Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Kaatje
  Ervaring met medium Kaatje
  Echt een super lieve vrouw, met humor en wat ze voorspeld is toch waar. Snel naar de point.
Dankuwel Kaatje u bent echt een aanwinst.




Ervaring van R met medium Kaatje   Ervaring van R met medium Kaatje   Ervaring van R geplaatst op 15 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Geweldig aanrader
Voelt feilloos de situatie aan geeft advies waar ik iets mee kan.




Ervaring van Nicole met medium Sanne   Ervaring van Nicole met medium Sanne   Ervaring van Nicole geplaatst op 15 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Hi Olga, sorry de verbinding werd verbroken. Maar bedankt. M.




Ervaring van Anoniem met medium Olga   Ervaring van Anoniem met medium Olga   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Soraya
  Ervaring met medium Soraya
  Hoi Soraya,

Bedankt voor je gesprek ...

Frank.




Ervaring van Frank met medium Soraya   Ervaring van Frank met medium Soraya   Ervaring van Frank geplaatst op 11 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Desteny is een wijze, aardige, lieve en een rechtvaardige vrouw. Die erg goed is in haar werk en wat ze doorkrijgt. Je voorspellingen komen altijd uit.




Ervaring van A. met medium Desteny   Ervaring van A. met medium Desteny   Ervaring van A. geplaatst op 10 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Sonja is een aanwinst op deze lijn.
Ze zegt de waarheid ook al is het minder.
Mij ga je nog wel meer horen.
Ik vertrouw op jou.
Dank je voor je advies.
Doe zo verder.
Groetjes stefanie .




Ervaring van Stefanie met medium Sonja   Ervaring van Stefanie met medium Sonja   Ervaring van Stefanie geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Hi Tess, ik had je net gesproken over een man. En je vertelde dat hij een gevoels man is en dat er ook gemist is naar mij toe. Sorry dat de verbinding werd verbroken. Maar bedankt voor je inzichten. Ik ben blij met jou inzichten.




Ervaring van Anoniem met medium Tess   Ervaring van Anoniem met medium Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Soraya
  Ervaring met medium Soraya
  Ik heb een geweldig gesprek met u gehad. Alles klopte wat u zei over hem en over mij. Voor het eerst heeft iemand mij verteld wat er bij mij speelt. En voor het eerst dat ik zijn karma ben. Helaas werd de verbinding verbroken. Bel u zeker weer terug. Goede raad gehad. U krijgt een dikke tien.




Ervaring van Jen met medium Soraya   Ervaring van Jen met medium Soraya   Ervaring van Jen geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Zeer fijn, accuraat. Dankjewel.




Ervaring van Kindercoach in spé met medium Mierke   Ervaring van Kindercoach in spé met medium Mierke   Ervaring van Kindercoach in spé geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Heel erg bedankt voor de goeie telefoon gesprek de verbinding werd verbroken en zal wachten wanneer het uit gaat komen je bent een super lieve vrouw heel erg bedankt waar iedereen haar aan bedankt .




Ervaring van Patricia met medium Monique   Ervaring van Patricia met medium Monique   Ervaring van Patricia geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Bedankt je hebt dingen gezegd wat klopt en hoe ik het beste aan kan pakken en goeie tips heel erg bedankt .




Ervaring van Patricia met medium Beau   Ervaring van Patricia met medium Beau   Ervaring van Patricia geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Super lieve vrouw. Ben altijd blij als ik haar gesproken heb.




Ervaring van Linda met medium Chantal   Ervaring van Linda met medium Chantal   Ervaring van Linda geplaatst op 16 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Wat een lieve vrouw was de moeite waard ben benieuwd. Zodra mijn voorspelling uitkomen zal ik u op de hoogte brengen dankjewel.

Gr. A 15/5.




Ervaring van Angela met medium Chantal   Ervaring van Angela met medium Chantal   Ervaring van Angela geplaatst op 15 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Yellow
  Ervaring met medium Yellow
  Dankjewel was een mooi gesprek kort maar krachtig en erg duidelijk waar een wil is een weg. Ik kom op de eerste plaats en dan een andere komt allemaal goed.

Gr. A.




Ervaring van Angela met medium Yellow   Ervaring van Angela met medium Yellow   Ervaring van Angela geplaatst op 9 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met medium Yellow
  Ervaring met medium Yellow
  Jeetje. lieve Yellow ik wil u erg veel bedanken voor uw Reading die met zoveel liefde is gedaan. Ik voel u door heel mijn geest en raakt me zo enorm. Alles maar ook alles klopt wat u zegt zelfs qua gevoel. Ik word er gewoon emoties van omdat u mij de kern laat zien waar het omgaat.
Ik had geen credits meer maar wil u op deze manier hartelijk bedanken.
Pffff. u bent super goed en zeker de moeite waard. Ik vertrouw op wat u heeft voorspeld Ik bel u gauw terug.
Veel liefs.




Ervaring van M met medium Yellow   Ervaring van M met medium Yellow   Ervaring van M geplaatst op 9 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  Lieve May, dank je wel voor je wijze woorden en advies. Je bent een schat van een mens eerlijk en oprecht. Zonder wat te zeggen wist jij precies te vertellen wat er afspeelt in mijn leven. Voor mij ben jij de beste. Helaas verbrak mijn verbinding maar ik zal je zeker weer gauw bellen. Heel veel liefs van mij het meisje waardoor beide emotioneel.




Ervaring van Hoop met medium May Kensley   Ervaring van Hoop met medium May Kensley   Ervaring van Hoop geplaatst op 8 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium Morgane
  Ervaring met medium Morgane
  lieve Morgane, ook in deze bizarre tijd geef je me moed en vertrouwen. Je voorspellingen komen ook uit. Bedankt, ik bel je snel terug .




Ervaring van femke met medium Morgane   Ervaring van femke met medium Morgane   Ervaring van femke geplaatst op 3 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Jij geeft mij heel veel rust en bevestiging zodra ik weer verder kan gaan. Jij hoort heel snel weer van mij.




Ervaring van Diana met medium Anke   Ervaring van Diana met medium Anke   Ervaring van Diana geplaatst op 22 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Gabie
  Ervaring met medium Gabie
  Wat een lieve meid heeft een luisterend oor is meelevend. Reading is zuiver en oprecht en erg duidelijk en zoekt tot de bodem uit wat er allemaal speelt. Totale plaatje moeite waard om met Gaby in contact te komen. Dankjewel lieverd en bedankt weer voor alles. Groetjes, Angela.




Ervaring van Angela met medium Gabie   Ervaring van Angela met medium Gabie   Ervaring van Angela geplaatst op 18 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met medium Greet
  Ervaring met medium Greet
  Greet je bent keigoed. Je wist dingen te vertellen die je niet kon weten. Je bent echt een zuiver persoon. Ga zo door. Raadt iedereen aan jouw te bellen. Groeten.




Ervaring van Geak1968 met medium Greet   Ervaring van Geak1968 met medium Greet   Ervaring van Geak1968 geplaatst op 15 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Greet  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Een aantal weken geleden gebeld. Ik was onzeker en had twee jaarcontracten. Bang dat ik niet verlengd zou worden, vertelde jij me dat het allemaal goed zou komen. Ik zou twee vaste contracten aangeboden krijgen. En ja hoor.
Ik heb inderdaad nu twee vaste contracten en dat in de Corona tijd en onderwijs. Bel Beau, recht door zee ook met de kritische kanttekeningen en de voorspellingen komen uit.




Ervaring van Isabel met medium Beau   Ervaring van Isabel met medium Beau   Ervaring van Isabel geplaatst op 14 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Domi
  Ervaring met medium Domi
  Domi is kort maar krachtig en dingen waar ik mij kan in plaatsen.

Groetjes Angela.




Ervaring van Angela met medium Domi   Ervaring van Angela met medium Domi   Ervaring van Angela geplaatst op 12 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Domi  


Ervaringen van bezoekers met medium Gabie
  Ervaring met medium Gabie
  Zojuist gesproken over de man met zijn koppigheid die in zijn sop moet gaar koken op dit moment. Gabie je bent een topper. Zoveeel herken punten die je wist te benoemen alsof je de situatie aanvulde en meteen wist waar het over ging. alles wat je zei dat klopte gewoon. Ben zo blij je gesproken te hebben het geeft me weer kracht en vertrouwen. Ik hou je zeker nog op de hoogte.




Ervaring van Ki met medium Gabie   Ervaring van Ki met medium Gabie   Ervaring van Ki geplaatst op 10 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Oh lieve Desteny, wat ben ik blij met je. Het maakt niet uit hoe vaak ik je bel (soms wel een paar keer per dag). Je zit altijd juist met wat je doorkrijgt. Of ik nou voor 1 minuut bel of wat langer het maakt je helemaal niks uit. Je bent er echt om mensen te helpen ook is het soms niet leuk om de waarheid te horen. Jij bent zo eerlijk, en zo hoort het ook. Je hoort me gauw XOXO :).




Ervaring van Cynthia met medium Desteny   Ervaring van Cynthia met medium Desteny   Ervaring van Cynthia geplaatst op 5 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  hoi Jos

ik wil mijn waardering uitspreken.
Ik kan altijd met mijn vraag bij je terecht
en tot nu is het uitgekomen.
ik bel je binnen kort.




Ervaring van concetta met medium Jos   Ervaring van concetta met medium Jos   Ervaring van concetta geplaatst op 4 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Jij hebt het gewoon echt iedere keer goed. Nu ook weer met bijzonder werk wat ik mag gaan doen. De gesprekken zijn superfijn: geen gezweef of gezwats maar gewoon normaal :). Bedankt Tess. Ik ga knallen.




Ervaring van I met medium Tess   Ervaring van I met medium Tess   Ervaring van I geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Ja, ik ga er werken. Joke had gelijk, ze zag groen licht. En het is inderdaad een go.




Ervaring van Ilse met medium Joke   Ervaring van Ilse met medium Joke   Ervaring van Ilse geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Noura
  Ervaring met medium Noura
  Beste Noura, je hebt nog een keer de spijkers op de kop geslagen. Fantastisch. Gisteravond met elkaar gesproken en je hebt een hele puzzel in elkaar gezet. Top.




Ervaring van Nelly met medium Noura   Ervaring van Nelly met medium Noura   Ervaring van Nelly geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Lieve Exena, heel erg bedankt voor de gesprekken die ik met u heb gehad. Het voelt erg vertrouwd om met u te praten. U weet onmiddellijk wat er heeft afgespeeld, wat er nu gaande is en wat er gaat gebeuren. U bent 1 van de weinigen op de lijn die echt de realiteit weet te vertellen. U heeft mij gerustgesteld en weer vertrouwen gegeven. Met uw gaven heeft u mij ontzettend geholpen.
U bent erg goed.
Ontzettend bedankt. Tot bellens, dikke knuffel Kristal.




Ervaring van Kristal met medium Exena   Ervaring van Kristal met medium Exena   Ervaring van Kristal geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola, ik heb je vandaag wel een aantal keren gesproken. Je blijft geduldig en je hebt me gerust gesteld. Ik heb zeker duidelijke inzichten gekregen door onze gesprekken. Je bent super goed en de enige op de lijn die de realiteit goed kan weergeven.
Dankjewel lieve Carola. Tot Bellens weer.
Liefs en dikke knuffel M.




Ervaring van M met medium Carola   Ervaring van M met medium Carola   Ervaring van M geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  De verbinding werd verbroken maar ik wil je hartelijk danken voor je wijze worden.




Ervaring van Joziet met medium Petrus   Ervaring van Joziet met medium Petrus   Ervaring van Joziet geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Friso
  Ervaring met medium Friso
  Bedankt Friso, altijd fijn om je te spreken. Je bent zo goed en bovenal eerlijk. Liefs, S.




Ervaring van S. met medium Friso   Ervaring van S. met medium Friso   Ervaring van S. geplaatst op 24 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Friso  


Ervaringen van bezoekers met medium Sidharta
  Ervaring met medium Sidharta
  Lieve Sidharta, onze eerste gesprek heeft zoveel indruk op me gemaakt, dat ik een vaste beller ben geworden. De dingen die u verteld zijn uitgekomen. Bel u dan ook regelmatig. Soms een kort gesprekje of een uitgebreide reading. Het maakt bij u allemaal niet uit. Laatst belde ik u in paniek, u wist mij gerust te stellen. Maar wat vooral heel belangrijk is, is dat u heel eerlijk en zuiver bent. Ik kan niets anders zeggen dat u meer dan 5 sterren waard bent en u heel goed invoelt op de situatie waarvoor iemand belt. Top. XoXo veel liefs.




Ervaring van Cynthia met medium Sidharta   Ervaring van Cynthia met medium Sidharta   Ervaring van Cynthia geplaatst op 20 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sidharta  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Echt een lieve vrouw is open en eerlijk. Heb je al een paar x gesproken en ben zo blij je voorspelling is zeker uitgekomen.

Mvg Angela.




Ervaring van Angela met medium Cassandra   Ervaring van Angela met medium Cassandra   Ervaring van Angela geplaatst op 18 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Noura
  Ervaring met medium Noura
  Hi Noura,

Bedankt voor de legging. Je bent een warme, zuiver en vriendelijke vrouw. Jij hebt dingen gezegd, die jij niet kon weten van mij. Zodra mijn voorspellingen uitkomen, hoor jij graag van mij.

Liefs, Nelly.




Ervaring van Nelly met medium Noura   Ervaring van Nelly met medium Noura   Ervaring van Nelly geplaatst op 16 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden