Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Lynne
  Ervaring met medium Lynne
  Zeer aangename vrouw om mee te praten . ze heeft mij gerust gesteld.




Ervaring van inge met medium Lynne   Ervaring van inge met medium Lynne   Ervaring van inge geplaatst op 11 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynne  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Nina. We kennen elkaar al jaren en jij hebt me bijgestaan in mijn ontwikkeling met alle ups en downs grappige en gekke momenten. Je kaartjes en je intuitie liegen er niet om: vrijwel elke uitspraak klopt. Hardstikke bedankt X iris.




Ervaring van Irid met medium Nina   Ervaring van Irid met medium Nina   Ervaring van Irid geplaatst op 10 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga, de krediets waren erdoor. was een hele tijd terug dat ik je gesproken had. Dankzij jouw hulp en voorspellingen heb ik de afgelopen 2 jaar goed doorstaan en inderdaad zoals je zei, mijn geduld is beloond op relatie vlak. Ook op studievlak heb jij me aangespoord om verder te gaan aanstaande zaterdag is het zover hopelijk zal ik ook van de eerste keer slagen. Zoals je zegt ik heb niets te verliezen dus ook niet te vrezen, heb ik het dan ben ik een geluksvogel en anders doe ik het gewoon opnieuw. Vingers crossed. Was heel fijn om je terug gehoord te hebben. Geniet van je avond x.




Ervaring van F. met medium Olga   Ervaring van F. met medium Olga   Ervaring van F. geplaatst op 6 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Lili
  Ervaring met medium Lili
  Ik heb deze Dame al twee maal gebeld . ik wil u bedanken voor u eerlijkheid . geduld en goede advies u heeft een klant erbij .




Ervaring van R met medium Lili   Ervaring van R met medium Lili   Ervaring van R geplaatst op 6 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met medium Kaatje
  Ervaring met medium Kaatje
  U zei dat ik de baan zou krijgen, en ja hoor na 2 keer afwijzen toch nog baan gekregen.Heel erg bedankt.




Ervaring van K. met medium Kaatje   Ervaring van K. met medium Kaatje   Ervaring van K. geplaatst op 6 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Heel goed.




Ervaring van S met medium Stientje   Ervaring van S met medium Stientje   Ervaring van S geplaatst op 5 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Wow. anne kan heel goed invoelen. echt super.




Ervaring van S met medium Anne   Ervaring van S met medium Anne   Ervaring van S geplaatst op 4 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Je hebt mediums die de toekomst voorspellen en je hebt mediums die je helpen in het proces naar de toekomst en daarbij ook kunnen voorspellen. Anouk kan beide en kan dit goed. Heel goed.
Dank je wel voor het sparren luisteren en begeleiden. Mijn leven begint er heel anders uit te zien . Liefs Iris.




Ervaring van Iris met medium Anouk   Ervaring van Iris met medium Anouk   Ervaring van Iris geplaatst op 4 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Vitta is een top dame, een aanrader voor iedereen .




Ervaring van Vic met medium Vitta   Ervaring van Vic met medium Vitta   Ervaring van Vic geplaatst op 30 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Ashraya
  Ervaring met medium Ashraya
  Ashraya heeft bij mij al een aantal voorspellingen gedaan welke zijn uitgekomen.

Dus ik kan ashraya naar harte aanbevelen. Ook qua tijd zit ze meestal wel goed, al is deze erg lastig te voorspellen, omdat tijd relatief is en ze in de spirituele wereld eigenlijk geen tijd kennen.

Het is een lieve sociaal bewogen vrouw met een gouden hart die niet zegt wat je wilt horen, maar gewoon zegt zoals het staat te gebeuren. Ik ben blij met haar als steun.

Xxx Yella.




Ervaring van Yella met medium Ashraya   Ervaring van Yella met medium Ashraya   Ervaring van Yella geplaatst op 23 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Diana
  Ervaring met medium Diana
  Heel mooi hoe ze me over mijn situatie vertelde, topmedium.




Ervaring van S met medium Diana   Ervaring van S met medium Diana   Ervaring van S geplaatst op 21 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Bijzondere gave als je zo zuiver kan invoelend, dingen die ze niet kon weten. Ze geeft ook mooie inzichten waar ik echt iets mee kan. Dank je wel Lilith.




Ervaring van St met medium Lilith   Ervaring van St met medium Lilith   Ervaring van St geplaatst op 15 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Wow, wat mooi hoe ze kan zien. En mooie adviezen .




Ervaring van S met medium Mari Elena   Ervaring van S met medium Mari Elena   Ervaring van S geplaatst op 12 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Seonah
  Ervaring met medium Seonah
  Seonah jij verwonderde mi,zo krachtig jouw uitspraken.
Je bent echt top, wat je laatst vertelde en voorspelde is uitgekomen
Phil is terug, goed gepraat en we gaan nu even aankijken wat het worden zal.
Ben er wel wat bang voor,wil niet meer falen in deze relatie.
Thanks liefie.




Ervaring van Anouk met medium Seonah   Ervaring van Anouk met medium Seonah   Ervaring van Anouk geplaatst op 12 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve Yuroah

Wat was het fijn om jou te hebben gesproken, je had alles goed gezegd, en de positieve en negatieve kanten belicht over mijn werk, jouw raad geeft me heel veel goede moed, en ik kom zeker weer hier bij jou terug als ik je weer nodig hebt.
hartelijk bedankt , tot hoors.

groetjes.




Ervaring van Floor met medium Yuorah   Ervaring van Floor met medium Yuorah   Ervaring van Floor geplaatst op 7 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Je bent de beste. Hartstikke bedankt.




Ervaring van Nunu met medium Derya   Ervaring van Nunu met medium Derya   Ervaring van Nunu geplaatst op 3 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Je bent top . een schat van een meid . dank je dat je er bent voor ons . Je bent de beste. xxx .




Ervaring van Astrid met medium Derya   Ervaring van Astrid met medium Derya   Ervaring van Astrid geplaatst op 2 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess Sharity
  Ervaring met medium Tess Sharity
  Lieverd, hoe vaak ik je ook bel je blijft hetzelfde zeggen. Er zijn ook dingen die je toen vertelde uitgekomen. Dus kijk echt uit naar de komende tijd wat R betreft. Het gesprek viel uit maar zoals gewoonlijk hoor je me snel weer haha. Veel liefs van mij.




Ervaring van Cynthia met medium Tess Sharity   Ervaring van Cynthia met medium Tess Sharity   Ervaring van Cynthia geplaatst op 2 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess Sharity  


Ervaringen van bezoekers met medium Gita
  Ervaring met medium Gita
  Beste Gita,
je wist alles precies te vertellen hoe het situatie zou aflopen. dankje ervoor.wist door jouw advies mezelf goed voor te bereiden.
ik hou je op de hoogte van de andere situatie en ur the best my dear.

lieve groet sofie.




Ervaring van sofie met medium Gita   Ervaring van sofie met medium Gita   Ervaring van sofie geplaatst op 1 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gita  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Wat een fijn gesprek, wist precies te vertellen wat er gaande was. Bevestigde ook wat een aantal mediums ook hebben bevestigd. Alleen Meine zei het direct. 1 van de beste, thanks. Meine vooral je tips hebben mij kracht geven. Je weet wil wie F.




Ervaring van F met medium Meine   Ervaring van F met medium Meine   Ervaring van F geplaatst op 30 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Kris
  Ervaring met medium Kris
  Echt een topper. Alles wat hij zei klopte volledig. Dankjewel Kris. Ik kom gauw bij u terug.




Ervaring van Nunu met medium Kris   Ervaring van Nunu met medium Kris   Ervaring van Nunu geplaatst op 30 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kris  


Ervaringen van bezoekers met medium Gita
  Ervaring met medium Gita
  Beste Gita, hartelijk dank voor uw mooie warme advies en luisterend oor. Je bent top, je hebt mij enorm goed geholpen. Wat je vertelde wat er zou kan gaan gebeuren, is precies uit gekomen. Mijn dank is groot. Tot snel.




Ervaring van Patrick met medium Gita   Ervaring van Patrick met medium Gita   Ervaring van Patrick geplaatst op 30 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gita  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Lieve Anny, wat kan ik uren met je kletsen maar dat lijkt me niet verstandig haha. Je hebt gelijk gehad. Wat je vertelde kwam binnen 24u uit. Wacht nu geduldig af op de rest. Ik heb er vertrouwen in. Hou je op de hoogte. Veel liefs. XOXO.




Ervaring van Cynthia met medium Anny   Ervaring van Cynthia met medium Anny   Ervaring van Cynthia geplaatst op 27 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Gita
  Ervaring met medium Gita
  Hallo Gita, je bent een warm mens. Je weet de situatie goed te duiden en uit te leggen wat er speelt. Of je voorspelling uitkomt moet ik afwachten maar in ieder geval bedankt voor het gesprek. Ik laat het weten als het uitkomt wat je hebt verteld. Groetjes, Karin.




Ervaring van Karin met medium Gita   Ervaring van Karin met medium Gita   Ervaring van Karin geplaatst op 26 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gita  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve Y,


jij bent een wondermedium, zeker een aanrader.

bel je terug als ik in het land ben.
Sophie.




Ervaring van Sophie met medium Yuorah   Ervaring van Sophie met medium Yuorah   Ervaring van Sophie geplaatst op 25 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Diana
  Ervaring met medium Diana
  Lieve Diana, ik wacht het af. Zodra het uitkomt laat ik dat even weten. Heb er een goed gevoel bij. Het gesprek viel uit, helaas. Maar ik bel gauw weer terug. Dank je wel xxx.




Ervaring van Cynthia met medium Diana   Ervaring van Cynthia met medium Diana   Ervaring van Cynthia geplaatst op 24 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Je gaf een tijd geleden aan dat de aanvraag voor de invalideparkeerkaart op zich zou laten wachten, want hij zou zijn blijven liggen. Ik moest er volgens jou achteraan bellen, want ik zou hem wel krijgen evenals de parkeerplaats voor de deur. Deze mocht ik volgens jou zelf uitkiezen en deze zou sneller gerealiseerd zijn dan de 8 tot 10 weken dat ik na het verkrijgen van de kaart zou moeten wachten, omdat ze zouden afwijken van de procedure. Inderdaad was door de vakantie de parkeerkaart ergens op een bureau beland en hadden ze er niets meer mee gedaan. Binnen een week had ik de keuring en anderhalve week later de kaart. Vandaag heb ik gebeld voor de parkeerplaats en ze belden me later terug dat ze alle goedkeuringen hadden, ik mocht zelf aangeven welke plaats ik wilde en waarschijnlijk is deze eind volgende week al gerealiseerd, omdat ze gaan afwijken van de procedure. Dat zou inhouden dat het dan binnen 2 weken na de kaart gerealiseerd zou zijn. Nu is het bij mij wel..eerst zien dan geloven (wat instanties betreft), maar tot dusver heb jij wederom voor de zoveelste X gelijk. Dikke knuffel.




Ervaring van Ongelovige thomas met medium Anny   Ervaring van Ongelovige thomas met medium Anny   Ervaring van Ongelovige thomas geplaatst op 19 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Beste Sophie,
We hebben elkaar een paar keer gesproken en telkens komen er dezelfde uit de kaarten. Gisteren heb ik je weer gebeld en een voorspelling is al uitgekomen. Op dezelfde dag. Wow.blijf zo doorgaan met je gave. Chapeau.Echt een aanrader.
Groetjes, Nelly.




Ervaring van Nelly met medium Sophia   Ervaring van Nelly met medium Sophia   Ervaring van Nelly geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Zo fijn, nog steeds op de juiste weg en gevoel. Jou inzichten zijn zo mooi en kloppend.




Ervaring van Sonja met medium Anke   Ervaring van Sonja met medium Anke   Ervaring van Sonja geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Ashraya
  Ervaring met medium Ashraya
  Ashraya ik wil je bedanken voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Soms weet ik het niet meer maar jij zegt wat voelt en doorkrijgt van boven. Je weet de situatie goed uit te leggen. Klasse. Je bent de beste. Je bent eerlijk en dat is waar het omgaat. Over mijn collega zie je voorlopig alleen een vriendschap tussen ons en gesprekken. Ik vind hem leuk maar ik weet ook dat alles wat je doorkrijgt ook kloppen.

Ik ga je binnenkort bellen met vragen over de toekomst en over hem. Je bent meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van Li met medium Ashraya   Ervaring van Li met medium Ashraya   Ervaring van Li geplaatst op 16 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  gedaan wat je adviseerde. advertentie op marktplaats in zoektocht vader. In Almelo bestaat een bedrijf met de naam die jij noemde. Heb ze gemaild. nu maar afwachten.




Ervaring van H met medium Xandra   Ervaring van H met medium Xandra   Ervaring van H geplaatst op 15 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Xandra jij bent in 1 woord super. Ook je voorspellingen zijn uitgekomen. Bel je snel.




Ervaring van Karin met medium Xandra   Ervaring van Karin met medium Xandra   Ervaring van Karin geplaatst op 14 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Zojuist gesproken, leuk om mee te praten .maar niet helemaal overtuigd.




Ervaring van - met medium Xandra   Ervaring van - met medium Xandra   Ervaring van - geplaatst op 13 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Hallo ThaIs, de voorspelling die je een tijdje terug deed over verlies van geld kon ik toen niet plaatsen. Gisteren kwam ik erachter wat je bedoelde en je had gelijk. Ondanks dat dit geen leuke voorspelling was, geeft het me zeker vertrouwen in de toekomst en jouw voorspellingen en inzichten daarvoor. Dank je wel. Karin xx.




Ervaring van Karin met medium Thaiis   Ervaring van Karin met medium Thaiis   Ervaring van Karin geplaatst op 13 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne-Fleur
  Ervaring met medium Anne-Fleur
  Dankjewel. U bent een topper voor mij.




Ervaring van anoniem met medium Anne-Fleur   Ervaring van anoniem met medium Anne-Fleur   Ervaring van anoniem geplaatst op 12 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden