Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Sharda  - bladzijde 7
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Sharda  - bladzijde 7
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  bedankt voor de kaartlegging en advies die jij mij gaf. Je ziet alles en alles klopt ook.
Ik bel je snel weer terug.
knuf xxxxxx.




Ervaring van ma met medium Sharda   Ervaring van ma met medium Sharda   Ervaring van ma geplaatst op 8 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Dina
  Ervaring met medium Dina
  Medium Dina,

Dank voor je mooie en treffende inzichten.
Je weet me altijd een positief gevoel te geven tijdens onze gesprekken. Groeten, Janet.




Ervaring van Janet met medium Dina   Ervaring van Janet met medium Dina   Ervaring van Janet geplaatst op 11 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Mierke,

Jou voorspelling zijn uitgekomen.
die ik toen niet kan voorstellen en plaatsen, ecember 2015 verhaal.
Bij deze dank je wel collega.




Ervaring van Collega van medium.nl met medium Mierke   Ervaring van Collega van medium.nl met medium Mierke   Ervaring van Collega van medium.nl geplaatst op 11 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Pieter-Jan
  Ervaring met medium Pieter-Jan
  heb vandaag contact gehad met hem . Pj kan je direct vertellen hoe het zit en wat er aan de hand is.
Top.




Ervaring van E met medium Pieter-Jan   Ervaring van E met medium Pieter-Jan   Ervaring van E geplaatst op 12 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Pieter-Jan  


Ervaringen van bezoekers met medium Rika
  Ervaring met medium Rika
  Blij dat u op deze website zit. En dat ik u gevonden heb. Dank je Rika voor alle leuke voorspellingen. Anne.




Ervaring van Anne met medium Rika   Ervaring van Anne met medium Rika   Ervaring van Anne geplaatst op 12 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Dag Guillermo. Ik heb je meerdere malen gesproken vorig jaar. En mijn excuses dat ik iedere keer met de zelfde vraag kom en zo onzeker overkom. U bevestigd wel iedere keer dat het goed komt en dat ik geduld moet hebben. Mijn dank voor uw vertrouwen en dat geeft mij weer vertrouwen dat u altijd het zelfde zegt. Dat daar geen twijfel over is. Ik laat u spoedig weten of het is uitgekomen.




Ervaring van Natasja met medium Guillermo   Ervaring van Natasja met medium Guillermo   Ervaring van Natasja geplaatst op 13 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  Wat een pracht van een mens. Ik belde jou in paniek op midden in de nacht je wist mij snel rustig te krijgen wat een energie heb je ongelooflijk zuiver.
ik bel je gauw weer op dikke knuffel. gr Tiny.




Ervaring van Tiny met medium Lina   Ervaring van Tiny met medium Lina   Ervaring van Tiny geplaatst op 14 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  Hey Lina, ik wil graag mijn excuses aanbieden. Ik heb je 2 dagen geleden gebeld over de liefde. Jij gaf aan dat het niet meer goed zou komen jij was de enigste met deze uitspraak. Met woede heb ik opgehangen omdat ik wat anders wilde horen. Je zei dat de afspraak met hem negatief zou zijn en dat hij definitief met mij zou breken dat is inderdaad vandaag gebeurd. Nogmaals excuses nu weet ik wat ik aan je hem ik ga je zeker in de toekomst vaker bellen voor hulp.
Xxx- gebroken hartje.




Ervaring van Anoniem met medium Lina   Ervaring van Anoniem met medium Lina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  Wat een warme persoonlijkheid heb je Lina. je hebt zelfs een traan gelaten omdat je het niet kon vaten wat ik allemaal mee heb gemaakt. Ik wil je hier bij zeggen lieverd dat je voorspelling uit is gekomen :) inderdaad ik heb de rechtzaak gewonnen terwijl de kans heel klein was.
Ik bel je snel om bij te praten en natuurlijk voor meer inzichten.
Je bent zeker een engel op deze aarde.
Tot hoorns.




Ervaring van W met medium Lina   Ervaring van W met medium Lina   Ervaring van W geplaatst op 18 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Zeer tevreden goed medium eerlijk en duidelijk. Geeft veel goed advies .




Ervaring van karin met medium Catharina   Ervaring van karin met medium Catharina   Ervaring van karin geplaatst op 18 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Zeer goede medium. vriendelijk bijna alles klopt. goed luisterend oor eerlijk en oprecht .




Ervaring van karin met medium Monique   Ervaring van karin met medium Monique   Ervaring van karin geplaatst op 18 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,bedankt. je bent een"Top", een zeer goede medium. je hebt voorspellingen gedaan en ze zijn allemaal uitgekomen in dezelfde week nog, kort/krachtig. ik ben zo blij met u mooie goede raad. Het is nu goed gekomen met onze relatie. Gr JAKARTA.




Ervaring van Jakarta met medium Olga   Ervaring van Jakarta met medium Olga   Ervaring van Jakarta geplaatst op 19 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Beste Carola. Ik wou je nog melden via deze getuigenis dat ik een heel fijn gesprek met u heb gehad. I
Liefs Edina.




Ervaring van Edina met medium Carola   Ervaring van Edina met medium Carola   Ervaring van Edina geplaatst op 19 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  Beste Lina zoals je voorspeld had. Dat ik na mijn twee keer mijn theorie-examen zou behalen is inderdaad gebeurt.
Ik ben super happyyyyyyyy.




Ervaring van Sara met medium Lina   Ervaring van Sara met medium Lina   Ervaring van Sara geplaatst op 20 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Bedankt voor je luisterend oor Guillermo. Ik heb vrij veel mediums gesproken vorig jaar. Maar ik moet je bekennen dat jij echt op nr 1 staat .
Je bent to the point. Niet langdradig en alles wat je zegt klopt gewoon. Heel erg knap.
Ik laat het je weten hoe het allemaal is afgelopen.




Ervaring van anoniem met medium Guillermo   Ervaring van anoniem met medium Guillermo   Ervaring van anoniem geplaatst op 21 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  Wat ben jij goed . Je pikte alles al snel op bij 1 naam. Je voelde mijn energy goed aan en je hebt mij ook nog eens goed en helpend advies gegeven. Ik geloof er 100% in dat het goed gaat komen. Dank u wel, en ik bel je 14 februari haha je weet wel wie.




Ervaring van L met medium Lina   Ervaring van L met medium Lina   Ervaring van L geplaatst op 21 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Ik heb je gisteravond gebeld Lieve Olga. en ben innerlijk rustig geworden .Je sloeg de spijker op zijn kop. Je bent voor mij de beste medium ,zal je vaker om advies vragen. Je bent zo ontzettend goed en ik zou een ieder adviseren jou te bellen. Ik heb heel veel aan je gesprekken gehad en je wist heel veel van mij /hem zonder ons te kennen. Vandaag is de mooie dag lieve Olga . het is uitgekomen zoals je had gezegd . GBU Heel veel bedankt .Jakarta.




Ervaring van Jakarta met medium Olga   Ervaring van Jakarta met medium Olga   Ervaring van Jakarta geplaatst op 24 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  Lieve Lina,

Ik wil jou vertellen dat ik vrijdag de rechtzaak heb bijgewoond.
Ik heb inderdaad mij gelijk (ivm mijn zaak)gekregen zoals je hebt voorspeld . helemaal topper meid . xxxx tot ziens.




Ervaring van anoniem met medium Lina   Ervaring van anoniem met medium Lina   Ervaring van anoniem geplaatst op 24 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  Hai Lina inderdaad wat ik hoopte maar niet in geloofde. hij heeft eindelijk na een 1 jaar weer contact opgenomen. Zoals je al zei nu ga ik enorm twijfelen of ik er nog open voorsta. We zullen zien maar omzetten bedankt want je bent uitstekend in je werk ga zo door want mensen hebben je nodig.
Ik hou je op de hoogte.
Groet Alie.




Ervaring van A met medium Lina   Ervaring van A met medium Lina   Ervaring van A geplaatst op 26 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga is mijn steun.
Ze is echt goed. F.




Ervaring van Feline met medium Olga   Ervaring van Feline met medium Olga   Ervaring van Feline geplaatst op 29 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Zanna
  Ervaring met medium Zanna
  Beste Zanna, bedankt voor je adviezen. Alles wat je zei, klopte. Wat ben je een kei in je vak. Je bent echt een aanrader. Ik zal je vaker bellen, je sloeg de spijker op zijn kop. Veel liefs en groetjes.




Ervaring van Len met medium Zanna   Ervaring van Len met medium Zanna   Ervaring van Len geplaatst op 29 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Zanna  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Hoi monique je bent top. Je had het weer goed. je bent een aanrader.




Ervaring van karin met medium Monique   Ervaring van karin met medium Monique   Ervaring van karin geplaatst op 1 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Zanna
  Ervaring met medium Zanna
  Lieve Zanna, wat een super gesprekken met jou. Ik hoop echt, nee ik weet zeker, dat de BOM binnenkort gaat barsten. En J achter alle leugens komt. Wij komen samen en jij ziet dat gelukkig ook. Ik hou je zeker op de hoogte van alle ontwikkelingen. Liefs I.




Ervaring van Ilse met medium Zanna   Ervaring van Ilse met medium Zanna   Ervaring van Ilse geplaatst op 4 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Zanna  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Lieve Anke, bedankt voor ons gesprekken gisteravond. U ben echt een goed medium. Ik had hem gebeld en u had gelijk ,alles wat u zegt klopt allemaal. Ik bel u binnenkort weer. Groetjes Tinike.




Ervaring van Tinike met medium Anke   Ervaring van Tinike met medium Anke   Ervaring van Tinike geplaatst op 4 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Nina geeft goed advies. Ze zag wat mij bezighoudt de laatste weken. Nina gaf me raad en kon mij hierdoor ook helpen met een oplossing.
Ik ga er verder mee aan de slag.




Ervaring van Frits met medium Nina   Ervaring van Frits met medium Nina   Ervaring van Frits geplaatst op 9 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Monique je bent top als ik het moeilijk heb. Na jouw gesprek geeft mij weer kracht. Elke vraag die ik vraag komt uit je geeft mijn gevoel terug Monique. Je bent een top vrouw bedankt voor je steun deed me goed. groetjes Karin.




Ervaring van karin met medium Monique   Ervaring van karin met medium Monique   Ervaring van karin geplaatst op 9 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Nikkie
  Ervaring met medium Nikkie
  Via deze weg alsnog bedankt. ik ga alles opschrijven en naar het universum sturen. Chantal.




Ervaring van Chantal met medium Nikkie   Ervaring van Chantal met medium Nikkie   Ervaring van Chantal geplaatst op 10 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Nikkie  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Kiki ik heb met jou gisteren gesproken. voor het eerste keer. En sindsdien heb ik rust gekregen voor wat je mij vertelde en vooral door de nadruk en zekerheid dat je mij gaf.Geen enkele medium gaf mij deze gevoel van rust en zekerheid. Ik kreeg altijd verschillende verhalen over mijn vraag,sommigen zeiden ook dat het goed komt en sommigen zeiden van niet.En dat er een andere man op mijn pad komt.Maar jij zei dat ik hem juist niet moet opgeven en dat wij bij elkaar horen.En dat ik mijn eigen gevoel moet volgen.Ik ben je echt dankbaar.Ik weet nu zeker dat het allemaal goed komt tussen mij en de liefde van mijn leven.Nogmaals heel erg bedankt voor jou moedigen worden en jou reading.SUPER.




Ervaring van Miluska met medium Kiki   Ervaring van Miluska met medium Kiki   Ervaring van Miluska geplaatst op 10 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Nikkie
  Ervaring met medium Nikkie
  Dag Nikkie, van mij krijg je een pluim. Knuffel en veel liefs ook. Nikkie draait er niet omheen, goede uitleg.
Dank je wel.




Ervaring van J met medium Nikkie   Ervaring van J met medium Nikkie   Ervaring van J geplaatst op 13 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Nikkie  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  Lieve Lina.
Je voorspelling van een paar weken terug is uitgekomen ivm met relatie.
De relatie is inderdaad afgelopen zoals jij dat zag.
Je zegt wat je ziet niet wat iemand wilt horen daar heb ik meer aan dan valse belofte. Ga zeker zo door.
Je bent een puur mens die inderdaad haar werk met veel passie doet voor de mens.
Ik ga weer iemand op mijn pad krijgen die beter bij mijn past. Ook daar heb ik alle vertrouwen in.
ik hou je op de hoogte. xxxxx uit Rotterdam.




Ervaring van rotterdam met medium Lina   Ervaring van rotterdam met medium Lina   Ervaring van rotterdam geplaatst op 14 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Dag Mina. Ik ben zeer blij jou te hebben mogen spreken voor consult.
Jij gaf me precies aan wat zou gebeuren, en het werd bewaarheid ook.
Je bent heel begaan met mij, dus ook voor alle andere mensen die in een moeilijke situatie verkeren, zo mag ik aannemen. Tevens heb ik baat bij je rheiki-behandelingen.
Je weet precies wie ik ben, want je hebt de foto's ook gekregen gisteren. Ik kan iedereen adviseren jouw hulp in te roepen.
Ik dank je en tot de volgende rheiki. Gerrit.




Ervaring van gerrit met medium Mina   Ervaring van gerrit met medium Mina   Ervaring van gerrit geplaatst op 14 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Dank, je woorden geven moed. Your my angel of the day.
L.




Ervaring van L met medium Destiny   Ervaring van L met medium Destiny   Ervaring van L geplaatst op 14 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  De aanhouder wint Lina hahaha, ik heb je aan de telefoon gehad. Nadat ik de ervaring heb gelezen heb ik de stoute schoenen aangedaan.
In 1 woord wauwwwwwwwwww. Je wist zelfs dat ik met hem een dagje naar Duitsland ga.
Dat hij in een huwelijk zit en dat daar een breuk op ligt en verder voor mij gaat kiezen.
Dat klopt helemaal hij is gisteren bij zijn vrouw vertrokken.
En inderdaad hij heeft voor mij gekozen. Ik weet zeker dat je voorspelling uitgaan komen zeker wetennnnnnn.
Ik bel je deze week nog. Wel met een belverzoek hahaha.



Groet L.




Ervaring van L met medium Lina   Ervaring van L met medium Lina   Ervaring van L geplaatst op 15 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Ik heb al vaker mediums gebeld, maar Erika is beter dan andere. Alles wat ze me vertelde kwam ook echt uit. In korte tijd waren mijn twee vragen beantwoord. Ik vond haar ook heel aangenaam om mee te praten.




Ervaring van Enya met medium Erika   Ervaring van Enya met medium Erika   Ervaring van Enya geplaatst op 17 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met medium Sidhart
  Ervaring met medium Sidhart
  Deze dame is super lief en een aangename stem.
Zonder te zeggen wist ze al waar ik woonde en wat mijn toekomst mij te brengen had . ze wist dingen te benoemen wat niemand wist en wist ook exact een dierbare vriendschap te beschrijven . heb veel mediums gesproken. voor Sidhart :ik heb er geen woorden voor : super goed.




Ervaring van Kiran met medium Sidhart   Ervaring van Kiran met medium Sidhart   Ervaring van Kiran geplaatst op 18 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Sidhart  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden