Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Lieve Qikyra, ik wil je bedanken voor de mooie consulten die jij mij gegeven hebt in een moeilijke periode waar jij mij vertrouwen in bleef geven. Je zei steeds er komt positieven tijd naar je toe. Dit is alles is nu op mijn pad gekomen dankzij jouw vertrouwen. Je ziet de dingen goed en je bent een zuivere meduim. Meer dan 5 sterren waard. Liefs Cynthia .




Ervaring van Cynthia met medium Qikyra   Ervaring van Cynthia met medium Qikyra   Ervaring van Cynthia geplaatst op 23 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium Maddy
  Ervaring met medium Maddy
  Hallo maddy

Bedankt voor je topadvies
Wat je verteld heb is uitgekomen
Je ben een topper en aanrader
En ik zal je snel weer terug bellen
Nogmaals bedankt voor je adviezen.




Ervaring van Jack met medium Maddy   Ervaring van Jack met medium Maddy   Ervaring van Jack geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Dank je wel. Danie is geweldig. Heeft mij zo geholpen met m'n schuldgevoel weg te laten gaan. Weet ook de juiste dingen te voorspellen. Dank je wel Danie.




Ervaring van Ilse met medium Danie   Ervaring van Ilse met medium Danie   Ervaring van Ilse geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Lineke weet mijn altijd gerust te stellen.
Ik heb net een hele moeilijke periode achter de rug en ben er uit aan klimmen mede door Lineke.

Ze heef niet alleen een luisterend oor maar zit ook bij het rechte eind qua uitspraken.
Ik ben zelf een coach maar het is heel fijn om ook mijn dingen met iemand te kunnen delen.
Ze geeft mij veel rust
En een vetrouwt gevoel omdat haar voorspellingen tot nu toe altijd uit kwamen.

Ik beveel haar zeker aan.

Warme groet,
H.




Ervaring van H met medium Lineke   Ervaring van H met medium Lineke   Ervaring van H geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Super lief en bedankt.
X
Mel.

PS sorry dat ik wegviel.




Ervaring van Mel met medium Qikyra   Ervaring van Mel met medium Qikyra   Ervaring van Mel geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Hartelijke dank voor het mooie gesprek. ik bel je zeker weer snel terug.




Ervaring van Marijke met medium Anke   Ervaring van Marijke met medium Anke   Ervaring van Marijke geplaatst op 12 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Dank je wel christelle. Je hebt me gerust gesteld. Veel liefs van een vrouw die gaat samenwonen I. Een huis wat groot genoeg is voor 2 :) .




Ervaring van Vrouw met medium Christelle   Ervaring van Vrouw met medium Christelle   Ervaring van Vrouw geplaatst op 12 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Hartelijke dank voor het mooie gesprek. ik bel je zeker weer snel terug.




Ervaring van Marijke met medium Anke   Ervaring van Marijke met medium Anke   Ervaring van Marijke geplaatst op 12 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Wat een prachtig consult. Herkenbaar, verhelderend en concrete handvatten. Hele prettige werkwijze omdat er eerst gesproken wordt door Petrus, waardoor alles als puzzelstukjes in elkaar valt. Focus op wat wel, Petrus het wordt fantastisch. Voor op mijn zegewagen.




Ervaring van R met medium Petrus   Ervaring van R met medium Petrus   Ervaring van R geplaatst op 10 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Jarno
  Ervaring met medium Jarno
  Hoi Allemaal, Jarno is perfect om mee in gesprek te gaan hij heeft altijd de kern te pakken. Een wijs man en ik ben eigenwijs al 7 jaar met hem in gesprek om enigszins mijzelf te leren begrijpen. Heel veel succes met de levenswandel en voor hulp bel zeker Jarno. Groet, Ad.




Ervaring van Ad met medium Jarno   Ervaring van Ad met medium Jarno   Ervaring van Ad geplaatst op 3 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met medium Britta
  Ervaring met medium Britta
  Wow, voor het eerst gesproken. Heel heldervoelend.




Ervaring van Shanti met medium Britta   Ervaring van Shanti met medium Britta   Ervaring van Shanti geplaatst op 31 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Britta  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Beste Karine, jij verdient meer dan vijf sterren. Jij kan dingen vertellen die raak zijn ongelooflijk hoe jij dat kan weten ongelooflijk. Ik bel je graag terug.

Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met medium Karine   Ervaring van Inge met medium Karine   Ervaring van Inge geplaatst op 26 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Ashraya
  Ervaring met medium Ashraya
  Dank je wel Ashraya. Je bent zo scherp in jouw waarnemingen. Zo knap. Ik weet niet wat ik het afgelopen jaar zonder jou gedaan zou hebben.




Ervaring van E met medium Ashraya   Ervaring van E met medium Ashraya   Ervaring van E geplaatst op 24 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Dank je wel. Je verhaal klopte helemaal.




Ervaring van San met medium Petrus   Ervaring van San met medium Petrus   Ervaring van San geplaatst op 24 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Bedankt Dani voor het gesprek over de man die vast zit in zijn situatie. Je hebt me veel helderheid gegeven. Ik ga je er nog eens over bellen. Liefs i.




Ervaring van I met medium Danie   Ervaring van I met medium Danie   Ervaring van I geplaatst op 24 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Ze had gelijk. Met alles. Toen mijn moeder doorkwam en begon over de ring stond ik paf en heb 'm omgedaan. Meteen daarna heb ik m'n moeder weer gevoeld en gezien. Wat een bijzonder iets. Dank je wel.




Ervaring van Vrouw met medium Qikyra   Ervaring van Vrouw met medium Qikyra   Ervaring van Vrouw geplaatst op 23 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium Julie
  Ervaring met medium Julie
  Julie is erg goed. Ze is snel en heeft het eigenlijk altijd bij het juist eind. Chapeau.




Ervaring van Tineke met medium Julie   Ervaring van Tineke met medium Julie   Ervaring van Tineke geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Julie  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Lieve Johan, mijn steun en toeverlaat in moeilijke tijden. Sorry als ik aan je twijfel wanneer je tegen mij dingen voorspelt. Tot nu toe heb je het altijd maar echt altijd bij het rechte eind gehad ondanks hoe ongeloofgelijk het allemaal klonk. Ondanks mijn onzekerheden heb ik alle vertrouwen in wat je zegt. Groetjes E.




Ervaring van E met medium Johan   Ervaring van E met medium Johan   Ervaring van E geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Mijn allerliefste Amber,

Ik wist het even niet meer en worstelt dan met zoveel vragen. Maar jij weet wel antwoord en weet mij weer gerust te stellen. Altijd oprecht en eerlijk ben jij. Jij bent mijn derde oog. Jij bent met een reden in mijn leven gekomen. Wat ben ik blij met jou Amber. Ik hoop in de toekomst jou persoonlijk te mogen begroeten. Lieve schat jij bent een heel fijn persoon en je helpt heel graag. Dankjewel weer en ik kijk naar uit naar onze volgende gesprek.

Lieve groetjes,

Maureen

.




Ervaring van Amber met medium Amber   Ervaring van Amber met medium Amber   Ervaring van Amber geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Al zo vaak gesproken.super goed hoe juist zij dingen ziet.voelt.wowww.




Ervaring van S met medium Mierke   Ervaring van S met medium Mierke   Ervaring van S geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Zij is echt heel goed. Geen nonsens. Geen lange gesprekken. Straight to the point. Gewoonweg top.




Ervaring van Vrouw met medium Sissy   Ervaring van Vrouw met medium Sissy   Ervaring van Vrouw geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Hey Rin heb geobserveerd over de persoon ,en je heb gelijk zeg .heel goed van je en er is iets uit gekomen .ik kan nu er iets mee doen thx ik blijf je bellen tot volgende keer en
gesprek met u was heel goed .

B R.




Ervaring van B  R met medium Rin   Ervaring van B  R met medium Rin   Ervaring van B R geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Zelfs een naam van iemand die ik ken kon ze opnoemen. Erg onder indruk. Bedankt. :).




Ervaring van J. met medium Mathilda   Ervaring van J. met medium Mathilda   Ervaring van J. geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Bedankt voor de afgelopen tijden. Je zat er altijd Boem. bovenop. Je hebt me geholpen met een dosis humor. Curryworst smaakt beter dan paella gunter. Ook op een huwelijksfeest.




Ervaring van Vrouw met medium Gunter   Ervaring van Vrouw met medium Gunter   Ervaring van Vrouw geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Kris
  Ervaring met medium Kris
  Spot on was je Kris.
Dankjewel voor de heldere vertaling/ bevestiging van de man die tegenover mij staat.
Ik ga ervan genieten en wens jou het allerbeste.
Groet.




Ervaring van R met medium Kris   Ervaring van R met medium Kris   Ervaring van R geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kris  


Ervaringen van bezoekers met medium Kristal
  Ervaring met medium Kristal
  Lieve Kristal, dank u voor het mooie consult. Het klopte precies wat u zei, het is iemand die ik al ken, en heel veel andere mooie voorspellingen. Ik ben u heel erg dankbaar , liefs s.




Ervaring van s. met medium Kristal   Ervaring van s. met medium Kristal   Ervaring van s. geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kristal  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  En weer een voorspelling uitgekomen binnen de door jou aangegeven tijdstip. Super. Bedankt. X Vaste beller.




Ervaring van J. met medium Cassandra   Ervaring van J. met medium Cassandra   Ervaring van J. geplaatst op 9 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Beste Rin ik bel je terug ,omdat je je zelf blijft en op je standpunt blijft eerlijk en direct .doe zo voort .ook al ben je nog pril je bent een kei jongen .

Thamia.




Ervaring van thamia met medium Rin   Ervaring van thamia met medium Rin   Ervaring van thamia geplaatst op 9 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Shiloh
  Ervaring met medium Shiloh
  Wat een lief mens bent u. Heel erg bedankt voor uw luisterend oor en uw adviezen. Lieve groetjes.




Ervaring van Mel met medium Shiloh   Ervaring van Mel met medium Shiloh   Ervaring van Mel geplaatst op 2 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Voor mij hoef men niet de kaartjes te leggen .maar je nummerlogie was leuk en had een gesprek nodig .nu vind ik het nog leuker hier op deze site omdat er toch een gespreks partner bij is .geweldig thx ik bel terug cor v.




Ervaring van Cor met medium Rin   Ervaring van Cor met medium Rin   Ervaring van Cor geplaatst op 1 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Ongelooflijk lief en ongelooflijk goed. Letter voor letter komt alles uit. Dankjewel Sabin. Super blij met jou.:) X( Weegschaal verhaal) J.




Ervaring van Anoniem met medium Sabine   Ervaring van Anoniem met medium Sabine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Lieve Destiny
Helaas kon ik u niet bedanken, maar ik ben blij dat ik u gesproken heb. Super bedankt voor uw mooie reading . Tot snel.


X
MelS.




Ervaring van MelS met medium Destiny   Ervaring van MelS met medium Destiny   Ervaring van MelS geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk is een hele lieve en krachtige vrouw, ze ziet en voelt situaties heel goed aan. tot nu toe heeft ze me heel erg geholpen.




Ervaring van Rabia met medium Anouk   Ervaring van Rabia met medium Anouk   Ervaring van Rabia geplaatst op 25 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Elke keer weer valt me mond open van verbazing. We bellen al wat jaartjes zo nu en dan en de ene keer wat meer dan de andere keer maar alles echt alles wat je zegt komt altijd uit. De ene keer direct de andere keer wat later maar nog nooit ernaast gezeten. Zo fijn en dankbaar dat ik jou trof op de lijn. Het geeft me vaak net dat stukje zekerheid weer in onzekere tijden. Afgelopen woensdag voorspelde je dat we er even tussen uit gingen en ja hoor het weekend gingen we weg naar ook nog het land wat je zei. Hoe dannnn. Ik ben blij met je en zal je nog vaker bellen wanneer ik je nodig heb. Bedankt Nina liefs A.




Ervaring van A. met medium Nina   Ervaring van A. met medium Nina   Ervaring van A. geplaatst op 11 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Dank je wel. Ik vond het weer een heel fijn gesprek. Bedankt voor de tips. Dit ga Ik zeker oppakken. .




Ervaring van E met medium Odette   Ervaring van E met medium Odette   Ervaring van E geplaatst op 10 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden