Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Laaya
  Ervaring met medium Laaya
  Wauw alles klopt wat Laaya zegt en ziet.
Tot in details.
Ze is ongelooflijk goed.
Dankjewel Laaya voor jouw mooie Reading.
Tot Bellens
X.




Ervaring van Anoniem met medium Laaya   Ervaring van Anoniem met medium Laaya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Ja hoor. Je felicitatie was inderdaad op z'n plaats. Je had weer volkomen gelijk. Top. Op naar eind april begin mei .




Ervaring van Ikke met medium SherlockOryn   Ervaring van Ikke met medium SherlockOryn   Ervaring van Ikke geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Lieve Beau,

Bij ons eerste contact sloeg je de spijkers al op zijn kop.
Je krijgt waarlijk alles zuiver, duidelijk en helder door.

Je bent een liefdevol, warm en mooi mens met het hart op de goede plek en die comfort en gezelligheid biedt. Bedankt voor wie je bent en wat je voor me gedaan hebt. Tot de volgende keer.

Licht en liefde.

Voor een luisterend oor, advies en zuivere heldere inzichten zonder onnodig tijdverdrijf ga naar Medium Beau.
.




Ervaring van Renate met medium Beau   Ervaring van Renate met medium Beau   Ervaring van Renate geplaatst op 14 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Lieve Beau, je had weer helemaal gelijk.

Dankjewel M




Ervaring van M met medium Beau   Ervaring van M met medium Beau   Ervaring van M geplaatst op 13 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Heel erg to the point. ziet meteen wat er speelt. En voorspellingen komen uit.




Ervaring van Isabel met medium Beau   Ervaring van Isabel met medium Beau   Ervaring van Isabel geplaatst op 12 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Julia
  Ervaring met medium Julia
  Wauw, de voorgaande recensies hebben er niet om gelogen. Zonder informatie wist jij mij precies te vertellen waar ik op dit moment sta, wat ik denk en wat ik voel. Ongelofelijk. De personen in ons gesprek beschreef jij zonder enige moeite. Ik ben perplex maar tegelijkertijd dankbaar. Dit was niet wat ik had verwacht, wel wat op dit moment nodig is. Dus dank je wel voor je tijd, je energie en je heldere inzichten. Ik bel zeker nog eens terug.




Ervaring van Marjolein met medium Julia   Ervaring van Marjolein met medium Julia   Ervaring van Marjolein geplaatst op 11 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Ik vind 't een lieve man. Hij heeft een groot inlevingsvermogen. Hij geeft je weer zelfvertrouwen. En dat je 't leven weer 'n beetje van de zonnige kant gaat zien. Hij geeft je rust. En de bevestiging dat ik mij geen zorgen hoeft te maken. Fijne gemoedelijke man om mee te praten. Anoniem.




Ervaring van Anonuem met medium SherlockOryn   Ervaring van Anonuem met medium SherlockOryn   Ervaring van Anonuem geplaatst op 9 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa, echt zeer straf. Uw helderheid en juistheid over toekomstige informatie. Je werkt zeer intens, zuiver en met toewijding. Dank u wel. J.




Ervaring van Joke met medium Louisa   Ervaring van Joke met medium Louisa   Ervaring van Joke geplaatst op 9 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Wow. Jij bent goed. Je zag iemand bij me. Je beschreef diegene zo goed. Ook was je spot on met de tijds indicatie. Bizar goed.




Ervaring van I. met medium SherlockOryn   Ervaring van I. met medium SherlockOryn   Ervaring van I. geplaatst op 8 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium SherlockOryn
  Ervaring met medium SherlockOryn
  Ik heb zojuist lang met je gepraat Sherlock en je hebt mij heel veel inzichten gegeven. Ik wil je daarvoor heel erg bedanken. Ik vertrouw op wat je hebt gezegd gezien en voorspeld hebt.
Alles wat je zei bevestigd mijn gevoel.
Vind je super goed maar dat zei ik de vorige keer ook al. Een echte aanrader.
Bedankt nogmaals
Tot Bellens
X.




Ervaring van Anoniem met medium SherlockOryn   Ervaring van Anoniem met medium SherlockOryn   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Een zeer goede medium. Kan heel goed invoelen.




Ervaring van Ellen met medium Sid   Ervaring van Ellen met medium Sid   Ervaring van Ellen geplaatst op 7 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Nelleke bel ik al n tijdje. Haar voorspellingen zijn tot nu toe uitgekomen. Ze helpt jou ook bepaalde inzichten te geven. Dat helpt enorm.
Een vertrouwd gevoel geruststellend en met liefde
Dankjewel voor ons gesprek vanochtend lieve Nelleke.
Tot gauw XXX.




Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marya
  Ervaring met medium Marya
  Je hebt me een aantal keer te woord gestaan. Je bent zo zeker van je zaak. En ergens voel ik het ook. Je hebt al gelijk gekregen in een aantal dingen. Ben benieuwd.




Ervaring van I met medium Marya   Ervaring van I met medium Marya   Ervaring van I geplaatst op 6 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Lieve Chantal ik kon je niet meer bedanken omdat mijn tegoed op was. Dankjewel voor een fijn gesprek weer met jou. Jouw voorspellingen zijn uitgekomen. Je bent super goed.
Je geeft duidelijke inzichten en bevestigd altijd wat ik voel.
Tot Bellens weer.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Chantal   Ervaring van Anoniem met medium Chantal   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  Lieve MathildaNili, bedankt voor ons mooie gesprek.
Je ben een aanrader op deze lijn.
Je ben eerlijk en draaide niet om de waarheid te zeggen.
Je voel alles heel goed aan en je voorspellingen zijn zuiver.
Ik wil je langs deze weg nogmaals bedanken en zal zonder meer jou weer spreken.
Groetjes Sahira.




Ervaring van Sahira met medium MathildaNili   Ervaring van Sahira met medium MathildaNili   Ervaring van Sahira geplaatst op 4 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Alles wat Carola heeft voorspeld is uitgekomen.
Ze is echt goed.
Xx.




Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Lieve Karine, ik sprak je een jaar geleden en alles wat je voorspeld had is nu uitgekomen.
Nu begreep ik ook wat je destijds bedoelde.
Steengoed ben je. Sta versteld.
Dankjewel en tot snel XX.




Ervaring van Anoniem met medium Karine   Ervaring van Anoniem met medium Karine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Lieve Louisa, 6 weken geleden spraak ik je over mijn plannen en mijn reis.
Je had me gewaarschuwd over een persoon en mogelijk bedrog. Jouw voorspellingen kwamen in de week erna al duidelijk uit. Ik heb alles meegemaakt wat je zei.
Je ben zeker een aanrader in eerlijkheid en zuiver antwoord. Je voelt dingen goed aan en weet precies wat de gidsen jouw laten zien. Dankjewel voor je eerlijkheid.
Ik kan niet wachten voor wat er nog moet komen.
Jij blijf mijn favoriet en een zekere aanwinst op deze lijn.
Liefs Sahira.




Ervaring van Sahira met medium Louisa   Ervaring van Sahira met medium Louisa   Ervaring van Sahira geplaatst op 2 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Biba
  Ervaring met medium Biba
  Biba, Ontzettend bedankt voor ons mooie en heldere gesprek. Ik raad jou zeker aan aan anderen. Wanneer je echt naar jezelf wil kijken en de waarheid wil horen, dan zijn ze bij jou aan het juiste adres. Je kunt hiermee verder.

Zoals al door meerdere beschreven, je voelt het zo helder, concreet, duidelijk en tot in het detail in. Persoonsbeschrijvingen zijn door jou zo concreet en kloppend omschreven. Dit heeft mij in ieder geval veel helderheid gegeven. Ik neem lekker een jaartje voor mijzelf. Bedankt en zeker weten tot een volgende keer.




Ervaring van Marjolein met medium Biba   Ervaring van Marjolein met medium Biba   Ervaring van Marjolein geplaatst op 31 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met medium Esmay
  Ervaring met medium Esmay
  Heyyyy Esmay, je hebt zo gelijk gehad. Inderdaad we groeien naar elkaar toe en het voelt zo vertrouwd. Dit is 'm. Hoe fijn. Ik spreek je als ik ga trouwen.




Ervaring van Ikke met medium Esmay   Ervaring van Ikke met medium Esmay   Ervaring van Ikke geplaatst op 25 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Bedankt . Voor mij aan te horen.
Je geeft zoveel rust en vertrouwen

Ik ga nu lekker op vakantie.

Liefs de snelprater van jaren terug.




Ervaring van H met medium Yuorah   Ervaring van H met medium Yuorah   Ervaring van H geplaatst op 22 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Julie
  Ervaring met medium Julie
  Zij is de beste van de lijn. Kort. Houdt geen lange verhalen maar komt snel en krachtig tot antwoorden. Chapeau en zet zo door.




Ervaring van Ilse met medium Julie   Ervaring van Ilse met medium Julie   Ervaring van Ilse geplaatst op 20 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julie  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Dankjewel Gazali, voor je heldere uitleg. Je klare blik en rustige stem. Zonder oordeel. Ik vond het erg prettig. Dankjewel.




Ervaring van Wendy met medium Gazali   Ervaring van Wendy met medium Gazali   Ervaring van Wendy geplaatst op 16 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Ik spreek Carola al een tijdje.
Heel veel voorspellingen van haar zijn uitgekomen of moeten nog gebeuren.
Bij Carola kan ik altijd mijn ei kwijt en met haar praten.
Carola dankjewel weer voor vanavond.
Nieuwe start nieuw begin.
Spreek je snel weer
Xxx
.




Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Shiloh
  Ervaring met medium Shiloh
  Hallo Shiloh heel erg bedankt voor het consult.
De lijn werd verbroken ik kon je niet meer bedanken.
In 1 tel zag en voelde jij alles tot in details wat mijn liefdesleven betreft. Echt super goed van jou.
Ik kan Shiloh echt aanbevelen.
Tot gauw.
XXX.




Ervaring van Anoniem met medium Shiloh   Ervaring van Anoniem met medium Shiloh   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Nou Beau. Ik moet zo om jou lachen en jij om mij. Ik ben benieuwd naar het verdere verhaal van samen aan de boot hangen en er alleen nog maar in hoeven te springen. Je bent een topper. Dank je wel.




Ervaring van An Oniem met medium Beau   Ervaring van An Oniem met medium Beau   Ervaring van An Oniem geplaatst op 12 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Bhartie
  Ervaring met medium Bhartie
  Je wist precies hoe het zat. En ook dat ik het zelf door heb. Dat is zo maar durfde er niet op te vertrouwen. Dit belooft wat te worden. Dank voor je snelle reactie tijdens het bellen.




Ervaring van Meisje met medium Bhartie   Ervaring van Meisje met medium Bhartie   Ervaring van Meisje geplaatst op 11 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  Zojuist MathildaNili gesproken. Een dame met een warme hartelijke lach. Ze vraagt niet veel informatie vooraf (behalve natuurlijk wat je vraag is). Ik kreeg het idee dat ze eerst haar kaarten consulteert (om globaal de voorspelling op tafel te leggen) en vervolgens met haar paranormale gave dit specificeert, onderbouwt en uitdiept.
Hele specifieke vragen beantwoordt ze. Ze is absoluut niet vaag of (te) algemeen.
Of haar voorspellingen uit gaan komen is nog afwachten maar ik heb hele goede hoop.
Ik kan haar aanbevelen.
Mvg Patrick.




Ervaring van Patrick met medium MathildaNili   Ervaring van Patrick met medium MathildaNili   Ervaring van Patrick geplaatst op 10 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Lieve Karine mijn credit was op dus ik kon je niet meer bedanken.
Bij deze wil ik je bedanken voor je consult. Je bent zo goed. Sta er versteld van.
Ik vertrouw op je voorspellingen die uit gaan komen. Dat laat ik zeker weten.
Tot later. Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Karine   Ervaring van Anoniem met medium Karine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Je was de enige die het bij het juiste eind heeft gehad. Zo super mooi. Dank je wel.




Ervaring van An Oniem met medium Mierke   Ervaring van An Oniem met medium Mierke   Ervaring van An Oniem geplaatst op 9 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Zuiver, liefdevol, oprecht en een gaven van goud. Zo enorm goed en liefdevol hoe jij mij kon vertellen over mijn proces. En het klopte ook helemaal. Dank u wel, warme lieve vrouw. Ik heb vertrouwen er weer in. Warme groet, Mariska.




Ervaring van Maris met medium Isha   Ervaring van Maris met medium Isha   Ervaring van Maris geplaatst op 2 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Biba
  Ervaring met medium Biba
  Lieve Biba dankjewel voor je Reading. Alles klopt wat je zegt tot op de detail. Is echt ongelofelijk. Ben verbluft. Wauw wauw. Tot gauw.




Ervaring van Anoniem met medium Biba   Ervaring van Anoniem met medium Biba   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met medium Adora
  Ervaring met medium Adora
  Beste Adora,

Ik sprak met jou zonder iets te zeggen begon je over mijn dochter te praten dat haar relatie niet ging blijven duren, dat ze een andere jongen in de toekomst gaat leren kennen, wel de relatie is afgebroken. Daar zat je zeker al juist, ik bel je nog wel eens hoor, grs Inge.




Ervaring van Inge met medium Adora   Ervaring van Inge met medium Adora   Ervaring van Inge geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met medium Nona-Yo
  Ervaring met medium Nona-Yo
  Nona Yo, nogmaals bedankt voor de reading. Je bent een lieve vrouw en je had het echt raak met alles wat je vertelde. Je bent 5 sterren waard.

Je bent een aanwinst op deze lijn.

Dank.




Ervaring van Nel met medium Nona-Yo   Ervaring van Nel met medium Nona-Yo   Ervaring van Nel geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Louisa ken ik al jaren. Ik ken geen medium die zo precies kan zien als zij. Louisa is met deze gave geboren. Zij krijgt op haar ogen wat jij vraagt. Je zult versteld staan. Tijd blijft altijd lastig voor ieder medium en energie kan veranderen. Dat is nu eenmaal zo. Maar heb je vragen over je liefdesrelatie, je werk, financien en of je huis. Bel dan met Louisa. Zij is de beste.




Ervaring van Trudy met medium Louisa   Ervaring van Trudy met medium Louisa   Ervaring van Trudy geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden