Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Lexie  - bladzijde 1
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland. medium Lexie  - bladzijde 1
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Lexie
  Ervaring met medium Lexie
  je had het bij het rechte eind,dank daarvoor ik zal je raad opvolgen
liefs RVS




Ervaring van RVS met medium Lexie   Ervaring van RVS met medium Lexie   Ervaring van RVS geplaatst op 24 oktober 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Lexie  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Micha ik heb je in de nacht gebeld ik vind je zo een lieve en oprechte dame je zegt ook de waarheid ook als het pijn doet je bent een top mens met voor mij veel sterren van dolle sonja




Ervaring van sonja met medium Micha   Ervaring van sonja met medium Micha   Ervaring van sonja geplaatst op 30 oktober 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Frits
  Ervaring met medium Frits
  voor een eerlijke betrouwbaar consult,
moeten jullie frits bellen.
wow, een aardige man waar je, je verhaal kwijt kan en die heel veel dingen doet wat je niet verwacht had. Ik ben heel erg tevreden over frits, en dat worden jullie ook. Je krijgt geen spijt van je belminuten. Veel iefs van bianca frits.




Ervaring van bianca met medium Frits   Ervaring van bianca met medium Frits   Ervaring van bianca geplaatst op 10 december 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Lieve micha je hebt me super geholpen ik voel me veel beter je bent eerlijk en oprecht uit je hart en ik kan je zeggen je bent de topper




Ervaring van Anoniempje met medium Micha   Ervaring van Anoniempje met medium Micha   Ervaring van Anoniempje geplaatst op 9 januari 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Heb zojuist met Micha gesproken, alles wat ze mij vertelde klopte zonder al teveel te vertellen aan haar. ze gaf me mijn vertrouwen terug en dat ik het niet moest opgeven. Een lieve hartelijke vrouw! Ik zal haar zeker weer terug bellen. Bedankt lieve Micha en veel liefs van mij.




Ervaring van Marianne met medium Micha   Ervaring van Marianne met medium Micha   Ervaring van Marianne geplaatst op 25 februari 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve Derya, bedankt voor het fijne duidelijke gesprek. straight to the point, alles klopte wat u mij vertelde tot in details! mijn droom zal ik zeker tzt verwezenlijken met Gods hulp. en wat betreft mijn relatie zal geduld moeten opbrengen. maar u geeft me idd weer hoop. 1000x dank en ik zal u zeker weer bellen. lieve groetjes




Ervaring van Marjanne met medium Derya   Ervaring van Marjanne met medium Derya   Ervaring van Marjanne geplaatst op 25 februari 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga is top! Zeker aan te raden. Ga jou ook sowieso nog een keer bellen!




Ervaring van Angel met medium Olga   Ervaring van Angel met medium Olga   Ervaring van Angel geplaatst op 2 maart 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Ol, je bent de allerliefste! dank voor je behandeling.
Heerlijk!
Liefs C




Ervaring van C met medium Olga   Ervaring van C met medium Olga   Ervaring van C geplaatst op 10 maart 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Pieter
  Ervaring met medium Pieter
  een top paragnost!!!! dank je wel pieter van u voorspelling. ik hoop dat alles nog goed komt met mij broer.




Ervaring van merie... met medium Pieter   Ervaring van merie... met medium Pieter   Ervaring van merie... geplaatst op 15 maart 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Pieter  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  Lieve micha je hebt me veel licht gegeven ook als was je soms streng maar ook zo lief en verzorgend ik wil je bedanken op deze manier van hoe blij ik ben dat je me geholpen hebt echt een topper voor mij en voor veel mensen




Ervaring van Erina met medium Micha   Ervaring van Erina met medium Micha   Ervaring van Erina geplaatst op 15 maart 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  ha die sas, Het gaf me een warm gevoel met je te praten, ik ga je zeker nog terug bellen en ik hoop dat je voorspelling uitkomt, kusje van k.




Ervaring van k met medium Saskia   Ervaring van k met medium Saskia   Ervaring van k geplaatst op 9 april 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  Ik heb vandaag voor de eerste keer MB Rhais gesproken, ik snap niet dat ik het niet eerder heb gedaan, ze is heel goed en duidelijk MB Rhais, bedankt voor de reading, mvrgr k




Ervaring van keerin met medium MB Rhais   Ervaring van keerin met medium MB Rhais   Ervaring van keerin geplaatst op 14 mei 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Lieve Mieke,

Ik wil u bedanken voor de reading. Alles klopte wat u mij vertelde. Ik houdt u op de hoogte ;))

Liefs H




Ervaring van h met medium Mieke   Ervaring van h met medium Mieke   Ervaring van h geplaatst op 11 juli 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Lena
  Ervaring met medium Lena
  Hier wil ik mijn ervaring en mijn geluk delen, ik heb Lena gevonden! Ze heeft me de laatste maanden veel voorgespeld en ik kan nu hier schrijven dat bijna alles is uitgekomen...ze is puur, lief, oprecht, eerlijk, weet en ziet elke detail tijdens haar reading, het klopt ook altijd! en het is gewoon eng, op een heel positief manier natuurlijk, ze ziet dingen dat niemand kan weten, keer op keer, ben ik verbaasd! zonder twijfel, geloof ik in Lena...ik wacht nu op haar laatste voorspelling en weet dat het komt gewoon uit want Lena heeft het voorgespeeld! een aanrader!




Ervaring van Dominique met medium Lena   Ervaring van Dominique met medium Lena   Ervaring van Dominique geplaatst op 9 augustus 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met medium Madelein
  Ervaring met medium Madelein
  Madelein bedankt voor de reading. Ik heb een goede reading gehad. Je hebt dingen verteld, die helemaal kloppen. Top!!! Ik raad iedereen aan om een reading bij jou te nemen. Ik zal je zeker nog een keer bellen. Groetjes Nelly




Ervaring van Nelly met medium Madelein   Ervaring van Nelly met medium Madelein   Ervaring van Nelly geplaatst op 10 augustus 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Madelein  


Ervaringen van bezoekers met medium Micha
  Ervaring met medium Micha
  dank u micha ik ben weer samen met mijn vriend je hebt me geleerd hoe ik er moest mee omgaan en ik voel me goed je bent een topper en voor veel mensen dank u veel liefde voor jou je bent mijn engel




Ervaring van alida met medium Micha   Ervaring van alida met medium Micha   Ervaring van alida geplaatst op 16 augustus 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met medium Pieter
  Ervaring met medium Pieter
  sinds meer dan een jaar bel of mail ik met Pieter. Steeds krijg ik goed advies en heeft me steeds telkens opnieuw moed en vertrouwen gegeven. Mijn dank daarvoor.




Ervaring van Benny met medium Pieter   Ervaring van Benny met medium Pieter   Ervaring van Benny geplaatst op 16 september 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Pieter  


Ervaringen van bezoekers met medium Frits
  Ervaring met medium Frits
  Ik wil je even bedanken want ik voel me stuk rustiger alleen van de andere persoon heb ik nog niets gehoort maar het zal wel tijd nodig hebben.Bedankt!!




Ervaring van mirella met medium Frits   Ervaring van mirella met medium Frits   Ervaring van mirella geplaatst op 22 september 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Frits  


Ervaringen van bezoekers met medium Lena
  Ervaring met medium Lena
  hier wil ik Lena bedanken en
aanraden. Ze is een hele goede medium. Ze is lief, oprecht, eerlijk, ze weet veel, ziet veel en alle haar voorspellingen zijn uitgekomen. ze komen met heel veel details en je denkt, hoe weet ze dat nou? ik ben nog steeds verbaasd en onder de indruk van haar gaven! Lena is een prachtig medium, wat ze ziet komt ook uit, geen twijfels erover.
Dank je wel Lena voor alles en ik zal je zeker bellen om je laten te weten hoe het gaat met me en mijn vriend, ik ben gelukkig en het is dankzij jou, liefs, Domy




Ervaring van Dominique met medium Lena   Ervaring van Dominique met medium Lena   Ervaring van Dominique geplaatst op 7 oktober 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  Hey sas, je bent een supertof mens, lekker down to earth met inzichten wara je u tegen zegt.Je zit echt altijd goed!
Ook altijd veel lol met je! je bent n topper!




Ervaring van iris met medium Saskia   Ervaring van iris met medium Saskia   Ervaring van iris geplaatst op 22 oktober 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Blavatski
  Ervaring met medium Blavatski
  Geslaagd! u had gelijk! dank u wel!




Ervaring van anoniem met medium Blavatski   Ervaring van anoniem met medium Blavatski   Ervaring van anoniem geplaatst op 30 oktober 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Blavatski  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  Dankjewel voor je mooie consult, wou je toch nog even zeggen wat ben jij goed..zonder wat te zeggen thnx.




Ervaring van claudia met medium Claire   Ervaring van claudia met medium Claire   Ervaring van claudia geplaatst op 21 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Jo
  Ervaring met medium Jo
  Jo, ik dank je voor je steun en aandacht. Ik voel mij al veel beter.




Ervaring van mary met medium Jo   Ervaring van mary met medium Jo   Ervaring van mary geplaatst op 24 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  Een heel goed en eerlijk medium en nog bedankt voor je lieve en duidelijke consult, Liefs claudia




Ervaring van Claudia met medium Claire   Ervaring van Claudia met medium Claire   Ervaring van Claudia geplaatst op 7 december 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Veronique
  Ervaring met medium Veronique
  Je waarneming klopte. het gesprek ging super! Je bent kort, zuiver en krachtig! dank je wel!




Ervaring van Anoniem met medium Veronique   Ervaring van Anoniem met medium Veronique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 januari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronique  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, superbedankt! je hebt inzichten die altijd! kloppen, je voorspellingen komen uit en daarnaast weet je praktische handvaten aan te geven die werken! je bent een topmedium! superbedankt, ik word iedere dag wijzer en sterker, dank je wel!!!




Ervaring van i met medium Olga   Ervaring van i met medium Olga   Ervaring van i geplaatst op 22 januari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Bodhisattva
  Ervaring met medium Bodhisattva
  Bodhi... je bent geweldig.. dank je wel voor je inzicht.. ik ga proberen om je advies op te volgen.. en de communicatie open te houden..




Ervaring van Nathalie met medium Bodhisattva   Ervaring van Nathalie met medium Bodhisattva   Ervaring van Nathalie geplaatst op 27 januari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Bodhisattva  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  heel goed medium duidelijk in wat ze ziet en ook beide keren precies hetzelfde. geduldige en lieve vrouw. ga haar zeker weer eens bellen!




Ervaring van dominque met medium Petra   Ervaring van dominque met medium Petra   Ervaring van dominque geplaatst op 2 februari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Wat een goed en lief medium, krijgt duidelijke info door zonder te vragen, ga je zeker weer bellen! Bedankt voor vanmiddag




Ervaring van dominique met medium Brya   Ervaring van dominique met medium Brya   Ervaring van dominique geplaatst op 19 februari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  in 1 woord geweldig. Dank je wel! Je voelt dingen heel zuiver aan. Je leert me in m'n kracht te staan. Humor, inzichten, gewoonweg TOP!




Ervaring van i met medium Olga   Ervaring van i met medium Olga   Ervaring van i geplaatst op 5 maart 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Tineke
  Ervaring met medium Tineke
  Lieve Tineke, je hebt me heel erg goed geholpen. Alles wat je hebt voorspelt is uitgekomen. Heel erg bedankt voor jou goede raad. Ik ga jou zeker nog eens opnieuw bellen als ik nog eens advies nodig heb. je bent elke ster dubbel en dik waard.




Ervaring van Jules met medium Tineke   Ervaring van Jules met medium Tineke   Ervaring van Jules geplaatst op 11 maart 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Ik heb je nu een paar gesproken en iedere keer verbaasd wat je allemaal ziet en wat ik alleen weet..bedankt lieve dame




Ervaring van Claudia met medium Brya   Ervaring van Claudia met medium Brya   Ervaring van Claudia geplaatst op 29 maart 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Veronique
  Ervaring met medium Veronique
  zij is echt goed!




Ervaring van anoniem met medium Veronique   Ervaring van anoniem met medium Veronique   Ervaring van anoniem geplaatst op 6 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronique  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Bedankt voor het verhelderend gesprek!
Hartelijke groet,




Ervaring van Christiane met medium Karlien   Ervaring van Christiane met medium Karlien   Ervaring van Christiane geplaatst op 10 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Egon
  Ervaring met medium Egon
  U bent rustgevend,erg goed in aangeven van tijd.
U heeft steeds weer gelijk,kort en krachtig..u bent absoluut 5 sterren waardig bedankt weer.




Ervaring van Lala met medium Egon   Ervaring van Lala met medium Egon   Ervaring van Lala geplaatst op 22 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden