Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Lina  - bladzijde 20
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Lina  - bladzijde 20
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  Lieve lieve lieve Lina,

Mijn steun en toeverlaat je ben kei goed. in 1 woord super. verschillende voorspellingen uitgekomen. ik weet dat de andere ook gaan komen .




Ervaring van Anoniem met medium Lina   Ervaring van Anoniem met medium Lina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Paige
  Ervaring met medium Paige
  Ze is heel invoelend en kan heel veel zien. zeker een aanwinst op deze lijn. Bedankt .




Ervaring van S met medium Paige   Ervaring van S met medium Paige   Ervaring van S geplaatst op 18 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Paige  


Ervaringen van bezoekers met medium Leane
  Ervaring met medium Leane
  Wow wat een super goed inlevingsvermogen. dank je wel, jouw voorspellingen heb ik eerder gehoord.




Ervaring van S met medium Leane   Ervaring van S met medium Leane   Ervaring van S geplaatst op 18 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Ik spreek je de eerste keer, maar heb er echt geen spijt van. Wow je kon zoveel zeggen met alleen een naam al.
Chappau.




Ervaring van Gerda met medium Lilith   Ervaring van Gerda met medium Lilith   Ervaring van Gerda geplaatst op 18 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Mooie reading, dank je wel. Ik kon me in alles vinden.
Ik hoop dat uw voorspellingen uitkomen, ik heb een goed gevoel bij.




Ervaring van Nathalia met medium Lilith   Ervaring van Nathalia met medium Lilith   Ervaring van Nathalia geplaatst op 18 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Marie is een prettig consulent om mee te praten. Ze geeft vertrouwen en kan dingen helder zien.




Ervaring van S met medium Marie   Ervaring van S met medium Marie   Ervaring van S geplaatst op 18 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Bhartie
  Ervaring met medium Bhartie
  Bedankt voor het gesprek. U heeft me inzicht gegeven en u ziet de dingen goed. Ik vond het fijn. Groetjes Sandra.




Ervaring van Sandra met medium Bhartie   Ervaring van Sandra met medium Bhartie   Ervaring van Sandra geplaatst op 19 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Wow, Antonia is heel lief en spiritueel. Ze kan zo mooi vertellen in welke emotie je zit en ook van anderen die op jouw projecteren. Ze kan meer zien dan je vraagt. Ze komt zelf met dingen die al spelen op dat moment. Dank je wel.




Ervaring van S met medium Antonia   Ervaring van S met medium Antonia   Ervaring van S geplaatst op 19 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Wow, wat een fijn medium. Ze kon heel veel informatie geven waarin ik me kon vinden.




Ervaring van Sd met medium Chantal   Ervaring van Sd met medium Chantal   Ervaring van Sd geplaatst op 19 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Een heel goed gesprek gehad met Mathilde goed advies gekregen. Ga je zeker binnenkort nog bellen.
Gr Linda .




Ervaring van Linda met medium Mathilda   Ervaring van Linda met medium Mathilda   Ervaring van Linda geplaatst op 20 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Wow, zeker een aanrader. ze kon heel goed invoelen.




Ervaring van Chanti met medium Mathilda   Ervaring van Chanti met medium Mathilda   Ervaring van Chanti geplaatst op 20 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Wat een leuk gesprek met deze dame. Ze sloeg echt de spijkers op de kop. En nog een humoristisch en helemaal haarzelf. Ik kon me in alles vinden. Dank u zeer <3.




Ervaring van Connie met medium Lilith   Ervaring van Connie met medium Lilith   Ervaring van Connie geplaatst op 22 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Super leuke vrouw, voor mij nummer 1 op deze lijn.




Ervaring van Chanti met medium Lilith   Ervaring van Chanti met medium Lilith   Ervaring van Chanti geplaatst op 24 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Seonah
  Ervaring met medium Seonah
  Je bent.een topper . open en eerlijk gesprek een heldere kijk naar de toekomst .tot later.




Ervaring van Patrick met medium Seonah   Ervaring van Patrick met medium Seonah   Ervaring van Patrick geplaatst op 25 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Zeker heel goed medium.




Ervaring van C met medium Indy   Ervaring van C met medium Indy   Ervaring van C geplaatst op 27 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Beste Dirk, ik had het een beetje lastig met een liefdessituatie, je zette voor mij alles duidelijk op een rijtje. zonder fantastisch lijkende voorspellingen. De trends die je aangaf, de pistes waar het naar loopt blijken nu wel te kloppen. Liefs uit Hasselt, Alex.




Ervaring van Alex met medium Dirk   Ervaring van Alex met medium Dirk   Ervaring van Alex geplaatst op 28 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Lieve Anke,
Echt een fijn gesprek gehad met u. Dankjewel hiervoor en ik laat u zeker nog iets horen.




Ervaring van Shirley met medium Anke   Ervaring van Shirley met medium Anke   Ervaring van Shirley geplaatst op 31 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  heel fijn . wat hij mij heeft verteld.
hopende dat alles goed komt.




Ervaring van jeanne met medium Meine   Ervaring van jeanne met medium Meine   Ervaring van jeanne geplaatst op 1 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Will
  Ervaring met medium Will
  Wauw, wat een lieve man en wat een goed medium. Zijn stem werkt healend . Hele mooie voorspellingen, en eind zomer weer in balans en weer samen met de liefde van me leven. Ga zo door met je werk lieve Will. Ik laat je weten als de voorspellingen uit zijn gekomen.
Liefs.




Ervaring van MnrS met medium Will   Ervaring van MnrS met medium Will   Ervaring van MnrS geplaatst op 1 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Will  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Na lang aarzelen heb ik je toch gebeld. Was best nerveus, maar was voor niks nodig. Heel aangenaam hoe je het aan de mannelijke kant bekeek. Alhoewel ons gesprek niet eo lang was ben ik toch een stuk wijzer geworden. Liefs Antoinette.




Ervaring van Antoinette met medium Dirk   Ervaring van Antoinette met medium Dirk   Ervaring van Antoinette geplaatst op 6 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Deze man heeft het daadwerkelijk altijd bij het juiste eind gehad. Ik geloof echt in hem. Dank dat je me hebt bijgestaan in een bijzonder moeilijke periode in mijn leven . Nu ik krabbel ik op mede door de wijze woorden van jou waarvoor 1000 maal Dank.




Ervaring van Iris met medium Gunter   Ervaring van Iris met medium Gunter   Ervaring van Iris geplaatst op 6 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Duidelijke reading, logische uitleg, en gouden tips die je door je astrologie kon geven. Zeker rekening mee te houden. Eric vanuit monaco.




Ervaring van Eric met medium Dirk   Ervaring van Eric met medium Dirk   Ervaring van Eric geplaatst op 10 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Lieve Exena, dank je wel voor het mooie consult. Je zat er bovenop. Alles wat je zei klopte. Lieve warme vrouw ben je. Heel fijn gesprek.

Liefs Sandra.




Ervaring van Sandra met medium Exena   Ervaring van Sandra met medium Exena   Ervaring van Sandra geplaatst op 12 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Fijne Valentijnsdag dag xxx .




Ervaring van Mirjam met medium Derya   Ervaring van Mirjam met medium Derya   Ervaring van Mirjam geplaatst op 14 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Ongelooflijk met een grote O het is een man die echt weet wat hij zegt .en de nagel op de kop slaat .hij brengt alles op een rustige manier over en brengt jezelf tot rust 10 sterren krijg je van mij.




Ervaring van mieke met medium Gazali   Ervaring van mieke met medium Gazali   Ervaring van mieke geplaatst op 17 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Lenny
  Ervaring met medium Lenny
  Zeker goed. <3 .




Ervaring van S met medium Lenny   Ervaring van S met medium Lenny   Ervaring van S geplaatst op 21 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lenny  


Ervaringen van bezoekers met medium Bert
  Ervaring met medium Bert
  Hoi Bert,
Ik vind je een top gozer. Ik wil je hartelijk bedanken voor je mooie voorspellingen. Ik heb je 6 februari gesproken. En toen gaf je aan dat ik die rechtzaak zou winnen en vandaag kreeg ik het goeie nieuws van mijn advocaat te horen. Ik heb ook het vertrouwen dat de rest ook uit zullen komen. Tot gauw.




Ervaring van rachel met medium Bert   Ervaring van rachel met medium Bert   Ervaring van rachel geplaatst op 21 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bert  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Wow, het is de moeite waard en het wachten waard geweest om jou te spreken. Gewoon weg geweldig.




Ervaring van Shanti met medium Christelle   Ervaring van Shanti met medium Christelle   Ervaring van Shanti geplaatst op 27 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Hallo Gunter,
wat heb je me verbaasd. Als je iets zegt hou ik dat altijd bij. Omdat het uitkomt.




Ervaring van Bo met medium Gunter   Ervaring van Bo met medium Gunter   Ervaring van Bo geplaatst op 27 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Coen is een bijzondere persoonlijkheid. eerlijk, blij dat ik je gebeld hebt. Wat een inlevingsvermogen en wijsheid.




Ervaring van S met medium Coen   Ervaring van S met medium Coen   Ervaring van S geplaatst op 28 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Echt een spontane, eerlijke vrouw. die de energie gelijk kon pakken. en dingen zei die ik al eerder heb gehoord en wat nieuwe info.




Ervaring van S.D. met medium Danie   Ervaring van S.D. met medium Danie   Ervaring van S.D. geplaatst op 28 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Emilys Wings
  Ervaring met medium Emilys Wings
  Goede invoelings vermogen. Wow.




Ervaring van S met medium Emilys Wings   Ervaring van S met medium Emilys Wings   Ervaring van S geplaatst op 28 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Emilys Wings  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Superrrrrrrrrrrrrrrrrrr goed. En een lieverd ook.




Ervaring van S met medium Danie   Ervaring van S met medium Danie   Ervaring van S geplaatst op 2 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Rika
  Ervaring met medium Rika
  Ze kon heel vlug en juist invoelen. Dank je Rika, je bent erg goed.




Ervaring van S met medium Rika   Ervaring van S met medium Rika   Ervaring van S geplaatst op 2 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Super invoelend deze dame en super wijs. Prachtig hoe ze dingen kan zien.




Ervaring van S met medium Mari Elena   Ervaring van S met medium Mari Elena   Ervaring van S geplaatst op 3 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden