Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Rika  - bladzijde 23
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Rika  - bladzijde 23
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Rika
  Ervaring met medium Rika
  Wow, net Rika gesproken, echt ongeloofelijk hoe goed deze dame kan zien.




Ervaring van S met medium Rika   Ervaring van S met medium Rika   Ervaring van S geplaatst op 30 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Rika  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Hele fijne gesprekken gehad met Gunter, hij is zo oprecht.
medium Gunter heeft mij goede tips gegeven, zelfs oplossingen op mijn probleem.
Gunter is een topper van de bellijn. Gr, Lisa.




Ervaring van Lisa met medium Gunter   Ervaring van Lisa met medium Gunter   Ervaring van Lisa geplaatst op 31 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Alex
  Ervaring met medium Alex
  Bedankt Alex voor je heldere antwoorden. Straight to the point. Bedankt.




Ervaring van Sandra met medium Alex   Ervaring van Sandra met medium Alex   Ervaring van Sandra geplaatst op 2 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Ik sprak voor de eerste maal met Johan, een zeer aangename man , ik zal eind juni nieuws krijgen wat ben ik benieuwd en laat het je zeker weten als het zover is. je gaf mij een positief gevoel en veel moed, je zei dat ik mij niet nerveus moest maken.

Groetjes Inge tot later JOHAN.




Ervaring van Inge met medium Johan   Ervaring van Inge met medium Johan   Ervaring van Inge geplaatst op 4 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Beste Anne,

Fijne gesprekken. fijne stem en erg lief.
Ik heb er veel aan en je hebt steeds gelijk. Doet mij zo goed.
Dankjewel Anne .

Lesley.




Ervaring van Lesley met medium Anne   Ervaring van Lesley met medium Anne   Ervaring van Lesley geplaatst op 5 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Bedankt voor Uw eerlijke en correcte reading.
een dikke knuffel.
Klarissa.




Ervaring van Klarissa met medium Anne   Ervaring van Klarissa met medium Anne   Ervaring van Klarissa geplaatst op 6 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Carola kan heel snel en goed invoelen. "wat een prachtige medium met mooie gaves*<3 .




Ervaring van S met medium Carola   Ervaring van S met medium Carola   Ervaring van S geplaatst op 7 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Diana
  Ervaring met medium Diana
  Echt een top medium, ze kon heel snel de spijkers op de kop slaan.




Ervaring van S met medium Diana   Ervaring van S met medium Diana   Ervaring van S geplaatst op 7 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met medium Kris
  Ervaring met medium Kris
  Ik sprak voor de eerste maal met Kris, een zeer aangename man, ik beloof je als het belangrijke bericht i.v.m. werk komt ik je dit zeker laat weten.
Ik ben benieuwd voor het telefoontje dat gaat komen.

Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met medium Kris   Ervaring van Inge met medium Kris   Ervaring van Inge geplaatst op 8 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kris  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke,
Ik vind jou zo leuk. Jou helderheid en jou inzichten. echt wauw gewoon. Op elke vraag met betrekking tot werk en liefde, heb ik in mijn dagelijkse leven bevestiging op gekregen. Ik denk dan steeds "omg". Dit zei Joke. Het gebeurd gewoon echt.
Ik ben oprecht blij dat ik jou heb leren kennen. Bedankt voor wie jij bent en jou mooie gave.
Tot bellen.




Ervaring van - met medium Joke   Ervaring van - met medium Joke   Ervaring van - geplaatst op 8 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  jij helpt mij enorm. Tot volgende keer. Anton




Ervaring van Anton met medium Olga   Ervaring van Anton met medium Olga   Ervaring van Anton geplaatst op 9 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  U ziet alles direct en voelt alles haarfijn aan. Zonder eromheen te gaan . Meine is topper.




Ervaring van H. met medium Meine   Ervaring van H. met medium Meine   Ervaring van H. geplaatst op 11 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Seonah
  Ervaring met medium Seonah
  Je hebt me hoop gegeven en hopelijk komen jouw woorden uit en maak je me de gelukkigste vrouw van de wereld. ik hou je op de hoogte als Els me contacteert , bedankt .




Ervaring van Gonda met medium Seonah   Ervaring van Gonda met medium Seonah   Ervaring van Gonda geplaatst op 11 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Bedankt voor de oppepper en hopelijk komt alles in orde zoals jij beweert, bedankt .




Ervaring van Gonda met medium Anne   Ervaring van Gonda met medium Anne   Ervaring van Gonda geplaatst op 11 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium John
  Ervaring met medium John
  Beste John , ik sprak met jou de eerste keer, je kwam zo zelfzeker over hou mij op de hoogte van je bericht zei je me. wel ik wacht er nog op en hou je zeker op de hoogte; het zou niet meer lang duren ik wacht op het belangrijke nieuws. Ik zit in spanning te wachten.

Tot hoors Inge.




Ervaring van Inge met medium John   Ervaring van Inge met medium John   Ervaring van Inge geplaatst op 12 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Dankjewel voor het gesprek. jij was heel duidelijk. ik heb heel veel vertrouwen in jou. Liefs Anke.




Ervaring van Anke met medium Mina   Ervaring van Anke met medium Mina   Ervaring van Anke geplaatst op 15 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve yuorah met je mooie naam ;-) .
Fijne gesprekken, lief en zo begaan.
Ik laat het zeker niet los.
Ik laat het je weten.
liefs, L.




Ervaring van L. met medium Yuorah   Ervaring van L. met medium Yuorah   Ervaring van L. geplaatst op 16 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Patricia
  Ervaring met medium Patricia
  Heel snel en duidelijk. Heel heldervoelend <3 .




Ervaring van S met medium Patricia   Ervaring van S met medium Patricia   Ervaring van S geplaatst op 19 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Nog heel erg bedankt voor het in mijn vertrouwen terugzetten. Helaas waren gisteren mijn credits op en was je (zoals te verwachten viel) voordat ik terug kon bellen weer in gesprek.




Ervaring van G met medium Catharina   Ervaring van G met medium Catharina   Ervaring van G geplaatst op 20 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Heel mooi persoon. heel groot inlevingsvermogen en helderziendheid.




Ervaring van S met medium Xandra   Ervaring van S met medium Xandra   Ervaring van S geplaatst op 21 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Julie
  Ervaring met medium Julie
  Ik sprak met Julie, ze zei dat ik ga veranderen van job ik wil veranderen van werk dit kon zij niet weten, dat het bericht snel gaat komen rond de zomer, ik hou je zeker op de hoogte en dat mijn dochter haar best doet op school , dat ze naar het tweede jaar mag gaan..groetjes tot later.




Ervaring van Inge met medium Julie   Ervaring van Inge met medium Julie   Ervaring van Inge geplaatst op 22 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Julie  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  dank je Anne dat je me wou helpen. je bent super goed. je bent een topper. Jeanet.




Ervaring van Jeanet met medium Anne   Ervaring van Jeanet met medium Anne   Ervaring van Jeanet geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Ik sprak johan voor de tweede maal en ziet de dingen nog altijd zoals de vorige keer dat ik hem sprak , ik wacht het bericht af en als het zover is dan stuur ik je terug een bericht om je het te laten weten het goede nieuws. Het is een zeer lieve aangename man je krijgt een goed gevoel bij johan echt een aanrader, hij zegt de dingen hoe ze werkelijk zijn .
groetjes.




Ervaring van inge met medium Johan   Ervaring van inge met medium Johan   Ervaring van inge geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Dankjewel voor uw rust en mooie verwoording van uw legging. Ik heb ervaren dat wat u vertelde ook tot werkelijkheid is gekomen. Ik vind het mooi om dit mee te maken. Uit onzekerheid sla je soms onnodig deuren dicht en gedraag je je anders dan je werkelijk bent. Ik ben blij met uw positieve support zodat ik lekker mezelf heb kunnen blijven en heb kunnen ontvangen wat ik wil.
(XX) .




Ervaring van - met medium Salina   Ervaring van - met medium Salina   Ervaring van - geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Marie wat ben jij een ongelooflijk medium..het gaat hier niet om de goeie voorspellingen maar omdat je me ook de waarschuwingen gaf waar ik mijn twijfels had.je komt direct to de point.legt alles super goed uit.wat een aanwinst ben jij voor deze lijn ik geef je alle sterren aan de hemel ..tot binnenkort dan weet ik je alles te vertellen .dankjewel voor je super reading.




Ervaring van maria met medium Marie   Ervaring van maria met medium Marie   Ervaring van maria geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Nina.
Ik heb u een aantal weken geleden tot nu toe een paar keer gebeld. U bleef bij uw punt. en ja hoor. Ik heb u afgelopen vrijdag met leuk nieuws gebeld om te vertellen dat alles wat u zei klopt.
Soms krijgen mediums, kaartleggers enz informatie door dat niet helemaal aanslaat op wat je voelt of krijg je informatie waar je niks aan hebt en toevoegt aan de situatie. Soms nemen zij ook energieen van vorige gesprekken mee in jou uitleg waardoor het allemaal verwarrend word. Mensen bellen ter bevestiging of begeleiding. Ik ben super dankbaar dat u deze begeleiding ook bied zonder een storm op een orkaan te laten lijken en daarna vervolgens te zeggen dat alles wel goed komt.

U bent mooi.

.




Ervaring van - met medium Nina   Ervaring van - met medium Nina   Ervaring van - geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali heb ik een paar keer gesproken en hij blijft consequent in zijn voorspellingen. Dat maakt hem heel erg betrouwbaar. Ook kan hij zonder informatie de situatie helder aanvoelen. Hij wist zelfs de correcte naam van iemand te noemen zonder mijn uitleg. Ik stond versteld. Hij heeft een rustige stem en ik heb het gevoel dat hij goed nadenkt voordat hij iets zegt. Gazali is echt heel goed.




Ervaring van Josjes met medium Gazali   Ervaring van Josjes met medium Gazali   Ervaring van Josjes geplaatst op 25 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Je hebt dingen verteld wat uitgekomen is. Idd is best lastig om jou te bereiken je bent snel weer in gesprek .




Ervaring van Anoniem met medium Derya   Ervaring van Anoniem met medium Derya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  IK sprak voor de eerste maal met medium karine, ze vertelde mij rake dingen. er scheelt iets met je wagen nou dat klopte en voor de sollicitatie dat het ging komen dat het niet lang meer was om te wachten .ben benieuwd groetjes tot later.




Ervaring van schorpioenje met medium Karine   Ervaring van schorpioenje met medium Karine   Ervaring van schorpioenje geplaatst op 26 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Elizabeth
  Ervaring met medium Elizabeth
  Beste Elisabeth,
Wat een fijn gesprek/ gesprekken met jou gehad. Ik zal zeker als ik heel oud ben aan jou Elisabeth denken maar niet alleen dan hoor. Het heeft mij geraakt .
Dankjewel

Liefs .




Ervaring van L. met medium Elizabeth   Ervaring van L. met medium Elizabeth   Ervaring van L. geplaatst op 26 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Elizabeth  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Heel goed Is Mierke, erg hooggevoelig en helderziend.




Ervaring van S.D. met medium Mierke   Ervaring van S.D. met medium Mierke   Ervaring van S.D. geplaatst op 30 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Ik wacht af tot de voorspelling uitkomt, een aangename vrouw om mee te praten hoor.
IK hou je op de hoogte als het bericht het positieve bericht komt.

Groetjes Inge.




Ervaring van inge met medium Mari Elena   Ervaring van inge met medium Mari Elena   Ervaring van inge geplaatst op 30 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Beste Catharina. Een aantal weken/maanden geleden voorspelde je het weer en dit is ook zo uitgekomen. Ik hou me maar aan deze voorspelling vast mocht ik uit mijn vertrouwen raken, want je bent goed.




Ervaring van G met medium Catharina   Ervaring van G met medium Catharina   Ervaring van G geplaatst op 2 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Beste medium Karine, ik wacht de maand juli af als de voorspelling uitkomt laat ik het je weten.

Groetjes tot later.




Ervaring van inge met medium Karine   Ervaring van inge met medium Karine   Ervaring van inge geplaatst op 3 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Verbaasd. Nooit eerder gebeld en wel vaker op de lijn gezien, rustige stem en gewoon steengoed.




Ervaring van S met medium Anne   Ervaring van S met medium Anne   Ervaring van S geplaatst op 3 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden