Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Je gaf een tijd geleden aan dat de aanvraag voor de invalideparkeerkaart op zich zou laten wachten, want hij zou zijn blijven liggen. Ik moest er volgens jou achteraan bellen, want ik zou hem wel krijgen evenals de parkeerplaats voor de deur. Deze mocht ik volgens jou zelf uitkiezen en deze zou sneller gerealiseerd zijn dan de 8 tot 10 weken dat ik na het verkrijgen van de kaart zou moeten wachten, omdat ze zouden afwijken van de procedure. Inderdaad was door de vakantie de parkeerkaart ergens op een bureau beland en hadden ze er niets meer mee gedaan. Binnen een week had ik de keuring en anderhalve week later de kaart. Vandaag heb ik gebeld voor de parkeerplaats en ze belden me later terug dat ze alle goedkeuringen hadden, ik mocht zelf aangeven welke plaats ik wilde en waarschijnlijk is deze eind volgende week al gerealiseerd, omdat ze gaan afwijken van de procedure. Dat zou inhouden dat het dan binnen 2 weken na de kaart gerealiseerd zou zijn. Nu is het bij mij wel..eerst zien dan geloven (wat instanties betreft), maar tot dusver heb jij wederom voor de zoveelste X gelijk. Dikke knuffel.




Ervaring van Ongelovige thomas met medium Anny   Ervaring van Ongelovige thomas met medium Anny   Ervaring van Ongelovige thomas geplaatst op 19 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Beste Sophie,
We hebben elkaar een paar keer gesproken en telkens komen er dezelfde uit de kaarten. Gisteren heb ik je weer gebeld en een voorspelling is al uitgekomen. Op dezelfde dag. Wow.blijf zo doorgaan met je gave. Chapeau.Echt een aanrader.
Groetjes, Nelly.




Ervaring van Nelly met medium Sophia   Ervaring van Nelly met medium Sophia   Ervaring van Nelly geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Zo fijn, nog steeds op de juiste weg en gevoel. Jou inzichten zijn zo mooi en kloppend.




Ervaring van Sonja met medium Anke   Ervaring van Sonja met medium Anke   Ervaring van Sonja geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Ashraya
  Ervaring met medium Ashraya
  Ashraya ik wil je bedanken voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Soms weet ik het niet meer maar jij zegt wat voelt en doorkrijgt van boven. Je weet de situatie goed uit te leggen. Klasse. Je bent de beste. Je bent eerlijk en dat is waar het omgaat. Over mijn collega zie je voorlopig alleen een vriendschap tussen ons en gesprekken. Ik vind hem leuk maar ik weet ook dat alles wat je doorkrijgt ook kloppen.

Ik ga je binnenkort bellen met vragen over de toekomst en over hem. Je bent meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van Li met medium Ashraya   Ervaring van Li met medium Ashraya   Ervaring van Li geplaatst op 16 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  gedaan wat je adviseerde. advertentie op marktplaats in zoektocht vader. In Almelo bestaat een bedrijf met de naam die jij noemde. Heb ze gemaild. nu maar afwachten.




Ervaring van H met medium Xandra   Ervaring van H met medium Xandra   Ervaring van H geplaatst op 15 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Xandra jij bent in 1 woord super. Ook je voorspellingen zijn uitgekomen. Bel je snel.




Ervaring van Karin met medium Xandra   Ervaring van Karin met medium Xandra   Ervaring van Karin geplaatst op 14 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Zojuist gesproken, leuk om mee te praten .maar niet helemaal overtuigd.




Ervaring van - met medium Xandra   Ervaring van - met medium Xandra   Ervaring van - geplaatst op 13 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Hallo ThaIs, de voorspelling die je een tijdje terug deed over verlies van geld kon ik toen niet plaatsen. Gisteren kwam ik erachter wat je bedoelde en je had gelijk. Ondanks dat dit geen leuke voorspelling was, geeft het me zeker vertrouwen in de toekomst en jouw voorspellingen en inzichten daarvoor. Dank je wel. Karin xx.




Ervaring van Karin met medium Thaiis   Ervaring van Karin met medium Thaiis   Ervaring van Karin geplaatst op 13 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne-Fleur
  Ervaring met medium Anne-Fleur
  Dankjewel. U bent een topper voor mij.




Ervaring van anoniem met medium Anne-Fleur   Ervaring van anoniem met medium Anne-Fleur   Ervaring van anoniem geplaatst op 12 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Sorry dat de verbinding was verbroken. bel min waren op maar ik ga weer een afspraak met uw maken voor een langer gesprek met uw hoop dan dat ik een stukje verder ben. en dank uw wel voor het korte gesprek met uw groet e .




Ervaring van E met medium Odette   Ervaring van E met medium Odette   Ervaring van E geplaatst op 11 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Hallo Christelle, wat een ongelofelijk lieve vrouw ben je. Ik heb je vannacht gebeld omdat ik niet kon slapen. Je vertelde precies in welke situatie ik zit en gaf mij het vertrouwen dat het goed komt. Ik ben heel blij dat ik je gesproken heb. Bedankt voor je lieve woorden. Groetjes, Karin xx.




Ervaring van Karin met medium Christelle   Ervaring van Karin met medium Christelle   Ervaring van Karin geplaatst op 11 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Hallo Marie, je had gelijk met je voorspelling. Ik heb inderdaad ontslag gekregen. Gelukkig zullen er nu ook weer nieuwe deuren open gaan.
Bedankt voor je eerlijkheid, Karin.




Ervaring van Karin met medium Marie   Ervaring van Karin met medium Marie   Ervaring van Karin geplaatst op 10 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Norah
  Ervaring met medium Norah
  Lieve Norah, ik ben flabagasted. jij hebt echt een gave van boven gekregen. Zonder dat ik maar een woord zeg, weet jij het al. Sla jij de spijker op zijn kop. En je houd mij niet onnodig lang aan de lijn, zo fijn.




Ervaring van zonnetjuuh met medium Norah   Ervaring van zonnetjuuh met medium Norah   Ervaring van zonnetjuuh geplaatst op 7 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Norah  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess Sharity
  Ervaring met medium Tess Sharity
  Wat een toppertje. Leuk mens en een heerlijk accent. Wat ze zei over een persoon klopte helemaal. Wanneer ze iets niet door krijgt zegt ze het eerlijk en gaat niet zomaar wat verzinnen. Kan alles duidelijk vertellen en weet ook wat er speelt.Tess ik heb echt een leuk geprek met je gehad., heb nog steeds een smile op mojn gezicht. Zodra het uitkomt bel ik je. Heb er alle vertrouwen in.




Ervaring van Jen met medium Tess Sharity   Ervaring van Jen met medium Tess Sharity   Ervaring van Jen geplaatst op 3 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess Sharity  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  hoop je snel weer op de lijn te zien .heb je al heel lang niet meer online gezien hoop dat het goed gaat met je.
deze vrouw verdient meer als 5 sterren super goed zonder iets te te hoeven zeggen hoop je echt snel te zien.




Ervaring van smr met medium Lina   Ervaring van smr met medium Lina   Ervaring van smr geplaatst op 2 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Joke, je bent een fantastisch mens. Je humor je heldere kijk en altijd als ik weer even in paniek ben en je weer bel vertel je me hetzelfde en dat ik geduld moet hebben. Je bent werkelijk een topper liefs Angela.




Ervaring van Angel met medium Joke   Ervaring van Angel met medium Joke   Ervaring van Angel geplaatst op 30 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Super goed.




Ervaring van S met medium Mina   Ervaring van S met medium Mina   Ervaring van S geplaatst op 28 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve Y,
Dank je wel dat jij er altijd weer voor mij bent .
jij hebt het waar gemaakt .
Mvg Bernadette.




Ervaring van Bernadette met medium Yuorah   Ervaring van Bernadette met medium Yuorah   Ervaring van Bernadette geplaatst op 28 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Hallo Vitta, ik wil je even latten weten dat er in ieder geval 2 van jouw voorspellingen zijn uitgekomen. Dat geeft vertrouwen in de andere voorspellingen die je hebt gedaan. Het zal wat langer duren voordat die uitkomen maar ik heb daar vertrouwen in.
Bedankt, Karin.




Ervaring van Karin met medium Vitta   Ervaring van Karin met medium Vitta   Ervaring van Karin geplaatst op 27 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Leandra
  Ervaring met medium Leandra
  Hallo Leandra, ik kan het niet geloven maar u heeft gelijk gehad met uw voorspelling. Ik ben vvolledig arbeidsongeschikt verklaard en dat is een ongelofelijke opluchting.

Nu op naar uw andere voorspellingen. Daar heb ik alle vertrouwen in.

Bedankt, Karin.




Ervaring van Karin met medium Leandra   Ervaring van Karin met medium Leandra   Ervaring van Karin geplaatst op 27 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Lieve Anne
Je bent alles in een. Een compleet mens met de gave mij in mijn bewustzijn te stimuleren door feedback en bevestiging. Je oordeelt niet maar spreekt vanuit begrip waardoor ik mezelf toe sta mij beter te begrijpen. Ik weet dat de weg van liefde begint bij liefde voor jezelf. Dan alleen kan liefde en compassie voor de ander groeien. Bij deze hobbelige weg heb jij me toch bijgestaan door je inzichten en geduld. Bedankt voor alles.




Ervaring van Sandra met medium Anne   Ervaring van Sandra met medium Anne   Ervaring van Sandra geplaatst op 22 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Mooi gesprek met een zeer heldervoelende dame. Wat zij ziet klopt als een bus. Weinig mediums die Zo goed Invoelen. Ik kan uren met haar praten.
Liefs van Staartje .




Ervaring van S met medium Lilith   Ervaring van S met medium Lilith   Ervaring van S geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Jeetje Vitta, wat voelt u de situatie goed aan. U hebt me tot tranen toe ontroerd en me opnieuw het vertrouwen gegeven dat ik erin mag blijven geloven dat het goed komt. Dank u wel.




Ervaring van Karin met medium Vitta   Ervaring van Karin met medium Vitta   Ervaring van Karin geplaatst op 18 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Anne kan je bij je oorspronkelijke pijn brengen zodat je het kan transformeren Nu. ik heb een paar gebeld en het heeft me iedere keer veel gegeven.




Ervaring van Ria met medium Anne   Ervaring van Ria met medium Anne   Ervaring van Ria geplaatst op 15 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Wow, voor het eerst gebeld. zonder kaarten. Zo heldervoelend.




Ervaring van S met medium Joke   Ervaring van S met medium Joke   Ervaring van S geplaatst op 15 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Ik snapte het gedrag van M niet. Door jou weet ik dat het autisme is. Mijn dank is groot, wat een openbaring. Je bent de beste.




Ervaring van Anoniem met medium Gunter   Ervaring van Anoniem met medium Gunter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Lieve Destiny,
Het gesprek was echt wauw. Jij bent echt de zon.
De manier hoe je alles overbrengt is echt een gave. En het klopt. Voorspellingen komen uit.
Bij mij is het uitgekomen en dat wil ik delen.
Dankje Destiny .




Ervaring van anoniem met medium Destiny   Ervaring van anoniem met medium Destiny   Ervaring van anoniem geplaatst op 4 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Tineke
  Ervaring met medium Tineke
  Hoi Tineke,
Ik spreek jou nu al 6 maanden en alles wat je zegt komt uit. Je bent helder en ik merk duidelijk dat je ervaren bent. De laatste bevestiging die je mij hebt gegeven spande de kroon. Ook dit is uitgekomen. Ik vind je positief, nuchter en lief. Dankjewel dat je er bent en voor het duwtje in de goede richting. (R).




Ervaring van - met medium Tineke   Ervaring van - met medium Tineke   Ervaring van - geplaatst op 4 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Cleo
  Ervaring met medium Cleo
  Dankjewel, lieve Cleo. Wat ben jij een bijzondere vrouw. Een loepzuiver consult, elk woord raak. Zo bijzonder, ik heb er geen woorden voor.Still the best. All the way.




Ervaring van Vannka met medium Cleo   Ervaring van Vannka met medium Cleo   Ervaring van Vannka geplaatst op 30 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cleo  


Ervaringen van bezoekers met medium Friso
  Ervaring met medium Friso
  Top.




Ervaring van E met medium Friso   Ervaring van E met medium Friso   Ervaring van E geplaatst op 29 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Friso  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Lieve Kiki , heel erg dank voor het mooie consult. Het klopte exact wat u vertelde , en u zegt ook iedere keer hetzelfde , dat het iemand is uit het verleden die terug komt, ongelooflijk goed , lieve groetjes siv.




Ervaring van siv met medium Kiki   Ervaring van siv met medium Kiki   Ervaring van siv geplaatst op 28 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette

Ergens in de eerste helft van augustus heb ik jou gesproken. Je sloeg toen spijkers met koppen en hebt mij heel veel rust gebracht.
Ik hou je zeker op de hoogte.




Ervaring van Sophie met medium Odette   Ervaring van Sophie met medium Odette   Ervaring van Sophie geplaatst op 26 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Annick
  Ervaring met medium Annick
  Erg goede kaartlegster. Helder en duidelijke antwoorden. Helaas waren de belminuten op :-(.




Ervaring van Dee met medium Annick   Ervaring van Dee met medium Annick   Ervaring van Dee geplaatst op 25 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met medium Chantal
  Ervaring met medium Chantal
  Just wow.




Ervaring van E. met medium Chantal   Ervaring van E. met medium Chantal   Ervaring van E. geplaatst op 22 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Lieve medium Kiki, jouw voorspelling op mijn nieuwe baan in deze maand augustus is uitgekomen. Je bent precies en zuiver met je gave. Altijd dankbaar dat ik je mag spreken. Tot gauw en groetjes Lilian.




Ervaring van Lilian met medium Kiki   Ervaring van Lilian met medium Kiki   Ervaring van Lilian geplaatst op 21 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden