Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Zoe  - bladzijde 21
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Zoe  - bladzijde 21
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Zoe
  Ervaring met medium Zoe
  Altijd heel goed, super goed inlevingsvermogen, grappig ook. Super medium.




Ervaring van S met medium Zoe   Ervaring van S met medium Zoe   Ervaring van S geplaatst op 3 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Super invoelend en helvervoelend. Wat een prachtige stem :) <3 dank je wel lieverd .




Ervaring van S met medium Bibi   Ervaring van S met medium Bibi   Ervaring van S geplaatst op 4 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Super goed. Hij kan als geen ander de situatie haarfijn aanvoelen en aangeven. Zodra ze zich dient zal ik het hier ook vermelden. Groetjes, F.




Ervaring van F met medium Gunter   Ervaring van F met medium Gunter   Ervaring van F geplaatst op 5 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Dag Dirk, Roger hier, ik wou een paar onduidelijkheden proberen te begrijpen, dankzij je hulp ben ik rustig. Ook kon ik je de meest intieme dingen vertellen en bespreken zonder schroom. Je bent een zeer open man en voelde me na ons gesprek zeer rustig. Dank voor de hulp, Roger uit .




Ervaring van Roger met medium Dirk   Ervaring van Roger met medium Dirk   Ervaring van Roger geplaatst op 5 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Heel mooi om met Chantal te praten, echt wow. Ze kan veel zien en geeft vertrouwen, echt mijn hele humeur is veranderd, ik kijk uit naar de toekomst. Dank je wel lieve Chantal.




Ervaring van S met medium Chantal   Ervaring van S met medium Chantal   Ervaring van S geplaatst op 5 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Het was een waar genoegen met Anke aan de telefoon ik ben veel wijzer geworden uit het gesprek. dankje Anke voor het gesprek. ik ga er zeker wat mee doen .en hou je op de hoogte.




Ervaring van herma met medium Anke   Ervaring van herma met medium Anke   Ervaring van herma geplaatst op 5 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Superrrr, geen woorden voor.




Ervaring van Cheers met medium Christelle   Ervaring van Cheers met medium Christelle   Ervaring van Cheers geplaatst op 6 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Inaya
  Ervaring met medium Inaya
  Jammer dat de verbinding verbrak, je bent heel goed. Zeer wijze vrouw, bedankt voor je adviezen .




Ervaring van S met medium Inaya   Ervaring van S met medium Inaya   Ervaring van S geplaatst op 7 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Inaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Malie
  Ervaring met medium Malie
  Heel mooi invoelingsvermogen. Echt wow wat ze kan zien. Dank je wel lieverd .




Ervaring van S met medium Malie   Ervaring van S met medium Malie   Ervaring van S geplaatst op 7 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Zeker heel goed, wow ze kan echt goed invoelen. Ze is ook heel eerlijk, dank je wel .




Ervaring van S met medium Micha   Ervaring van S met medium Micha   Ervaring van S geplaatst op 7 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Wowww www wat goed. Indy wist zoveel uit haarzelf te vertellen. een topmedium.




Ervaring van D met medium Indy   Ervaring van D met medium Indy   Ervaring van D geplaatst op 8 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Bo
  Ervaring met medium Bo
  Bo is een invoelend en heel helvervoelend, ze kon me veel informatie geven over personen uit haarzelf. Heel mooi.




Ervaring van S met medium Bo   Ervaring van S met medium Bo   Ervaring van S geplaatst op 9 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met medium Kris
  Ervaring met medium Kris
  Heel sterk heldervoelend.




Ervaring van S.D. met medium Kris   Ervaring van S.D. met medium Kris   Ervaring van S.D. geplaatst op 9 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kris  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve derya
Je bent echt super en een echte lieverd. Je steunt me elke keer weer .
En er is al zoveel weer uit gekomen wat je zegt .
Zo nu ook weer met een auto .
Echt top gewoon.
Je blijft ook altijd bij je stand punt ook al denk ik mmm dat kan niet heb je toch elke keer gewoon gelijk.
Ik vind je de beste en zo eerlijk over alles
Dikke kus
Stress kippie xxx.




Ervaring van Mirjam met medium Derya   Ervaring van Mirjam met medium Derya   Ervaring van Mirjam geplaatst op 12 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Terug een super consult wat ben je een topper man . enkele maanden geleden heb ik je gesproken en er zijn dingen uitgekomen nu van de rest zei je terug hetzelfde of 2maanden geleden dus. super je krijgt van mij 10sterren.




Ervaring van mieke met medium Gazali   Ervaring van mieke met medium Gazali   Ervaring van mieke geplaatst op 13 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Dijckje
  Ervaring met medium Dijckje
  Snel en duidelijk in haar antwoorden. en n lieverd om mee te praten ook. Dankjewel.




Ervaring van Marieke met medium Dijckje   Ervaring van Marieke met medium Dijckje   Ervaring van Marieke geplaatst op 14 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met medium Rika
  Ervaring met medium Rika
  Rika is echt top in het invoelen. Ze heeft gewoon een gave hiervoor.




Ervaring van S met medium Rika   Ervaring van S met medium Rika   Ervaring van S geplaatst op 14 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Hij heeft gelijk gehad in de dingen waarvan ik zo nerveus was dat ik er niet van sliep. Het is goed gekomen . Daar waar een ander fout zat zat gunter er bovenop. Woningbouw . Ex. Ongelooflijk goed Dit.. Gunter heeft echt een gave. Bedankt voor je geduld en je voorspellingen.




Ervaring van Iris met medium Gunter   Ervaring van Iris met medium Gunter   Ervaring van Iris geplaatst op 14 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Hai Gunter, je hebt gebeurtenissen voorspeld. Wat ook daadwerkelijk op korte termijn is uitgekomen.




Ervaring van Anoniem met medium Gunter   Ervaring van Anoniem met medium Gunter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Voor mij is Gunter 100000 sterren waard.
Altijd eerlijk en oprecht en zal niets zomaar zeggen. Maar wat hij zegt is waar. Een eerlijk lief en warm medium eentje die er zeker tussen uit blinkt. Ben dankbaar dat er zulke mensen bestaan. Liefs .




Ervaring van Deborah met medium Gunter   Ervaring van Deborah met medium Gunter   Ervaring van Deborah geplaatst op 19 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Ik heb geen woorden voor deze medium. eerlijk, oprecht liefdevol, enorme gave voor helderziendheid. Blij dat ik je gevonden heb. <3 .




Ervaring van C met medium Lilith   Ervaring van C met medium Lilith   Ervaring van C geplaatst op 22 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Beste Marie. Anderhalve maand geleden heb jij je eerste voorspelling voor mij gedaan. Ik wist niet wat mij overkwam toen het uitkwam. Meerdere details zijn uitgekomen waar ik nu ook echt profijt aan heb. Ik kan nog veel schrijven. Ik wil jou echt bedanken en wens dat al jou dromen en wensen uitkomen. groetjes (Vlinder :-).




Ervaring van - met medium Marie   Ervaring van - met medium Marie   Ervaring van - geplaatst op 25 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Lisa
  Ervaring met medium Lisa
  Je had gelijk. Jij zag een arts bij mij liggen in de kaarten. Ik kon het toen nog niet plaatsen.nu wel inmiddels. Heb je net weer gesproken en jij vertelde mij veel moois in de toekomst. Ik kijk erna uit. Dankjewel voor je mooie, duidelijke redding. Liefs, Marieke .




Ervaring van Marieke met medium Lisa   Ervaring van Marieke met medium Lisa   Ervaring van Marieke geplaatst op 25 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Aangename man. realistische reading, Truus .




Ervaring van Truus met medium Dirk   Ervaring van Truus met medium Dirk   Ervaring van Truus geplaatst op 26 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Wat een prachtig mens, heel spiritueel, helderziend medium met praktische tips, motiverend, coached, ze kon zoveel vertellen en alles klopt. Dank je wel lieverd, Zo fijn om met Je te praten, is de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer.




Ervaring van S.D. met medium Sabine   Ervaring van S.D. met medium Sabine   Ervaring van S.D. geplaatst op 27 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Hoi Dirk, wat ben ik blij dat ik je gesproken heb. had meteen door dat jij me begreep. Ik wens jou een prettige dag verder .Leo .




Ervaring van Leo met medium Dirk   Ervaring van Leo met medium Dirk   Ervaring van Leo geplaatst op 28 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Wat een fijn gesprek. Mooie adviezen, inzichten en vooral je luisterend oor. Dank je wel voor het zijn. Ik wens je veel liefde en licht toe.




Ervaring van Wim met medium Anke   Ervaring van Wim met medium Anke   Ervaring van Wim geplaatst op 29 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Rida
  Ervaring met medium Rida
  Een medium die heel goed. Echt een ziener.
En super invoelend.




Ervaring van S.D. met medium Rida   Ervaring van S.D. met medium Rida   Ervaring van S.D. geplaatst op 30 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rida  


Ervaringen van bezoekers met medium Rida
  Ervaring met medium Rida
  Je sloeg de spijkers op de kop. Dank je wel, ik vind je heel goed.




Ervaring van D met medium Rida   Ervaring van D met medium Rida   Ervaring van D geplaatst op 30 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Super consult, geen woorden voor. Dank je wel Sabine.




Ervaring van S met medium Sabine   Ervaring van S met medium Sabine   Ervaring van S geplaatst op 30 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  Lieve Lina, enkele maanden geleden heb ik je vaker gebeld voor een consult.
Ik wil je graag bedanken voor die talloze fijne gesprekken.
Jij gaf mij eerlijke en vertrouwde antwoorden.
Je bent recht doorzee. En verbloemd de verhalen niet daar ben ik blij mee lieve Lina.
Ik wil je graag laten weten dat ik nu in die relatie zit met mijn toenmalige ex. Jij bleef bij je voorspellingen dat het goed zou komen.
Ook al was ik sceptisch. Denk ik nog altijd aan onze gesprekken. Ik wilde je daarvoor bedanken ook dat je mij nooit zat werd je bleef vriendelijk en niks was teveel voor je.
Je bent een mooi mens.
Wie weet tot ziens.
Liefs C.




Ervaring van C met medium Lina   Ervaring van C met medium Lina   Ervaring van C geplaatst op 30 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Yasmin
  Ervaring met medium Yasmin
  Een leuke vrouw om mee te praten. Voelt in aan de hand van energien die ons omringen. Ik vond het een mooi, zuiver en duidelijk consult. Kon alles wel plaatsen wat zij vertelde. Of de voorspellingen uitkomen moet ik nog even op wachten. Ik laat het je nog weten. Dankjewel voor je consult.
Groetjes, M.




Ervaring van Marieke met medium Yasmin   Ervaring van Marieke met medium Yasmin   Ervaring van Marieke geplaatst op 1 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Ik ben door Dirk werkelijk goed geholpen. Is de 2e keer dat ik hem belde, en het was weer "raak". Vooral de kwestie met mijn erfenis heb je goed ingeschat. Je bent echt een steun voor mij.




Ervaring van Hannelore met medium Dirk   Ervaring van Hannelore met medium Dirk   Ervaring van Hannelore geplaatst op 2 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Serena
  Ervaring met medium Serena
  Jij bent een super medium. Ieder gesprek geef je mij zo een warm begrijpend gevoel.
Ik kan weer een gans stuk op weg met mijn leven.
grtjes

J .




Ervaring van jan met medium Serena   Ervaring van jan met medium Serena   Ervaring van jan geplaatst op 2 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Serena  


Ervaringen van bezoekers met medium Seonah
  Ervaring met medium Seonah
  Lieve Seonah. Je bent een top medium. Je goede inzichten maakt mijn leven gemakkelijker. Grtjs.




Ervaring van Jan met medium Seonah   Ervaring van Jan met medium Seonah   Ervaring van Jan geplaatst op 3 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden