Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Sita  - bladzijde 16
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Sita  - bladzijde 16
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Sita
  Ervaring met medium Sita
  Danken jullie wel sita en baharti,werk is uitgekomen liefde helaas nog niet.
Ik hou jullie op de hoogte voor verdere ontwikkelingen.
Mochten jullie niet hier online zijn dan weet ik jullie op topconsulenten :)) .
Dikke knuffel.




Ervaring van S met medium Sita   Ervaring van S met medium Sita   Ervaring van S geplaatst op 6 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met medium Jarno
  Ervaring met medium Jarno
  Duidelijke vent die verbluffende dingen weet te zeggen die ook nog eens kloppen. Dit zeg ik naar aanleiding van een eerder telefonisch consult. Jammer dat de verbinding Werd verbroken. Dan weet je wel wie ik ben Jarno. Bloemen staan in bestelling voor je . ;-).




Ervaring van P. met medium Jarno   Ervaring van P. met medium Jarno   Ervaring van P. geplaatst op 8 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Kiki, thanks voor de fantastische reading. Je bent top. F.




Ervaring van F met medium Kiki   Ervaring van F met medium Kiki   Ervaring van F geplaatst op 11 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Berna
  Ervaring met medium Berna
  bedankt voor het positieve gevoel wat je hebt gegeven. Ik hou je op de hoogte. Veel liefs anoniem .




Ervaring van Anoniem met medium Berna   Ervaring van Anoniem met medium Berna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Berna  


Ervaringen van bezoekers met medium Sidhart
  Ervaring met medium Sidhart
  Lieve Sidart, ik kan zo uren met u door babbelen. Dank u wel voor uw consult. Ik ga u snel weer bellen. Wens u een mooie dag. Veel liefs de dame met de nonchalante ex. Knuffels.




Ervaring van Cynthia met medium Sidhart   Ervaring van Cynthia met medium Sidhart   Ervaring van Cynthia geplaatst op 15 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sidhart  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Ik bel je zeker terug.
Beste van heel medium-nl. Echt goed.Aanrader.




Ervaring van Janny met medium Yuorah   Ervaring van Janny met medium Yuorah   Ervaring van Janny geplaatst op 18 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Egon
  Ervaring met medium Egon
  Beste Egon,

Wij hadden even net met elkaar gesproken.
Twee weken geleden had ik je ook gebeld " betreft " relatie en deze is ook uitgekomen, er komt geen relatie met deze persoon. U heeft gelijk gehad. vandaag hadden we over " uithuisplaatsing van mijn dochter" volgens jouw gaat het niet gebeuren en dat in feb 2018 nieuwe ontwikkelen komen voor mij. op een positieve zin. Dankjewel voor je wijze woorden en voor je eerlijkheid. Dank je wel Egon en ik neem nog contact met je op.

Met vriendelijke groet,
bezorgde moeder.




Ervaring van Anoniem met medium Egon   Ervaring van Anoniem met medium Egon   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Beste Derya,
Je bent een Top medium. Jouw voorspellingen van vorige maand zijn echt uitgekomen. Begin juli heb ik weer met jou gesproken en weer uitgekomen en jij zegt maak niet uit hoeveel keren iemand belt, telkens weer wat je vorige keer zei. Jij bent echt een medium. Gezellige dame.




Ervaring van N met medium Derya   Ervaring van N met medium Derya   Ervaring van N geplaatst op 21 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Carolina
  Ervaring met medium Carolina
  Carolina bedankt. ik bel je snel weer.




Ervaring van Jolanda met medium Carolina   Ervaring van Jolanda met medium Carolina   Ervaring van Jolanda geplaatst op 23 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Carolina  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Lieve Sissy, heel hartelijk dank voor de mooie reading. U wist zoveel te vertellen over die persoon,en ook over mij, heel gedetailleerd, zonder dat ik iets hoefde te zeggen.Super goed, Ongelooflijk en heel lief. Dank u.Sorry, dat ik zo snel weg moest.




Ervaring van Siv. met medium Sissy   Ervaring van Siv. met medium Sissy   Ervaring van Siv. geplaatst op 26 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Lieve desteny, jij bent echt een enorme steun voor mij. Door jou blijf ik erin geloven dat het goedkomt. Ook al ben ik soms zo onzeker. Heel veel liefs, Lisa xxx.




Ervaring van Lisa met medium Desteny   Ervaring van Lisa met medium Desteny   Ervaring van Lisa geplaatst op 27 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Super consult.zegt alles zonder kaarten te leggen.bijzonder knap.




Ervaring van Chianti met medium Guillermo   Ervaring van Chianti met medium Guillermo   Ervaring van Chianti geplaatst op 27 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve Cassandra, Dank u wel voor het mooie consult.U wist heel veel te vertellen, ook dingen die ik niet wist. Top , Dank u wel.




Ervaring van Siv. met medium Cassandra   Ervaring van Siv. met medium Cassandra   Ervaring van Siv. geplaatst op 27 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Speranza
  Ervaring met medium Speranza
  Ik heb een zeer positief gesprek gehad met speranza. En zal haar nog wel eens bellen bedankt. Speranza je zat er bovenhands op met je voorspellingen merci xxx.




Ervaring van Subke met medium Speranza   Ervaring van Subke met medium Speranza   Ervaring van Subke geplaatst op 29 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Speranza  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Karine is wetend. Ze heeft me dingen gezegd die ze niet kan weten mbt mijn auto mijn nieuwe huis werk wn liefde. Ze is zeer goed te vertrouwen. Dit is mijn medium. Ze is ook lief maar echt een aanrader.




Ervaring van Hanane met medium Karine   Ervaring van Hanane met medium Karine   Ervaring van Hanane geplaatst op 1 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Dank je wel Amber. Duidelijke antwoorden waar ik iets aan heb.




Ervaring van Eva met medium Amber   Ervaring van Eva met medium Amber   Ervaring van Eva geplaatst op 2 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Goed medium. De dingen die ze zei kloppen zeker. Op mensen invoelen kan ze ook goed. Ze is fijn om mee te praten en ze is super grappig.




Ervaring van D met medium Lilith   Ervaring van D met medium Lilith   Ervaring van D geplaatst op 3 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Lieve Destiny, jij bent mijn licht in de donkere tunnel. M is nu 3 weken met vakantie,ik bel je. Kan niet zonder jou steun en inzichten. Jij bent een topper. Liefs, Ine.




Ervaring van Ine met medium Destiny   Ervaring van Ine met medium Destiny   Ervaring van Ine geplaatst op 4 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Mijn wereld staat op zijn kop. Hij is mijn tweelingziel. Dankzij jou consult valt het kwartje. Wat een eye opener, wat ben jij goed. Ik laat het even bezinken, BEDANKT.




Ervaring van Laura met medium Destiny   Ervaring van Laura met medium Destiny   Ervaring van Laura geplaatst op 4 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Wow wat kun je goed dingen doorkrijgen, ik sta er versteld van. Het klopt als een bus, wat je zei over onze relatie. Ik hoop dat de voorspellingen uitkomen, heb er alle vertrouwen in als je nu al zo goed kan invoelen hoe de situatie is. Liefs Y.




Ervaring van Y met medium Lilith   Ervaring van Y met medium Lilith   Ervaring van Y geplaatst op 6 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Wowww. Wat wist je goed in te voelen over de situatie . Ik sta er versteld van. Ik hoop dat deze voorspelling ook uitkomt. De vorige over werk is uitgekomen. Dank je lieve Guillermo. Je bent een topper. Liefs, D.




Ervaring van D met medium Guillermo   Ervaring van D met medium Guillermo   Ervaring van D geplaatst op 8 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Super goed.




Ervaring van Elly met medium Guillermo   Ervaring van Elly met medium Guillermo   Ervaring van Elly geplaatst op 10 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve Derya, je had weer gelijk. Je zei dat ik het huisje zou krijgen en ja hoor ik heb het. Dat er weer contact zou komen en ja hoor ook daar had je gelijk in. Je bent echt de beste. De rest komt ook goed toppertje. Dikke kus van stress kippetje hahaha.




Ervaring van Anonien met medium Derya   Ervaring van Anonien met medium Derya   Ervaring van Anonien geplaatst op 10 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve olga, dank je wel.
Dank je wel voor alles.
Liefs M.




Ervaring van Zonnetje met medium Olga   Ervaring van Zonnetje met medium Olga   Ervaring van Zonnetje geplaatst op 18 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve medium Derya.

Top dat ik je kon spreken en dat je mij kon geruststellen. Daarbij ben je snel in het voorspellen en altijd correct en begripvol naar mij. Een en ander is al uitgekomen, maar wacht nog af op de andere twee voorspellingen. Veel liefs Lilian.




Ervaring van Lilian met medium Derya   Ervaring van Lilian met medium Derya   Ervaring van Lilian geplaatst op 21 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Dijckje
  Ervaring met medium Dijckje
  Top medium. Ze kon heel goed invoelen wow, mooi.




Ervaring van S met medium Dijckje   Ervaring van S met medium Dijckje   Ervaring van S geplaatst op 23 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met medium Seonah
  Ervaring met medium Seonah
  Dank je wel voor het verhelderend gesprek en voor de lieve woorden.
Je bent begaan met je medemens.
Eva x .




Ervaring van Eva met medium Seonah   Ervaring van Eva met medium Seonah   Ervaring van Eva geplaatst op 25 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Derya,
Wat ben je goed. Telkens weer komen jouw voorspellingen uit. Bij mij is het weer gebeurd. Zo zei je tijdens een werkverandering kom ik mijn partner tegen onverwachts. En voile is gebeurd en onverwachts. Je bent keigoed. Blijf zo doorgaan met je gave. Ik blijf je zeker bellen. Goede week.




Ervaring van Nelly met medium Derya   Ervaring van Nelly met medium Derya   Ervaring van Nelly geplaatst op 27 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Celine
  Ervaring met medium Celine
  Dankjewel Celine voor de fijne gesprekken van de laatste tijd. Je komt eerlijk en oprecht over, draait er niet omheen en geeft goede adviezen. Je blijft bij je voorspellingen. Ik laat het je weten wanneer er weer ontwikkelingen zijn. Liefs de dame die je vaak gesproken hebt de laatste tijd ;-).




Ervaring van Anoniem met medium Celine   Ervaring van Anoniem met medium Celine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Dankjewel voor de mooie reading en de duidelijkheid die je daarmee hebt gegeven over mezelf en man die mijn tweelingziel is. Ik heb je adviezen opgevolgd. Een aantal voorspellingen zijn al uitgekomen.
Liefs, de vrouw die twee keer moest bellen om het allemaal te bevatten.




Ervaring van Anoniem met medium Destiny   Ervaring van Anoniem met medium Destiny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Beste Destiny

Ik heb heel veel aan ons gesprek samen gehad was een warm en aangenaam gesprek. ik heb door jou gesprek nu veel meer inzicht gekregen. en bedankt voor de gouden tip. ik bel je zeker nog een keer terug, groetjes.




Ervaring van leonie met medium Destiny   Ervaring van leonie met medium Destiny   Ervaring van leonie geplaatst op 30 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Celine
  Ervaring met medium Celine
  Je verdient meer dan 5 sterren. ik zie dat ze niet goed staan bij mijn andere geplaatste ervaring.
Liefs, de dame die je vaak gesproken heeft de laatste tijd :).




Ervaring van Anoniem met medium Celine   Ervaring van Anoniem met medium Celine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Naadloos sluit ik me aan bij de vorige ervaringsbeleving. Met dezelfde bewondering.
Evelien.




Ervaring van Evelien met medium Odette   Ervaring van Evelien met medium Odette   Ervaring van Evelien geplaatst op 1 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Egon
  Ervaring met medium Egon
  We hebben elkaar meerdere malen gesproken en je blijft erbij dat het goed komt tussen mij en die man. En dat er binnenkort weer contact zal zijn.
Eerder zat je ook al goed met het moment van contact dus ik vertrouw nu ook weer op je voorspelling.

Dankjewel voor de fijne gesprekken. Je bent een warm en eerlijk persoon.




Ervaring van Anoniem met medium Egon   Ervaring van Anoniem met medium Egon   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Hoi Catharina,

Wat ben je goed zeg. Je hebt mij voorspeld dat ik een geldsom zou krijgen en je hebt een tijd aangegeven. Die tijd is precies zo uitgekomen. Dank Catharina. Blijf zo doorgaan met mensen helpen.




Ervaring van Nelly met medium Catharina   Ervaring van Nelly met medium Catharina   Ervaring van Nelly geplaatst op 4 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden