er zelf bij bent want de details die je ziet en zegt kloppen allemaal.
Bel je snel weer.
Xx.




Ervaring van Anoniem met medium Tess   Ervaring van Anoniem met medium Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Enorm bedankt dat je me zo goed te woord stond.
hier kan ik echt wat mee .bedankt.




Ervaring van Malou met medium Sharida   Ervaring van Malou met medium Sharida   Ervaring van Malou geplaatst op 20 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Erkan
  Ervaring met medium Erkan
  Just spoke to Erkan, very positive response. Even earlier he said about my job, and it was 100 procent correct. Everyone should call him.




Ervaring van Morgan met medium Erkan   Ervaring van Morgan met medium Erkan   Ervaring van Morgan geplaatst op 13 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met medium Youss
  Ervaring met medium Youss
  Wat een mooie Reading van Youss.
Helder, eerlijk en liefdevol.




Ervaring van R met medium Youss   Ervaring van R met medium Youss   Ervaring van R geplaatst op 9 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Youss  


Ervaringen van bezoekers met medium Dennis
  Ervaring met medium Dennis
  Goed gezien Dennis. Dank je wel.




Ervaring van Meid met medium Dennis   Ervaring van Meid met medium Dennis   Ervaring van Meid geplaatst op 8 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Lieve Romyna,
Heel erg bedankt voor je super fijne heldere Reading. Je bent steengoed want alles wat je zei klopt ook en heb ik zeker vertrouwen dat het ook gaat uitkomen. Ik raad iedereen Romyna aan als je een betrouwbare eerlijke oprechte Reading wil.
Ik bel je gauw nog eens een keer terug.
Liefs
Xxxx.




Ervaring van Anoniem met medium Romyna   Ervaring van Anoniem met medium Romyna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Ik belde je net over mijn relatie en hoe ik me voel tot zijn familie.
Je hebt me heel veel rust gegeven en
mijn gevoel bevestigd dat ik niks moet doen waar ik niet achter sta.
Je bent helder en duidelijk en ziet de dingen zuiver en puur, alleen al met een naam.
Dank je wel.
Xxx H.




Ervaring van H met medium Aylin   Ervaring van H met medium Aylin   Ervaring van H geplaatst op 4 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Adora
  Ervaring met medium Adora
  Ze kan enorm goed met overledenen communiceren. Mijn hart ging weer open en de rust kwam terug. Dank u .




Ervaring van Frances met medium Adora   Ervaring van Frances met medium Adora   Ervaring van Frances geplaatst op 3 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Hallo Sophia

Op 17 december had ik een heel fijn gesprek met u.
U gaf mij aan dat ik met een half jaar zou gaan verhuizen en het is ongelooflijk maar ik heb een huis toegewezen gekregen. 24 mei krijg ik de sleutel en in juni trek ik erin. Dit wilde ik hier graag even aan u vermelden. Top medium.




Ervaring van Anoniem met medium Sophia   Ervaring van Anoniem met medium Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Tjitske
  Ervaring met medium Tjitske
  Lieve Tjitske, hartelijk bedankt voor je luisterend oor en
altijd goede raadgevingen. Fijn om te weten dat je er bent, als ik de behoefte voel om me te uiten. Je eerlijkheid waardeer ik zeer. Voel me daardoor begrepen en gehoord. Lieve groeten, Maria.




Ervaring van Maria met medium Tjitske   Ervaring van Maria met medium Tjitske   Ervaring van Maria geplaatst op 10 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Casandra is erg goed. Je staat versteld van wat ze vertelt. Ze bevestigde alles wat er in verleden is gebeurd en wat er nu speelt.
Ik laat jou weten of de voorspellingen zijn uitgekomen.
Dankjewel Casandra Voor je fantastisch reading.
Tot snel x.




Ervaring van Anoniem met medium Cassandra   Ervaring van Anoniem met medium Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Aylin lieve vrouw. zij voelt goed aan en zegt dingen, waarvan zij niet kan weten.
Aylin ik heb alle vertrouwen in dat de voorspellingen uitkomen.




Ervaring van Nelly met medium Aylin   Ervaring van Nelly met medium Aylin   Ervaring van Nelly geplaatst op 25 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Aylin
  Ervaring met medium Aylin
  Dankjewel voor je heldere mooie boodschappen. Ik vind je waarnemingen erg scherp. Ik ga je zeker terug bellen. Je hebt een bijzondere gave. Groetjes van de dierenvriend;).




Ervaring van I met medium Aylin   Ervaring van I met medium Aylin   Ervaring van I geplaatst op 22 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met medium Annelies
  Ervaring met medium Annelies
  Lieve Annelies, ik heb u nu 2x gebeld, de eerste keer was ik na het gesprek helemaal zen, gisteravond u weer gebeld en ik voel mij super, ik laat u zeker de uitslag weten van de woning, heel erg bedankt voor het fijne gesprek .




Ervaring van Leonie met medium Annelies   Ervaring van Leonie met medium Annelies   Ervaring van Leonie geplaatst op 16 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelies  


Ervaringen van bezoekers met medium Malika
  Ervaring met medium Malika
  Vriendelijk, voelt super goed aan, draait niet rond de pot, weet veel, geeft veel inzichten en laat je weer in je kracht geloven. Ik had enorm veel aan het gesprek met haar. En ik ha haar zeker nog terugbellen.
Ze is echt een topper.




Ervaring van Anoniem met medium Malika   Ervaring van Anoniem met medium Malika   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malika  


Ervaringen van bezoekers met medium Johannes
  Ervaring met medium Johannes
  Top info en handvaten waar je iets mee kan. Invoelen en er zijn al wat dingen uitgekomen.




Ervaring van Nicole met medium Johannes   Ervaring van Nicole met medium Johannes   Ervaring van Nicole geplaatst op 11 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met medium Marja
  Ervaring met medium Marja
  Heb net een gesprek gehad.
Ik ga je zeker nog terugbellen.




Ervaring van Erika met medium Marja   Ervaring van Erika met medium Marja   Ervaring van Erika geplaatst op 11 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Bijzonder hoe jouw voorspellingen uitkomen. Je had een paar maanden geleden voorspeld dat er een verschuiving in mijn werk plaats zou vinden, terwijl ik het leuk vind wat ik nu doe. Nu blijkt dat het om een promotie ging. Heel erg gaaf dat het zo werkt en dus ook uitkomt. Dank je wel.




Ervaring van Marjolein met medium Sophia   Ervaring van Marjolein met medium Sophia   Ervaring van Marjolein geplaatst op 3 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Een uiterst bekwame medium. Top. Ze ziet het kristalhelder.




Ervaring van Anoniem met medium Anitta   Ervaring van Anoniem met medium Anitta   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Dank je wel Thaiis dat je er voor mij bent. Heb jou zojuist weer gesproken en voelde me hierna een stuk rustiger. Liefs, Petra.




Ervaring van Petra met medium Thaiis   Ervaring van Petra met medium Thaiis   Ervaring van Petra geplaatst op 25 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Na een lange moeilijke periode eindelijk een nieuwe adem gekregen danzij de inzichten van Anouk. Een lieve vrouw die steun en hoop geeft. Haar hulp heeft mij de juiste richting uitgestuurd.




Ervaring van Els met medium Anouk   Ervaring van Els met medium Anouk   Ervaring van Els geplaatst op 18 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Lieve Donna, ik heb je voor het eerst gesproken en moet je echt zeggen dat ik versteld sta van hoe ongelooflijk goed jij bent in je werk.
Alles tot in detail zie je zoals het is . Je hebt mij ontzettende mooie voorspellingen gegeven waarvan ik het vertrouwen heb dat die ook uit zullen komen. Juist omdat je de dingen toelicht die niemand anders kan weten.
Dankjewel dat ik een kans heb gehad om jou te spreken. Dankjewel voor de inzichten die je mij hebt gegeven.
Ik heb er veel gesproken en aantal zijn super goed op deze lijn maar jij steekt boven iedereen uit.
Bedankt voor je hulp en luisterend oor.
Ik raad jou aan iedereen die een echte Medium wil spreken.
Ik spreek je gauw.
Xxx.




Ervaring van Anoniem met medium Donna   Ervaring van Anoniem met medium Donna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Erg goed, duidelijk en zuiver. Sorry Louisa, de credits waren op. Dank je wel.




Ervaring van Marjolein met medium Louisa   Ervaring van Marjolein met medium Louisa   Ervaring van Marjolein geplaatst op 9 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Lineke heeft nagenoeg altijd gelijk. Houdt het kort en je kan er goed mee praten. Dank je wel Lineke. vrouw met de sla foto.




Ervaring van Vrouw met medium Lineke   Ervaring van Vrouw met medium Lineke   Ervaring van Vrouw geplaatst op 6 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Ashraya
  Ervaring met medium Ashraya
  In al die jaren zoveel mediums geraadpleegd. Maar jij staat aan de top. Steeds sla je de nagel op de kop. Hoe dikwijls dacht ik niet dat je verkeerd was. Achteraf gezien had je gelijk, nog maar eens. Hoedje af voor jou.




Ervaring van N met medium Ashraya   Ervaring van N met medium Ashraya   Ervaring van N geplaatst op 6 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa, het was weer ongelooflijk goed, zoals ik ook niet anders gewend ben van jou. Het was weer een schot in de roos.

Zoals jij het via de gids mijn vader doorkreeg is het inderdaad uitgekomen.

Het tweede huis kon ik kopen dankzij jouw advies om hoger te bieden en een aankoopmakelaar te nemen.

Je zag het weer heel erg goed en ik ben heel erg blij met het huis dat jij al die tijd al op je ogen zag.

Twee onder een kap aan de rand van het dorp in een leuk hofje, waar het rustig is.

En wat jouw ogen ook zagen het wordt opgeleverd als de bloesem in mei bloeit.

Dank je voor al deze goede informatie. Je bent een bijzonder goed medium. Jij kunt met jouw gave heel goed zien en dat zonder behulp van kaarten.

Liefs van papa Wim en Trudy.




Ervaring van Trudy Joling met medium Louisa   Ervaring van Trudy Joling met medium Louisa   Ervaring van Trudy Joling geplaatst op 5 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Super. Begripvol, vrolijk en to the point in haar voorspellingen. Een echte aanrader en een aanwinst voor deze lijn.




Ervaring van Saskia met medium Tess   Ervaring van Saskia met medium Tess   Ervaring van Saskia geplaatst op 3 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola, ik praat al heel lang met je over een liefde wat niet is afgesloten maar waar nog wel die binding aanwezig is.
Je voorspellingen wat hij zal doen, hoe hij zich zou voelen en zelfs zou denken tov mij is allemaal uitgekomen. Super knap van je.
Je bent zo goed in zien van dingen tot in de details. Soms kan ik het nog niet plaatsten maar als het uitgekomen is dan snap ik wat je bedoelde. Dankjewel. Tot Bellens XXXX.




Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola
Ik praat al heel lang met je over een liefde wat niet is afgesloten maar waar nog wel die binding aanwezig is.
Je voorspellingen wat hij zal doen, hoe hij zich zou voelen en zelfs zou denken tegenover is allemaal uitgekomen. Super knap van je. De volgende stap zal het met elkaar in alle rust uitpraten. Dat moment gaat komen wat je ook voorspeld had.
Je bent zo goed in zien van dingen tot in de details. Soms kan ik het nog niet plaatsten maar als het uitgekomen is dan snap ik wat je bedoelde.
Dankjewel.
Tot Bellens
XXXX.




Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa is een top medium. Ziet alles haarscherp en geeft vertrouwen. Zij doet dit werk met haar hart en dat is zo voelbaar. Bel haar en je zult het ervaren.




Ervaring van Anoniem met medium Louisa   Ervaring van Anoniem met medium Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke D
  Ervaring met medium Joke D
  Snel. Houdt je niet langer aan de lijn dan nodig. Dank je wel.




Ervaring van Fleur met medium Joke D   Ervaring van Fleur met medium Joke D   Ervaring van Fleur geplaatst op 16 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke D  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden