Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Asteria  - bladzijde 13
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Asteria  - bladzijde 13
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Asteria
  Ervaring met medium Asteria
  Dank je wel Asteria voor je reading en luisterend oor. Je bent een topper.




Ervaring van Nathalie met medium Asteria   Ervaring van Nathalie met medium Asteria   Ervaring van Nathalie geplaatst op 13 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Wat bent u een leuke, vlotte vrouw.
En alles spot on. Top. Alsof u mij helemaal kent.
Bedankt voor het fijne consult.




Ervaring van B. met medium Antonia   Ervaring van B. met medium Antonia   Ervaring van B. geplaatst op 13 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Rachel
  Ervaring met medium Rachel
  Wow, wat een geweldige energie heb jij. Ik ben er helemaal van onder de indruk. Je zei echt rake dingen en dingen waar ik heel erg blij van werd. Super bedankt voor dit fantastische gesprek, ik ben je heel dankbaar.




Ervaring van Anoniem met medium Rachel   Ervaring van Anoniem met medium Rachel   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Rachel  


Ervaringen van bezoekers met medium Astrid
  Ervaring met medium Astrid
  top. thx.




Ervaring van Lise met medium Astrid   Ervaring van Lise met medium Astrid   Ervaring van Lise geplaatst op 20 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Astrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Ik heb Anny net gebeld en ze begint te vertellen zonder te vragen en goed te beschreven hoe de situatie nu zijn. hoe is mogelijk ze kent hem/haar nog niet eens een toch weet ze precies te vertellen wat er allemaal is gebeurd mijn nek Haren ging recht omhoog staan WOUW zij is ongelofelijk super goed kort en krachtig.als jullie hulp nodig hebben belt haar op ze is een hele goeie aanrader voor iedereen die hulp nodig hebben tot binnenkort Anny.




Ervaring van Paradijs vogel met medium Anny   Ervaring van Paradijs vogel met medium Anny   Ervaring van Paradijs vogel geplaatst op 22 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Hoi Destiny.

Jou voorspellingen zijn uit gekomen. bedankt en ik voel me super blij en vrolijk dankzij jou motiverende gesprekken met mij.
Jij bent een lieve vrouw echt een aanrader.

Bedankt Destiny .




Ervaring van Astrid met medium Destiny   Ervaring van Astrid met medium Destiny   Ervaring van Astrid geplaatst op 23 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  je hebt weer gelijk gehad haha. je bent echt een topper.




Ervaring van oris met medium Nina   Ervaring van oris met medium Nina   Ervaring van oris geplaatst op 23 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Hi Cassandra,

Super bedankt voor de reading.
Go to the point.

X.




Ervaring van Collega met medium Cassandra   Ervaring van Collega met medium Cassandra   Ervaring van Collega geplaatst op 23 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Elise
  Ervaring met medium Elise
  Elise je bent super goed, ongelooflijk hoe je de problemen van mij en mijn partner zo goed kon omschrijven en het klopt allemaal en over mijn toekomst voor 2017. Je bent oprecht en zuiver heel gericht kom je tot de kern van de belangrijke zaken. Je hebt me zo veel nieuwe inzichten gegeven ,heel verhelderend, rust en positieve gedachten dankjewel voor het gesprek je voelde het heel goed aan. ik weet nu waar ik voorsta en ga er proberen met volle moed tegenaan te gaan. Ik hou je zeker op de hoogte.en ik zal dit keer een bel verzoek doen. "AANRADER " zalig kerstfeest .




Ervaring van Late kerst kado met medium Elise   Ervaring van Late kerst kado met medium Elise   Ervaring van Late kerst kado geplaatst op 26 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Elise  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Topper der toppers . zit er bijna nooit Naast .super kanjer xxx.




Ervaring van Hondenmeisje met medium Liesje   Ervaring van Hondenmeisje met medium Liesje   Ervaring van Hondenmeisje geplaatst op 27 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve cassandra, ik ben u zo dankbaar voor het mooie consult, u zei zo'n treffende dingen, het klopt exact. u zei precies dingen die niemand kon weten. heel erg bedankt, u bent supergoed.




Ervaring van sivani met medium Cassandra   Ervaring van sivani met medium Cassandra   Ervaring van sivani geplaatst op 28 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Berna
  Ervaring met medium Berna
  Lieve Berna, hartstikke bedankt voor u consult. u wist meteen de goede details te vertellen. ongelooflijk, heel erg bedankt.




Ervaring van s.e met medium Berna   Ervaring van s.e met medium Berna   Ervaring van s.e geplaatst op 29 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met medium Lynn
  Ervaring met medium Lynn
  Lieve Lyn,
Gisteren met jou gesproken. Het ging op een bizarre manier. Je hebt uitgelogd maar toch kreeg jij mij aan de lijn. Was een super consult. Alles wat je zei, was waar. Was een fijne consult. Veel gelachen en ik kreeg zelf kippenvel van je en voor mij betekent dat "de waarheid" zeggen. Ik wacht op smart op de voorspellingen. Ik bel je zeker terug en zodra wat uitkomt, laat ik je weten. Wil je vaker online komen? ;).




Ervaring van Nelly met medium Lynn   Ervaring van Nelly met medium Lynn   Ervaring van Nelly geplaatst op 30 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Ik was verbaasd zonder naam, geboorte datum te vragen kon je Alles vertellen.Echt ongeloofelijk. MVG.




Ervaring van 21-12-1959 met medium Desteny   Ervaring van 21-12-1959 met medium Desteny   Ervaring van 21-12-1959 geplaatst op 31 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Goedeavond zonder naam , zoveel informatie verteld, echt ongeloofelijk.Bedankt.




Ervaring van Khalil met medium Desteny   Ervaring van Khalil met medium Desteny   Ervaring van Khalil geplaatst op 1 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Jij hebt mij bepaalde dingen verteld en waneer het uit zou komen.Als het zover is, zal ik weer schrijven dat het echt zo is.
Ik vond echt te gek dat je zonder naam of geboorte datum zoveel had verteld.




Ervaring van Kausar met medium Desteny   Ervaring van Kausar met medium Desteny   Ervaring van Kausar geplaatst op 3 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Beste Desteny.
Ik was bezorgd maar je hebt mij gerust gesteld. Bedankt voor alles
.




Ervaring van Cijfers met medium Desteny   Ervaring van Cijfers met medium Desteny   Ervaring van Cijfers geplaatst op 4 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Elise
  Ervaring met medium Elise
  Lieve Elise.ik sta er versteld van dat zo vlug al 4 van jou voorspellingen voor de maand Januari zijn al uit gekomen, dat hij probeert contact te nemen .relatie met die slang uit zou zijn,met instanties,en de laatste is goeie hulp van boven zou krijgen via een man die deze zaken met spoed gaan behandelen, ik hoop met heel mijn hart dat de resten ook uit komen maar heb er alle vertrouwen in. Dankjewel Elise je bent zo goed met de tijd geven. Jij bent voor mij de beste en ik verheug me er al op om u binnenkort weer te bellen groetjes en heel veel liefs van de late kerstcadeau.




Ervaring van Late kerstcadeau met medium Elise   Ervaring van Late kerstcadeau met medium Elise   Ervaring van Late kerstcadeau geplaatst op 5 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Elise  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Wat een lief warm mens. geeft advies en heeft duidelijke kaarten. Eveline.




Ervaring van Eveline met medium Antonia   Ervaring van Eveline met medium Antonia   Ervaring van Eveline geplaatst op 9 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Super medium. bedankt voor de mooie reading .




Ervaring van z met medium Sita   Ervaring van z met medium Sita   Ervaring van z geplaatst op 13 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Julie
  Ervaring met medium Julie
  Top medium. Geen woorden voor. Zeker een aanrader.




Ervaring van Nelly met medium Julie   Ervaring van Nelly met medium Julie   Ervaring van Nelly geplaatst op 14 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Julie  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Lieve Antonia, dankjewel voor de mooie reading. Het heeft me veel inzichten gegeven en op punten ook herkenning. Je liefdevolle betrokkenheid heeft mijn hart verwarmd. Dankjewel, je bent een topper xxx.




Ervaring van Frieda met medium Antonia   Ervaring van Frieda met medium Antonia   Ervaring van Frieda geplaatst op 15 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Dankjewel voor een heel fijn en lang consult. Je bent een warme en rustige persoon die de tjd heeft te luisteren en al je vragen beantwoordt. hartegroet van mij.




Ervaring van Frieda met medium Anne   Ervaring van Frieda met medium Anne   Ervaring van Frieda geplaatst op 15 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Je hebt weer gelijk gehad.nu zelfs blaasontsteking :/.




Ervaring van Iris met medium Nina   Ervaring van Iris met medium Nina   Ervaring van Iris geplaatst op 16 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Beste Derya,

Ik ben zo onzettend blij dat ik via de telefoon kennis met u heb mogen maken.
Ik was heel erg gestresst om mijn toetsen en u zei dat ik mijn toetsen zou gaan halen en JA ik heb het gehaald. Alles klopt wat u zegt. Erg bedankt.




Ervaring van Berivan met medium Derya   Ervaring van Berivan met medium Derya   Ervaring van Berivan geplaatst op 19 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Ten eerste u vraagt niets, en toch verteld u alles. U zei over het werk , dat ik een aanbod zou krijgen.Ik heb een aanbod.
Ik will u bedanken. Mvg
Khan .




Ervaring van Khan met medium Guillermo   Ervaring van Khan met medium Guillermo   Ervaring van Khan geplaatst op 20 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Elise
  Ervaring met medium Elise
  Lieve Elise, je bent de beste medium op deze site die zo correct is met de tijd aangeven dankjewel. Jammer dat ik paar collega's van je gesproken te hebben op deze site maar niemand is zo correct en precies als jou .Je voorspellingen voor de laatste week in januari is weer uitgekomen over de ene belangrijke brief, hij moet het land verlaten klopt precies met jou voorspellingen.
Ik ben zeer blij jou te hebben mogen spreken voor consult.
Jij gaf me precies aan wat zou gebeuren, en het gaat ook zo snel achter mekaar uitkomen Je bent een heel lieve vrouw met zachte stem en warme hart,
Je bent zeer begaan met mij, en je stem geeft me een rust gevoel van vertrouwen .
Ik kan iedereen adviseren jouw hulp in te roepen.je bent een AANRADER . een dikke knuffel van de late kerstcadeau.




Ervaring van De late kerstcadeau met medium Elise   Ervaring van De late kerstcadeau met medium Elise   Ervaring van De late kerstcadeau geplaatst op 20 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Elise  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Jij bent heel goed. alles klopte. ik bel je zeker weer x.




Ervaring van W met medium Anke   Ervaring van W met medium Anke   Ervaring van W geplaatst op 22 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Je hielp me heel erg het is allemaal waar wat je zegt .Door de oefeningen, voel ik me veel beter. xx A.




Ervaring van a met medium Mina   Ervaring van a met medium Mina   Ervaring van a geplaatst op 24 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Liesje
  Ervaring met medium Liesje
  Liesje wist me gerust te stellen over mijn klachten en gaf duidelijk aan welke gids/engel mij steunt. Dit klopte precies.

Dankjewel Liesje.




Ervaring van Nicoline met medium Liesje   Ervaring van Nicoline met medium Liesje   Ervaring van Nicoline geplaatst op 24 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve Y,

Wat een mooie voorspellingen. Je voelt de dingen heel goed aan. De details die je benoemde,zo raak. Ik ben benieuwd naar de rest.




Ervaring van Fay met medium Yuorah   Ervaring van Fay met medium Yuorah   Ervaring van Fay geplaatst op 28 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Lieve Anny,telkens weer komen je voorspellingen uit. Wat ben je goed, aardige vrouw. Ik ben zo blij met je op deze lijn. Blijf zo doorgaan. Je bent meer dan 5 * waard.




Ervaring van Nelly met medium Anny   Ervaring van Nelly met medium Anny   Ervaring van Nelly geplaatst op 29 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Raeven
  Ervaring met medium Raeven
  Goed gesprek . Een echte aanrader. Je bent TOP.




Ervaring van Tristan met medium Raeven   Ervaring van Tristan met medium Raeven   Ervaring van Tristan geplaatst op 30 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Raeven  


Ervaringen van bezoekers met medium Orlando
  Ervaring met medium Orlando
  Een hele lieve rustig medium,die invoelt op je energie wat er speelt en hoe het in elkaar steekt.inzicht gekregen wat er staat te gebeuren.dankjewel.




Ervaring van Eveline met medium Orlando   Ervaring van Eveline met medium Orlando   Ervaring van Eveline geplaatst op 30 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Orlando  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Hallo lieve Anne, je hebt me zo goed geholpen. en me weer zo laten zien wat er met mij gebeurt. en hoe ik het anders kan doen, dank je. y xxxx.




Ervaring van Yvonne met medium Anne   Ervaring van Yvonne met medium Anne   Ervaring van Yvonne geplaatst op 31 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden