Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Wat ben jij een topper. Met weinig info wist jij mij veel veel te vertellen. Zuiver. Een echte medium. Ook wat geheim was. Dankje voor de verduidelijking.
Tot gauw.




Ervaring van Ch. met medium Sissy   Ervaring van Ch. met medium Sissy   Ervaring van Ch. geplaatst op 18 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Dina
  Ervaring met medium Dina
  Net gesproken met dina. Heel leuk en bijzonder. Wat leuk dat je meteen die man eruit haalde terwijl daar de vraag niet over ging. Dank je Dina je bent top. Liefs i.




Ervaring van I met medium Dina   Ervaring van I met medium Dina   Ervaring van I geplaatst op 11 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Lieve Anne, op een zachtmoedige en eerbiedige wijze sta je mensen bij in hun vragen. Je bent begripvol en niet oordelend. Je brengt mij iedere keer weer bij mijn hart waardoor ik meer inzicht krijg in mijn zijn in de wereld. Je bent hoogbewust en je doorziet en voelt situaties goed aan. Je wijst mensen de weg en geeft dingen mee waardoor je weer verder kunt op het levenspad. Aan jou heb je heel veel. Chapeau. Mooi mens.




Ervaring van Sandra met medium Anne   Ervaring van Sandra met medium Anne   Ervaring van Sandra geplaatst op 8 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Sabine. Hoe doe je dit?? Haha. Letterlijk al je voorspellingen komen telkens stuk voor stuk uit. Ik sta versteld. Chapeau. X PS het weegschaal verhaal.




Ervaring van C. met medium Sabine   Ervaring van C. met medium Sabine   Ervaring van C. geplaatst op 8 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Bedankt lieve Sharida, het gesprek viel uit maar wilde u nog bedanken. Zal nog even geduld moeten hebben voor de geheimen die uit zullen komen haha. Weet ook ergens dat het goed zit. Ik hou u zeker op de hoogte. Bedankt en veel liefs.




Ervaring van Cynthia met medium Sharida   Ervaring van Cynthia met medium Sharida   Ervaring van Cynthia geplaatst op 4 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Ashraya
  Ervaring met medium Ashraya
  Ashraya is naar mijn mening de allerbeste. Ik spreek haar geregeld en alles is uitgekomen.




Ervaring van E met medium Ashraya   Ervaring van E met medium Ashraya   Ervaring van E geplaatst op 3 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Dag Anouk, vandaag heb ik met je gesproken. Wat een fijn gesprek. Dank je. Jouw advies was zuiver. Gelijk benoemde je de kern. Mijn hart weet dat je het bij het rechte eind hebt. Loslaten is moeilijk en heeft even tijd nodig. Fijn dat je mij bevestiging gaf dat het geen afwijzing van mij als vrouw is, maar het onvermogen van de ander. Je hebt me goed op weg geholpen.
Bedankt lieve Anouk x.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Exena is een aanrader. Hele lieve vrouw met heerlijke humor. Wat ze tot nu toe voorspeld heeft is altijd uitgekomen. Dankjewel Exena. :)
Ps Het verhaal met een ?pot?.




Ervaring van C met medium Exena   Ervaring van C met medium Exena   Ervaring van C geplaatst op 29 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Tinneke
  Ervaring met medium Tinneke
  Heel fijn gesprek gehad met Tinneke. Ze vertelde precies hetzelfde als een paar maanden geleden. Heel zuiver medium en super aardige vrouw. Dankjewel. Liefs I.




Ervaring van I met medium Tinneke   Ervaring van I met medium Tinneke   Ervaring van I geplaatst op 26 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tinneke  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Lieve Gunter. Dank je wel voor al jouw vertrouwen in mijn moeilijke tijd. Deze tijd is, door jou voorspeld, gelukkig ten einde gekomen en een nieuw begin is daar. Ik kies nu voor mezelf en liefde. Mede dankzij jou. Dank.




Ervaring van Iriske met medium Gunter   Ervaring van Iriske met medium Gunter   Ervaring van Iriske geplaatst op 25 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Wowwww, echt super goed in zijn werk en ook invoelings vermogen. Goede vibe, aanwinst voor de lijn.
Ben benieuwd of je voorspelling over Rotjeknor mag uitkomen. Je hoort het. Gozert. Whsha, thnx .




Ervaring van Jacky met medium Beau   Ervaring van Jacky met medium Beau   Ervaring van Jacky geplaatst op 23 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Kaatje
  Ervaring met medium Kaatje
  Wow, heel bijzonder hoe ze kan invoelen.




Ervaring van S met medium Kaatje   Ervaring van S met medium Kaatje   Ervaring van S geplaatst op 22 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met medium Annick
  Ervaring met medium Annick
  Meerdere malen heb ik u gebeld. Je bleef bij je standpunt dat ik toen voor onmogelijk hield. Eindelijk maanden later ben ik heel opgelucht dat jouw kaarten de waarheid spraken. Je bent een top medium en ik ben zeer blij. Ik bel je nog. Groetjes S.




Ervaring van S.b met medium Annick   Ervaring van S.b met medium Annick   Ervaring van S.b geplaatst op 22 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Heb Cassandra heel vaak aan de lijn gehad. Wat een lieve vrouw. Heel zuiver ook en wat ze zegt komt ook echt zo uit. Bedankt Cassandra. Dikke knuffel J.




Ervaring van J. met medium Cassandra   Ervaring van J. met medium Cassandra   Ervaring van J. geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Sabine is echt een aanrader en een schat van een vrouw. Noemt heel veel dingen op dus hou je pen en papier in de aanslag. Alles wat zij zegt komt ook echt uit. Voor mij 10 sterren waard. Liefs, C. PS het weegschaal verhaal.




Ervaring van C. met medium Sabine   Ervaring van C. met medium Sabine   Ervaring van C. geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Monique, wat ben jij een lieve vrouw om mee te praten. Ik wacht tot september wat je me voorspelde. Jij hebt een sterke gave, bedankt voor je goede raad. Ik bel je zeker terug. Inge.




Ervaring van Inge met medium Monique   Ervaring van Inge met medium Monique   Ervaring van Inge geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Mooi. Rustig. Duidelijk . En het klopt.




Ervaring van Vrouw met medium Salina   Ervaring van Vrouw met medium Salina   Ervaring van Vrouw geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Faraz
  Ervaring met medium Faraz
  Wauw. Dankje wel Faraz.
Wat een verhelderend , transparant en op hoog niveau spiritualiteit met zeer veel ervaringen.
Je verdient van mij 5 sterren.




Ervaring van Cherida met medium Faraz   Ervaring van Cherida met medium Faraz   Ervaring van Cherida geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Faraz  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  alles wat roos mij vertelde is ook uitgekomen. plus heb ik ook tools gekregen om verder te kunnen komen, bedankt nog.
kortom je bent een topper.




Ervaring van melanie met medium Roos   Ervaring van melanie met medium Roos   Ervaring van melanie geplaatst op 15 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Casandra is echt een aanrader. Alles wat zij zegt komt ook echt uit. Bedankt en tot snel.




Ervaring van Vaste beller met medium Cassandra   Ervaring van Vaste beller met medium Cassandra   Ervaring van Vaste beller geplaatst op 13 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Nuchter. Grappenmaker. Met hele goede inzichten. Bedankt. Je bent een topper :).




Ervaring van Vrouw met medium Beau   Ervaring van Vrouw met medium Beau   Ervaring van Vrouw geplaatst op 12 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Armin
  Ervaring met medium Armin
  Hij weet veel en heb superveel info ontvangen en hij wist tot de kern te komen.
Ik ben erg dankbaar voor alles.
Dankjewel =).




Ervaring van simone met medium Armin   Ervaring van simone met medium Armin   Ervaring van simone geplaatst op 8 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Armin  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Hoi Yoshua, terwijl ik niks over mijn situatie verteld heb, zat je er bovenop. Ik raad anderen dan ook aan om je te bellen. Of de voorspelling uitkomt, zal ik af moeten wachten maar je weet veel te vertellen. Ik bel je zeker nog een keer. Dank je wel, Karin.




Ervaring van Karin met medium Yoshua   Ervaring van Karin met medium Yoshua   Ervaring van Karin geplaatst op 4 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Voor mij ben je nummer 1. Het is zo fijn dat ik getroffen heb met een medium als jij. Nogmaals mijn dank voor jouw inzichten, begeleiding en luisterend oor.




Ervaring van S met medium Lilith   Ervaring van S met medium Lilith   Ervaring van S geplaatst op 3 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Anne is fantastish. Rustig voorkomen en super heldervoelend. Fijn hoe ze zo goed energien kan lezen binnen een mum van tijd ook van andere mensen. Een zeer oprechte dame die je zeker niet naar de mond praat.




Ervaring van S met medium Anne   Ervaring van S met medium Anne   Ervaring van S geplaatst op 3 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Kiki. Bedankt, sorry dat ik wegviel. Zo fijn om je te spreken en tot nu toe is alles uitgekomen. Ik bel je snel teug. X .




Ervaring van J met medium Kiki   Ervaring van J met medium Kiki   Ervaring van J geplaatst op 28 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Mierke is zo goed,ze kan details vertellen uit zich zelf. Haar intuitie is super scherp. Ik bel haar al jaren en het is altijd zo zoals ze het omschrijft. soms denk ik lees ze
zoveel uit de kaarten, het is meer haar heldervoelendheid. Geweldig gewoon.




Ervaring van Ch met medium Mierke   Ervaring van Ch met medium Mierke   Ervaring van Ch geplaatst op 27 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve Yuorah, ik heb je een week geleden gebeld. Omdat ik heel erg omhoog zat. Had zeker nodig en je zei dat ik het voor elkaar zou krijgen binnen een week. Hing nog lachend op met bid voor me want ik had er een hard hoofd in. Nou, je gebeden voor mij zijn verhoord want het is gelukt. Zou het je laten weten. Bij deze. Groetjes en bedankt.




Ervaring van Ruth met medium Yuorah   Ervaring van Ruth met medium Yuorah   Ervaring van Ruth geplaatst op 26 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Exena, bedankt voor je reading zojuist. Sorry dat Ik wegviel. Ik bel je snel terug XX E.




Ervaring van E met medium Exena   Ervaring van E met medium Exena   Ervaring van E geplaatst op 26 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Tess is echt geweldig. ik belde haar vorig jaar oktober en ze voorspelde begin het nieuwe jaar een partner. terwijl ik het geloof er niet in had en tis toch uitgekomen. dankjewel .




Ervaring van Shiva met medium Tess   Ervaring van Shiva met medium Tess   Ervaring van Shiva geplaatst op 25 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Na 11 jaar heb ik je gevonden. de meter van mijn dochter Kyra.

Ze zal blij zijn dat ze haar meter teruggevonden heeft.




Ervaring van FEYA met medium Sissy   Ervaring van FEYA met medium Sissy   Ervaring van FEYA geplaatst op 22 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne-Fleur
  Ervaring met medium Anne-Fleur
  Dank voor het mooie gesprek Anna Fleur . Scherpe waarnemingen . Echt een bijzonder medium . Ik ga je zeker nog eens bellen . Liefs i ( het engel meisje , je noemde me een bloem ;) ) .




Ervaring van i met medium Anne-Fleur   Ervaring van i met medium Anne-Fleur   Ervaring van i geplaatst op 18 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Dankjewel voor je eerlijke gesprek en je openheid en je persoonlijke verhaal dat je met me deelde . Dat waardeer ik erg . Ook dan voor je mooie woorden over mij die me zelfs ontroerde . En voor de hulp die je me bied. Liefs i .




Ervaring van I met medium Gunter   Ervaring van I met medium Gunter   Ervaring van I geplaatst op 18 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Nina. Een TOPPER. we bellen al jaren de ene keer wat vaker dan de andere keer. Maar ik heb heel veel aan jou als ik voor mezelf de antwoorden even niet meer weet. Je luisterend oor en begrip waar ik dan op kan terug vallen en je open en eerlijkheid waar ik.echt wat aan heb en mee kan. maar het belangrijkste is dat al jaren alles wat je zegt uit gekomen is / uitkomt. Alles wat je me zegt of voorspeld klopt en gebeurd dan ook echt. Die gedachte is een heel fijn iets om me aan vast te houden in onzekere periodes. ben er heel blij mee dat ik jouw ooit jaren geleden is Ben gaan bellen en we zullen elkaar nog vaak spreken. Voor mij is nina de beste.




Ervaring van A met medium Nina   Ervaring van A met medium Nina   Ervaring van A geplaatst op 15 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Schatje, ik hoop je vanavond te kunnen spreken. Heb je zo hard nodig. Je sleept me er altijd doorheen. Liefs Rabia.




Ervaring van Rabia met medium Derya   Ervaring van Rabia met medium Derya   Ervaring van Rabia geplaatst op 8 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden