Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Olga
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Olga
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Hi Olga, sorry de verbinding werd verbroken. Maar bedankt. M.




Ervaring van Anoniem met medium Olga   Ervaring van Anoniem met medium Olga   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga blijft mij iedere keer verbazen ik kan echt met haar lachen. Hou jouw op de hoogte. A.




Ervaring van Angela met medium Olga   Ervaring van Angela met medium Olga   Ervaring van Angela geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga, de krediets waren erdoor. was een hele tijd terug dat ik je gesproken had. Dankzij jouw hulp en voorspellingen heb ik de afgelopen 2 jaar goed doorstaan en inderdaad zoals je zei, mijn geduld is beloond op relatie vlak. Ook op studievlak heb jij me aangespoord om verder te gaan aanstaande zaterdag is het zover hopelijk zal ik ook van de eerste keer slagen. Zoals je zegt ik heb niets te verliezen dus ook niet te vrezen, heb ik het dan ben ik een geluksvogel en anders doe ik het gewoon opnieuw. Vingers crossed. Was heel fijn om je terug gehoord te hebben. Geniet van je avond x.




Ervaring van F. met medium Olga   Ervaring van F. met medium Olga   Ervaring van F. geplaatst op 6 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  jij helpt mij enorm. Tot volgende keer. Anton




Ervaring van Anton met medium Olga   Ervaring van Anton met medium Olga   Ervaring van Anton geplaatst op 9 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga, je bent een kanjer. Wat een mooie inzichten, leuk gesprek. Dank, Anne.




Ervaring van Anne met medium Olga   Ervaring van Anne met medium Olga   Ervaring van Anne geplaatst op 1 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga is een oprecht medium. Doe zo verder meisje. ik bel je weer binnenkort .




Ervaring van Sophie met medium Olga   Ervaring van Sophie met medium Olga   Ervaring van Sophie geplaatst op 25 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Heel hartelijk bedankt.
Je was een echte steun.
Lesbisch meisje .




Ervaring van Anoniem met medium Olga   Ervaring van Anoniem met medium Olga   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve olga, dank je wel.
Dank je wel voor alles.
Liefs M.




Ervaring van Zonnetje met medium Olga   Ervaring van Zonnetje met medium Olga   Ervaring van Zonnetje geplaatst op 18 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  De getuigenissen liegen er niet om, Olga is echt goed.
Weer een voorspelling uitgekomen.Dank van de beller van gisteren.




Ervaring van Barbara met medium Olga   Ervaring van Barbara met medium Olga   Ervaring van Barbara geplaatst op 30 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga bedankt voor je gesprek. Bel je snel weer. Liefs jolan.




Ervaring van Jolanda met medium Olga   Ervaring van Jolanda met medium Olga   Ervaring van Jolanda geplaatst op 22 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Wanneer ben je er weer. Ik mis je gesprekken .knuffel marion.




Ervaring van Marion met medium Olga   Ervaring van Marion met medium Olga   Ervaring van Marion geplaatst op 21 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Steeds paraat. steeds helder antwoord. eerlijke inzichten. Dank voor alles Olga.




Ervaring van Ludo met medium Olga   Ervaring van Ludo met medium Olga   Ervaring van Ludo geplaatst op 20 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Bedankt olga, jij bevestigde mijn gevoel precies. Je gaf me weer vertrouwen super bedankt, bel je snel weer.




Ervaring van Nancy met medium Olga   Ervaring van Nancy met medium Olga   Ervaring van Nancy geplaatst op 1 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Zeer goede ervaring met jou, je zegt het meteen , .en het klopt ook nog, zelf vroeg je aan mij van andere probleem, en dat vond ik heel fijn, want dat had ik zelf niet aan gedacht,. jammer dat je de rest van deze maand afwezig bent, in ieder geval bedankt en tot hoors weer.




Ervaring van Floor met medium Olga   Ervaring van Floor met medium Olga   Ervaring van Floor geplaatst op 19 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Dankjewel olga voor je fijne gesprek.heel verhelderend. fijne dag vandaag.




Ervaring van Eveline met medium Olga   Ervaring van Eveline met medium Olga   Ervaring van Eveline geplaatst op 20 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga bedankt voor het gesprek gisteravond. de bankzaken zijn geregeld u had gelijk, ik had niet verwacht dat het binnen aantal uren geregeld zou kunnen zijn .U bent Ontzettend goed, bedankt Olga .




Ervaring van Thineke met medium Olga   Ervaring van Thineke met medium Olga   Ervaring van Thineke geplaatst op 15 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Allerliefste Olga, jij bent de beste.

Ik heb veel gehad aan het gesprek van vorige week, nu pas een getuigenis geplaatst. ik probeer je zeker nog te bellen. Bedankt voor alles.

Veel liefs,

Nathalie.




Ervaring van Nathalie met medium Olga   Ervaring van Nathalie met medium Olga   Ervaring van Nathalie geplaatst op 4 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga bedankt. Wat u gisteravond zei is uitgekomen :examen gaat door en we gaan trouwen, bedankt voor u raad en luisterend oor. U bent de beste xxx.




Ervaring van Anoniem u weet wel wie met medium Olga   Ervaring van Anoniem u weet wel wie met medium Olga   Ervaring van Anoniem u weet wel wie geplaatst op 3 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga is mijn steun.
Ze is echt goed. F.




Ervaring van Feline met medium Olga   Ervaring van Feline met medium Olga   Ervaring van Feline geplaatst op 29 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Ik heb je gisteravond gebeld Lieve Olga. en ben innerlijk rustig geworden .Je sloeg de spijker op zijn kop. Je bent voor mij de beste medium ,zal je vaker om advies vragen. Je bent zo ontzettend goed en ik zou een ieder adviseren jou te bellen. Ik heb heel veel aan je gesprekken gehad en je wist heel veel van mij /hem zonder ons te kennen. Vandaag is de mooie dag lieve Olga . het is uitgekomen zoals je had gezegd . GBU Heel veel bedankt .Jakarta.




Ervaring van Jakarta met medium Olga   Ervaring van Jakarta met medium Olga   Ervaring van Jakarta geplaatst op 24 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,bedankt. je bent een"Top", een zeer goede medium. je hebt voorspellingen gedaan en ze zijn allemaal uitgekomen in dezelfde week nog, kort/krachtig. ik ben zo blij met u mooie goede raad. Het is nu goed gekomen met onze relatie. Gr JAKARTA.




Ervaring van Jakarta met medium Olga   Ervaring van Jakarta met medium Olga   Ervaring van Jakarta geplaatst op 19 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve lieve Olga, wil je toch even zeggen dat ik je echt geweldig vind. Ik heb veel verschillende mensen gesproken maar jij raakt gelijk. geen poespas geen onnodige informatie gewoon straight to the point. Informatie waar je wat aan hebt. alles wat je zei klopte ik stond echt versteld! Hoe je mijn karakter beschreef en die van mijn vriend. echt top! Ik ben super blij dat ik JOU heb gebeld en niet een ander, ik hoop je gauw nog eens te spreken. want jou bel ik zeker nog eens. heel erg bedankt xxx.




Ervaring van N met medium Olga   Ervaring van N met medium Olga   Ervaring van N geplaatst op 27 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Dankjewel voor dit gesprek, dit heeft me veel geholpen. Top!




Ervaring van Anton met medium Olga   Ervaring van Anton met medium Olga   Ervaring van Anton geplaatst op 14 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  hey ol! geslaagd zoals je altijd al zei. ik heb zo vaak getwijfeld, maar t waren m,n eigen angsten, jij hebt altijd gezegd,dat komt goed, en tadaaaaaaaaaaaa! xx




Ervaring van stuudje met medium Olga   Ervaring van stuudje met medium Olga   Ervaring van stuudje geplaatst op 14 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Hai Olga,

Onze tijd zat er helaas op, maar je hebt me zoveel geholpen in die korte tijd. Ik moet het een en ander nog verwerken, maar je hebt mij zeker meer inzicht gegeven. Ik zal je zeker terug bellen. Bedankt!




Ervaring van Sofia met medium Olga   Ervaring van Sofia met medium Olga   Ervaring van Sofia geplaatst op 2 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga bedankt, Olga bedankt, Olga Olga Olga bedankt.
Topperrrr ben je ook! Heb jou vorige week gesproken en daarvoor ook een paar keer. Heel zuiver, helder en eerlijk. Bel jou snel weer , als je beschikbaar bent, hihi. Vaak genoeg ben je in gesprek. Liefs H




Ervaring van H met medium Olga   Ervaring van H met medium Olga   Ervaring van H geplaatst op 28 juni 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Dank je wel! je bent een topper!




Ervaring van i met medium Olga   Ervaring van i met medium Olga   Ervaring van i geplaatst op 20 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  in 1 woord geweldig. Dank je wel! Je voelt dingen heel zuiver aan. Je leert me in m'n kracht te staan. Humor, inzichten, gewoonweg TOP!




Ervaring van i met medium Olga   Ervaring van i met medium Olga   Ervaring van i geplaatst op 5 maart 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, superbedankt! je hebt inzichten die altijd! kloppen, je voorspellingen komen uit en daarnaast weet je praktische handvaten aan te geven die werken! je bent een topmedium! superbedankt, ik word iedere dag wijzer en sterker, dank je wel!!!




Ervaring van i met medium Olga   Ervaring van i met medium Olga   Ervaring van i geplaatst op 22 januari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Ol, je bent de allerliefste! dank voor je behandeling.
Heerlijk!
Liefs C




Ervaring van C met medium Olga   Ervaring van C met medium Olga   Ervaring van C geplaatst op 10 maart 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga is top! Zeker aan te raden. Ga jou ook sowieso nog een keer bellen!




Ervaring van Angel met medium Olga   Ervaring van Angel met medium Olga   Ervaring van Angel geplaatst op 2 maart 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden