Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Amber  - bladzijde 31
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Amber  - bladzijde 31
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Dankjewel lieve Amber ben blij dat ik uw vandaag heb gesproken, duwtje geven en kom op aan jouw zelf denken.
Waar een wil is een weg en het komt allemaal goed.
Fijne feestdagen.




Ervaring van Angela met medium Amber   Ervaring van Angela met medium Amber   Ervaring van Angela geplaatst op 21 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Lieve Kiki, ik heb je net gebeld en wow , je bevestigde wat ik ook voel. So in love en een kleine.2020 o yeah word een wauw jaar, gezegend jaar.Wens ieder een happy life toe. Dank je wel x.




Ervaring van Zonnetje met medium Kiki   Ervaring van Zonnetje met medium Kiki   Ervaring van Zonnetje geplaatst op 23 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Ik blijf het zeggen een schat van een vrouw de moeite waard om met Sabine in contact te komen.

Lobi Angela.




Ervaring van Angela met medium Sabine   Ervaring van Angela met medium Sabine   Ervaring van Angela geplaatst op 23 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  De moeite waard om te bellen ze ziet zoveel echt top geen ander woord ervoor.
Gr. Angela.




Ervaring van Angela met medium Stephanie   Ervaring van Angela met medium Stephanie   Ervaring van Angela geplaatst op 26 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Je hebt het bij het juiste eind. Altijd. Jouw wijze raad heeft mij doen weerhouden van een grote fout die ik anders gemaakt zou hebben.

1000 maal dank. Liefs van Truus.




Ervaring van Truus met medium Gunter   Ervaring van Truus met medium Gunter   Ervaring van Truus geplaatst op 28 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissi
  Ervaring met medium Sissi
  Moeite waard om met Sissi in contact te komen komt met oprechte dingen die men kan plaatsen en nu afwachten natuurlijk maar hou jouw op de hoogte.

Gr. Angela.




Ervaring van Angela met medium Sissi   Ervaring van Angela met medium Sissi   Ervaring van Angela geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Ken Desteny al vele jaren en altijd heeft ze gelijk gehad op welk vlak dan ook; Relaties, werk, huis. Ze is direct, snel, eerlijk en met het hart op de juiste plek. Vroeger meerdere mediums gesproken, maar Desteny heeft er nooit naast gezeten. Topmedium en grote aanrader. X.




Ervaring van B met medium Desteny   Ervaring van B met medium Desteny   Ervaring van B geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Je hebt me geholpen met goede handvaten waaronder de bucket list. Ik zal het zakje zout dragen en ben benieuwd naar het aanzoek
Dank je wel Tess, je bent een topper.




Ervaring van Ilse met medium Tess   Ervaring van Ilse met medium Tess   Ervaring van Ilse geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Zeer goed medium. To the point, snel en heeft het nog altijd bij het rechte eind gehad. Soms kon ik het niet geloven wat ze zei, later bleek dat ze toch weer gelijk had. Wil je zuiver, snel, bondig antwoord op je vragen, bel Desteny.




Ervaring van Emily met medium Desteny   Ervaring van Emily met medium Desteny   Ervaring van Emily geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Leandra
  Ervaring met medium Leandra
  Echt een lieverd moeite waard om met Leandera in contact te komen

Groetjes Angela.




Ervaring van Angela met medium Leandra   Ervaring van Angela met medium Leandra   Ervaring van Angela geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Adora
  Ervaring met medium Adora
  Wat een lieve dame ze heeft zoveel gezegd dingen waar ik mij in kon plaatsen een lieve dame met een mooi hartje het is de moeite waard om met Adora in contact te komen. Je gaat zeker nog van mijn horen lieve schat. Ik wens jouw een fijne jaarwisseling.

Mvg,
Waterman en schorpioen
.




Ervaring van Angela met medium Adora   Ervaring van Angela met medium Adora   Ervaring van Angela geplaatst op 31 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met medium Sandra
  Ervaring met medium Sandra
  Hoi Sandra net met je gesproken. Je voelt de dingen goed aan.




Ervaring van Mal met medium Sandra   Ervaring van Mal met medium Sandra   Ervaring van Mal geplaatst op 2 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Topmedium. Voelt heel snel in en zit er bovenop. Specifiek, geen algemeenheden en geeft een reading zonder vraagstelling/info vooraf. Zo hoort het.




Ervaring van A. met medium Desteny   Ervaring van A. met medium Desteny   Ervaring van A. geplaatst op 2 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve joke. Wat ben jij een super mens. Mijn zus en zwager hebben al heel lang een kinderwens, en waren al heel wat jaartjes bezig met trajecten. Jij lieve joke zei dit jaar nog, en ja hoor met de kerst kondigden ze aan dat de test positief is. En jij zei het al. Super vrouw ben je. Hele dikke knuffel en kus van L.




Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Ysis
  Ervaring met medium Ysis
  Ik heb je voor de eerste keer gesproken ik wacht af wanneer het uitkomt.




Ervaring van schorpioen met medium Ysis   Ervaring van schorpioen met medium Ysis   Ervaring van schorpioen geplaatst op 11 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Echt een schat van een mens hart van goud zo lief zo zuiver. Heeft een luisterend oor geef advies rustgevend. Ben echt blij wanneer ik Amber aan de tel krijgt is de moeite waard lieve mensen. Dankjewel wel lieverd en tot snel.

Gr.Angela.




Ervaring van Angela met medium Amber   Ervaring van Angela met medium Amber   Ervaring van Angela geplaatst op 14 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Lineke, is een lieve vrouw ziet een hoop. Wie geduld heeft wordt extra beloond. Voorspellingen komen zeker uit bij tijd. Het is de moeite waard om met Lineke in contact te komen.

Gr. Angela.




Ervaring van Angela met medium Lineke   Ervaring van Angela met medium Lineke   Ervaring van Angela geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Sabine is zo lief en zuiver. Een vrouw met een hart van goud. Dingen die ze voorspeld zijn te plaatsen en ze spreekt de waarheid. Moeite waard om met deze Engel in contact te komen.

Gr. A.




Ervaring van Angela met medium Sabine   Ervaring van Angela met medium Sabine   Ervaring van Angela geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Angele
  Ervaring met medium Angele
  Lieve dame ziet een hoop. Nu afwachten zodra de voorspelling uit komt zal ik jouw op de hoogte brengen alvast bedankt.

Groeten A.




Ervaring van Angela met medium Angele   Ervaring van Angela met medium Angele   Ervaring van Angela geplaatst op 2 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met medium Tabitha
  Ervaring met medium Tabitha
  Ik sprak je voor het eerst en je sloeg gelijk de spijker op z'n kop. Dingen wat jij mij kon vertellen heeft nog geen ander mij kunnen vertellen, en dat geeft mij zoveel vertrouwen in jou. Eerlijk, zuiver en oprecht. Je bent een engel.




Ervaring van Kiki met medium Tabitha   Ervaring van Kiki met medium Tabitha   Ervaring van Kiki geplaatst op 13 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Wat een lieve dame. Veel inzichten gekregen op mijn vermoedens. Veel liefs M.




Ervaring van M. met medium Mina   Ervaring van M. met medium Mina   Ervaring van M. geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Tabitha
  Ervaring met medium Tabitha
  Ohhhhhh, wat ben je goed. Vanmiddag heb ik je aan de lijn gehad. Niet eens een naam genoemd en je kon gewoon alles vertellen en het klopte gewoon. Wat nog moet komen is afwachten. Heb ook ontzettend met je gelachen. Je bent straight to the point. Het was alsof ik met mezelf sprak haha.
Ik bel je zeker weer een keer. Hopelijk krijg ik je te pakken. En hopelijk dit jaar naar Het eiland waar we het over hadden. Je weet wat ik bedoel.
Ik zeg bel Tabitha.

Gr. van die Surinaamse dame.




Ervaring van Dame met medium Tabitha   Ervaring van Dame met medium Tabitha   Ervaring van Dame geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Wat een lieve vrouw ongelofelijk meelevend en erg betrokken ze voelt ook gelijk jouw energie.
Het is de moeite waard om Kiki te bellen ze geeft ook gelijk aan of iets positief of negatief is.

Dankjewel lieve Kiki .




Ervaring van Angela met medium Kiki   Ervaring van Angela met medium Kiki   Ervaring van Angela geplaatst op 19 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Heel erg bedankt voor dit gesprek, alles wat je zegt klopt, ik bel je snel weer.




Ervaring van Vera met medium Anke   Ervaring van Vera met medium Anke   Ervaring van Vera geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Tabitha
  Ervaring met medium Tabitha
  Oooohhhh my God petje af de moeite waard om om met de lieve dame in contact te komen.
Ga zo door.

Gr. A.




Ervaring van Angela met medium Tabitha   Ervaring van Angela met medium Tabitha   Ervaring van Angela geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Echt een lieve vrouw met een hart van goud. Mooi voorspelling en alles klopt nog even die geduld hebben. En ga je zeker bellen lieve Cassandra.
Bedankt voor alles.

Gr.A.




Ervaring van Angela met medium Cassandra   Ervaring van Angela met medium Cassandra   Ervaring van Angela geplaatst op 25 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Lieve Desteny, en alweer had je gelijk (over mijn kat). Dit keer hoopte ik met heel mijn hart dat je er een keer naast zou zitten. Maar ken je al zo erg lang en altijd zit je goed. Ik kan nog een tijdje van haar genieten en dat geeft al veel rust voor nu. Dankjewel.




Ervaring van B. met medium Desteny   Ervaring van B. met medium Desteny   Ervaring van B. geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Tjitske
  Ervaring met medium Tjitske
  Lieve Tjitske,

Dank voor al je gesprekken. Mijn hemel.wat ben jij goed. Voor mij de beste op de lijn.
De dingen die je aangaf kwamen uit en de dingen waarvan je zei dat het anders zat dan ik hoopte.waren ook waar.
Ik hoopte altijd iemand te vinden waar ik echt het vertrouwen in kon vinden en dat vond ik in jou.

Heel veel liefs,
Shareen.




Ervaring van Shareen met medium Tjitske   Ervaring van Shareen met medium Tjitske   Ervaring van Shareen geplaatst op 28 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met medium Morgane
  Ervaring met medium Morgane
  Sorry Morgane, de verbinding werd gebroken. Dankuwel en tot volgende keer, liefs R.




Ervaring van R met medium Morgane   Ervaring van R met medium Morgane   Ervaring van R geplaatst op 2 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met medium Alex
  Ervaring met medium Alex
  Super kort gesprek meteen raak moeite waard.




Ervaring van Nicole met medium Alex   Ervaring van Nicole met medium Alex   Ervaring van Nicole geplaatst op 3 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Meteen raak al veel voorspellingen zijn uitgekomen. Sissy heeft mij tevens veel inzichten gegeven.




Ervaring van Nicole met medium Sissy   Ervaring van Nicole met medium Sissy   Ervaring van Nicole geplaatst op 3 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Ysis
  Ervaring met medium Ysis
  Super, meteen raak. De moeite waard voor inzichten.




Ervaring van Nicole met medium Ysis   Ervaring van Nicole met medium Ysis   Ervaring van Nicole geplaatst op 4 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Dank u wel voor uw duidelijk inzicht wederom.




Ervaring van Nadine met medium Mina   Ervaring van Nadine met medium Mina   Ervaring van Nadine geplaatst op 9 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Bertt
  Ervaring met medium Bertt
  Beste Bertt, het was een fijn gesprek met jou en je voelde gelijk wat er speelde bij mij. Ik wil je heel erg bedanken Bertt voor dit fijne en duidelijk gesprek, ik bel je zeker terug.
Liefs Noa xxx.




Ervaring van Nao met medium Bertt   Ervaring van Nao met medium Bertt   Ervaring van Nao geplaatst op 9 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met medium Noura
  Ervaring met medium Noura
  Zo zuiver en krachtig mooi kaartleggend dankjewel de moeite waard.

Groetjes Angela.




Ervaring van Angela met medium Noura   Ervaring van Angela met medium Noura   Ervaring van Angela geplaatst op 12 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden