Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Freyaa  - bladzijde 19
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Freyaa  - bladzijde 19
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Freyaa
  Ervaring met medium Freyaa
  liefste freyaa
waaaauw super je had zo gelijk .wat je zei vorige week over mijn ex het is nu uitgekomen. dankuwel voor je lieve heldere stem en ik contacteer je zeker weer .aanrader.liefs xxx.




Ervaring van baya met medium Freyaa   Ervaring van baya met medium Freyaa   Ervaring van baya geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieverd je ben de beste zoveel geduld heb je met mij hihihi. je blijft zo bij je stand punt en elke keer heb je gewoon weer gelijk .ben zo blij met je .je bent zo eerlijk word altijd weer vrolijk van jou ook al ben ik soms eigenwijs. Je ben een kanjer .dikke kuss stress kippie.




Ervaring van Mirjam met medium Derya   Ervaring van Mirjam met medium Derya   Ervaring van Mirjam geplaatst op 16 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Toen ik er niet meer in geloofde gaf Nina aan dat ik een huis zou krijgen . Ik geloofde het echt niet omdat ik niet op de 1e maar de 2e plek stond. Toen gaf ze aan dat dit nog ging goed komen.ze had gelijk. Daar waar ik de moed liet zinken liet Nina me zien dat dit niet nodig was. Bedankt .




Ervaring van Iris met medium Nina   Ervaring van Iris met medium Nina   Ervaring van Iris geplaatst op 17 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Ik voel me zo begrepen als ik jou spreek, je hebt een enorme inlevingsvermogen zonder dat je mij naar me mond praat. Je geeft me mooie inzichten Lilith en je geeft me vertrouwen in me zelf. Je betekent veel voor mijn groei en mijn dank is groot <3.




Ervaring van D met medium Lilith   Ervaring van D met medium Lilith   Ervaring van D geplaatst op 20 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Antonia
  Ervaring met medium Antonia
  Antonia is voor mij de allerbeste. In korte tijd zijn 2 voorspellingen uitgekomen. Dank je wel antonia , jij ziet de dingen heel goed. Liefs clementina.




Ervaring van Clementina met medium Antonia   Ervaring van Clementina met medium Antonia   Ervaring van Clementina geplaatst op 20 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Een gesprek met Karine is de moeite waard.
Ze ziet heel goed en kan waarnemingen heel correct aanvoelen.




Ervaring van Anoniem met medium Karine   Ervaring van Anoniem met medium Karine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Heb je vanmiddag 23-12 aan de telefoon gehad. Toch wilde ik je erg bedanken voor je inzicht. Je zag het goed en wist bepaalde dingen ook zonder dat ik erom gevraagd had. Ik ga er zeker wat mee doen. dank je wel. Gr Linda .




Ervaring van Linda met medium Brya   Ervaring van Linda met medium Brya   Ervaring van Linda geplaatst op 23 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Seonah
  Ervaring met medium Seonah
  Flabbergasted, echt wow, de voorspellingen heb ik al eerder gehoord .maar niet zo uitgebreid door 1 consulent.ze kon mij ook goed omschrijven, echt top.




Ervaring van S met medium Seonah   Ervaring van S met medium Seonah   Ervaring van S geplaatst op 25 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Er is alweer een jaar voorbijgevlogen. je voorspellingen zijn weer uitgekomen.
Ik vind je top, je luistert en je bent helderziend.




Ervaring van Chantal met medium Yuorah   Ervaring van Chantal met medium Yuorah   Ervaring van Chantal geplaatst op 29 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Wat je gezegd hebt is uitgekomen. Je bent geweldig. Ik ga je snel weer bellen.




Ervaring van Sandra met medium Derya   Ervaring van Sandra met medium Derya   Ervaring van Sandra geplaatst op 30 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve Derya, via deze weg wens ik je en jouw familie een fijne jaarwisseling toe. Een voorspoedig 2018 met heel veel gezondheid en zegen. Blijf zo doorgaan lieve schat, je bent TOP. Wat je zegt, komt ook uit.




Ervaring van Nelly met medium Derya   Ervaring van Nelly met medium Derya   Ervaring van Nelly geplaatst op 30 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Carola, meteen de juiste energie. je beschreef de persoon waarover ik de vraag stelde tot in detail. Dank, Anna.




Ervaring van Anna met medium Carola   Ervaring van Anna met medium Carola   Ervaring van Anna geplaatst op 30 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Lieve Anny, Bedankt voor jouw geduld dit jaar met mij. Telkens dezelfde vraag stellen en kreeg ik weer telkens dezelfde antwoord. Al jouw voorspellingen kwamen eruit. Ik heb alle vertrouwen in je. Je bent een lieve vrouw. Blijf zo doorgaan. Fijne jaarwisseling wens ik je toe en een gelukkig nieuwjaar. Dikke knuffel.




Ervaring van Nelly met medium Anny   Ervaring van Nelly met medium Anny   Ervaring van Nelly geplaatst op 31 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Julie
  Ervaring met medium Julie
  Julie is een heel bijzonder medium, ze is zuiver kan veel zien en geef goede handvaten mee.




Ervaring van S met medium Julie   Ervaring van S met medium Julie   Ervaring van S geplaatst op 31 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Julie  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gelukkig nieuw jaar lieve Gunter. ik wens u een goed gezondheid, geluk en onvoorwaardelijke liefde. Liefs.




Ervaring van Shilpa met medium Gunter   Ervaring van Shilpa met medium Gunter   Ervaring van Shilpa geplaatst op 1 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  Nog de beste wensen Lina. Ik ben zo blij dat je terug benttttt.
Ik heb je vorige week gebeld en het was weer als altijd wauwwww.
Het klopte helemaal je zat er weer pal op.
Voorspelling is uitgekomen terwijl ik er geen hoop meer in had merciiii lieverd je bent een super vrouw en heel lief.
Ik bel je snel je bent moeilijk te pakken te krijgen.




Ervaring van C met medium Lina   Ervaring van C met medium Lina   Ervaring van C geplaatst op 2 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Lieve Anne, heel erg bedankt voor de healing. U heeft me goed geholpen met mijn vraag. Dankzij u begrijp ik mijn probleem en kan ik het loslaten. En ik heb handvaten om verder te gaan in het leven. U bent een lichtwerker. Liefs Sandra .




Ervaring van Sandra met medium Anne   Ervaring van Sandra met medium Anne   Ervaring van Sandra geplaatst op 8 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Yvonne
  Ervaring met medium Yvonne
  Lieve Yvonne,

Lief, correct en oprecht. Dankjewel voor je inzicht en healing.
U bent een vaas met licht van gekleurde bloemen,volop energie van het hoger Zelf. Ziel van het hart en geest.
Het spirit licht van het hart, jouw Licht en wijsheid dienstbaarheid van onvoorwaardelijke liefde vertaalt in een stem. Mensheid en de Aarde ondersteunen in dit fantastisched Lichttijdperk, Ik buig voor Uw inzet.
ChaNa.




Ervaring van ChaNa met medium Yvonne   Ervaring van ChaNa met medium Yvonne   Ervaring van ChaNa geplaatst op 10 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yvonne  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk is echt een topper. Ik heb je net gebeld en je wist alles, terwijl ik nog niks had gezegd. Ook een erg lieve dame.




Ervaring van Aynur met medium Anouk   Ervaring van Aynur met medium Anouk   Ervaring van Aynur geplaatst op 11 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Wowww Cassandra is echt een topvrouw. en wat weet zij veel zeg. Ik heb je een paar keer gesproken en vaak is ook veel uitgekomen. Zij is ook een lieve begripvolle dame.




Ervaring van Aynur met medium Cassandra   Ervaring van Aynur met medium Cassandra   Ervaring van Aynur geplaatst op 11 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Ik heb Guillermo al best een tijdje en een aantal keer gebeld. Guillermo is echt een topper en hij weet veel. Heel veel dingen wat hij zei kloppen gewoon en veel is ook uitgekomen. Echt een aanrader.




Ervaring van Aynur met medium Guillermo   Ervaring van Aynur met medium Guillermo   Ervaring van Aynur geplaatst op 11 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Heel erg bedankt, jij bevestigde mijn gevoel precies. Je gaf me weer vertrouwen super bedankt, bel je snel weer.




Ervaring van Ann met medium Anke   Ervaring van Ann met medium Anke   Ervaring van Ann geplaatst op 11 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Sara is zo goed en aardig. Klopt zo wat ze zegt. Fantastisch.




Ervaring van Carolien met medium Sara   Ervaring van Carolien met medium Sara   Ervaring van Carolien geplaatst op 12 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Tineke
  Ervaring met medium Tineke
  Tineke is een top medium , behoort zeker tot de top 3 van deze site.
Heb haar inmiddels meerdere keren gesproken en er zijn al meerdere voorspellingen uitgekomen inmiddels.

Tineke zal echt alles doen om je zo goed mogelijk te helpen, met haar rustgevende warme stem stelt ze je zeker erg op je gemak

Kortom een aanrader om Tineke eens te bellen .




Ervaring van N. met medium Tineke   Ervaring van N. met medium Tineke   Ervaring van N. geplaatst op 12 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Joke is echt een top medium.
Haar prioriteit ligt toch wel bij de dieren, ook bij vermiste of overleden dieren zit joke vaak heel goed met haar voorspellingen.
Maar ook op het gebied van liefde en werk zijn er bij mij al een aantal voorspellingen uitgekomen .
Joke je bent een topper hier op de lijn

En zeker een aanrader om joke hier eens te bellen

.




Ervaring van N. met medium Joke   Ervaring van N. met medium Joke   Ervaring van N. geplaatst op 12 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Derya is een aanwinst op deze lijn.
Heb haar inmiddels meerdere keren gesproken en ze is echt super goed.
Er zijn inmiddels meerdere voorspellingen uitgekomen ook waarvan ik niet dacht dat het stond te gebeuren gebeurde toch.

Ook weet ze je altijd rustig te krijgen wanneer je dat niet bent;)
Kortom een aanwinst op deze site.




Ervaring van N. met medium Derya   Ervaring van N. met medium Derya   Ervaring van N. geplaatst op 12 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Super goed. Je geeft vertrouwen en goede raad, mooie wijsheid heb je.
Je voorspellingen heb ik al eerder gehoord. Mijn dank is groot.




Ervaring van S met medium Mierke   Ervaring van S met medium Mierke   Ervaring van S geplaatst op 13 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Zojuist je gesproken te hebben. Jeetje wat ben jij goed zeg. Je ziet alles zo goed wat er nu speelt. echt WoW.

Ik heb er meerdere gesproken maar echt vind jou de beste.

Tot snel.

Bianca .




Ervaring van Bianca met medium Anouk   Ervaring van Bianca met medium Anouk   Ervaring van Bianca geplaatst op 13 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Onder de indruk. Vanaf eerste moment zag hij precies hoe het zit. heel bijzonder.

Echt een aanrader.




Ervaring van Bianca met medium Meine   Ervaring van Bianca met medium Meine   Ervaring van Bianca geplaatst op 13 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoe
  Ervaring met medium Zoe
  Wat een mooi en wijs mens, zoe is heel invoelend en echt een super herdervoelend. Dank voor je prachtige consult .




Ervaring van S. D. met medium Zoe   Ervaring van S. D. met medium Zoe   Ervaring van S. D. geplaatst op 13 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Soms zitten er goudklompjes tussen de mediums.Ik heb al meerdere malen met Guillermo gesproken en dit zeer integer medium heeft een groot empatisch en invoelend vermogen. Hij is zuiver en werkt vanuit het hart. Echt een aanwinst voor deze lijn. en een heel fijn en bijzonder mens.




Ervaring van Anna met medium Guillermo   Ervaring van Anna met medium Guillermo   Ervaring van Anna geplaatst op 13 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Seonah
  Ervaring met medium Seonah
  Echt wow deze medium. <3 .
Ze pikt de energie erg goed op.




Ervaring van S.D. met medium Seonah   Ervaring van S.D. met medium Seonah   Ervaring van S.D. geplaatst op 15 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Super goed deze Medium. ze is heel oprecht en liefdevol en kan heel goed invoelen.




Ervaring van S.D. met medium Exena   Ervaring van S.D. met medium Exena   Ervaring van S.D. geplaatst op 15 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Super goed invoelingsvermogen en erg betrouwbaar voelt Ze aan. Ze kan echt dingen helder zien.




Ervaring van D met medium Brya   Ervaring van D met medium Brya   Ervaring van D geplaatst op 15 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Hoi Sabine, Je bent meer dan 5 sterren waard. Jij hebt mij in november dingen voorspeld en raad eens veel zijn uitgekomen. Blijf zo doorgaan. Jij bent een aanrader. Dank je wel.




Ervaring van Nelly met medium Sabine   Ervaring van Nelly met medium Sabine   Ervaring van Nelly geplaatst op 16 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden