Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Marco
  Ervaring met medium Marco
  Marco is een top medium, hij is goed in voorspelling en hij geeft ook goede raad en hij heeft ook een luisterent oor, ik raad iedereen aan om naar Marco te bellen want je gaat met goede moed door het leven als je met hem in gesprek bent geweest , ik ga hem zeker terug bellen dus Marco jij hoort mij zeker nog terug.




Ervaring van anoniem met medium Marco   Ervaring van anoniem met medium Marco   Ervaring van anoniem geplaatst op 10 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Voelt heel goed in en is super eerlijk. Fijn gevoel als ik met haar praat.




Ervaring van S met medium Indy   Ervaring van S met medium Indy   Ervaring van S geplaatst op 9 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Richard
  Ervaring met medium Richard
  Zeker fijn om deze super heldervoelende consulent te spreken. Hij is to the point.




Ervaring van S met medium Richard   Ervaring van S met medium Richard   Ervaring van S geplaatst op 9 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Sabine. Moest net aan je denken. Je bent ongelooflijk goed. Je voorspellingen komen uit. o blij dat ik je heb:) xxx (weegschaal gedoe).




Ervaring van J. met medium Sabine   Ervaring van J. met medium Sabine   Ervaring van J. geplaatst op 8 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Jij had het goed gezien. Geen ellenlange verhalen maar gewoon straight to he point en het klopt ook nog eens. 10 punten. Dank je wel.




Ervaring van Ilse met medium Lineke   Ervaring van Ilse met medium Lineke   Ervaring van Ilse geplaatst op 5 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Nogmaals heb je de juiste woorden op het juiste moment zodat ik weer mijn energie vind om verder te gaan.

Jij bent een medium met hart en ziel en dat versterkt jou en siert je goed. Blijf zo verder werken.




Ervaring van Jamila met medium Karlien   Ervaring van Jamila met medium Karlien   Ervaring van Jamila geplaatst op 3 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Wow, Qikyra wat ben je een zuiver, TOP medium. Mensen ik meen het echt, zij is echt een medium. Qikyra zei dat ik op vakantie zou gaan. Ik geloofde haar in eerste instantie niet, omdat mijn relatie was toen niet zou best en ze zei ook dat ik hele leuke periode zou gaan beleven. Voila klopt helemaal. Ik heb Qikyra vandaag weer gebeld. Pfffff.Ik kreeg alleen maar kippenvel. Dingen die zij nooit kon weten, heeft zij tegen mij verteld. Qikyra God zegen je met nog heel veel gave. Blijf zo doorgaan.zo mooi wat je doet. Je bent een EERLIJKE, TE VERTROUWEN medium. Jouw voorspellingen komen zeker uit. Dank je wel.




Ervaring van nen met medium Qikyra   Ervaring van nen met medium Qikyra   Ervaring van nen geplaatst op 2 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Dag lieve Amber, ik wil jou weer ontzettend bedanken voor jou heldere inzichten en adviezen. Ik wil jou aan een ieder aanbevelen. Alles wat jij voorspeld komt uit. Altijd neem jij tijd voor mij, zo fijn is dat. Soms ben ik bang, maar dan weet jij weer mijn angsten weg te nemen. Ik weet zeker dat jij heel lang in mijn leven zal voortleven. Dankjewel.




Ervaring van Maureen met medium Amber   Ervaring van Maureen met medium Amber   Ervaring van Maureen geplaatst op 30 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Lieve Anne, je bent altijd een liefdevolle spiegel voor mij geweest in roerige tijden. Je ziet zonder te oordelen. Zonder vermenging van je eigen gedachten. Een consult is puur en zuiver. Met handvatten waar je als beller iets mee kan. Geen mooie praatjes maar de realiteit van dit moment met het oog op de toekomst waar alles mogelijk is wanneer we onszelf begrijpen. En jij wijst mensen op die kracht en potentie. Met liefde en mededogen.
Een ware schat voor deze lijn.

Sandra.




Ervaring van San met medium Anne   Ervaring van San met medium Anne   Ervaring van San geplaatst op 30 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Britta
  Ervaring met medium Britta
  Bijzonder medium. Top.




Ervaring van S met medium Britta   Ervaring van S met medium Britta   Ervaring van S geplaatst op 24 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Britta  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Dag Karlien, ik dank je voor deze mooie reading over mijn ex en mijn broer. Jij voelde juist aan hoe de situatie is. Ik raad iedereen aan om je te bellen want je kan een volledige persoonsbeschrijving aangeven van de vrager en personen. Warme knuffels xx.




Ervaring van Jamila met medium Karlien   Ervaring van Jamila met medium Karlien   Ervaring van Jamila geplaatst op 24 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Lieve lieve lieve Amber,

Dank voor je inzichten. Wij hebben al een tijdje contact met elkaar en ik krijg altijd oprechte adviezen van jou. Buiten jou inzichten, ben jij voor mij de allerliefste die ik volledig vertrouw, maar je zegt ook eerlijk als je het niet zeker weet. Je doet geen toezeggingen als je ergens niet achterstaat. Daar heb ik wat aan, altijd eerlijk en oprecht. Ik wil je ontzettend bedanken en heel fijn jouw stem gehoord te hebben.
Dag lieve Amber en tot horens.

Lieve groetjes,

Maureen.




Ervaring van Maureen met medium Amber   Ervaring van Maureen met medium Amber   Ervaring van Maureen geplaatst op 23 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Serena4gen
  Ervaring met medium Serena4gen
  Serena4gen is echt een aanrader. Ze draait er niet om heen zegt hoe het is. Er zijn al veel voorspellingen van haar uitgekomen. Als u eerlijke antwoorden wilt raadt ik u aan haar te bellen ze is echt top.




Ervaring van gea met medium Serena4gen   Ervaring van gea met medium Serena4gen   Ervaring van gea geplaatst op 21 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Serena4gen  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoe
  Ervaring met medium Zoe
  Zoe ik ben altijd zo op blij als jij bereikbaar bent.
Jij bent mn absolute favoriet.
Je bent to the point recht voor zn raap, eerlijk ook al is het een ongemakkelijke boodschap of richtlijn waar ik hard aan moet werken, of wat ik pijnlijk vind.
Waar het om gaat in je leven is dat je kleine stappen vooruit maakt hoe moeilijk ook, en weer "gewoon" jezelf kunt zijn.
Dankjewel Zoe voor alle goede raad.
Diana.




Ervaring van Diana met medium Zoe   Ervaring van Diana met medium Zoe   Ervaring van Diana geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met medium Coby
  Ervaring met medium Coby
  Nooit eerder gesproken maar zeker de moeite waard en meer zelfs. Ze kon heel goed invoelen. Top medium.




Ervaring van S met medium Coby   Ervaring van S met medium Coby   Ervaring van S geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Ik vergeet elke keer iets te schrijven voor jou lieve Anne. jouw rust en helderwetendheid doen me super goed. Elke keer weer. Je bent een fijn mens om zo vertrouwd mee te praten .




Ervaring van S met medium Anne   Ervaring van S met medium Anne   Ervaring van S geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Petra
  Ervaring met medium Petra
  Super bedankt, geweldige consulent, lief en super geduldig en kan heel goed invoelen.




Ervaring van S met medium Petra   Ervaring van S met medium Petra   Ervaring van S geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met medium Britta
  Ervaring met medium Britta
  In 1 woord geweldig. Snel eerlijke voorspellingen al vaker gehoord maar van verschillende mediums maar nooit eerder van 1 medium

Nu wel wow petje af.




Ervaring van S met medium Britta   Ervaring van S met medium Britta   Ervaring van S geplaatst op 10 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Britta  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Hi Thais kontrakt getekend, begint om 16 September met nieuwe baan
Mvg
K




Ervaring van Kausar met medium Thaiis   Ervaring van Kausar met medium Thaiis   Ervaring van Kausar geplaatst op 1 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Lieve Qikyra, ik wil je bedanken voor de mooie consulten die jij mij gegeven hebt in een moeilijke periode waar jij mij vertrouwen in bleef geven. Je zei steeds er komt positieven tijd naar je toe. Dit is alles is nu op mijn pad gekomen dankzij jouw vertrouwen. Je ziet de dingen goed en je bent een zuivere meduim. Meer dan 5 sterren waard. Liefs Cynthia .




Ervaring van Cynthia met medium Qikyra   Ervaring van Cynthia met medium Qikyra   Ervaring van Cynthia geplaatst op 23 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium Maddy
  Ervaring met medium Maddy
  Hallo maddy

Bedankt voor je topadvies
Wat je verteld heb is uitgekomen
Je ben een topper en aanrader
En ik zal je snel weer terug bellen
Nogmaals bedankt voor je adviezen.




Ervaring van Jack met medium Maddy   Ervaring van Jack met medium Maddy   Ervaring van Jack geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Dank je wel. Danie is geweldig. Heeft mij zo geholpen met m'n schuldgevoel weg te laten gaan. Weet ook de juiste dingen te voorspellen. Dank je wel Danie.




Ervaring van Ilse met medium Danie   Ervaring van Ilse met medium Danie   Ervaring van Ilse geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Lineke weet mijn altijd gerust te stellen.
Ik heb net een hele moeilijke periode achter de rug en ben er uit aan klimmen mede door Lineke.

Ze heef niet alleen een luisterend oor maar zit ook bij het rechte eind qua uitspraken.
Ik ben zelf een coach maar het is heel fijn om ook mijn dingen met iemand te kunnen delen.
Ze geeft mij veel rust
En een vetrouwt gevoel omdat haar voorspellingen tot nu toe altijd uit kwamen.

Ik beveel haar zeker aan.

Warme groet,
H.




Ervaring van H met medium Lineke   Ervaring van H met medium Lineke   Ervaring van H geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Super lief en bedankt.
X
Mel.

PS sorry dat ik wegviel.




Ervaring van Mel met medium Qikyra   Ervaring van Mel met medium Qikyra   Ervaring van Mel geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Hartelijke dank voor het mooie gesprek. ik bel je zeker weer snel terug.




Ervaring van Marijke met medium Anke   Ervaring van Marijke met medium Anke   Ervaring van Marijke geplaatst op 12 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Dank je wel christelle. Je hebt me gerust gesteld. Veel liefs van een vrouw die gaat samenwonen I. Een huis wat groot genoeg is voor 2 :) .




Ervaring van Vrouw met medium Christelle   Ervaring van Vrouw met medium Christelle   Ervaring van Vrouw geplaatst op 12 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Hartelijke dank voor het mooie gesprek. ik bel je zeker weer snel terug.




Ervaring van Marijke met medium Anke   Ervaring van Marijke met medium Anke   Ervaring van Marijke geplaatst op 12 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Wat een prachtig consult. Herkenbaar, verhelderend en concrete handvatten. Hele prettige werkwijze omdat er eerst gesproken wordt door Petrus, waardoor alles als puzzelstukjes in elkaar valt. Focus op wat wel, Petrus het wordt fantastisch. Voor op mijn zegewagen.




Ervaring van R met medium Petrus   Ervaring van R met medium Petrus   Ervaring van R geplaatst op 10 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Jarno
  Ervaring met medium Jarno
  Hoi Allemaal, Jarno is perfect om mee in gesprek te gaan hij heeft altijd de kern te pakken. Een wijs man en ik ben eigenwijs al 7 jaar met hem in gesprek om enigszins mijzelf te leren begrijpen. Heel veel succes met de levenswandel en voor hulp bel zeker Jarno. Groet, Ad.




Ervaring van Ad met medium Jarno   Ervaring van Ad met medium Jarno   Ervaring van Ad geplaatst op 3 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met medium Britta
  Ervaring met medium Britta
  Wow, voor het eerst gesproken. Heel heldervoelend.




Ervaring van Shanti met medium Britta   Ervaring van Shanti met medium Britta   Ervaring van Shanti geplaatst op 31 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Britta  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Beste Karine, jij verdient meer dan vijf sterren. Jij kan dingen vertellen die raak zijn ongelooflijk hoe jij dat kan weten ongelooflijk. Ik bel je graag terug.

Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met medium Karine   Ervaring van Inge met medium Karine   Ervaring van Inge geplaatst op 26 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Ashraya
  Ervaring met medium Ashraya
  Dank je wel Ashraya. Je bent zo scherp in jouw waarnemingen. Zo knap. Ik weet niet wat ik het afgelopen jaar zonder jou gedaan zou hebben.




Ervaring van E met medium Ashraya   Ervaring van E met medium Ashraya   Ervaring van E geplaatst op 24 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Dank je wel. Je verhaal klopte helemaal.




Ervaring van San met medium Petrus   Ervaring van San met medium Petrus   Ervaring van San geplaatst op 24 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Bedankt Dani voor het gesprek over de man die vast zit in zijn situatie. Je hebt me veel helderheid gegeven. Ik ga je er nog eens over bellen. Liefs i.




Ervaring van I met medium Danie   Ervaring van I met medium Danie   Ervaring van I geplaatst op 24 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Ze had gelijk. Met alles. Toen mijn moeder doorkwam en begon over de ring stond ik paf en heb 'm omgedaan. Meteen daarna heb ik m'n moeder weer gevoeld en gezien. Wat een bijzonder iets. Dank je wel.




Ervaring van Vrouw met medium Qikyra   Ervaring van Vrouw met medium Qikyra   Ervaring van Vrouw geplaatst op 23 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden