Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Roos
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Roos
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  Bedankt Roos voor het gesprek van daarjuist.Ik viel weg,maar kan de dingen plaatsen van wat je zei.




Ervaring van X met medium Roos   Ervaring van X met medium Roos   Ervaring van X geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  alles wat roos mij vertelde is ook uitgekomen. plus heb ik ook tools gekregen om verder te kunnen komen, bedankt nog.
kortom je bent een topper.




Ervaring van melanie met medium Roos   Ervaring van melanie met medium Roos   Ervaring van melanie geplaatst op 15 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  Roos je bent geweldig. ik was helemaal de weg kwijt en jij hebt me terug begeleid naar wat goed en slecht is. dank zij jou zie ik nu wat er gebeurd en krijg ik meer inzicht in alles. ik bel zeker terug naar je want alles wat je zei is uitgekomen. bedankt. duizend keer bedankt.




Ervaring van nini met medium Roos   Ervaring van nini met medium Roos   Ervaring van nini geplaatst op 27 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  Roos je bent geweldig. Alle voorspellingen van de afgelopen tijd zijn uitgekomen. Vorige week sprak ik jou toen ik mij zorgen maakte over iets. Je was heel specifiek en het is tijdens het moment van gesprek zo gegaan zoals je voorspelde. Dank je wel, ik bel je gauw.




Ervaring van Hortence met medium Roos   Ervaring van Hortence met medium Roos   Ervaring van Hortence geplaatst op 14 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  Roos het is om je te vermelden dat het poesje terug is van 7 oktober. Ze is in goede gezondheid. Ze werd dus meegenomen naar Grimbergen. Een 7 tal km van hier. Ze is dus 37 dagen van de aardbodem verdwenen. Maar werd bij die vrouw wel goed verzorgd.
Groeten van Anne.




Ervaring van Anne met medium Roos   Ervaring van Anne met medium Roos   Ervaring van Anne geplaatst op 8 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  Topmedium. Heel veel duidelijkheid gekregen, waar voor veel dank. Bel je zeker snel terug. M.




Ervaring van myriam met medium Roos   Ervaring van myriam met medium Roos   Ervaring van myriam geplaatst op 10 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  In 1 woord fantastisch. Voorspellingen komen uit. Verteld niet alleen wat je wil horen maar de realiteit. Voor mij de allerbeste.




Ervaring van Sandra met medium Roos   Ervaring van Sandra met medium Roos   Ervaring van Sandra geplaatst op 1 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  Lieve Roos

Via mailconsult en fotoreading vertelde je me over een aantal blokkades.je hebt voor de volle 100% gelijk.
Je bent goed met je gave, we hebben je begin dit jaar gesproken op een para astro beurs.wat wij toen eigenlijk niet konden plaatsen is intussen uitgekomen.
Topmadam met een schitterende gave x.




Ervaring van Darline met medium Roos   Ervaring van Darline met medium Roos   Ervaring van Darline geplaatst op 3 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  Lieve Roos,
Bedankt voor het gesprek. helaas credits waren op. Ik bel je snel weer.
Liefs S.




Ervaring van Anoniem met medium Roos   Ervaring van Anoniem met medium Roos   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  Een absolute topper. Sandra .




Ervaring van Sandra met medium Roos   Ervaring van Sandra met medium Roos   Ervaring van Sandra geplaatst op 1 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  Roos is een heel lief medium. luistert goed en straalt vertrouwen uit. Zeker de moeite om haar te bellen.




Ervaring van Tim met medium Roos   Ervaring van Tim met medium Roos   Ervaring van Tim geplaatst op 16 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  De reading gaf mij inzichten op vragen waar ik al een tijd mee bezig ben. Ineens werd alles duidelijk , vielen alle puzzelstukjes in de juiste volgorde en de antwooorden volgden gewoon.
Roos is een vrouw die mijn volle vertrouwen geniet. Bedankt Roos.
meisje.




Ervaring van Anais met medium Roos   Ervaring van Anais met medium Roos   Ervaring van Anais geplaatst op 15 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  Roos is een echte aanrader.
Ik bel haar wel vaker en steeds weer ziet ze alles zeer scherp. Ze is erg lief en begripvol zonder dat ze je naar de mond praat of de zaken mooier voor stelt dan dat ze zijn.
Ze geeft advies mee waar je echt iets mee kan.
En bovendien komen haar voorspellingen uit.
Kortom, een topper .




Ervaring van S met medium Roos   Ervaring van S met medium Roos   Ervaring van S geplaatst op 31 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  lieve Roos. ik bel jou inmiddels al sinds september . je wist me toen te vertellen dat alles zou goed komen maar dat het nog maanden kon duren. ik belde jou regelmatig, jij was mijn steun en toeverlaat . vandaag komen we dichterbij , dank je .




Ervaring van S met medium Roos   Ervaring van S met medium Roos   Ervaring van S geplaatst op 12 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  ik heb op 13 -1 17 een heel mooi consult gehad van roos .een zachte lieve warme hartelijke vrouw die alles weet er is op die dag al wat uit gekomen en ze heefd nog meer verteld . en dat klopte ook . deze vrouw verdiend meer sterren maar ik kan er maar 5 geven . bedankt voor de mooie voorspellingen je bent een topper op deze lijn . gr van marianne .




Ervaring van marianne met medium Roos   Ervaring van marianne met medium Roos   Ervaring van marianne geplaatst op 14 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  HEEL GOED.
EDDY.




Ervaring van EDUARD met medium Roos   Ervaring van EDUARD met medium Roos   Ervaring van EDUARD geplaatst op 4 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  Roos je wijsheid bracht, mijn situatie anders te bekijken. Ik voelde me stukken beter na ons gesprek. Vond het ongelooflijk positief. Er is een pak van m'n schouders gevallen. Ik houd je op de hoogte van zodra er opklaring is binnen de mist. Liefs .




Ervaring van Dankjewel Roos met medium Roos   Ervaring van Dankjewel Roos met medium Roos   Ervaring van Dankjewel Roos geplaatst op 2 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  Lieve Roos,
Heb nu al enkele keren naar jou gebeld. Enkele uren nadien wordt alles al waarheid.
Je bent super.
S
x.




Ervaring van Sandra met medium Roos   Ervaring van Sandra met medium Roos   Ervaring van Sandra geplaatst op 22 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  Lieve Roos, bedankt voor de vele gesprekken. Vandaag had ik met je contact en heeft me zo goed gedaan. Je bent een topper. Je voelt alles goed aan. De kaartlegging kloppen voorheen en nu ook. Ik heb alle vertrouwen in je. Je bent een echte aanrader.




Ervaring van Natacha met medium Roos   Ervaring van Natacha met medium Roos   Ervaring van Natacha geplaatst op 20 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  Lieve Roos, uw consult met de Engel Rafael vond ik erg bijzonder, het raakte me diep het gesprek met u was heel vertrouwd, ik voelde me veilig bij u. Dank daarvoor, doordat de credits op waren, viel het gesprek weg, maar wilde u via deze weg bedanken.




Ervaring van Roos met medium Roos   Ervaring van Roos met medium Roos   Ervaring van Roos geplaatst op 17 oktober 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  Beankt Roos, je bent geweldig. Je bent een echte steun voor me en geeft me ook de nodige inzichten. Je zegt wat je ziet in je kaarten en je kan goed luisteren zodat ik weer verder kan. Je hoort me binnenkort wel weer hoor! Tot dan. Je bent super!




Ervaring van Merel met medium Roos   Ervaring van Merel met medium Roos   Ervaring van Merel geplaatst op 28 juli 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  lieve Roos

kom je even heel mooie en liefdevolle kerst gewenst en heel veel geluk liefde wijsheid kracht en licht voor de volgende jaren...

dank je dat je er voor me bent en nodig heb

liefdevolle groetjes
yolanda




Ervaring van yolanda met medium Roos   Ervaring van yolanda met medium Roos   Ervaring van yolanda geplaatst op 25 december 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  Hallo Roos dank u voor het heel aangenaam gesprek alles wat je zei klopte bedankt




Ervaring van wendy met medium Roos   Ervaring van wendy met medium Roos   Ervaring van wendy geplaatst op 13 december 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  Roos, je stuurt kracht en ik heb mijn antwoorden gekregen... Ik volg je raad op en leeg die zware rugzak! Meer dan DANK U KAN IK NIET ZEGGEN...ik ga je echter wel nog terug contacteren over een half jaartje xx




Ervaring van Josine met medium Roos   Ervaring van Josine met medium Roos   Ervaring van Josine geplaatst op 1 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  dank je wel Roos

Dat je me altyd rust en bevestiging geef.....wat ik net even nodig heb.
Je hoort het wel hoe t verder gaat lopen
Warme groetjes

Yolanda




Ervaring van yolanda met medium Roos   Ervaring van yolanda met medium Roos   Ervaring van yolanda geplaatst op 21 mei 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  lieve Roos,

bedankt voor uw reading van net, uw voorspellingen hebben me goed gedaan maar ook alle tips dat u me heeft gegeven, ik zal zeker het doen, vragen boven om hem op me pad terug te zetten en elke dag ons samen zijn visualiseren, u bent een mooie prachtige vrouw, liefs




Ervaring van anoniem met medium Roos   Ervaring van anoniem met medium Roos   Ervaring van anoniem geplaatst op 17 mei 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  Roos je bent en blijft voor mij de enige die haarfijn kan aanvoelen hoe situaties in elkaar zitten en wat de nabije toekomst zal brengen! Als je eerlijke en juiste adviezen wil, moet je bij Roos staan :)

BEDANKT voor ALLES




Ervaring van Sje met medium Roos   Ervaring van Sje met medium Roos   Ervaring van Sje geplaatst op 2 april 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  Lieve warme vrouw !!! Ben benieuwd of haar voorspellingen uit zullen
komen!!! Lieve groet E




Ervaring van Ellen met medium Roos   Ervaring van Ellen met medium Roos   Ervaring van Ellen geplaatst op 22 februari 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  Fijn gesprek gehad met Roos ik zal zeker nog een keer bellen!!




Ervaring van Ellen met medium Roos   Ervaring van Ellen met medium Roos   Ervaring van Ellen geplaatst op 24 januari 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  Lieve Roos,
Vanuit heel mijn hart wil ik je bedanken voor al de leuke en vooral zuivere consulten! Steeds weer, weet jij de pijl in de roos te schieten ,Zuiver en gedetailleerd beschrijf jij verleden, heden en toekomst! En keer op keer komen je voorspelling uit. Je bent een engel op aarde .
Liefs, S




Ervaring van S met medium Roos   Ervaring van S met medium Roos   Ervaring van S geplaatst op 16 december 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  Bedankt Roos voor de voorspelling en voor het advies, ik ga ermee aan de slag.ik weet voldoende, heel erg bedankt.

Groetjes Renee




Ervaring van Renee met medium Roos   Ervaring van Renee met medium Roos   Ervaring van Renee geplaatst op 26 juni 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  een super goede reading gehad met roos, alles wat mevrouw zei klopte als een bus! geweldig om dit ervaren, heb er ontzettend veel inspiratie door gekregen om op het juiste pad te blijven!
Mevrouw roos erg bedankt voor uw reading

groeten isabella en perucho




Ervaring van isabella met medium Roos   Ervaring van isabella met medium Roos   Ervaring van isabella geplaatst op 28 mei 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  Bedankt Roos x




Ervaring van simone met medium Roos   Ervaring van simone met medium Roos   Ervaring van simone geplaatst op 8 maart 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  Lieve Roos. Bedankt voor de hoopvolle voorspelling, het heeft me kracht gegeven. U weet het altijd goed te voorspellen dus twijfel er niet aan dat het dit keer ook zo mooi uit zal komen. Heel veel liefs! En tot sprekens.




Ervaring van Anoniem met medium Roos   Ervaring van Anoniem met medium Roos   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 februari 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  lieve roos je bent een kanjer. je hebt mij zoveel inzicht gegeven waar ik echt iets mee kan. ik ga er voor en ik kom er wel
hartelijk dank




Ervaring van marjolein met medium Roos   Ervaring van marjolein met medium Roos   Ervaring van marjolein geplaatst op 25 januari 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden