Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Tess  - bladzijde 40
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Tess  - bladzijde 40
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Hey Tess,
Dankjewel voor je Reading .
Je voorspellingen komen altijd uit.
En het lijkt wel of je er zelf bij bent want de details die je ziet en zegt kloppen allemaal.
Bel je snel weer.
Xx.




Ervaring van Anoniem met medium Tess   Ervaring van Anoniem met medium Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Romeo
  Ervaring met medium Romeo
  Romeo is vrijwel altijd accuraat en houdt je niet langer aan de lijn dan nodig.
Top.




Ervaring van Ilse met medium Romeo   Ervaring van Ilse met medium Romeo   Ervaring van Ilse geplaatst op 22 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met medium Roma-Tari
  Ervaring met medium Roma-Tari
  Lieve Roma,
Daarnet een heel warm en goed gesprek gehad. alles klopte wat je vertelde, en had zelf nog niks gezegd. Je bent echt top en je hoort me nog wel terug.
grt.




Ervaring van karin met medium Roma-Tari   Ervaring van karin met medium Roma-Tari   Ervaring van karin geplaatst op 23 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Bedankt Anitta, zonet een goed ophelderend gesprek met u gehad. Groet, Angel.




Ervaring van Angel met medium Anitta   Ervaring van Angel met medium Anitta   Ervaring van Angel geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Helder en belangeloos. 2 woorden voor mooie Odette die de lading natuurlijk niet dekt. Een wezenlijk contact met zoveel details dat ik echt moet schrijven om het bij te houden. Maar wat is het allemaal kloppend en wat is het ondersteunend. Niet omdat ze ondersteunend wil zijn want zij is niet bezig met enig effect . Het is ondersteunend omdat het spot on is en je weet en voelt dat alles klopt. Met haar praten is gezien worden op alle niveaus. Ze is een parel en die zijn zeldzaam. Dank dat jij er bent voor alle mensen die jou weten te vinden.




Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Bedankt Carola, je bent echt een kanjer. Alles wat je voorspeld hebt is uitgekomen. Nu nog afwachten of het lang verwachte gesprek met oude vlam daadwerkelijk gaat komen.
Laat ik je weten.
Tot gauw
XX.




Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, je hebt mij 1,5 jaar lang elke keer als ik belde gezegd dat hij het contact met mij zal aanhouden maar niet voor mij zal kiezen. Elke keer brak mijn hart. Je hebt gelijk gehad. het contact is nu definitief verbroken omdat ik duidelijkheid wou en ik toen te horen kreeg dat hij voor zijn gezin koos. Ik heb daar vrede mee want ik wil niet de reden zijn van iemands scheiding. Bedankt lieve Anouk dat je altijd eerlijk bent geweest (hoe vervelend dat voor mij was). Dikke kus.




Ervaring van 1 van de zusjes met medium Anouk   Ervaring van 1 van de zusjes met medium Anouk   Ervaring van 1 van de zusjes geplaatst op 13 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Ellah
  Ervaring met medium Ellah
  Wat bent u goed. Ik hoop dat de voorspelling over mijn werk uitkomt. Dankuwel. Liefs G.




Ervaring van G met medium Ellah   Ervaring van G met medium Ellah   Ervaring van G geplaatst op 16 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Lieve Desteny, daarnet met jou gepraat, ik stond verbaasd wat jij me allemaal wist te vertellen, door enkel een naam te zeggen. Alles klopte.
Je bracht me echt tot rust. Je bent een heel lieve vrouw. Ik bel jou binnen een paar weken zeker terug en zal jou goede raad opvolgen. Tot de volgende keer.




Ervaring van karin met medium Desteny   Ervaring van karin met medium Desteny   Ervaring van karin geplaatst op 17 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Bedankt voor je consult.
ik hoop dat je voorspellingen uitkomen. Ik wil jou bedanken voor het inspirerende consult. Lieve groet Paulina.




Ervaring van Paulina met medium Nina   Ervaring van Paulina met medium Nina   Ervaring van Paulina geplaatst op 25 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Lieve Isha, Allereerst ontzettend bedankt dat je open eerlijk en oprecht bent. Het was niet fijn om met de waarheid geconfronteerd te worden maar daardoor sta ik weer met beide benen op de grond. Je hebt mij in laten zien dat ik mij niet door negativiteit moet laten beinvloeden. Je bent een bijzondere vrouw en wat hoop ik dat al je voorspellingen uit mogen komen. Dikke kus van mij




Ervaring van Je dochter met medium Isha   Ervaring van Je dochter met medium Isha   Ervaring van Je dochter geplaatst op 25 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium KC
  Ervaring met medium KC
  Kc. Ik heb je over meerdere thema's gesproken waarin je me helpt om meer bewustzijn te krijgen in deze. Dank voor je hulp .




Ervaring van Lief met medium KC   Ervaring van Lief met medium KC   Ervaring van Lief geplaatst op 29 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Beste Desteny,

Vandaag had ik nood aan babbel, en heb jou gebeld. telkens breng je me tot rust en telkens komen jou gedachten uit, ik hoop nu ook.
Hopelijk wordt dit gepost in jou account zodat je dit ook kan lezen.
Ik bel jou nog zeker terug.




Ervaring van karin met medium Desteny   Ervaring van karin met medium Desteny   Ervaring van karin geplaatst op 1 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden