Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Kris  - bladzijde 29
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Kris  - bladzijde 29
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Kris
  Ervaring met medium Kris
  Spot on was je Kris.
Dankjewel voor de heldere vertaling/ bevestiging van de man die tegenover mij staat.
Ik ga ervan genieten en wens jou het allerbeste.
Groet.




Ervaring van R met medium Kris   Ervaring van R met medium Kris   Ervaring van R geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kris  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Bedankt voor de afgelopen tijden. Je zat er altijd Boem. bovenop. Je hebt me geholpen met een dosis humor. Curryworst smaakt beter dan paella gunter. Ook op een huwelijksfeest.




Ervaring van Vrouw met medium Gunter   Ervaring van Vrouw met medium Gunter   Ervaring van Vrouw geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Zelfs een naam van iemand die ik ken kon ze opnoemen. Erg onder indruk. Bedankt. :).




Ervaring van J. met medium Mathilda   Ervaring van J. met medium Mathilda   Ervaring van J. geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Hey Rin heb geobserveerd over de persoon ,en je heb gelijk zeg .heel goed van je en er is iets uit gekomen .ik kan nu er iets mee doen thx ik blijf je bellen tot volgende keer en
gesprek met u was heel goed .

B R.




Ervaring van B  R met medium Rin   Ervaring van B  R met medium Rin   Ervaring van B R geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Zij is echt heel goed. Geen nonsens. Geen lange gesprekken. Straight to the point. Gewoonweg top.




Ervaring van Vrouw met medium Sissy   Ervaring van Vrouw met medium Sissy   Ervaring van Vrouw geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Al zo vaak gesproken.super goed hoe juist zij dingen ziet.voelt.wowww.




Ervaring van S met medium Mierke   Ervaring van S met medium Mierke   Ervaring van S geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Mijn allerliefste Amber,

Ik wist het even niet meer en worstelt dan met zoveel vragen. Maar jij weet wel antwoord en weet mij weer gerust te stellen. Altijd oprecht en eerlijk ben jij. Jij bent mijn derde oog. Jij bent met een reden in mijn leven gekomen. Wat ben ik blij met jou Amber. Ik hoop in de toekomst jou persoonlijk te mogen begroeten. Lieve schat jij bent een heel fijn persoon en je helpt heel graag. Dankjewel weer en ik kijk naar uit naar onze volgende gesprek.

Lieve groetjes,

Maureen

.




Ervaring van Amber met medium Amber   Ervaring van Amber met medium Amber   Ervaring van Amber geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Lieve Johan, mijn steun en toeverlaat in moeilijke tijden. Sorry als ik aan je twijfel wanneer je tegen mij dingen voorspelt. Tot nu toe heb je het altijd maar echt altijd bij het rechte eind gehad ondanks hoe ongeloofgelijk het allemaal klonk. Ondanks mijn onzekerheden heb ik alle vertrouwen in wat je zegt. Groetjes E.




Ervaring van E met medium Johan   Ervaring van E met medium Johan   Ervaring van E geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Julie
  Ervaring met medium Julie
  Julie is erg goed. Ze is snel en heeft het eigenlijk altijd bij het juist eind. Chapeau.




Ervaring van Tineke met medium Julie   Ervaring van Tineke met medium Julie   Ervaring van Tineke geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Julie  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Ze had gelijk. Met alles. Toen mijn moeder doorkwam en begon over de ring stond ik paf en heb 'm omgedaan. Meteen daarna heb ik m'n moeder weer gevoeld en gezien. Wat een bijzonder iets. Dank je wel.




Ervaring van Vrouw met medium Qikyra   Ervaring van Vrouw met medium Qikyra   Ervaring van Vrouw geplaatst op 23 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Bedankt Dani voor het gesprek over de man die vast zit in zijn situatie. Je hebt me veel helderheid gegeven. Ik ga je er nog eens over bellen. Liefs i.




Ervaring van I met medium Danie   Ervaring van I met medium Danie   Ervaring van I geplaatst op 24 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Dank je wel. Je verhaal klopte helemaal.




Ervaring van San met medium Petrus   Ervaring van San met medium Petrus   Ervaring van San geplaatst op 24 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Ashraya
  Ervaring met medium Ashraya
  Dank je wel Ashraya. Je bent zo scherp in jouw waarnemingen. Zo knap. Ik weet niet wat ik het afgelopen jaar zonder jou gedaan zou hebben.




Ervaring van E met medium Ashraya   Ervaring van E met medium Ashraya   Ervaring van E geplaatst op 24 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Beste Karine, jij verdient meer dan vijf sterren. Jij kan dingen vertellen die raak zijn ongelooflijk hoe jij dat kan weten ongelooflijk. Ik bel je graag terug.

Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met medium Karine   Ervaring van Inge met medium Karine   Ervaring van Inge geplaatst op 26 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Britta
  Ervaring met medium Britta
  Wow, voor het eerst gesproken. Heel heldervoelend.




Ervaring van Shanti met medium Britta   Ervaring van Shanti met medium Britta   Ervaring van Shanti geplaatst op 31 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Britta  


Ervaringen van bezoekers met medium Jarno
  Ervaring met medium Jarno
  Hoi Allemaal, Jarno is perfect om mee in gesprek te gaan hij heeft altijd de kern te pakken. Een wijs man en ik ben eigenwijs al 7 jaar met hem in gesprek om enigszins mijzelf te leren begrijpen. Heel veel succes met de levenswandel en voor hulp bel zeker Jarno. Groet, Ad.




Ervaring van Ad met medium Jarno   Ervaring van Ad met medium Jarno   Ervaring van Ad geplaatst op 3 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Wat een prachtig consult. Herkenbaar, verhelderend en concrete handvatten. Hele prettige werkwijze omdat er eerst gesproken wordt door Petrus, waardoor alles als puzzelstukjes in elkaar valt. Focus op wat wel, Petrus het wordt fantastisch. Voor op mijn zegewagen.




Ervaring van R met medium Petrus   Ervaring van R met medium Petrus   Ervaring van R geplaatst op 10 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Hartelijke dank voor het mooie gesprek. ik bel je zeker weer snel terug.




Ervaring van Marijke met medium Anke   Ervaring van Marijke met medium Anke   Ervaring van Marijke geplaatst op 12 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Dank je wel christelle. Je hebt me gerust gesteld. Veel liefs van een vrouw die gaat samenwonen I. Een huis wat groot genoeg is voor 2 :) .




Ervaring van Vrouw met medium Christelle   Ervaring van Vrouw met medium Christelle   Ervaring van Vrouw geplaatst op 12 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Hartelijke dank voor het mooie gesprek. ik bel je zeker weer snel terug.




Ervaring van Marijke met medium Anke   Ervaring van Marijke met medium Anke   Ervaring van Marijke geplaatst op 12 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Super lief en bedankt.
X
Mel.

PS sorry dat ik wegviel.




Ervaring van Mel met medium Qikyra   Ervaring van Mel met medium Qikyra   Ervaring van Mel geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Lineke weet mijn altijd gerust te stellen.
Ik heb net een hele moeilijke periode achter de rug en ben er uit aan klimmen mede door Lineke.

Ze heef niet alleen een luisterend oor maar zit ook bij het rechte eind qua uitspraken.
Ik ben zelf een coach maar het is heel fijn om ook mijn dingen met iemand te kunnen delen.
Ze geeft mij veel rust
En een vetrouwt gevoel omdat haar voorspellingen tot nu toe altijd uit kwamen.

Ik beveel haar zeker aan.

Warme groet,
H.




Ervaring van H met medium Lineke   Ervaring van H met medium Lineke   Ervaring van H geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Dank je wel. Danie is geweldig. Heeft mij zo geholpen met m'n schuldgevoel weg te laten gaan. Weet ook de juiste dingen te voorspellen. Dank je wel Danie.




Ervaring van Ilse met medium Danie   Ervaring van Ilse met medium Danie   Ervaring van Ilse geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Maddy
  Ervaring met medium Maddy
  Hallo maddy

Bedankt voor je topadvies
Wat je verteld heb is uitgekomen
Je ben een topper en aanrader
En ik zal je snel weer terug bellen
Nogmaals bedankt voor je adviezen.




Ervaring van Jack met medium Maddy   Ervaring van Jack met medium Maddy   Ervaring van Jack geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Lieve Qikyra, ik wil je bedanken voor de mooie consulten die jij mij gegeven hebt in een moeilijke periode waar jij mij vertrouwen in bleef geven. Je zei steeds er komt positieven tijd naar je toe. Dit is alles is nu op mijn pad gekomen dankzij jouw vertrouwen. Je ziet de dingen goed en je bent een zuivere meduim. Meer dan 5 sterren waard. Liefs Cynthia .




Ervaring van Cynthia met medium Qikyra   Ervaring van Cynthia met medium Qikyra   Ervaring van Cynthia geplaatst op 23 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Hi Thais kontrakt getekend, begint om 16 September met nieuwe baan
Mvg
K




Ervaring van Kausar met medium Thaiis   Ervaring van Kausar met medium Thaiis   Ervaring van Kausar geplaatst op 1 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Britta
  Ervaring met medium Britta
  In 1 woord geweldig. Snel eerlijke voorspellingen al vaker gehoord maar van verschillende mediums maar nooit eerder van 1 medium

Nu wel wow petje af.




Ervaring van S met medium Britta   Ervaring van S met medium Britta   Ervaring van S geplaatst op 10 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Britta  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Super bedankt, geweldige consulent, lief en super geduldig en kan heel goed invoelen.




Ervaring van S met medium Petra   Ervaring van S met medium Petra   Ervaring van S geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Ik vergeet elke keer iets te schrijven voor jou lieve Anne. jouw rust en helderwetendheid doen me super goed. Elke keer weer. Je bent een fijn mens om zo vertrouwd mee te praten .




Ervaring van S met medium Anne   Ervaring van S met medium Anne   Ervaring van S geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Coby
  Ervaring met medium Coby
  Nooit eerder gesproken maar zeker de moeite waard en meer zelfs. Ze kon heel goed invoelen. Top medium.




Ervaring van S met medium Coby   Ervaring van S met medium Coby   Ervaring van S geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoe
  Ervaring met medium Zoe
  Zoe ik ben altijd zo op blij als jij bereikbaar bent.
Jij bent mn absolute favoriet.
Je bent to the point recht voor zn raap, eerlijk ook al is het een ongemakkelijke boodschap of richtlijn waar ik hard aan moet werken, of wat ik pijnlijk vind.
Waar het om gaat in je leven is dat je kleine stappen vooruit maakt hoe moeilijk ook, en weer "gewoon" jezelf kunt zijn.
Dankjewel Zoe voor alle goede raad.
Diana.




Ervaring van Diana met medium Zoe   Ervaring van Diana met medium Zoe   Ervaring van Diana geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met medium Serena4gen
  Ervaring met medium Serena4gen
  Serena4gen is echt een aanrader. Ze draait er niet om heen zegt hoe het is. Er zijn al veel voorspellingen van haar uitgekomen. Als u eerlijke antwoorden wilt raadt ik u aan haar te bellen ze is echt top.




Ervaring van gea met medium Serena4gen   Ervaring van gea met medium Serena4gen   Ervaring van gea geplaatst op 21 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Serena4gen  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Lieve lieve lieve Amber,

Dank voor je inzichten. Wij hebben al een tijdje contact met elkaar en ik krijg altijd oprechte adviezen van jou. Buiten jou inzichten, ben jij voor mij de allerliefste die ik volledig vertrouw, maar je zegt ook eerlijk als je het niet zeker weet. Je doet geen toezeggingen als je ergens niet achterstaat. Daar heb ik wat aan, altijd eerlijk en oprecht. Ik wil je ontzettend bedanken en heel fijn jouw stem gehoord te hebben.
Dag lieve Amber en tot horens.

Lieve groetjes,

Maureen.




Ervaring van Maureen met medium Amber   Ervaring van Maureen met medium Amber   Ervaring van Maureen geplaatst op 23 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Dag Karlien, ik dank je voor deze mooie reading over mijn ex en mijn broer. Jij voelde juist aan hoe de situatie is. Ik raad iedereen aan om je te bellen want je kan een volledige persoonsbeschrijving aangeven van de vrager en personen. Warme knuffels xx.




Ervaring van Jamila met medium Karlien   Ervaring van Jamila met medium Karlien   Ervaring van Jamila geplaatst op 24 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Britta
  Ervaring met medium Britta
  Bijzonder medium. Top.




Ervaring van S met medium Britta   Ervaring van S met medium Britta   Ervaring van S geplaatst op 24 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Britta  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden