Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Gunter  - bladzijde 24
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Gunter  - bladzijde 24
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Ola. Weeral gelijk. Tent aan de kant. Jij bent echt de beste :) bedankt voor alles en je humor en je vertrouwen. Muchos gracias. Bisos iris.




Ervaring van Iris met medium Gunter   Ervaring van Iris met medium Gunter   Ervaring van Iris geplaatst op 4 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Top Top Top. Zuiver, direct en correct. Ben blij je gesproken te hebben. All the best. F.




Ervaring van F met medium Chantal   Ervaring van F met medium Chantal   Ervaring van F geplaatst op 4 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Jasmijn
  Ervaring met medium Jasmijn
  Wat is Jasmijn goed. Super helderziend.




Ervaring van S.D. met medium Jasmijn   Ervaring van S.D. met medium Jasmijn   Ervaring van S.D. geplaatst op 5 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jasmijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Hallo Anne,
Wat een fijn en een warm consult. Je weet precies de emotie te raken waar het om gaat. Je hebt mij geholpen om een stuk oud verdriet te halen.
Dank je wel.




Ervaring van Onbekend met medium Anne   Ervaring van Onbekend met medium Anne   Ervaring van Onbekend geplaatst op 5 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Maaike
  Ervaring met medium Maaike
  Heel goed in het invoelen .




Ervaring van S met medium Maaike   Ervaring van S met medium Maaike   Ervaring van S geplaatst op 5 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Maaike  


Ervaringen van bezoekers met medium Sasa
  Ervaring met medium Sasa
  Super gave heeft deze dame. Top.




Ervaring van S met medium Sasa   Ervaring van S met medium Sasa   Ervaring van S geplaatst op 5 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Super goed.




Ervaring van D met medium Anne   Ervaring van D met medium Anne   Ervaring van D geplaatst op 7 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Bob
  Ervaring met medium Bob
  Ik sprak voor de eerste keer met Bob hij zei me die dag krijg je telefoon en het was die dag. het klopte ongelooflijk Bob hoe jij dat kan weten . ik bel je zeker nog terug hoor om raad te vragen.




Ervaring van inge met medium Bob   Ervaring van inge met medium Bob   Ervaring van inge geplaatst op 8 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bob  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Lieve Nina, ik bel jou vaak . Je voorspellingen komen immers ook uit. Dankjewel.

xx Linda.




Ervaring van Linda met medium Nina   Ervaring van Linda met medium Nina   Ervaring van Linda geplaatst op 9 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Beste lieve medium Derya,

super medium : open en een eerlijk medium , . Derya jaren geleden ontdekt. Ik bel haar nog steeds af en toe op. Zij heeft zo ongelofelijk vaak gelijk en goede inzichten. Het bellen waard.




Ervaring van julia met medium Derya   Ervaring van julia met medium Derya   Ervaring van julia geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Dag Nina,
onder de indruk van je reading. je positieve energie gaf me een boost . Dikke knuffel, xxx Nathalie.




Ervaring van Nathalie met medium Nina   Ervaring van Nathalie met medium Nina   Ervaring van Nathalie geplaatst op 11 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Shar
  Ervaring met medium Shar
  Heel goed invoelend. Super snel :) mooi hoe ze vertel.




Ervaring van Shanti met medium Shar   Ervaring van Shanti met medium Shar   Ervaring van Shanti geplaatst op 11 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  heel goed. Doe zo verder. Topmedium.




Ervaring van Louis met medium Yuorah   Ervaring van Louis met medium Yuorah   Ervaring van Louis geplaatst op 12 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Heel fijn om met Marie te praten. ze kan veel zien.




Ervaring van Shanti met medium Marie   Ervaring van Shanti met medium Marie   Ervaring van Shanti geplaatst op 13 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Wat een vrouw. Destiny zal ik zeker nog een keer bellen. Erg onder de indruk. Bedankt voor uw consult en uw adviezen.




Ervaring van E. met medium Destiny   Ervaring van E. met medium Destiny   Ervaring van E. geplaatst op 16 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Dina
  Ervaring met medium Dina
  Hallo Dina. Ik heb een lief en mooi gesprek gehad met u. Ik hoop dat wat u mij vertelde mag uitkomen, ik ben benieuwd. Veel liefs N.35.




Ervaring van Noelle met medium Dina   Ervaring van Noelle met medium Dina   Ervaring van Noelle geplaatst op 17 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Super goed. Heel invoelend .




Ervaring van S.D. met medium Niamh   Ervaring van S.D. met medium Niamh   Ervaring van S.D. geplaatst op 18 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Heel goed. Geen woorden voor <3 .




Ervaring van S met medium Lilith   Ervaring van S met medium Lilith   Ervaring van S geplaatst op 18 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Fijn gesprek gehad met Anke. Zij heeft mij veel waarheden verteld en inzichten en tips gegeven. Prettig en deskundig persoon. Aanrader.




Ervaring van A met medium Anke   Ervaring van A met medium Anke   Ervaring van A geplaatst op 19 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Bizar in alles wat jij ziet, hoe je het omschrijft, details van personen,situaties etc. Jij hebt mij zoveel rust gegeven. Jouw healing heeft heel veel positiefs te weeg gebracht. Je bent een aanrader voor iedereen. <3.




Ervaring van Catherina-fan met medium Catharina   Ervaring van Catherina-fan met medium Catharina   Ervaring van Catherina-fan geplaatst op 20 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Beste Nina,

Ik heb je voor het eerst gesproken en ik kan niets anders zeggen dan dat dit top was. bedankt voor je support .




Ervaring van Marit met medium Nina   Ervaring van Marit met medium Nina   Ervaring van Marit geplaatst op 20 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunter, je bent geweldig. Altijd correct en direct. Super in het invoelen. Correct in de weergave van de werkelijkheid. Xxx Fabienne.




Ervaring van F met medium Gunter   Ervaring van F met medium Gunter   Ervaring van F geplaatst op 22 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Hele lieve vrouw, komt ook altijd met rake inzichten en weet goed om te gaan met haar bellers. Is eerlijk maar lief. Hoop dat je voorspellingen uit mogen komen Carola. Heb je nu paar keer gesproken en je bent een zuivere collega. Ik laat het je weten als ik meer weet.




Ervaring van S met medium Carola   Ervaring van S met medium Carola   Ervaring van S geplaatst op 23 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Weeral alles uitgekomen wat Nina voorspelde. bedankt voor alles. je hoort zeker weer van mij, Doortje. xxx.




Ervaring van Doortje met medium Nina   Ervaring van Doortje met medium Nina   Ervaring van Doortje geplaatst op 25 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Heel erg fijn gevoelig. Ze kan altijd de spijkers op de kop slaan. Dank je wel Marie Elena. Liefs.




Ervaring van S met medium Mari Elena   Ervaring van S met medium Mari Elena   Ervaring van S geplaatst op 28 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Friso
  Ervaring met medium Friso
  Heel goed. Indrukwekkend.




Ervaring van Shanti met medium Friso   Ervaring van Shanti met medium Friso   Ervaring van Shanti geplaatst op 30 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Friso  


Ervaringen van bezoekers met medium Kathleen
  Ervaring met medium Kathleen
  Altijd moeilijk om haar te pakken te krijgen. Maar eenmaal aan de lijn heb je ook wat. Duidelijk in het omschrijven van de sitatie en invoelend vermogen over personen. Of de voorspelling uitkomt moet ik nog even geduld hebben. Laat het je zeker weten. Dank voor je reading X.




Ervaring van Marieke met medium Kathleen   Ervaring van Marieke met medium Kathleen   Ervaring van Marieke geplaatst op 3 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kathleen  


Ervaringen van bezoekers met medium Lindes
  Ervaring met medium Lindes
  Leuk en goed gesprek gehad. Veel informatie gekregen en nu hopen en afwachten. Groetjes.




Ervaring van Nicolle met medium Lindes   Ervaring van Nicolle met medium Lindes   Ervaring van Nicolle geplaatst op 5 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lindes  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Gewoon prachtige leggingen. Deze vrouw voelt heel goed aan. Mensen, situaties. Toppp.




Ervaring van D met medium Lilith   Ervaring van D met medium Lilith   Ervaring van D geplaatst op 6 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Bij de meeste getuigenissen lees je het volgende; Ik wacht jou voorspellingen af. Bij MARIE kan ik jou verzekeren dat het UITKOMT.
Jou inzichten en gevoel in situaties zijn echt zuiver. Het enigste puntje is dat jou voorspellingen sneller uitkomen dan dat je aangeeft. Hahaha maar dat vind ik niet erg. Tot bellen. Duizendmaal dank en mag je nog meer mooie mensen begeleiden met je mooie gave die hun hart openzetten om te mogen ontvangen. Xxxxxxxx.




Ervaring van * met medium Marie   Ervaring van * met medium Marie   Ervaring van * geplaatst op 6 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  In 1 woord Top. Zeker een aanrader. Sorry voor de verbinding. Mijn beltegoed was op. Veel liefs, Nelly.




Ervaring van Nelly met medium Lilith   Ervaring van Nelly met medium Lilith   Ervaring van Nelly geplaatst op 6 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Tineke
  Ervaring met medium Tineke
  Tineke jij bent GEWELDIG. Heb het nog nooit eerder gezegd over iemand maar ik vind jou echt de beste. Ik denk dat ik daar alles mee heb gezegd.




Ervaring van ?? met medium Tineke   Ervaring van ?? met medium Tineke   Ervaring van ?? geplaatst op 7 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve Derya. Je bent echt een topper en bewijs was er gisteren gewoon weer. Wat je me vertelde en een dag later ja hoor gebeurde gewoon wat je gezegd had. Thanks je bent echt een kanjer xxx.




Ervaring van Mirjam met medium Derya   Ervaring van Mirjam met medium Derya   Ervaring van Mirjam geplaatst op 14 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Speranza
  Ervaring met medium Speranza
  Speranza, echt zo bedankt om te luisteren. Ik waardeer je advies en zal deze ook in mijn achterhoofd houden. Wat je zei over mijn gevoelens,klopte ook wel. Ik bel je zeker terug. Dikke knuffel. W.




Ervaring van WvD met medium Speranza   Ervaring van WvD met medium Speranza   Ervaring van WvD geplaatst op 16 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Speranza  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Dankjewel voor je fijne reading alles wat je zegt klopte. Je hebt een prachtige gave.




Ervaring van Mandy met medium Anke   Ervaring van Mandy met medium Anke   Ervaring van Mandy geplaatst op 17 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden