Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Beau  - bladzijde 28
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Beau  - bladzijde 28
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Wowwww, echt super goed in zijn werk en ook invoelings vermogen. Goede vibe, aanwinst voor de lijn.
Ben benieuwd of je voorspelling over Rotjeknor mag uitkomen. Je hoort het. Gozert. Whsha, thnx .




Ervaring van Jacky met medium Beau   Ervaring van Jacky met medium Beau   Ervaring van Jacky geplaatst op 23 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Lieve Gunter. Dank je wel voor al jouw vertrouwen in mijn moeilijke tijd. Deze tijd is, door jou voorspeld, gelukkig ten einde gekomen en een nieuw begin is daar. Ik kies nu voor mezelf en liefde. Mede dankzij jou. Dank.




Ervaring van Iriske met medium Gunter   Ervaring van Iriske met medium Gunter   Ervaring van Iriske geplaatst op 25 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Tinneke
  Ervaring met medium Tinneke
  Heel fijn gesprek gehad met Tinneke. Ze vertelde precies hetzelfde als een paar maanden geleden. Heel zuiver medium en super aardige vrouw. Dankjewel. Liefs I.




Ervaring van I met medium Tinneke   Ervaring van I met medium Tinneke   Ervaring van I geplaatst op 26 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tinneke  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Exena is een aanrader. Hele lieve vrouw met heerlijke humor. Wat ze tot nu toe voorspeld heeft is altijd uitgekomen. Dankjewel Exena. :)
Ps Het verhaal met een ?pot?.




Ervaring van C met medium Exena   Ervaring van C met medium Exena   Ervaring van C geplaatst op 29 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Dag Anouk, vandaag heb ik met je gesproken. Wat een fijn gesprek. Dank je. Jouw advies was zuiver. Gelijk benoemde je de kern. Mijn hart weet dat je het bij het rechte eind hebt. Loslaten is moeilijk en heeft even tijd nodig. Fijn dat je mij bevestiging gaf dat het geen afwijzing van mij als vrouw is, maar het onvermogen van de ander. Je hebt me goed op weg geholpen.
Bedankt lieve Anouk x.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Ashraya
  Ervaring met medium Ashraya
  Ashraya is naar mijn mening de allerbeste. Ik spreek haar geregeld en alles is uitgekomen.




Ervaring van E met medium Ashraya   Ervaring van E met medium Ashraya   Ervaring van E geplaatst op 3 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Bedankt lieve Sharida, het gesprek viel uit maar wilde u nog bedanken. Zal nog even geduld moeten hebben voor de geheimen die uit zullen komen haha. Weet ook ergens dat het goed zit. Ik hou u zeker op de hoogte. Bedankt en veel liefs.




Ervaring van Cynthia met medium Sharida   Ervaring van Cynthia met medium Sharida   Ervaring van Cynthia geplaatst op 4 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Sabine. Hoe doe je dit?? Haha. Letterlijk al je voorspellingen komen telkens stuk voor stuk uit. Ik sta versteld. Chapeau. X PS het weegschaal verhaal.




Ervaring van C. met medium Sabine   Ervaring van C. met medium Sabine   Ervaring van C. geplaatst op 8 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Lieve Anne, op een zachtmoedige en eerbiedige wijze sta je mensen bij in hun vragen. Je bent begripvol en niet oordelend. Je brengt mij iedere keer weer bij mijn hart waardoor ik meer inzicht krijg in mijn zijn in de wereld. Je bent hoogbewust en je doorziet en voelt situaties goed aan. Je wijst mensen de weg en geeft dingen mee waardoor je weer verder kunt op het levenspad. Aan jou heb je heel veel. Chapeau. Mooi mens.




Ervaring van Sandra met medium Anne   Ervaring van Sandra met medium Anne   Ervaring van Sandra geplaatst op 8 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Dina
  Ervaring met medium Dina
  Net gesproken met dina. Heel leuk en bijzonder. Wat leuk dat je meteen die man eruit haalde terwijl daar de vraag niet over ging. Dank je Dina je bent top. Liefs i.




Ervaring van I met medium Dina   Ervaring van I met medium Dina   Ervaring van I geplaatst op 11 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Wat ben jij een topper. Met weinig info wist jij mij veel veel te vertellen. Zuiver. Een echte medium. Ook wat geheim was. Dankje voor de verduidelijking.
Tot gauw.




Ervaring van Ch. met medium Sissy   Ervaring van Ch. met medium Sissy   Ervaring van Ch. geplaatst op 18 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Wat een goed medium. Altijd bezorgd en liefdevol. Plus correct en juiste voorspellingen. Liefs.




Ervaring van Iriske met medium Gunter   Ervaring van Iriske met medium Gunter   Ervaring van Iriske geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Alles onderste boven gehaald om mijn verloren boeken terug te vinden. Dankzij jou wist ik dat ik thuis niet moest blijven zoeken. Ze zijn terecht, waarvoor dank. Ze lagen wel in die andere bibliotheek.




Ervaring van S met medium Monique   Ervaring van S met medium Monique   Ervaring van S geplaatst op 24 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Britta
  Ervaring met medium Britta
  Britta ik vond het een goed gesprek. Ik wacht af en kijk wat ik met de situatie doe.




Ervaring van Jen met medium Britta   Ervaring van Jen met medium Britta   Ervaring van Jen geplaatst op 27 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Britta  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoe
  Ervaring met medium Zoe
  Soms gebeuren er echt idiote dingen in je leven en weet je echt niet meer hoe je dat moet beoordelen of ga je twijfelen aan jezelf.
Zoe is dan altijd een steun en toeverlaat.
Vergeet mij nietje.




Ervaring van Mijntje met medium Zoe   Ervaring van Mijntje met medium Zoe   Ervaring van Mijntje geplaatst op 2 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Beste Anny, voor mij bent je de beste medium van Nederland. Je heb altijd een luistert oor voor me. Je staat altijd ook altijd voor me klaar en ben je altijd eerlijk.

Er zijn zo veel dingen die zij in de kaarten zag uitgekomen. Als ik die moet benoemen ben ik niet klaar met schrijven. Anny, je bent een goede en een geweldige vrouw. Dikke kus. Gr. V.




Ervaring van V. met medium Anny   Ervaring van V. met medium Anny   Ervaring van V. geplaatst op 6 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Malie
  Ervaring met medium Malie
  Ik ervaar de telefoon gesprekken als verhelderend en ze helpt me inzicht te krijgen over hoe het met de planeten eenheidsbewustzijn en dimensies gaat. Ze geeft geen antwoorden maar helpt je de juiste richting op.




Ervaring van marthe met medium Malie   Ervaring van marthe met medium Malie   Ervaring van marthe geplaatst op 12 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Dirk, U bent de beste. Hartstikke bedankt, ik was helemaal stomverbaasd met de mond open luisterde ik naar wat u allemaal vertelde. Over O., plannen vakantie, over mijn werk en mijn bazen, het klopte allemaal. Kort en krachtig. Bedankt groetjes Tineke.




Ervaring van Tinike met medium Dirk   Ervaring van Tinike met medium Dirk   Ervaring van Tinike geplaatst op 15 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Bhartie
  Ervaring met medium Bhartie
  Erg onder indruk. :).




Ervaring van J. met medium Bhartie   Ervaring van J. met medium Bhartie   Ervaring van J. geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met medium Richard
  Ervaring met medium Richard
  Hey Richard, zoals beloofd zal ik hier een getuigenis plaatsen. Je wist contact te leggen met mijn oma. Heel bijzonder wat je zag en doorkreeg. Het klopte allemaal. Het uur is voorbij gevlogen en heb met veel interesse je humor, meelevendheid in gesprek mogen meemaken. Deze man kan perfect invoelen. Wist te vertellen dat ik hooggevoelig ben en kreeg beelden door vanuit mijn verleden, heden en toekomst. Wil je een mooi, zuiver gesprek, bel Richard. Dankjewel topper.




Ervaring van Marieke met medium Richard   Ervaring van Marieke met medium Richard   Ervaring van Marieke geplaatst op 26 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Fijn gesprek hoop dat je voorspellingen uitkomen laat het je weten.




Ervaring van nicole met medium Monique   Ervaring van nicole met medium Monique   Ervaring van nicole geplaatst op 26 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Dag Dirk, onlangs kwamen de problemen boven water waar ik voor vreesde. Ik weet niet hoe je't voor elkaar kreeg, maar op een luttele 15 minuutjes heb je alles voor mij op een rij gezet. Dit hielp me echt vooruit. Bedankt voor je nuchtere down-to-earth analyse.




Ervaring van Corrine met medium Dirk   Ervaring van Corrine met medium Dirk   Ervaring van Corrine geplaatst op 29 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Idd een goede gesprek,s partner . een aanrader als je een luisterend oor wil .je bent het even kwijt met best goede raad.




Ervaring van C met medium Rin   Ervaring van C met medium Rin   Ervaring van C geplaatst op 1 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Trouwen ? Amai. Je hebt al zo vaak gelijk gehad
.ik ben heel benieuwd naar deze voorspelling gunter. Dikke knuffel :) .




Ervaring van Iriske met medium Gunter   Ervaring van Iriske met medium Gunter   Ervaring van Iriske geplaatst op 1 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Hey Rin bedankt voor het consult en een luistert oor .Jammer dat de telefoon uit viel .maar bel zeker terug .groetjes Anne F.




Ervaring van Anne met medium Rin   Ervaring van Anne met medium Rin   Ervaring van Anne geplaatst op 7 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Dank je wel. Ik vond het weer een heel fijn gesprek. Bedankt voor de tips. Dit ga Ik zeker oppakken. .




Ervaring van E met medium Odette   Ervaring van E met medium Odette   Ervaring van E geplaatst op 10 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Elke keer weer valt me mond open van verbazing. We bellen al wat jaartjes zo nu en dan en de ene keer wat meer dan de andere keer maar alles echt alles wat je zegt komt altijd uit. De ene keer direct de andere keer wat later maar nog nooit ernaast gezeten. Zo fijn en dankbaar dat ik jou trof op de lijn. Het geeft me vaak net dat stukje zekerheid weer in onzekere tijden. Afgelopen woensdag voorspelde je dat we er even tussen uit gingen en ja hoor het weekend gingen we weg naar ook nog het land wat je zei. Hoe dannnn. Ik ben blij met je en zal je nog vaker bellen wanneer ik je nodig heb. Bedankt Nina liefs A.




Ervaring van A. met medium Nina   Ervaring van A. met medium Nina   Ervaring van A. geplaatst op 11 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk is een hele lieve en krachtige vrouw, ze ziet en voelt situaties heel goed aan. tot nu toe heeft ze me heel erg geholpen.




Ervaring van Rabia met medium Anouk   Ervaring van Rabia met medium Anouk   Ervaring van Rabia geplaatst op 25 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Lieve Destiny
Helaas kon ik u niet bedanken, maar ik ben blij dat ik u gesproken heb. Super bedankt voor uw mooie reading . Tot snel.


X
MelS.




Ervaring van MelS met medium Destiny   Ervaring van MelS met medium Destiny   Ervaring van MelS geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Ongelooflijk lief en ongelooflijk goed. Letter voor letter komt alles uit. Dankjewel Sabin. Super blij met jou.:) X( Weegschaal verhaal) J.




Ervaring van Anoniem met medium Sabine   Ervaring van Anoniem met medium Sabine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Voor mij hoef men niet de kaartjes te leggen .maar je nummerlogie was leuk en had een gesprek nodig .nu vind ik het nog leuker hier op deze site omdat er toch een gespreks partner bij is .geweldig thx ik bel terug cor v.




Ervaring van Cor met medium Rin   Ervaring van Cor met medium Rin   Ervaring van Cor geplaatst op 1 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Shiloh
  Ervaring met medium Shiloh
  Wat een lief mens bent u. Heel erg bedankt voor uw luisterend oor en uw adviezen. Lieve groetjes.




Ervaring van Mel met medium Shiloh   Ervaring van Mel met medium Shiloh   Ervaring van Mel geplaatst op 2 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Beste Rin ik bel je terug ,omdat je je zelf blijft en op je standpunt blijft eerlijk en direct .doe zo voort .ook al ben je nog pril je bent een kei jongen .

Thamia.




Ervaring van thamia met medium Rin   Ervaring van thamia met medium Rin   Ervaring van thamia geplaatst op 9 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  En weer een voorspelling uitgekomen binnen de door jou aangegeven tijdstip. Super. Bedankt. X Vaste beller.




Ervaring van J. met medium Cassandra   Ervaring van J. met medium Cassandra   Ervaring van J. geplaatst op 9 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Kristal
  Ervaring met medium Kristal
  Lieve Kristal, dank u voor het mooie consult. Het klopte precies wat u zei, het is iemand die ik al ken, en heel veel andere mooie voorspellingen. Ik ben u heel erg dankbaar , liefs s.




Ervaring van s. met medium Kristal   Ervaring van s. met medium Kristal   Ervaring van s. geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden