Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Sanne  - bladzijde 35
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Sanne  - bladzijde 35
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Lieve Sanne,

Ik heb je zojuist gesproken wat een heel fijn gesprek was die mijn gevoelens bevestigde. Je hebt van begin tot eind alles goed gezien en gevoeld.
Zelfs de bewoordingen die ik in mijn brief heb gebruikt aan mijn ex., die noemde jij op. Heel bizar.
Je voelt vertrouwd en bent een topper.
Dankjewel voor het gesprek en zal je zeker gauw weer bellen.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Sanne   Ervaring van Anoniem met medium Sanne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Jeannet
  Ervaring met medium Jeannet
  Wauww ik sta zo versteld van jou Jeannet.
Je bent echt een topper, the best.
Je wist wat er heeft gespeeld wat er is en wat er zal gebeuren tot in de details. Ongelofelijk.
Ik wil je bedanken voor dit hele fijne gesprek.
En zal jou snel terugbellen.
De beste ben jij.
Dankjewel
Xxxx.




Ervaring van Anoniem met medium Jeannet   Ervaring van Anoniem met medium Jeannet   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Wauw. Zo gedetailleerd. In ons gesprek kwamen 8 personen langs. Het klopte allemaal tot op het detail. Allemaal zaken die niemand kon weten. Vriendinnen beschreven tot in de detail en ook de persoon waarover ik belde, kloppend tot in het detail. Inclusief huidige stiauries en eigenschappen. Dus WAUW. Zuiver, puur, eerlijk en oprecht en zeker ook humor.Dank je wel Ina. Tot over 6 maanden.




Ervaring van Marjolein met medium Ina   Ervaring van Marjolein met medium Ina   Ervaring van Marjolein geplaatst op 26 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Beau kan ik van harte aanbevelen. Hij verstaat zijn vak meer dan uitstekend. Goede recht voor z'n raap adviezen, terwijl hij toch liefdevol en respectvol blijft.

Beau houdt je niet aan de praat. Hij is direct en to the point.

Hij is een begenadigd medium, die bovendien een prettige stem heeft om naar te luisteren.

Een absolute aanrader.

Trudy.




Ervaring van Trudy met medium Beau   Ervaring van Trudy met medium Beau   Ervaring van Trudy geplaatst op 10 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Sorella
  Ervaring met medium Sorella
  Sorella is echt een topper. Zonder oordeel kon ik mijn vraag stellen en zij gaf mij meer dan alleen antwoorden. Sorella hartstikke bedankt.




Ervaring van Jennifer met medium Sorella   Ervaring van Jennifer met medium Sorella   Ervaring van Jennifer geplaatst op 13 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met medium Elena
  Ervaring met medium Elena
  Geen credits meer ik kon je niet meer bedanken dus bij deze. De sleutel ligt idd in mijn handen en het is aan mij te beslissen.
Met jouw inzichten weet ik zeker dat je me hierbij gaat helpen.
Dankjewel Elena en tot Bellens.
X.




Ervaring van Anoniem met medium Elena   Ervaring van Anoniem met medium Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola mijn krediet was op. Ik praat al een tijdje met je en altijd heb jij het goed gezien en voorspeld. Das echt super knap.
Ik wil je bedanken voor ons openhartig gesprek van vanavond.
Dankjewel voor je vertrouwen en inzichten.
Liefs en tot gauw weer.
XXX .




Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Jeannet
  Ervaring met medium Jeannet
  Lieve Jeannet alles is uitgekomen wat je tot nu toe voorspeld hebt.
Je hebt mij echt zo veel inzichten gegeven dat ik het begrijp.
Dankjewel hiervoor. Je bent altijd een luisterend oor en geef hele goede adviezen.
Je ziet en voelt alles heel duidelijk en vandaar uit geef je hele goede raad.
Bedankt nogmaals voor dit fijne openhartig gesprek.
Tot gauw.
Liefs .




Ervaring van Anoniem met medium Jeannet   Ervaring van Anoniem met medium Jeannet   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Mierke is een topper en een zuiver medium. Mierke ken ik al zeker 5 jaar en zij verteld je gewoon de waarheid en alles klopt wat ze verteld. Dankjewel, Mierke. Groetjes Asha.




Ervaring van Asha met medium Mierke   Ervaring van Asha met medium Mierke   Ervaring van Asha geplaatst op 24 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Beste Thaiis, bedankt voor je voorspellingen en je waarschuwing. Ik ga er attentie op doen, telkens blijf jij hetzelfde zien in mijn kaarten. Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met medium Thaiis   Ervaring van Inge met medium Thaiis   Ervaring van Inge geplaatst op 27 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Emerald
  Ervaring met medium Emerald
  Lieve Emerald
U ziet en voelt alles tot in detail haarfijn aan. Alles klopt wat u zegt.
Ik heb daarom ook vertrouwen dat wat u voorspeld heeft gaat uitkomen.
Ik houd u op de hoogte. Dankuwel voor deze fijne Reading.
Tot snel
Xxxx.




Ervaring van Anoniem met medium Emerald   Ervaring van Anoniem met medium Emerald   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Emerald  


Ervaringen van bezoekers met medium Phaedra
  Ervaring met medium Phaedra
  Lieve Phaedra ik ben verbaast wat u allemaal weet voelt en ziet. Tis echt ongelofelijk.
Alles maar dan alles klopt.
U bent een erg vriendelijk en aardige dame waar ik me vertrouwd bij voel.
Dankuwel voor deze erg duidelijk en fijn consult.
Ik vertrouw op de voorspellingen die u gedaan heeft.
Bedankt nogmaals.
Tot gauw
Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Phaedra   Ervaring van Anoniem met medium Phaedra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Phaedra  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola
Credit was op maar bedankt dat ik m,n hart kon luchten bij je. Altijd sta je weer klaar voor mij. En het meest bizarre is dat jij altijd weet hoe mijn gesprek intentie en gevoel is gegaan met mijn ex vriend. Alsof jij erbij was. Jij bevestigd wat de bedoeling van hem was en hoe mijn gevoelens daarop heeft ingespeeld. Echt heel knap.
Tot Bellens.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette
Ik bel je al een geruime tijd over hetzelfde, ik wil je laten weten dat alles wat je tot nu toe voorspeld hebt is uitgekomen . Je bent een kanjer. Als ik ergens mee zit bel ik je en dan maak jij mij weer rustig omdat ik weet dat wat je ziet en voelt gaat uitkomen. Negatief nieuws vertel je ook. En dat is alleen maar goed.
Dankjewel voor je fijne duidelijk consult.
Tot gauw.
Liefst .




Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Noura
  Ervaring met medium Noura
  Wat een bijzondere vrouw ik hoefde niks te zeggen q informatie, ik vroeg alleen hoe het met de huidige liefde zou gaan. Ik schreef mee en alles wat ik per regel opschreef over mij en over mijn vriend is allemaal uitgekomen. Bedankt Noura.




Ervaring van S met medium Noura   Ervaring van S met medium Noura   Ervaring van S geplaatst op 4 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Lineke, Je hebt me lang geleden iets voorspeld wat is uitgekomen. Chapeau. Nu heb je een volgende gedaan. Ik ben benieuwd. Heel erge dank.




Ervaring van Ikke met medium Lineke   Ervaring van Ikke met medium Lineke   Ervaring van Ikke geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Jeannet
  Ervaring met medium Jeannet
  Dankjewel Jeanet mijn credit was op. In die 11 minuten heb je mij zoveel inzichten weer gegeven en mijn ogen doen open gaan.
Ik kan hier wat mee.
Super bedankt
Tot gauw.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Jeannet   Ervaring van Anoniem met medium Jeannet   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Alles wat je zegt komt uit en je bent altijd zo geduldig. Dankjewel lieve Kiki.




Ervaring van K met medium Kiki   Ervaring van K met medium Kiki   Ervaring van K geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette, wilde je weer ontzettend bedanken. Alles klopt tot in de detail. Elke keer blijf ik me erover verbazen hoe je het allemaal weet.
Je bent de beste op de lijn.
Dankjewel voor je fijne heldere consult.
Altijd zo fijn om me weer rustig te voelen na jou gesproken te hebben.
Tot Bellens. Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Hophe
  Ervaring met medium Hophe
  Ik moet zeggen dat ik mevrouw Hophe vandaag voor het eerst sprak. Zij is heel goed, enige wat zij vraagt je naam. Daarna vertel zij je alles wat er aan de gaande is rondomheen. Ongelooflijk. Een aanrader.




Ervaring van Kausar met medium Hophe   Ervaring van Kausar met medium Hophe   Ervaring van Kausar geplaatst op 29 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Lieve Isha eindelijk kwam ik er doorheen om je te spreken. Ik liet je een foto zien en meteen kwam je met de kern. Je bevestigt mijn gevoel en gaf mij inzichten.
Ik kon mijn vinger er wel op leggen wat je zag.
Ik ga nadenken over je raad en zal die ook opvolgen.
Je ziet en voelt alles tot in detail. Kanjer ben je.
Bedankt voor dit gesprek.
Het heeft een reden gehad dat ik even moest wachten om je te spreken.
Dankjewel nogmaals.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Isha   Ervaring van Anoniem met medium Isha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, wat bent u toch kei goed. Sprakeloos werd ik toen u mij een vraag stelde. ik dacht neeeeee dit kan Anouk niet weten. Ik vind u in 1 woord GEWELDIG. Dank voor het elke keer mij te woord staan. Dank voor uw geduld en vooral dank dat u mij ook op mijn vingers tikt als ik soms te onzeker wordt en rare vragen stel. Dan zet u mij weer even met beide benen op de grond.




Ervaring van Simmy met medium Anouk   Ervaring van Simmy met medium Anouk   Ervaring van Simmy geplaatst op 4 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Lieve bijzondere Isha,

Je heb me inzichten en handvatten gegeven om verder te kunnen.
Het is zo bijzonder wat je mij allemaal kon vertellen en ik schrijf altijd mee en alles klopt op de regel. Ik ben je echt heeeeeeeel dankbaar. Toeval bestaat niet.
Als je ik kon knuffelen in het echt had ik dat zeker gedaan. Maar dan zo op afstand.
Ik ga je zeker weer een keer bellen.
En lieve mensen zeker haar een keer bellen als je antwoorden wilt hebben op al je vragen. Deze lieve warme mevrouw is ongelooflijk en eerlijk en geen onzin
Zonnige groet.




Ervaring van Sandy met medium Isha   Ervaring van Sandy met medium Isha   Ervaring van Sandy geplaatst op 6 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Ana
  Ervaring met medium Ana
  Net Mw. Ana gesproken, was heel prettig gesprek. Ik begon onrustig, naar mate het gesprek vorderde, werd ik rustig. Zij is puur echt een aanrader.




Ervaring van Anoniem K met medium Ana   Ervaring van Anoniem K met medium Ana   Ervaring van Anoniem K geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ana  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Ik heb vandaag mevrouw Isha gesproken, ik was versteld, wat zij allemaal kon vertellen aan mij. Echt een aanrader.




Ervaring van Anoniem K met medium Isha   Ervaring van Anoniem K met medium Isha   Ervaring van Anoniem K geplaatst op 14 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Lieve Nelleke ik sta ontzettend versteld wat je tot in details ziet en voelt. Ik zat met zoveel vragen en jij hebt de antwoorden stuk voor stuk bevestigd,
door wat je ziet en voelt. Het klopt ook wat je zegt.
Ik wil je hartstikke bedanken voor je Reading. Daardoor vertrouw ik ook op je voorspellingen.
Bel je gauw terug.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Op aanraden van mijn beste vriendin na alle lof en ongelooflijke voorspellingen die uitkwamen, zelf ook maar is gebeld en kan niet anders zeggen dan WAUW. Het moest ook zo zijn dat ik uw aan de lijn zo krijgen aangezien dat best moeilijk is en kreeg precies te horen wat ik moest horen en alles wat u zei is precies zoals het is. Dank u wel voor dit fijne gesprek en zal u zeker nog vaker bellen. Liefs A. vriendin van S.




Ervaring van bijenkorf met medium Isha   Ervaring van bijenkorf met medium Isha   Ervaring van bijenkorf geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Dank je wel. Je bent fijn om mee te praten. Je stelt me gerust en zet me in m'n kracht. Je vertelt dingen die je echt niet kan weten. Bijzonder mooi.




Ervaring van Anoniem met medium Beau   Ervaring van Anoniem met medium Beau   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Nour
  Ervaring met medium Nour
  Ik vind Nour heel verhelderend. Hij heeft mij een hele goede inzicht gegeven en mij ook de diepte in gegaan. Ik kijk heel anders naar het leven nu. Ook geeft hij hele waardevolle tips. Ik ben je echt dankbaar. Tot snel.




Ervaring van Alex met medium Nour   Ervaring van Alex met medium Nour   Ervaring van Alex geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nour  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Dank je wel Sophia. Je hebt gelijk gehad voor wat betreft mijn werk en je hebt aangegeven over de nieuwe partner. Je bent snel en accuraat ben benieuwd hoor ik hou je op de hoogte. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met medium Sophia   Ervaring van Anoniem met medium Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Samantha
  Ervaring met medium Samantha
  Wauw echt nog nooit zo een liefdevolle vrouw gesproken (en ik heb al veel mediums gesproken). Ik word zo blij van haar. Wat is Samantha een topper. Ik hou van haar Belgische dialect en manier van praten. Ik vertrouw erop dat haar mooie toekomst voorspellingen uit gaan komen. Samantha behoort echt tot de beste. ThanX.




Ervaring van Pauline met medium Samantha   Ervaring van Pauline met medium Samantha   Ervaring van Pauline geplaatst op 24 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Dankjewel lieve Carola je hebt me weer inzichten gegeven en rustig gemaakt. Vind het erg fijn om met je te praten.
Je hebt het weer goed gezien en aangevoeld. Sta er altijd versteld van.
Tot gauw.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Beau is een meer dan uitstekend, betrouwbaar en integer medium. Hij komt met goede adviezen en weet je op een positieve manier in de juiste mindset te krijgen, zodat je weer door kunt met je leven.

Ik kan je Beau van harte aanbevelen.
Gewoon bellen.




Ervaring van Trudy met medium Beau   Ervaring van Trudy met medium Beau   Ervaring van Trudy geplaatst op 25 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Maakali
  Ervaring met medium Maakali
  Ik heb MaKaali net gesproken, je kan haar vergelijken met Godin Kaali, bron van informatie. Was een prettige gesprek een echte aanrader.




Ervaring van K met medium Maakali   Ervaring van K met medium Maakali   Ervaring van K geplaatst op 27 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Dankjewel Nelleke, ik heb je niet kunnen bedanken omdat de lijn verbrak. In een hele korte tijd dat ik je sprak had je weer alles goed gevoeld en gezien.
Ik geloof in jouw voorspellingen.
De vragen die jij stelt is alsof jij bij de situatie aanwezig was. Echt ongelofelijk. Vind echt knap dat je deze mooie gave hebt. Je betekent heel veel voor mij. Denk dat heel veel mensen die jou gesproken hebben hetzelfde denken.
Bedankt en bel je weer gauw terug. Want het geeft mij rust.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden