Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Sasha  - bladzijde 2
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Sasha  - bladzijde 2
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Sasha
  Ervaring met medium Sasha
  Heb een heel fijn gesprekje gehad , antwoorden gekregen op mijn vragen. Er werden mij dingen gezegd die niemand konden weten en zij wist ze te vertellen ! Ben toch wel onder de indruk ! Bel zeker nog eens terug !




Ervaring van Tine met medium Sasha   Ervaring van Tine met medium Sasha   Ervaring van Tine geplaatst op 24 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasha  


Ervaringen van bezoekers met medium Nikkie
  Ervaring met medium Nikkie
  net een gesprek met nikkie gehad, ben er gewoon van geschrokken zo goed, ze zei iets wat niemand weet, heel erg goed .Bel u zeker een keer weer.




Ervaring van annelies met medium Nikkie   Ervaring van annelies met medium Nikkie   Ervaring van annelies geplaatst op 26 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Nikkie  


Ervaringen van bezoekers met medium Lynn
  Ervaring met medium Lynn
  Lynn ik heb je net gesproken....wat ben jij een fantastisch mens. Warm, eerlijk, vrolijk en energievol. Zo knap wat jij weet uit te leggen. Ik heb vertrouwen in hetgeen je zegt. Ik laat het je weten.

Thnx hiervoor. Gr. van de vrouw met het blonde haar, godzijdank haha




Ervaring van Anoniem met medium Lynn   Ervaring van Anoniem met medium Lynn   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lynn  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Lieve marian,
Bedankt voor het zeer fijne korte gesprekje..
Ik werd erg rustig van, en hoop dat de voorspelling uitkomt en dat alles weer goed komt en ik laat zeker weten als het zover is,
Liefs..




Ervaring van k met medium Marian   Ervaring van k met medium Marian   Ervaring van k geplaatst op 4 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Reini
  Ervaring met medium Reini
  Lieve Reini,

Bedankt om voor mij de tijd te nemen. Je hebt dit heel goed gedaan. Ben dankzij jou veel te weten gekomen.




Ervaring van Veronique met medium Reini   Ervaring van Veronique met medium Reini   Ervaring van Veronique geplaatst op 6 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Reini  


Ervaringen van bezoekers met medium Jarno
  Ervaring met medium Jarno
  Dankjewel Jarno. Ik heb je zojuist gesproken en ik ben nog steeds in shock. Zo bijzonder wat jij weet te vertellen. Je stelt 1 vraag en je hebt het gevoel alsof je naar je eigen film aan het kijken bent. Zo goed wat jij weet te beschrijven. Een echte aanrader mensen! Thnx Blond.




Ervaring van Anoniem met medium Jarno   Ervaring van Anoniem met medium Jarno   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Beste Jo,
uw rust en uw heldervoelendheid helpen me steeds weer vooruit. Dank voor het begrip dat je me door Lenormand meegeeft. De toekomst ziet er weer rooskleuriger uit. Tot zeer binnenkort.




Ervaring van Mark met medium Jo   Ervaring van Mark met medium Jo   Ervaring van Mark geplaatst op 13 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Jeetje wat is Petra goed!!! Voorspelde gelijk een belangrijke verandering die heel belangrijk is voor mij!
Ongelooflijk En wat gebeurt er gelijk de zelfde dag hoor ik dat er een verandering heeft plaats gevonden bij mijn artsen waardoor ik kans maak om mee te doen aan een trial!!!
groetjes nana




Ervaring van nana met medium Petra   Ervaring van nana met medium Petra   Ervaring van nana geplaatst op 14 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Beste Jo

Bedankt voor je reading net, je hebt mij hoop voor de toekomst gegeven en ik zal dat wat je me adviseerde zeker doen.




Ervaring van jolande met medium Jo   Ervaring van jolande met medium Jo   Ervaring van jolande geplaatst op 15 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Dank je wel! je bent een topper!




Ervaring van i met medium Olga   Ervaring van i met medium Olga   Ervaring van i geplaatst op 20 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Dag Jo,

Het grondig inzicht dat je me geeft in begeleiding zijn voor mij belangrijker dan het voorzeggen van de toekomst. Jouw woorden blijven me steeds begeleiden. Dank.




Ervaring van Johan met medium Jo   Ervaring van Johan met medium Jo   Ervaring van Johan geplaatst op 21 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Jo,
Hartelijk bedankt voor de mooie consult. Je uitleg en inzichten zijn heel verhelderend.
Groeten




Ervaring van Mark met medium Jo   Ervaring van Mark met medium Jo   Ervaring van Mark geplaatst op 21 juni 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga bedankt, Olga bedankt, Olga Olga Olga bedankt.
Topperrrr ben je ook! Heb jou vorige week gesproken en daarvoor ook een paar keer. Heel zuiver, helder en eerlijk. Bel jou snel weer , als je beschikbaar bent, hihi. Vaak genoeg ben je in gesprek. Liefs H




Ervaring van H met medium Olga   Ervaring van H met medium Olga   Ervaring van H geplaatst op 28 juni 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Sasha
  Ervaring met medium Sasha
  Een zeer aangename stem!! Jij bent iemand die goed kan luisteren en jij zat er helemaal juist op met jouw kaarten !! Dank u voor het gesprek en het luisterend oor. Ik bel zeker terug .




Ervaring van Ronnyke met medium Sasha   Ervaring van Ronnyke met medium Sasha   Ervaring van Ronnyke geplaatst op 9 juli 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasha  


Ervaringen van bezoekers met medium Malie
  Ervaring met medium Malie
  Malie, vandaag 18 juli hebben wij elkaar gesproken en een en ander is duidelijk geworden. Ik was best geschrokken van het feit dat er een geheim was bij mij en dat jij door de kaarten het geheim hebt onthuld. Het was even puzzelen samen maar een openbaring is het zeker. Ik ga nu kijken hoe dit zich gaat voortzetten mijn toekomst. Dank je wel voor je geduld en we spreken elkaar gauw grt. Lilian




Ervaring van Lilian met medium Malie   Ervaring van Lilian met medium Malie   Ervaring van Lilian geplaatst op 18 juli 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  shania,

ik heb je net gesproken en ik stond echt versteld van wat je allemaal wist te zeggen! je hebt voorspellingen gedaan waar ik eigenlijk zeker van weet dat ze gaan uitkomen want als je kon weten van de plannen die we hadden over naar het buitland verhuizen dan is er geen twijfel mogelijk over de rest ! je bent echt en aanrader voor iedreen die op zoek is naar rust! dankjewel je gaat me zeker weer en keer horen. groetjes nab




Ervaring van nab met medium Shania   Ervaring van nab met medium Shania   Ervaring van nab geplaatst op 25 juli 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Sunny
  Ervaring met medium Sunny
  lieve sunny
ik heb uw net gesproken wat en heerlijke vrouw bent uw!
uw wist dingen die uw niet kon weten! uw bent en aanrader voor iedreen en ik hou uw zeker op de hoogte van de voorspellingen waar ik zeker niet aan twijfel! vriendelijke groet,.. nab




Ervaring van nab met medium Sunny   Ervaring van nab met medium Sunny   Ervaring van nab geplaatst op 27 juli 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Sunny  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Bedankt voor het consult dat u heeft gegeven, ik moet nog even geduld hebben, en hem naar mij laten toekomen ik doe me best al is het moeilijk. Hij is nu ook vandaag weg op vakantie dus helemaal moeilijk ik hoop dat ie nog tegen me gaat praten, en dat u verder ook gelijk gaat krijgen. Fijne dag nog




Ervaring van wendy met medium Odette   Ervaring van wendy met medium Odette   Ervaring van wendy geplaatst op 28 juli 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Ilse
  Ervaring met medium Ilse
  We hebben al enkele keren mail contact gehad. Veel heeft het me al gebracht een proces in mezelf en uiteraard jou voorspellingen! De laatste mail heeft me ook geraakt echt omdat het zo kloppend is het eerste stukje.Ik knok onwijs voordat het stukje aan mezelf. Al met al wil ik je zeker bedanken voor het positieve kijk, wat je steeds weer brengt, dankjewel je bent echt een top vrouwtje..grtjs Petra




Ervaring van Petra met medium Ilse   Ervaring van Petra met medium Ilse   Ervaring van Petra geplaatst op 29 juli 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Ilse  


Ervaringen van bezoekers met medium Zina
  Ervaring met medium Zina
  Hoi Zina, nog eventjes bedanken voor het fijne en toch gevoelige gesprek! Je hebt me vooral overtuigd door de problemen aan te kaarten! Je hebt een lieve stem en zegt waar het op staat! Wright to the point wat ik erg apprecieer! Tot spoedig! Liefs Griet




Ervaring van Griet met medium Zina   Ervaring van Griet met medium Zina   Ervaring van Griet geplaatst op 30 juli 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Zina  


Ervaringen van bezoekers met medium Jarno
  Ervaring met medium Jarno
  Zeer bijzonder en prettig gesprek.
Een hele vriendelijke man, en heeft me ook de bevestiging gegeven over mijn eigen gevoel.
Zeker een aanrader!!




Ervaring van Monique met medium Jarno   Ervaring van Monique met medium Jarno   Ervaring van Monique geplaatst op 12 augustus 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Zojuist een fijn gesprek gehad met Brya. Heldere inzichten gekregen en goede adviezen. Ze voelt dingen goed aan en neemt niet meer tijd dan nodig is. Een aanrader!




Ervaring van J met medium Brya   Ervaring van J met medium Brya   Ervaring van J geplaatst op 15 augustus 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Rhea
  Ervaring met medium Rhea
  Heel erg goed gezien alles vertrouw ook op de rest!!bedankt lieverd




Ervaring van Claudia met medium Rhea   Ervaring van Claudia met medium Rhea   Ervaring van Claudia geplaatst op 30 augustus 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Rhea  


Ervaringen van bezoekers met medium Kera
  Ervaring met medium Kera
  Lieve Kera

Ik ben blij je te hebben leren kennen.
Jij straalt heel veel rust uit en ik voel zoveel zelfverzekerheid uit je stem.....dat mijn onzekerheid gelijk wegebt... als jij mij toch ook beaamt wat sommige die ik al jaren ken van Mediums
dat bevestigd alleen wat ik zelf ook al wist ....dank je je bent een lief wijfie....je hoort me zeker weer.

Als ik er door komt.
lieve knuffelsss

Yolanda




Ervaring van yolanda met medium Kera   Ervaring van yolanda met medium Kera   Ervaring van yolanda geplaatst op 1 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Kera  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Hai Olga,

Onze tijd zat er helaas op, maar je hebt me zoveel geholpen in die korte tijd. Ik moet het een en ander nog verwerken, maar je hebt mij zeker meer inzicht gegeven. Ik zal je zeker terug bellen. Bedankt!




Ervaring van Sofia met medium Olga   Ervaring van Sofia met medium Olga   Ervaring van Sofia geplaatst op 2 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Beste Jo,

Hartelijk dank voor het mooie gesprek en de verhelderende inzichten voor de nabije toekomst.




Ervaring van Dirk met medium Jo   Ervaring van Dirk met medium Jo   Ervaring van Dirk geplaatst op 14 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Lieve Nina wat ben u een lieve vrouw, zo duidelijk oprecht en eerlijk in uw werk, u heeft dingen gezegd zonder dat ik nog iets had geroepen, dit geeft mijn alleen maar bevesting, hoe goed u in uw werk bent, ik wil u enorm bedanken liefs A




Ervaring van Merlijn met medium Nina   Ervaring van Merlijn met medium Nina   Ervaring van Merlijn geplaatst op 22 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Paulina
  Ervaring met medium Paulina
  Lieve Paulina, wauw wat heb je me geraakt met je woorden. Open en eerlijk vertel je wat je door krijgt. Je straalt veel rust en vertrouwen uit. Je bent een schat! Liefs




Ervaring van Therèse met medium Paulina   Ervaring van Therèse met medium Paulina   Ervaring van Therèse geplaatst op 20 oktober 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Paulina  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Dankjewel Odette dat je altijd zo geduldig naar me luistert en tijd voor me maakt. Ik hoop zo ontzettend dat je gelijk krijgt. Ik houd je absoluut op de hoogte!

Maartje




Ervaring van Maartje met medium Odette   Ervaring van Maartje met medium Odette   Ervaring van Maartje geplaatst op 1 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Kera
  Ervaring met medium Kera
  Lieve,lieve Kera! Wat moet ik toch zonder jouw vrolijkheid en standvastigheid! Ik bel zo vaak en heb al vaker wat geplaatst maar wat wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen, echt een engel op aarde! Altijd dezelfde voorspellingen en je blijft erbij dat alles goedkomt en ondanks dat de tijd elke keer word opgeschoven blijf jij erin vertrouwen en er zijn al wat voorspellingen uitgekomen je hebt met zoveel dingen gewoon gelijk dus ik moet hierin blijven geloven!!! Ik kan ook alles aan je kwijt inclusief mijn dromen, ben trouwens benieuwd wat er over te vinden is hihi, Ik hoop dat alle blokkades snel zijn opgelost. Lieve Lieve Kera, je bent een schat en bel je heel snel weer
Liefs...




Ervaring van ikke met medium Kera   Ervaring van ikke met medium Kera   Ervaring van ikke geplaatst op 4 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Kera  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  lieve desteney wat bent u goed, wat u doorkreeg en wat een goede adviezen omdat u zag wat mijn knelpunten waren!! Mijn verbinding werd verbroken dus via deze weg: heel erg bedankt topp!!!
Liefs




Ervaring van Dominique met medium Desteny   Ervaring van Dominique met medium Desteny   Ervaring van Dominique geplaatst op 29 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Lieve Kiki, Dit jaar heb ik je meerdere keren gesproken, maar nog nooit een waardering vermeld. Dus bij deze vind ik je een topmedium die vooral eerlijk, vriendelijk en open voorspellingen doet. Alle keren zijn jouw voorspelling uitgekomen. En zo kon ik weer verder met mijn leventje in de positieve zin. Kiki ik wens je veel kracht en gezondheid in het nieuwe jaar met je gave en fijne/hartelijke stem. Groetjes van Lilian




Ervaring van Lilian met medium Kiki   Ervaring van Lilian met medium Kiki   Ervaring van Lilian geplaatst op 5 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Nogmaals dank. Je hebt me echt een stuk rust gegeven en ik verheug me erop om je binnenkort weer te spreken!




Ervaring van Wim met medium Anke   Ervaring van Wim met medium Anke   Ervaring van Wim geplaatst op 10 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  hey ol! geslaagd zoals je altijd al zei. ik heb zo vaak getwijfeld, maar t waren m,n eigen angsten, jij hebt altijd gezegd,dat komt goed, en tadaaaaaaaaaaaa! xx




Ervaring van stuudje met medium Olga   Ervaring van stuudje met medium Olga   Ervaring van stuudje geplaatst op 14 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  bedankt!! Vond het een erg goed gesprek en je zag dingen die je niet kon weten dus heb er vertrouwen in. Laat je zeker weten hoe het verloopt ????




Ervaring van Claudia met medium Lilith   Ervaring van Claudia met medium Lilith   Ervaring van Claudia geplaatst op 14 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden