Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Lineke, is een lieve vrouw ziet een hoop. Wie geduld heeft wordt extra beloond. Voorspellingen komen zeker uit bij tijd. Het is de moeite waard om met Lineke in contact te komen.

Gr. Angela.




Ervaring van Angela met medium Lineke   Ervaring van Angela met medium Lineke   Ervaring van Angela geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Echt een schat van een mens hart van goud zo lief zo zuiver. Heeft een luisterend oor geef advies rustgevend. Ben echt blij wanneer ik Amber aan de tel krijgt is de moeite waard lieve mensen. Dankjewel wel lieverd en tot snel.

Gr.Angela.




Ervaring van Angela met medium Amber   Ervaring van Angela met medium Amber   Ervaring van Angela geplaatst op 14 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Ysis
  Ervaring met medium Ysis
  Ik heb je voor de eerste keer gesproken ik wacht af wanneer het uitkomt.




Ervaring van schorpioen met medium Ysis   Ervaring van schorpioen met medium Ysis   Ervaring van schorpioen geplaatst op 11 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve joke. Wat ben jij een super mens. Mijn zus en zwager hebben al heel lang een kinderwens, en waren al heel wat jaartjes bezig met trajecten. Jij lieve joke zei dit jaar nog, en ja hoor met de kerst kondigden ze aan dat de test positief is. En jij zei het al. Super vrouw ben je. Hele dikke knuffel en kus van L.




Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Topmedium. Voelt heel snel in en zit er bovenop. Specifiek, geen algemeenheden en geeft een reading zonder vraagstelling/info vooraf. Zo hoort het.




Ervaring van A. met medium Desteny   Ervaring van A. met medium Desteny   Ervaring van A. geplaatst op 2 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Sandra
  Ervaring met medium Sandra
  Hoi Sandra net met je gesproken. Je voelt de dingen goed aan.




Ervaring van Mal met medium Sandra   Ervaring van Mal met medium Sandra   Ervaring van Mal geplaatst op 2 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Adora
  Ervaring met medium Adora
  Wat een lieve dame ze heeft zoveel gezegd dingen waar ik mij in kon plaatsen een lieve dame met een mooi hartje het is de moeite waard om met Adora in contact te komen. Je gaat zeker nog van mijn horen lieve schat. Ik wens jouw een fijne jaarwisseling.

Mvg,
Waterman en schorpioen
.




Ervaring van Angela met medium Adora   Ervaring van Angela met medium Adora   Ervaring van Angela geplaatst op 31 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met medium Leandra
  Ervaring met medium Leandra
  Echt een lieverd moeite waard om met Leandera in contact te komen

Groetjes Angela.




Ervaring van Angela met medium Leandra   Ervaring van Angela met medium Leandra   Ervaring van Angela geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Zeer goed medium. To the point, snel en heeft het nog altijd bij het rechte eind gehad. Soms kon ik het niet geloven wat ze zei, later bleek dat ze toch weer gelijk had. Wil je zuiver, snel, bondig antwoord op je vragen, bel Desteny.




Ervaring van Emily met medium Desteny   Ervaring van Emily met medium Desteny   Ervaring van Emily geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Je hebt me geholpen met goede handvaten waaronder de bucket list. Ik zal het zakje zout dragen en ben benieuwd naar het aanzoek
Dank je wel Tess, je bent een topper.




Ervaring van Ilse met medium Tess   Ervaring van Ilse met medium Tess   Ervaring van Ilse geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Ken Desteny al vele jaren en altijd heeft ze gelijk gehad op welk vlak dan ook; Relaties, werk, huis. Ze is direct, snel, eerlijk en met het hart op de juiste plek. Vroeger meerdere mediums gesproken, maar Desteny heeft er nooit naast gezeten. Topmedium en grote aanrader. X.




Ervaring van B met medium Desteny   Ervaring van B met medium Desteny   Ervaring van B geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissi
  Ervaring met medium Sissi
  Moeite waard om met Sissi in contact te komen komt met oprechte dingen die men kan plaatsen en nu afwachten natuurlijk maar hou jouw op de hoogte.

Gr. Angela.




Ervaring van Angela met medium Sissi   Ervaring van Angela met medium Sissi   Ervaring van Angela geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Je hebt het bij het juiste eind. Altijd. Jouw wijze raad heeft mij doen weerhouden van een grote fout die ik anders gemaakt zou hebben.

1000 maal dank. Liefs van Truus.




Ervaring van Truus met medium Gunter   Ervaring van Truus met medium Gunter   Ervaring van Truus geplaatst op 28 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  De moeite waard om te bellen ze ziet zoveel echt top geen ander woord ervoor.
Gr. Angela.




Ervaring van Angela met medium Stephanie   Ervaring van Angela met medium Stephanie   Ervaring van Angela geplaatst op 26 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Ik blijf het zeggen een schat van een vrouw de moeite waard om met Sabine in contact te komen.

Lobi Angela.




Ervaring van Angela met medium Sabine   Ervaring van Angela met medium Sabine   Ervaring van Angela geplaatst op 23 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Lieve Kiki, ik heb je net gebeld en wow , je bevestigde wat ik ook voel. So in love en een kleine.2020 o yeah word een wauw jaar, gezegend jaar.Wens ieder een happy life toe. Dank je wel x.




Ervaring van Zonnetje met medium Kiki   Ervaring van Zonnetje met medium Kiki   Ervaring van Zonnetje geplaatst op 23 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Dankjewel lieve Amber ben blij dat ik uw vandaag heb gesproken, duwtje geven en kom op aan jouw zelf denken.
Waar een wil is een weg en het komt allemaal goed.
Fijne feestdagen.




Ervaring van Angela met medium Amber   Ervaring van Angela met medium Amber   Ervaring van Angela geplaatst op 21 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Sabine is een top dame met respect en positief. Ik ben zo blij wanneer ik haar aan de lijn krijg een mama met hart van Goud en haar voorspelling is top en wie geduld heeft en positief in het leven staat zal resultaten zien. Als ik jouw niet meer spreek voor dit jaar alvast fijne feestdagen en een gezond 2020. One love Angela.




Ervaring van Angela met medium Sabine   Ervaring van Angela met medium Sabine   Ervaring van Angela geplaatst op 17 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Hoi Monique, het was weer een mooi gesprek. Het is echt een aanrader om met jouw in contact te komen. Alles wat je zegt vooral in de timing komt uit. Weet niet wat er gebeurd maar onze gesprek viel opeens weg. Nogmaals bedankt wens jouw alvast fijne feestdagen en een gezond 2020.

Groetjes Angela.




Ervaring van Angela met medium Monique   Ervaring van Angela met medium Monique   Ervaring van Angela geplaatst op 17 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Tabitha
  Ervaring met medium Tabitha
  Je sloeg de spijker op zijn kop. Ik laat het je weten als ik me met zout heb gewassen. Ik zal de pesters negeren. Mijn lief liefhebben ondanks zijn gebrekkige communicatie. Je was goed. Lief en snel. Dank je wel.




Ervaring van Ilese met medium Tabitha   Ervaring van Ilese met medium Tabitha   Ervaring van Ilese geplaatst op 16 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Joke, waar moet ik beginnen. Gisteravond is iets uitgekomen terwijl ik je in de middag gebeld. Echt geweldig ben je. Al jaren bel ik je voor advies en soms ook om even te babbelen. Ieder keer wanneer ik je spreek ben ik weer rustig. Zo lief en zo kalm ben je. Je bent een topper. Via deze weg wil ik je alvast fijne feestdagen wensen. Veel liefs, je trouwe klant. Xx Cynthia.




Ervaring van Cynthia met medium Joke   Ervaring van Cynthia met medium Joke   Ervaring van Cynthia geplaatst op 15 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Goed gesprek. Veel herkenning. Fijne gesprekspartner.




Ervaring van Yg met medium Petrus   Ervaring van Yg met medium Petrus   Ervaring van Yg geplaatst op 29 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Britta
  Ervaring met medium Britta
  Hoi Britta, van mijn kant even een berichtje. Voor een snel, eerlijk en duidelijk consult is Britta een aanrader op de lijn. Goed invoelend, praat niet met je mee in wat je graag wilt horen. Ze zal je te woord staan en probeert je daarbij inzichten te geven.




Ervaring van M met medium Britta   Ervaring van M met medium Britta   Ervaring van M geplaatst op 29 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Britta  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Lieve Anke alles wat je zegt klopt, nu kan ik weer vooruit gaan. Ik bel je zeker weer op. Liefs Vera.




Ervaring van Vera met medium Anke   Ervaring van Vera met medium Anke   Ervaring van Vera geplaatst op 22 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Carola is ongelooflijk zuiver en is mijn favoriet. Ook een hele lieve dame om er mee te praten :) Bedankt. Xx je vaste beller.




Ervaring van K met medium Carola   Ervaring van K met medium Carola   Ervaring van K geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Leandra
  Ervaring met medium Leandra
  Dankjewel. Echt Top en nu afwachten. Gr A.




Ervaring van Angela met medium Leandra   Ervaring van Angela met medium Leandra   Ervaring van Angela geplaatst op 15 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  1 woord Wauwiee.




Ervaring van Angela met medium Sabine   Ervaring van Angela met medium Sabine   Ervaring van Angela geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Positief dankjewel Tess. Hou jou op de hoogte. Groetjes Angela.




Ervaring van Angela met medium Tess   Ervaring van Angela met medium Tess   Ervaring van Angela geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Beste Vitta, Je bent een lieve vrouw om mee te praten .je hebt mij dingen verteld van mijn dochter, goede raad gegeven , je zei rake dingen.
Bedankt voor je gesprek met mij.




Ervaring van Inge met medium Vitta   Ervaring van Inge met medium Vitta   Ervaring van Inge geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne-Fleur
  Ervaring met medium Anne-Fleur
  Dankjewel voor uw Reading was Top.




Ervaring van A met medium Anne-Fleur   Ervaring van A met medium Anne-Fleur   Ervaring van A geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga blijft mij iedere keer verbazen ik kan echt met haar lachen. Hou jouw op de hoogte. A.




Ervaring van Angela met medium Olga   Ervaring van Angela met medium Olga   Ervaring van Angela geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Wat een top vrouw, gek als een deur maar recht door zee. Eerlijk ga zo door lieverd. Ik bel jouw snel weer.

Groetjes A.




Ervaring van Angela met medium Sissy   Ervaring van Angela met medium Sissy   Ervaring van Angela geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  O My God het was de moeite waard om in contact te komen met deze engel. Alles wat je zij viel op zijn plek alleen ik moet geloven in mijn zelf en aangeven ik verdiend het beste en dat ga ik zeker doen. Bedankt voor alles lieve engel en hou jouw zeker op de hoogte. P.S. goed op jouw zelf echt een mooi Reading en Positief.

One Love Angela xxx.




Ervaring van Angela met medium Sabine   Ervaring van Angela met medium Sabine   Ervaring van Angela geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  1 Woord een top dame, positief en eerlijk ben benieuwd wie geduld heeft wordt extra beloond ik hou je op de hoogte.

Echt een aanrader.

Gr. Angela.




Ervaring van Angela met medium Sissy   Ervaring van Angela met medium Sissy   Ervaring van Angela geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Beste Christelle, van de week had ik je gebeld over een man.
Je vertelde man dit is niet de man waar je mee spreekt hier zit iemand anders achter. Je had gelijk er zat inderdaad iemand anders achter.
Top goed gezien.




Ervaring van anoniem met medium Christelle   Ervaring van anoniem met medium Christelle   Ervaring van anoniem geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden