Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Veronikkue  - bladzijde 5
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Veronikkue  - bladzijde 5
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Veronikkue
  Ervaring met medium Veronikkue
  Beste Veronique,
Ik heb u vorige week gesproken en had geen tijd om mijn ervaring te delen. Alles is gebeurd zoals jij mij voorspeld had, alles uitgekomen. jij zegt niet wat ik wil horen, maar wat er echt speelt, bedankt voor je eerlijkheid. Jozef.




Ervaring van Jozef met medium Veronikkue   Ervaring van Jozef met medium Veronikkue   Ervaring van Jozef geplaatst op 18 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met medium Coby
  Ervaring met medium Coby
  Jij bent recht door zee en draait niet om de hete brei heen. Je hebt me dingen van mezelf laten inzien die ik nooit voor mogelijk hield.

Bedankt xxx.




Ervaring van Anoniem met medium Coby   Ervaring van Anoniem met medium Coby   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Ik spreek je heel vaak en telkens sta ik versteld over jouw inzichten.
Ik bel je snel weer. Bedankt.
XX M.




Ervaring van M. met medium Mierke   Ervaring van M. met medium Mierke   Ervaring van M. geplaatst op 24 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Mierke,

WOW.
Alles wat ze mij vertelde klopte precies.

xx M.




Ervaring van M. met medium Mierke   Ervaring van M. met medium Mierke   Ervaring van M. geplaatst op 24 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium H.Karites
  Ervaring met medium H.Karites
  Lieve H. Karites, wat bent u een lieverd!. U weet veel te vertellen (net zoals een afkomst van iemand - uit welk land die persoon komt) en u legt alles goed uit. Bedankt voor uw consult.




Ervaring van Madeliefje met medium H.Karites   Ervaring van Madeliefje met medium H.Karites   Ervaring van Madeliefje geplaatst op 24 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met H.Karites  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Dankjewel Odette, liefs Evelien.




Ervaring van Evelien met medium Odette   Ervaring van Evelien met medium Odette   Ervaring van Evelien geplaatst op 28 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Lieve Donna,

Ik heb je vandaag gesproken over mijn ex, en nog wat andere problemen.
Jij bent de beste, superlief en een mens met heel veel gevoel. Je liet tranen om mijn problemen, ik wil je daarvoor mijn excuses aanbieden.
Ik waardeer en respecteer je.

Een hele dikke knuffel van mij.
Liefs Cxxxxx




Ervaring van IkvindDonnadebeste met medium Donna   Ervaring van IkvindDonnadebeste met medium Donna   Ervaring van IkvindDonnadebeste geplaatst op 1 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Beste Mieke, hierbij willen wij je bedanken voor de healings die je aan onze dreumes Charlie hebt gegeven en nog geeft. Van de dierenarts mag hij alles eten, want er is nog weinig te doen aan zijn nierproblemen. De kat heeft een hele week haast niets gegeten. Maar dankzij jouw healings heeft hij sinds afgelopen dinsdag weer trek in zijn brokjes en is weer heerlijk in zijn tuin. Nogmaals hartelijk dank.




Ervaring van Truus met medium Mieke   Ervaring van Truus met medium Mieke   Ervaring van Truus geplaatst op 3 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Koi
  Ervaring met medium Koi
  Lieve Koi, wat ben jij goed je geeft me duidelijk aan wat ik kan doen. Je wist mij alles te vertellen over mijn vader gewoon bizar hoe je alles kan zien. Ik heb je vandaag gesproken en je had gelijk, 1 voorspelling is al uitgekomen. Mijn ex heeft idd na 8 maanden mij opgebeld en zoals jij al zei hij wilt een gesprek om te kijken of we weer samen kunnen zijn. Ik ben zo blij u te kennen, waar was u al die tijd?? Ik ga u zeker weer bellen. Knuffel Irma.




Ervaring van irma met medium Koi   Ervaring van irma met medium Koi   Ervaring van irma geplaatst op 5 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Koi  


Ervaringen van bezoekers met medium Tineke
  Ervaring met medium Tineke
  Dag Tineke je was weer right to the point . Op minder dan twee weken tijd kwam jou voorspelling uit , wauw!. Lieve groeten.




Ervaring van anoniem met medium Tineke   Ervaring van anoniem met medium Tineke   Ervaring van anoniem geplaatst op 7 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Dania
  Ervaring met medium Dania
  Ik heb je vandaag voor het eerst gesproken..
In 1 woord ONGELOOFLIJK hoe jij dingen aanvoelt.
Jij bent meer als 5 steren waard!!!
Ik ga zeker wat doen ivm met werk.
(dan weet je wel wie)

Veel liefs N.




Ervaring van N met medium Dania   Ervaring van N met medium Dania   Ervaring van N geplaatst op 10 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Dania  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Echt top hoe u mijn gevoel en gedachten bevestigd. Wat u mij vertelde vond ik echt bijzonder, heel goed! U en meerderen op deze lijn hebben bepaalde dingen voor me bevestigd en dat brengt me rust in deze drukke tijd. Ik vond het een heel bijzonder consult en hoe gedetailleerd u de levens verteld, geweldig! en dan al helemaal met die ene persoon die in elk leven al bij me is geweest. dat voelde ik al en de toekomst ziet er super uit en ik hoop dat het dan ook snel uit mag komen, ik hou u dan zeker op de hoogte.

Groetjes!.




Ervaring van Anoniem met medium Guillermo   Ervaring van Anoniem met medium Guillermo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium H.Karites
  Ervaring met medium H.Karites
  Ik heb je vanavond 3 keer gebeld en vond het een fantastische ervaring om met jou gesproken te hebben. Je sloeg de spijker op zijn kop. Je bent voor mij een toppertje en zal je vaker om advies vragen. Je bent zo ontzettend goed en ik zou een ieder adviseren jou te bellen. Ik heb heel veel aan je gesprekken gehad en je wist heel veel van mij zonder mij te kennen. Heel verhelderend allemaal. Heel hartelijk dank voor je uitleg. Veel liefs.




Ervaring van Len met medium H.Karites   Ervaring van Len met medium H.Karites   Ervaring van Len geplaatst op 24 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met H.Karites  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Lieve medium Micha, 25 september hebben wij elkaar 2 keer gesproken. Het is fijn en prettig dat ik u mag spreken. Voor mij is deze periode wat minder, maar door u krijg ik weer andere inzichten. Wat de toekomst betreft wacht ik op het positieve. Dank voor uw voorspellingen en luisterend oor. groet,Lilian.




Ervaring van Lilian met medium Micha   Ervaring van Lilian met medium Micha   Ervaring van Lilian geplaatst op 25 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Anny heeft weer gelijk gehad. Lieve Anny, dank je voor je hulp, je bent fantastisch.




Ervaring van N met medium Anny   Ervaring van N met medium Anny   Ervaring van N geplaatst op 4 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Guillermo het was een fijn en goed gesprek. Je had helemaal gelijk over de bloemen.




Ervaring van anoniem met medium Guillermo   Ervaring van anoniem met medium Guillermo   Ervaring van anoniem geplaatst op 8 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  Lieve Claire, ik heb U zojuist gesproken en al wat je zei over mezelf klopte en heeft me diep geraakt. Ook doen inzien dat ik idd belangrijker ben dan hem. Ik weet wel dat hij komt maar ik moet nu zoals je zei MIJN angsten overwinnen en terug in het positieve komen te staan. Dank je wel uit de grond van men hart voor deze babbel was emotioneel maar oprechte raad die ik van jou kreeg en van mijn vader. Hilde.




Ervaring van hilde met medium Claire   Ervaring van hilde met medium Claire   Ervaring van hilde geplaatst op 11 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Meid wat hebben wij gelachen ONGELOOFELIJK.
Wat een positieve energie geweldig twee stieren, dat is twee handen op 1 buik.
Ik hoop dat ik binnenkort blijf lachen ivm met je mooie voorspellingen! Ik heb er vertrouwen in.
Ik hou je op de hoogte !! Call you soon.

Dikke knuffel van amsterdam (Stier) dan weet je het wel :).




Ervaring van Na met medium Derya   Ervaring van Na met medium Derya   Ervaring van Na geplaatst op 13 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Kera
  Ervaring met medium Kera
  Lieve Kera, ik bel je zo nu een dan. Je blijft volhouden dat het goed komt tussen mij en Samir en dat we een mooie toekomst gaan hebben. Ik blijf er in geloven en ik hou je op de hoogte.
Ik vind je een top vrouw en je blijft geduldig. Hoe vaak ik ook bel of de zelfde vraag stel, je neemt het elke keer weer serieus!.
Dikke knuffel (je weet wel wie).




Ervaring van Anoniem met medium Kera   Ervaring van Anoniem met medium Kera   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Kera  


Ervaringen van bezoekers met medium Louise
  Ervaring met medium Louise
  Dankjewel voor jouw eerlijkheid. Duidelijk de situatie weergegeven.




Ervaring van anoniem met medium Louise   Ervaring van anoniem met medium Louise   Ervaring van anoniem geplaatst op 14 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Louise  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve Derya,
ik heb je al meerdere keren gebeld ivm een prille relatie of die kans maakt op slagen. Telkens zeg je me dat het goed komt. Ook zei je dat ik hem zondag ging zien en ja hoor, het was op het nippertje maar ik heb hem gezien. Je bent top, ik bel je zeker weer. liefs een maagdje dat steeds zo onzeker is.




Ervaring van Dorothy met medium Derya   Ervaring van Dorothy met medium Derya   Ervaring van Dorothy geplaatst op 20 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Rhea
  Ervaring met medium Rhea
  Lieve Rhea, ik wil je heel erg bedanken voor je geduld, lieve woorden en vertrouwen. Je bent een lieve warmte topvrouw die eerlijk is, erg helder is en ontzettend direct en Humor heeft. je bent voor mij een vertrouwenspersoon die als een van de weinigen tot me door kan dringen en me rustig kan krijgen. Dank je wel ook voor de goede zorgen, lieve dame.
Groetjes Leandra.




Ervaring van Leandra met medium Rhea   Ervaring van Leandra met medium Rhea   Ervaring van Leandra geplaatst op 21 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Rhea  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Bedankt voor uw gesprek.




Ervaring van jose met medium Blavatski   Ervaring van jose met medium Blavatski   Ervaring van jose geplaatst op 23 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Goedendag,
Wat ben jij een eerlijk persoon. Je weet gelijk wat er speelt zonder te vragen wat er aan de hand is.
Dingen die je zegt dat kan jij niet weten.
Je bent heel duidelijk en je uitleg met de kaart is super goed.
Ik hoop hierbij dat je voorspelling uitkomt ik vertrouw erop want je verteld elke keer weer hetzelfde. Nog even volhouden.
Dikke knuffel van mij.




Ervaring van Anoniem met medium Kathleen   Ervaring van Anoniem met medium Kathleen   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve lieve Olga, wil je toch even zeggen dat ik je echt geweldig vind. Ik heb veel verschillende mensen gesproken maar jij raakt gelijk. geen poespas geen onnodige informatie gewoon straight to the point. Informatie waar je wat aan hebt. alles wat je zei klopte ik stond echt versteld! Hoe je mijn karakter beschreef en die van mijn vriend. echt top! Ik ben super blij dat ik JOU heb gebeld en niet een ander, ik hoop je gauw nog eens te spreken. want jou bel ik zeker nog eens. heel erg bedankt xxx.




Ervaring van N met medium Olga   Ervaring van N met medium Olga   Ervaring van N geplaatst op 27 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Mei Ying
  Ervaring met medium Mei Ying
  Heel fijn consult gedaan bij Mei Ying. Ik voelde me na het consult zoveel rustiger, echt heel prettig. Ook nam ze alle tijd voor me en was alles heel duidelijk en oprecht wat ze vertelde.
Bedankt voor de goede raad. Het was het duwtje in de rug dat ik nodig had.

Frank.




Ervaring van Frank met medium Mei Ying   Ervaring van Frank met medium Mei Ying   Ervaring van Frank geplaatst op 27 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Hallo Mierke,

Ik heb je zojuist gesproken, je voelde me heel goed aan. Het was een fijn consult en ben heel benieuwd wat er komen gaat, ik laat het u weten. Ik heb u helaas geen gedag kunnen zeggen omdat mijn belminuten op waren, sorry hiervoor!.

Groetjes,
Anoniem




Ervaring van Anoniem met medium Mierke   Ervaring van Anoniem met medium Mierke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Zit er iedere keer BOEM bovenop! fantastisch!.




Ervaring van iris met medium Erika   Ervaring van iris met medium Erika   Ervaring van iris geplaatst op 3 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Dank je Amber voor je reading. Ik voelde Me zo goed na je uitspraak. No nonsens gewoon goed uit gelegd. Bel je zeker terug om die mooie uitleg van je. Kus Roland.




Ervaring van ronald met medium Amber   Ervaring van ronald met medium Amber   Ervaring van ronald geplaatst op 4 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Sjami
  Ervaring met medium Sjami
  In 1 woord magnifique!!!!. Nu nog de voorspellingen afwachten. Dikke knuffel.




Ervaring van Na met medium Sjami   Ervaring van Na met medium Sjami   Ervaring van Na geplaatst op 9 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Sjami  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Je zat er n paar weken geleden boem, bovenop met verschillende dingen. Heel scherp en knap gezien, wat je me zonet hebt verteld WOW!. Ik ga nog meer genieten.




Ervaring van i met medium Anouk   Ervaring van i met medium Anouk   Ervaring van i geplaatst op 10 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Anny, wat ben je goed. Je raakt me met je woorden. Je zei dingen die niemand kan weten. Anny bedankt je bent zo lief!.




Ervaring van Nelly met medium Anny   Ervaring van Nelly met medium Anny   Ervaring van Nelly geplaatst op 10 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  wat een heel mooi gesprek. ben nu ook heel rustig. bedankt voor alles. je hoort zeker weer van mij xxx.




Ervaring van xxx met medium Anke   Ervaring van xxx met medium Anke   Ervaring van xxx geplaatst op 11 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Een hele aardige, lieve man. Duidelijke uitleg.
Hartelijke bedankt Bert.




Ervaring van Evelien met medium Bert   Ervaring van Evelien met medium Bert   Ervaring van Evelien geplaatst op 14 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Tineke
  Ervaring met medium Tineke
  Lieve Tineke, ik bel je al een tijdje. En het is weer helemaal uitgekomen!. Hij heeft me opgezocht en ging over zijn liefde praten. Dank je wel voor je hulp, je bent echt heel goed.




Ervaring van NN met medium Tineke   Ervaring van NN met medium Tineke   Ervaring van NN geplaatst op 16 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden