Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Belle  - bladzijde 15
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Belle  - bladzijde 15
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Belle
  Ervaring met medium Belle
  Hoi Belle, sorry dat het was uitgevallen. Had maar 5 minuten. Heb u net gesproken over mijn ex die ziek is. Het klopt wel wat u zegt dat hij het allemaal in zijn eentje wilt doen. Zou er graag voor hem willen zijn maar hij laat me niet toe. Helaas. X.




Ervaring van Cynthia met medium Belle   Ervaring van Cynthia met medium Belle   Ervaring van Cynthia geplaatst op 23 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Belle  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Dank u wel .en laat je zeker weten hoe het afloopt.




Ervaring van Francine met medium Mathilda   Ervaring van Francine met medium Mathilda   Ervaring van Francine geplaatst op 25 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Elise
  Ervaring met medium Elise
  Lieve Elise, je hebt me heel goed geholpen. Het gesprek was verhelderend en je gaf me eerlijke antwoorden die me verder helpen in mijn leven. Ook vind ik je een positief mens. Bedankt. Liefs Sandra .




Ervaring van Sandra met medium Elise   Ervaring van Sandra met medium Elise   Ervaring van Sandra geplaatst op 27 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Elise  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Lieve Anne,

Sorry.maar mijn tegoed was op. Ik laat je weten of de ontmoeting morgen wel of niet is door gegaan.

Groetjes.
Nelly.




Ervaring van Nelly met medium Anne   Ervaring van Nelly met medium Anne   Ervaring van Nelly geplaatst op 28 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoe
  Ervaring met medium Zoe
  Hoi Zoe, sorry voor de verbinding. Heb u net aan de lijn gehad. Klopt wel wat u zei want ik voel het ook niet dat het over is. Ik bel u gauw terug. Xx.




Ervaring van Cynthia met medium Zoe   Ervaring van Cynthia met medium Zoe   Ervaring van Cynthia geplaatst op 28 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Hartelijk dank. Je bent een echte hulp voor me geweest.




Ervaring van Ilse met medium Karine   Ervaring van Ilse met medium Karine   Ervaring van Ilse geplaatst op 28 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Zeer goed. consult gehad van yuora, wat een geweldige vrouw. Bedankt en veel liefs.




Ervaring van Eefje met medium Yuorah   Ervaring van Eefje met medium Yuorah   Ervaring van Eefje geplaatst op 1 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Lili
  Ervaring met medium Lili
  Dank je wel voor de heldere uitleg. Ik heb er veel aan.




Ervaring van Ilse met medium Lili   Ervaring van Ilse met medium Lili   Ervaring van Ilse geplaatst op 2 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Ik kon je niet geloven maar het bleek dat je gelijk kreeg. Relatie niet over. Je bent een ster.




Ervaring van Anoniem met medium Nina   Ervaring van Anoniem met medium Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  krachtig medium. ik heb mijn weg terug gevonden.ik heb je pad gevolgd.




Ervaring van Frits met medium Karlien   Ervaring van Frits met medium Karlien   Ervaring van Frits geplaatst op 8 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Celine
  Ervaring met medium Celine
  Lieve Celine,
heeeeeeel verrast met alles wat je tegen mij vertelde. Je hebt mij iets verteld waar niemand maar ook niemand van weet. God zegen je Celine..en wat je mij hebt geadviseerd ga ik echt erover nadenken. Je bent echt TOP.
Groetjes, N.




Ervaring van Nelly met medium Celine   Ervaring van Nelly met medium Celine   Ervaring van Nelly geplaatst op 9 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Lieve Gazali, dank voor het consult. Ik kan iedereen aanraden om een gesprek met u aan te gaan. Je bent een zeer liefdevol medium.




Ervaring van Miet met medium Gazali   Ervaring van Miet met medium Gazali   Ervaring van Miet geplaatst op 11 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Bedankt Nina omdat je er bent. Alles wat je zei klopte. Echt super consult.




Ervaring van Su met medium Nina   Ervaring van Su met medium Nina   Ervaring van Su geplaatst op 18 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Lieve Sarah, heb u zojuist gesproken over mijn ex die ziek is. Ik bel u gauw weer eens terug. Dank u wel. X .




Ervaring van Anoniem met medium Sarah   Ervaring van Anoniem met medium Sarah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Hallo Anne,

Wou je bedanken voor je waarnemingen. ik spreek je zeker weer.




Ervaring van Eddie met medium Anne   Ervaring van Eddie met medium Anne   Ervaring van Eddie geplaatst op 22 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Nomi
  Ervaring met medium Nomi
  Lieve lieve lieve Nomi wat een gesprek heb ik met je gehad. Ongelooflijk. Ik ga nu doen wat je mij hebt gezegd ivm navelstreng doorknippen. En de rest ga ik ook doen. Je bent werkelijk top. We houden zeer zeker contact en laat je weten hoe het gaat.




Ervaring van Je weet wie met medium Nomi   Ervaring van Je weet wie met medium Nomi   Ervaring van Je weet wie geplaatst op 22 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nomi  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Hallo G,
Bedankt voor je goede raad . de rest zal vast weer uitkomen.Je bent heel eerlijk en dat kan ik echt waarderen. groetjes J.




Ervaring van Jeanet met medium Gazali   Ervaring van Jeanet met medium Gazali   Ervaring van Jeanet geplaatst op 23 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Our conversation was relaxed, refreshing and very interesting. It helped me a lot that we spoked in English. Well done.




Ervaring van A met medium Mathilda   Ervaring van A met medium Mathilda   Ervaring van A geplaatst op 24 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sarah
  Ervaring met medium Sarah
  Heel fijn om met jou gesproken te hebben. Eerlijk advies.
Voor mij was het een prettig gesprek. Zeker weer bellen. Bo.




Ervaring van Bo met medium Sarah   Ervaring van Bo met medium Sarah   Ervaring van Bo geplaatst op 29 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Lieve medium Sita,

Bedankt voor de goede voorspelling op werk.U heeft mij twee weken geleden gezegd dat ik binnen een week een uitnodiging zou krijgen en waarop ik snel zou moeten beginnen met werken. Het klopte helemaal. Het gesprek is dinsdag geweest en ik zal a.s. woensdag beginnen. Sita goed gezien en je bent voor mij een Top medium. Tot gauw, Lilian.




Ervaring van Lilian met medium Sita   Ervaring van Lilian met medium Sita   Ervaring van Lilian geplaatst op 1 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve medium Derya,

Dank voor de goede voorspelling op werk. Ik heb de baan gekregen.Had ik niet gedacht, maar jij zei dat ik goed bericht zou krijgen. En dit klopte ook echt. Tot gauw, Lilian.




Ervaring van Lilian met medium Derya   Ervaring van Lilian met medium Derya   Ervaring van Lilian geplaatst op 1 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Mei Ying
  Ervaring met medium Mei Ying
  Zij is echt goed.iris.




Ervaring van Iris met medium Mei Ying   Ervaring van Iris met medium Mei Ying   Ervaring van Iris geplaatst op 3 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  In 1 woord zuiver. Fantastisch consult.




Ervaring van F met medium Guillermo   Ervaring van F met medium Guillermo   Ervaring van F geplaatst op 6 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Dank voor je advies. Ik ben blij dat ik je te pakken kreeg.Je bent heel goed.




Ervaring van Angel met medium Stientje   Ervaring van Angel met medium Stientje   Ervaring van Angel geplaatst op 12 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Anneka
  Ervaring met medium Anneka
  Beste Anneka, het gesprek is helaas verbroken maar ik ben nog steeds verbaasd van wat u wist over de situatie. Ik bel u zo snel mogelijk terug. Hartelijk dank. X C.




Ervaring van Anoniem met medium Anneka   Ervaring van Anoniem met medium Anneka   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anneka  


Ervaringen van bezoekers met medium Wilma
  Ervaring met medium Wilma
  Super goed medium. Ze kon met weinig vertellen veel zien. Danke Wilma .




Ervaring van Chianti met medium Wilma   Ervaring van Chianti met medium Wilma   Ervaring van Chianti geplaatst op 19 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Wilma  


Ervaringen van bezoekers met medium Elise
  Ervaring met medium Elise
  Prachtig consult. Hartelijk dank. Roos.




Ervaring van Roos met medium Elise   Ervaring van Roos met medium Elise   Ervaring van Roos geplaatst op 19 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Elise  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Wanneer ben je er weer. Ik mis je gesprekken .knuffel marion.




Ervaring van Marion met medium Olga   Ervaring van Marion met medium Olga   Ervaring van Marion geplaatst op 21 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga bedankt voor je gesprek. Bel je snel weer. Liefs jolan.




Ervaring van Jolanda met medium Olga   Ervaring van Jolanda met medium Olga   Ervaring van Jolanda geplaatst op 22 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Derya, de voorspelling was zo goed. fijn om je te spreken. Ik bel je snel weer terug.




Ervaring van Catharina met medium Derya   Ervaring van Catharina met medium Derya   Ervaring van Catharina geplaatst op 24 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  geweldige ervaring gehad.




Ervaring van marco met medium Yuorah   Ervaring van marco met medium Yuorah   Ervaring van marco geplaatst op 27 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  De getuigenissen liegen er niet om, Olga is echt goed.
Weer een voorspelling uitgekomen.Dank van de beller van gisteren.




Ervaring van Barbara met medium Olga   Ervaring van Barbara met medium Olga   Ervaring van Barbara geplaatst op 30 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Lucky
  Ervaring met medium Lucky
  Net gesproken met Lucky. Wat een duidelijk en zuiver consult. En daarbij ben je ook nog eens heel erg lief. Heb erg gelachen om je papagaai die ook mee wou praten.haha. Ik laat het je weten zodra de vporspelling uitgekomen is maar daar twijfel ik niet aan. Je bent goed in je werk. Warme en lieve groet,
Mij.




Ervaring van Mij XxX met medium Lucky   Ervaring van Mij XxX met medium Lucky   Ervaring van Mij XxX geplaatst op 2 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met medium Jasmijn
  Ervaring met medium Jasmijn
  Jasmijn. Het heeft geholpen. 1000x dank. X.




Ervaring van Iris met medium Jasmijn   Ervaring van Iris met medium Jasmijn   Ervaring van Iris geplaatst op 3 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Corina
  Ervaring met medium Corina
  Lieve Corina ik wil je bedanken voor je eerlijkheid en positieve woorden.Je bent een goede medium omdat je veel wist te vertellen over mijn verleden. Wat betreft mijn toekomst geloof ik in jou omdat jou samenvatting precies aansluit bij mijn gevoel.




Ervaring van Angela met medium Corina   Ervaring van Angela met medium Corina   Ervaring van Angela geplaatst op 4 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden