Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Kaatje  - bladzijde 33
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Kaatje  - bladzijde 33
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Kaatje
  Ervaring met medium Kaatje
  Echt een super lieve vrouw, met humor en wat ze voorspeld is toch waar. Snel naar de point.
Dankuwel Kaatje u bent echt een aanwinst.




Ervaring van R met medium Kaatje   Ervaring van R met medium Kaatje   Ervaring van R geplaatst op 15 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  Aparte dame, ik was verbluft over de contacten met de overledenen. Ze nam zomaar de naam van mijn moeder kan ze niet weten en de naam van een nicht verder geeft ze goed advies.




Ervaring van Nicole met medium MathildaNili   Ervaring van Nicole met medium MathildaNili   Ervaring van Nicole geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium Sasa
  Ervaring met medium Sasa
  Beste Sasa, ik wil je bedanken voor wat je de afgelopen tijd in onze gesprekken hebt betekent. Het heeft me goed gedaan. Ik ben u dankbaar. Graag had ik u nog willen spreken, u bent het bellen dubbel en dwars waard.

Veel liefst, Fatima.




Ervaring van Fatima met medium Sasa   Ervaring van Fatima met medium Sasa   Ervaring van Fatima geplaatst op 12 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Carola, heel erg bedankt ik bel je zo vaak dat je mijn stem gewoon herkent haha. Super blij met jou en met jouw inzichten. Je lijn is niet voor niks altijd bezet. Echt een aanwinst voor deze lijn maar ook een super lieve vrouw. XXX.




Ervaring van Vaste beller met medium Carola   Ervaring van Vaste beller met medium Carola   Ervaring van Vaste beller geplaatst op 16 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Lieve Exena ik had je net aan de lijn 20 juli en de lijn werd verbroken midden in onze schater gelach, ik wil je bedanken. Ik kon mijn ei kwijt bij je en je hebt me weer inzichten gegeven waardoor ik nu stukken rustiger ben geworden. Ik wacht op zijn contact die je voorspeldt hebt. En laat het jou gauw weten.
Dankjewel en tot gauw snel.
Dikke knuffel xxx.




Ervaring van Kristal met medium Exena   Ervaring van Kristal met medium Exena   Ervaring van Kristal geplaatst op 20 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Dag Meine, ik wil je bedanken voor het fijne gesprek wat erg goed aanvoelt. Je hebt vanaf de eerste seconde tot de laatste minuten alles goed aangevoeld en je wist ook heel nauwkeurig wat er speelt. Je bent super goed. En ik ben erg blij dat ik je gesproken hebt. Ik heb er vertrouwen in dat je voorspellingen gaan uitkomen. Dat laat ik jou weten.
Nogmaals bedankt. Ik voel me gelijk rustiger en heb geen twijfels meer.
Tot Bellens tot snel.
XXX .




Ervaring van M.M met medium Meine   Ervaring van M.M met medium Meine   Ervaring van M.M geplaatst op 24 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Mijn ervaringen met medium Antonia zijn al jaren supergoed en naar alle tevredenheid. Kan niet anders zeggen dan dat ze heel vaak bij het goede zit en ze geeft mij handvatten om door te gaan. Krijg ook steengoede adviezen.
Ik ben erg tevreden over medium Antonia en ik kan haar zeker aan bevelen.
Geen zweverig gedoe maar duidelijk en heldere gesprekken.




Ervaring van Annelies met medium Antonia   Ervaring van Annelies met medium Antonia   Ervaring van Annelies geplaatst op 24 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Vlinder
  Ervaring met medium Vlinder
  Zooooo. Wat heb jij mij geraakt zeg. Wat goed en helder. Op naar een emotioneel onafhankelijk leven. In stapjes. En durven voelen. En van mijn eigen leven een feestje maken. De woorden: dat vind ik oprecht jammer voor je. Neem ik mee.




Ervaring van iris met medium Vlinder   Ervaring van iris met medium Vlinder   Ervaring van iris geplaatst op 24 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vlinder  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Sorry anouk ik bel u snel weer vond u erg aangenaam en prettig, snel en duidelijk al dacht ik dat je mij naam niet goed hoorde sorry beltegoed was op, mijn excuuses ik bel u over een weekje weer om even verder te kijken dank u wel.




Ervaring van nvt met medium Anouk   Ervaring van nvt met medium Anouk   Ervaring van nvt geplaatst op 13 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Ysis
  Ervaring met medium Ysis
  Zij was de enige op de lijn die zag dat ik zwanger was en het klopte ook ook andere voorspellingen zijn uitgekomen. Daarnaast is het een erg lieve vrouw om mee te spreken.




Ervaring van Warisha met medium Ysis   Ervaring van Warisha met medium Ysis   Ervaring van Warisha geplaatst op 14 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Super gesprek gehad. WAUW. Mega dank hier voor lieve Indy. Wat een mega lieve vrouw. Naast dat ze zuiver dingen ziet, is ze ook heel snel, wat ik best verbazingwekkend vond. ze houdt je niet onodig aan de lijn en dat vind ik stiekem erg fijn, kan mij aansluiten bij voorgaande ervaringen rap, zuiver, eerlijk, lief en vooral goed. AANRADER .




Ervaring van A.noniem met medium Indy   Ervaring van A.noniem met medium Indy   Ervaring van A.noniem geplaatst op 18 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Ach lieverd heb je na zo'n lange tijd weer gebeld. Je voorspellingen van toen zijn uitgekomen dus ik geloof zeker dat deze nu weer uitkomt. Praten met jou maakt me zo rustig en heb nu weer kracht. Wilde eigenlijk nog langer met je praten maar moest echt ophangen. Dat vind ik zo tof van je of het nou een korte of een lange gesprek is, dat maakt niks uit. Je komt snel tot de kern dat ik bijna niks meer hoef te zeggen. Vind jou echt een topper. Ik bel je snel weer. Groetjes Cynthia .




Ervaring van Cynthia met medium Sissy   Ervaring van Cynthia met medium Sissy   Ervaring van Cynthia geplaatst op 19 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Marya
  Ervaring met medium Marya
  Vandaag heb ik Marya gesproken. Zij is heel helder, duidelijk en eerlijk in haar bevindingen. Zo kon zij heel goed een persoon omschrijven met wie ik werk. Ze kon ook goed aanvoelen hoe ik mij voel in bepaalde relaties tot anderen.
DANK Marya, ik zal je gauw weer bellen. Anisa.




Ervaring van Anisa met medium Marya   Ervaring van Anisa met medium Marya   Ervaring van Anisa geplaatst op 25 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Odette, bedankt voor een aantal belangrijke inzichten die ik heb gekregen over een persoon. U komt snel to the point. U kon de huidige situatie goed omschrijven en u heeft een aantal gedetailleerde voorspellingen gedaan. Daarnaast heeft u ook aangegeven hoe ik een cruciaal moment het best kan aanpakken in de toekomst. Ik zal uw tips opvolgen en ik vertrouw erop dat het goed komt.




Ervaring van M met medium Odette   Ervaring van M met medium Odette   Ervaring van M geplaatst op 11 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Beste Anke jij kan heel goed invoelen bedankt voor de mooie reading. Marijke.




Ervaring van Marijke met medium Anke   Ervaring van Marijke met medium Anke   Ervaring van Marijke geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Yellow
  Ervaring met medium Yellow
  Dankjewel Yellow. Hij moet idd maar met z,n billen bloot. Je hebt me weer op de juiste energie gezet.
Nogmaals dankjewelxxxxx.




Ervaring van M met medium Yellow   Ervaring van M met medium Yellow   Ervaring van M geplaatst op 16 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Carola. Dankjewel voor vandaag XX Minuten waren op. en je hebt gelijk over twee huizen. Er is inderdaad maar 1 hahah. Tot snel weer XXX.




Ervaring van Vaste beller met medium Carola   Ervaring van Vaste beller met medium Carola   Ervaring van Vaste beller geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Heel erg bedankt voor je wijze raad, je hebt mij hiermee enorm geholpen.




Ervaring van Marion met medium Sharida   Ervaring van Marion met medium Sharida   Ervaring van Marion geplaatst op 21 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Bhartie
  Ervaring met medium Bhartie
  Heel erg bedankt. Snel en duidelijk. Vaak genoeg gebeld en voorheen heb je altijd gelijk gehad:) Bhartie is echt een aanwinst voor deze lijn. X.




Ervaring van C met medium Bhartie   Ervaring van C met medium Bhartie   Ervaring van C geplaatst op 30 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met medium Jennifer
  Ervaring met medium Jennifer
  Lieve Jennifer, ik bel jou langer dan een jaar nu. Ik vind je een engel op aarde. Lief rustig to the point en je voorspellingen komen altijd uit. Ook weet je me altijd gerust te stellen hoe slecht en situatie ook is. God bless you.




Ervaring van E met medium Jennifer   Ervaring van E met medium Jennifer   Ervaring van E geplaatst op 4 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met medium Lisa
  Ervaring met medium Lisa
  Was n duidelijk en eerlijk gesprek . Klopte tot nu toe allemaal.




Ervaring van Jopie met medium Lisa   Ervaring van Jopie met medium Lisa   Ervaring van Jopie geplaatst op 4 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Richard
  Ervaring met medium Richard
  Fijn gesprek met hem gehad. Klopt wat hij zegt. Heel gezellige man en pept je ook nog eens op.




Ervaring van Jopie met medium Richard   Ervaring van Jopie met medium Richard   Ervaring van Jopie geplaatst op 5 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met medium An
  Ervaring met medium An
  Ik heb net een algemeen consult gehad van An. Ze is heel helder in haar bevindingen en wat ze mag door krijgen. Ze slaat de spijker op zijn kop. Ze doorziet de patronen waar je in zit en kan je goed aan geven wat je daar het beste mee kan doen. Ze ziet daarbij ook waar het heen gaat, super. Dank je wel voor dit heldere consult.




Ervaring van B met medium An   Ervaring van B met medium An   Ervaring van B geplaatst op 8 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met An  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve Casandra en dat is ze. Ze kan heel goed invoelen en heel goed je inzichten geven. Ze beschrijft wat er in verleden heeft afgespeeld, in het heden en wat er in de toekomst gaat gebeuren.
Je bent verbaasd dat het allemaal klopt.
Fantastisch gewoon.
De minuutjes gingen snel voorbij.
Bedankt voor dit consult.
Ik bel je gauw terug. Je bent erg goed xx
Liefs
M.




Ervaring van M met medium Cassandra   Ervaring van M met medium Cassandra   Ervaring van M geplaatst op 8 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Johannes
  Ervaring met medium Johannes
  Dankjewel dat u mij energie hebt gegeven voor mijn blokkades zodat het weer kan gaan stromen bij mij.




Ervaring van Caro met medium Johannes   Ervaring van Caro met medium Johannes   Ervaring van Caro geplaatst op 11 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Lieve Stephanie, bedankt voor het gesprek van gisteravond. Het heeft mij meer inzicht gegeven over een bepaald persoon. Daarnaast heb ik meer inzicht gekregen in de situatie die zich heeft afgespeeld. Ik vertrouw erop dat het goed komt. Zoals u al zei, met de nodige geduld komt het uiteindelijk wel goed. Het is niet altijd makkelijk maar geduld is een schone zaak.




Ervaring van M en M met medium Stephanie   Ervaring van M en M met medium Stephanie   Ervaring van M en M geplaatst op 12 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve Cassandra heel erg bedankt voor je consult.
Ik zal de juiste keuze gaan maken en hopen dat het mijn juiste beslissing is.
Ik wil je bedanken omdat de verbinding werd verbroken.
Tot snel XXX M.




Ervaring van M met medium Cassandra   Ervaring van M met medium Cassandra   Ervaring van M geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Dankjewel Carola,
Steeds sta ik er van te kijken hoe jij het allemaal weet.
Tot snel weer.
Liefs.




Ervaring van M met medium Carola   Ervaring van M met medium Carola   Ervaring van M geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Wat is ze lief en wat kan ze goed invoelen.
Dankjewel lieve Karine. Ik ben blij wat je voorspeld hebt. Heb er vertrouwen in dat het ook uitkomt
Dankjewel voor je mooie reading.
Liefs.




Ervaring van M met medium Karine   Ervaring van M met medium Karine   Ervaring van M geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Beste Joke.
Vanmiddag jou weer gebeld vanwege Basje die sinds gisteravond niet meer thuis was gekomen. Zoals geen ander weet jij alles van vermiste dieren, je had weer gelijk, Basje kwam 1 uur naar jou gesprek weer thuis.
Heel erg bedankt joke, dikke knuff voor de fijne gesprekken.




Ervaring van Leeuwtje met medium Joke   Ervaring van Leeuwtje met medium Joke   Ervaring van Leeuwtje geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Lieve Sissy, de verbinding viel weg. Maar de afgelopen weken heb ik je vaak gebeld omdat ik zo onzeker was. Je hebt letterlijk over alles wat wij besproken hadden gelijk gehad. De rechter heeft in mijn voordeel besloten. Afgelopen maandag gehoord. Ik bel je al jaren en kan je niet genoeg bedanken. Mijn rots in de branding. Lieve mensen, Sissy is echt een schat en ze komt snel tot de kern van je vraag. Ze is oprecht en eerlijk. Tot snel topper xxxx C.




Ervaring van C met medium Sissy   Ervaring van C met medium Sissy   Ervaring van C geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Noura
  Ervaring met medium Noura
  Helaas viel het gesprek weg. Ik heb een fijn gesprek gehad. Veel klopt. De rest moet ik afwachten. Maar heb geloof in dat het uit komt.




Ervaring van Jen met medium Noura   Ervaring van Jen met medium Noura   Ervaring van Jen geplaatst op 30 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met medium Vlinder
  Ervaring met medium Vlinder
  Vlinder ziet echt wat er speelt. U heeft mij heel veel duidelijk gemaakt en wat u zei klopte helemaal. Ik ga er aan werken.




Ervaring van Zuidamerikaanse vrouw met medium Vlinder   Ervaring van Zuidamerikaanse vrouw met medium Vlinder   Ervaring van Zuidamerikaanse vrouw geplaatst op 1 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vlinder  


Ervaringen van bezoekers met medium Hophe
  Ervaring met medium Hophe
  Hophe is een lieve geduldige vrouw. Die zonder dat je zelf wat hoeft aan te geven ziet wat er speelt in je leven. Bijzonder wat ze allemaal kon zien. Dank je wel.




Ervaring van b met medium Hophe   Ervaring van b met medium Hophe   Ervaring van b geplaatst op 1 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hophe  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lieve Lola, bedankt voor je inzichten. Ik vind het erg fijn dat je me bijstaat bij mijn verwerkingsproces.
Jij hebt mij die bevestiging gegeven dat ik in het laatste stukje zit . Daarna ben ik weer waar ik moet zijn. Dankjewel.
Tot gauw
Liefs.




Ervaring van M met medium Lola   Ervaring van M met medium Lola   Ervaring van M geplaatst op 1 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden