Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Desteny  - bladzijde 3
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Desteny  - bladzijde 3
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  1000 procent correct! klopt allemaal, zeer zuiver!!! lieve dame!




Ervaring van ik met medium Desteny   Ervaring van ik met medium Desteny   Ervaring van ik geplaatst op 19 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Annemie
  Ervaring met medium Annemie
  Annemie
Annemie je hebt me duidelijk kunnen vertellen hoe het was, hoe het is en nu het vervolg zal ik wel opmerken. Dank je voor je begrip je inzichten, het was waardevol voor mij.




Ervaring van Maddy met medium Annemie   Ervaring van Maddy met medium Annemie   Ervaring van Maddy geplaatst op 24 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Annemie  


Ervaringen van bezoekers met medium Kera
  Ervaring met medium Kera
  Hi lief wijfie hier die prettig gestoorde.die je altyd herkend hoe gek ik ook doe;);

Even laten weten dierenarts weer geweest weer ontstoken bekje en oog spuit medicatie en weer aankijken..ze heeft gegeten..maar nu duimen dat de medicijn langer aanslaat dan vorige keer....heeft gelijk weer wat gegeten..maar zo mager pfff..

jij ook heel fyne dagen ...maak er wat van...denk ga slapen zo moe deze weken;) stuur maar wat van jouw positieve energie hihihi
knuffff
Yo




Ervaring van Yo met medium Kera   Ervaring van Yo met medium Kera   Ervaring van Yo geplaatst op 24 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Kera  


Ervaringen van bezoekers met medium Gaby
  Ervaring met medium Gaby
  Alls is uit gekomen dankje wel gaby top




Ervaring van silvia met medium Gaby   Ervaring van silvia met medium Gaby   Ervaring van silvia geplaatst op 31 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Gaby  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  het was zeer kort gesprekje vanmorgen, ik zat niet lekker in mijn vel al paar dagen, maar die paar woorden die je zei had ik gewoon even nodig, en moet zeggen ik zit nu lekkerder in mijn vel, en voel echt een heerlijk gevoel door mij heen stromen
dank je wel hier voor...




Ervaring van anneke met medium Brya   Ervaring van anneke met medium Brya   Ervaring van anneke geplaatst op 2 januari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Shania
  Ervaring met medium Shania
  Een aanrader.
Ongelooflijk wat ze allemaal weet , hoefde zelf niks te zeggen...




Ervaring van S met medium Shania   Ervaring van S met medium Shania   Ervaring van S geplaatst op 8 januari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met medium Paulina
  Ervaring met medium Paulina
  Lieve Paulina,

Dank je wel voor het open gesprek(ken) vanavond. Ik bel je snel weer!

Chantal




Ervaring van Chantal met medium Paulina   Ervaring van Chantal met medium Paulina   Ervaring van Chantal geplaatst op 18 januari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Paulina  


Ervaringen van bezoekers met medium Jarno
  Ervaring met medium Jarno
  Dank je wel Jarno voor het mij bewust maken hoe om te gaan met de met jou besproken situatie. Het heeft mij weer in mijn kracht gezet. Het gesprek was weer abrupt afgebroken, vandaar op deze manier mijn bedankje. Ik voel inderdaad in alles dat het mijn jaar gaat worden. Hartelijke groet.




Ervaring van J. met medium Jarno   Ervaring van J. met medium Jarno   Ervaring van J. geplaatst op 19 januari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Salina,

Je bent de beste helderziende en lieve vrouw die ik ken. Zeker aan te bevelen en niet alles hoeft mooi te zijn wat je voorspelt en ik houd je op de hoogte van al je nieuwe voorspellingen.




Ervaring van Maurice met medium Salina   Ervaring van Maurice met medium Salina   Ervaring van Maurice geplaatst op 21 januari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Jarno
  Ervaring met medium Jarno
  Beste Jarno, bedankt voor de inzichten en handvatten. Ik had graag nog even verder willen praten maar dat komt misschien een andere keer. De credits waren weer op. Dus bij deze bedankt. Groet J.




Ervaring van J. met medium Jarno   Ervaring van J. met medium Jarno   Ervaring van J. geplaatst op 7 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met medium Samantha
  Ervaring met medium Samantha
  Jij hebt me veel duidelijkheid en helderheid gegeven, hartelijk dank!




Ervaring van Anton met medium Samantha   Ervaring van Anton met medium Samantha   Ervaring van Anton geplaatst op 10 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Dankjewel voor dit gesprek, dit heeft me veel geholpen. Top!




Ervaring van Anton met medium Olga   Ervaring van Anton met medium Olga   Ervaring van Anton geplaatst op 14 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Annemie
  Ervaring met medium Annemie
  Lieve Annemie,

Vandaag had ik het moeilijk en had het echt even nodig iemand te spreken.Gelukkig zei mijn gevoel dat ik jou moest bellen.Ik wil je ontzettend bedanken voor je manier van helpen,met mij mee te kijken en opheldering te geven waar ik vast loop.Ik schrijf niet snel,maar wilde zeker iets voor je achterlaten.Ere wie ere toekomt.Veel liefs S.(Ik denk wel dat je weet wie)




Ervaring van Anoniem met medium Annemie   Ervaring van Anoniem met medium Annemie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Annemie  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Lieve Desteny,

Hartelijk bedankt voor uw informatie
U bent de eerste die my bepaalde informatie heeft kunnen vertellen waar ik helemaal versteld van stond en heel veel heeft kunnen bevestigen een dikke pluim!




Ervaring van Kyara met medium Desteny   Ervaring van Kyara met medium Desteny   Ervaring van Kyara geplaatst op 21 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Lieve Nina, je hebt het helemaal goed gehad! Hij is niet naar de party geweest. Ik bel je snel weer. Liefs, Chantal




Ervaring van Chantal met medium Nina   Ervaring van Chantal met medium Nina   Ervaring van Chantal geplaatst op 23 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Beste Jo,

Ik wil je bedanken voor het toffe gesprek. Daarna voelde ik me beter en heb ik nieuwe inzichten gekregen.

Ik hou je zeker op de hoogte. Tot binnenkort.




Ervaring van Johan met medium Jo   Ervaring van Johan met medium Jo   Ervaring van Johan geplaatst op 26 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  leuke babbel deze nacht!!! Je sloeg de nagel op de kop ivm mijn ex. Hoop dat het idd snel allemaal opgelost is.




Ervaring van anoniempje met medium Anouk   Ervaring van anoniempje met medium Anouk   Ervaring van anoniempje geplaatst op 2 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Ilse
  Ervaring met medium Ilse
  Dankje wel lieve Ilse, zo onwijs lief dat je steeds weer het juiste weet te verwoorden.

Ik wacht met geduld.

Nogmaals dankje wel grtjs petra




Ervaring van Petra met medium Ilse   Ervaring van Petra met medium Ilse   Ervaring van Petra geplaatst op 4 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Ilse  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  En weer heeft ze gelijk gehad! x top




Ervaring van i met medium Desteny   Ervaring van i met medium Desteny   Ervaring van i geplaatst op 5 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  bedankt voor dit gesprek.

Helemaal top!




Ervaring van Wim met medium Anke   Ervaring van Wim met medium Anke   Ervaring van Wim geplaatst op 5 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Angela
  Ervaring met medium Angela
  Dank je wel, Angela voor de mooie reading zojuist. Ik moest erg lachen, zoals jij uitlegde bij het kaartlezen. Exact mijn gevoel en gedachten. Dank je wel. Geeft weer kracht




Ervaring van Mirjam met medium Angela   Ervaring van Mirjam met medium Angela   Ervaring van Mirjam geplaatst op 5 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Angela  


Ervaringen van bezoekers met medium Veronique
  Ervaring met medium Veronique
  lieve Veronique, je bent n schat, wat je zegt klopt, dank je wel! x uit NL




Ervaring van i met medium Veronique   Ervaring van i met medium Veronique   Ervaring van i geplaatst op 15 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronique  


Ervaringen van bezoekers met medium Violette
  Ervaring met medium Violette
  Hoi Violette,
Dank u wel voor het gesprek en u hulp, u hebt me echt gerustgesteld.
met vriendelijke groetjes Violetta xx




Ervaring van Violetta met medium Violette   Ervaring van Violetta met medium Violette   Ervaring van Violetta geplaatst op 16 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met medium Mei Ying
  Ervaring met medium Mei Ying
  Lieve Mei Ying,

Dank u wel voor het gesprek, u hebt me echt gerustgesteld.




Ervaring van Jose B. met medium Mei Ying   Ervaring van Jose B. met medium Mei Ying   Ervaring van Jose B. geplaatst op 18 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Ik bel u al jaren en telkens geeft u mij weer het vertrouwen terug, waar ik weer mee verder kan leven. Heel erg bedankt voor uw mooie voorspelling. Laten we hopen dat het allemaal uitkomt na die hele lange tijd en dat we weer gelukkig samen bij elkaar kunnen zijn.

groetjes,
Els




Ervaring van Els met medium Amber   Ervaring van Els met medium Amber   Ervaring van Els geplaatst op 19 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Mei Ying
  Ervaring met medium Mei Ying
  Beste Mei Ying, U kunt werkelijk door iemand heen kijken. Het leek wel of u mijn hele leven gezien had.
Bedankt voor de reading.

Gr. Herman




Ervaring van Herman met medium Mei Ying   Ervaring van Herman met medium Mei Ying   Ervaring van Herman geplaatst op 19 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Super gesprek..Dankjewel Carola




Ervaring van Sandra met medium Carola   Ervaring van Sandra met medium Carola   Ervaring van Sandra geplaatst op 25 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  U bent zo top! In uw adviezen en alles wat u kon zien u wist precies de persoon te beschrijven qua uiterlijk die tussen mij en een ander in staat het is nu alleen nog afwachten tot de voorspellingen uit mogen komen ik hoefde u niet veel te vertellen in no time lag er een antwoord klaar voor mij




Ervaring van Kir met medium Anny   Ervaring van Kir met medium Anny   Ervaring van Kir geplaatst op 26 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Angela
  Ervaring met medium Angela
  Angela! Dankjewel voor je luisterend oor en adviezen in de tijd dat ik het moeilijk had ik heb super veel aan je gehad en bepaalde dingen wat je zag klopte ook gewoon!! En zijn ook uitgekomen maar nu de rest nog! Ik heb veel aan je gehad nogmaals bedankt!




Ervaring van Kiran met medium Angela   Ervaring van Kiran met medium Angela   Ervaring van Kiran geplaatst op 26 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Angela  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Lieve Desteny, de laatste tijd heb ik je vaak gebeld over mijn vriend en tot nu toe alles is uitgekomen wat je zei. Hij heeft ook contact opgenomen, precies zoals je zei! Dank je wel voor je bemoedigende worden! Liefs




Ervaring van Noor met medium Desteny   Ervaring van Noor met medium Desteny   Ervaring van Noor geplaatst op 28 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Beste Anny, dank je wel voor je steun. Je staat altijd voor me klaar met je korte en zeer krachtige antwoorden, en alles wat je zegt komt uit. Hij heeft nu contact opgenomen, precies zoals je dat zei.




Ervaring van Noor met medium Anny   Ervaring van Noor met medium Anny   Ervaring van Noor geplaatst op 29 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Anekke
  Ervaring met medium Anekke
  super consult. Ik bel je zeker weer. Fantastische dame die je echt verder helpt.




Ervaring van Louis met medium Anekke   Ervaring van Louis met medium Anekke   Ervaring van Louis geplaatst op 9 april 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Anekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  lieve,Sharda
ik wil je bedanken voor ons aangenaam gesprek. Het heeft me weer heel veel energie gegeven .
Je brengt heel veel positiviteit over met je stem .
Ik bel je snel weer terug .
knuf xxx.




Ervaring van county met medium Sharda   Ervaring van county met medium Sharda   Ervaring van county geplaatst op 24 april 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Lieve sharda
nogmaals bedankt voor het fijne gesprek. Het was weer opbeurend. Je hebt echt engelengeduld.
ik bel je zeker nog eens terug
groetjes




Ervaring van k met medium Sharda   Ervaring van k met medium Sharda   Ervaring van k geplaatst op 28 april 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharda
  Ervaring met medium Sharda
  Lieve sharda
Het was weer een opbeurende babbel.
Bedankt voor de duidingen die al uitgekome zijn.
tot gauw.




Ervaring van k met medium Sharda   Ervaring van k met medium Sharda   Ervaring van k geplaatst op 2 mei 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharda  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden