Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Lady-Ly
  Ervaring met medium Lady-Ly
  Lady-ly heb ik al vaker gesproken. Ze is helder en eerlijk. Wat ze zegt is uitgekomen. Dus een aanrader.




Ervaring van Bert met medium Lady-Ly   Ervaring van Bert met medium Lady-Ly   Ervaring van Bert geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met medium Merlijn
  Ervaring met medium Merlijn
  Hi Merlijn,
Hartelijk dank voor je reading.
Ik ben zelf medium en Merlijn zag precies wat mijn gaven zijn. Hij wist mij precies de juiste adviezen te geven. Een goede consulent!
Top!




Ervaring van K met medium Merlijn   Ervaring van K met medium Merlijn   Ervaring van K geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met medium Caroline
  Ervaring met medium Caroline
  Wat een lief en integer medium is caroline. Zij kon mij zoveel vertellen met alleen een naam ik ben helemaal compleet in shock maar op een goede manier. Ik ga haar absoluut vaker bellen.
Dankjewel lieve caroline




Ervaring van Anoniem  met medium Caroline   Ervaring van Anoniem  met medium Caroline   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met medium Maria
  Ervaring met medium Maria
  Lieve Maria. Hoe jij sommige dingen kan vertellen is verwonderlijk. Dankjewel je bent de beste. xx Sterre




Ervaring van Sterre met medium Maria   Ervaring van Sterre met medium Maria   Ervaring van Sterre geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Maria  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Lieve sophia, ik heb donderdag met je gebeld om te vragen of er deze week nog contact kwam. En wauw vandaag zondag kreeg ik een bericht van hem (Pieter) haha wat ben jij goed. Dankjewel lieverd. Ik bel je snel. Lieve groet, Lisa




Ervaring van Lisa met medium Sophia   Ervaring van Lisa met medium Sophia   Ervaring van Lisa geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Hoi Sophia, Wat jij zei heeft die persoon letterlijk gezegd helemaal gelijk gehad, zo bijzonder. Ik bel snel weer xx Chris




Ervaring van Christella met medium Sophia   Ervaring van Christella met medium Sophia   Ervaring van Christella geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Sara
  Ervaring met medium Sara
  Dank je wel Sara, ik heb volste vertrouwen in je. Bedankt voor de geruststelling, hoop dat uitpakt zoals je mij het vertelt hebt. Ik bel je binnenkort weer op. Liefs L




Ervaring van Lisa met medium Sara   Ervaring van Lisa met medium Sara   Ervaring van Lisa geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Liefe Isha je bent echt heel lief. ik ben vaak met je in gesprek en als wat je mij zegt komt uit .je bent en topper veel liefs .




Ervaring van M met medium Isha   Ervaring van M met medium Isha   Ervaring van M geplaatst op 14 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Malie
  Ervaring met medium Malie
  Waaauwieeee, geweldig.
Voelt heel goed aan en is heel correct.
Malie is een geweldige dame en zit altijd juist bij mij.
Groetjes R




Ervaring van Roger met medium Malie   Ervaring van Roger met medium Malie   Ervaring van Roger geplaatst op 14 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met medium Szonja
  Ervaring met medium Szonja
  Lieve Szonja,
Het is inderdaad zo gelopen als dat je had gezegd. Nu heb ik ook weer meer vertrouwen in de rest. Dank je voor je steun en je hulp. Liefs Zeliha




Ervaring van Zeliha met medium Szonja   Ervaring van Zeliha met medium Szonja   Ervaring van Zeliha geplaatst op 14 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Szonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Merel
  Ervaring met medium Merel
  Merel is voor mij de beste. Zij kan zo goed invoelen en in details de dingen zien en heeft het juist.
Ik dank je van harte, Liefs Lotte.




Ervaring van Lotte met medium Merel   Ervaring van Lotte met medium Merel   Ervaring van Lotte geplaatst op 7 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merel  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Hoi Jos, Dank U wel voor al uw hulp op vele vlakken ,een zeer innemend en toegewijd liefdevol medium bent U. Super goed inlevingsvermogen. Wow.
Heel erg bedankt.




Ervaring van Kim met medium Jos   Ervaring van Kim met medium Jos   Ervaring van Kim geplaatst op 7 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Malie
  Ervaring met medium Malie
  Hoi Malie, dankjewel voor je eerlijke en duidelijke woorden, ik ben sprakeloos. Liefs Marjorie




Ervaring van Marjorie met medium Malie   Ervaring van Marjorie met medium Malie   Ervaring van Marjorie geplaatst op 30 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola, U bent echt top. Bij het begin van ons gesprek, vertelde u meteen wat er aan de hand was. U zei ook heel gedetailleerd wat er met mij emotioneel is gebeurd. Ik was helemaal sprakeloos. U bracht me tot rust en gaf me wijze raad. Ik heb heel veel gehad aan ons gesprek. grtjes Nico




Ervaring van Nico met medium Carola   Ervaring van Nico met medium Carola   Ervaring van Nico geplaatst op 30 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Rose
  Ervaring met medium Rose
  Prachtige reading gehad van deze vrouw.




Ervaring van Lauren met medium Rose   Ervaring van Lauren met medium Rose   Ervaring van Lauren geplaatst op 23 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Rose  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Lieve Nima.
Woorden schieten te kort, je hebt mij laten inzien om voor mijn zelf te kiezen zelf liefde. En natuurlijk niet te vergeten om voor mijn gelijk te gaan. Vanaf nu ga ik niks meer in de weg laten niemand kan mij tegenhouden waar een wil is een weg. Gelukkig gaat voor alles zolang je maar aan je zelf werkt. Je voorspelling met een woord te beschrijven fantastisch kan mij hierin plaats en in vinden. Dankjewel het is de moeite waard om met Lieve Nima in contact te komen.
Groetjes Angela.




Ervaring van Angela met medium Nima   Ervaring van Angela met medium Nima   Ervaring van Angela geplaatst op 23 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Lieve Nima,
Woorden schieten te kort, je hebt mij laten inzien om voor mijn zelf te kiezen zelf liefde. En natuurlijk niet te vergeten om voor mijn gelijk te gaan. Vanaf nu ga ik niks meer in de weg laten niemand kan mij tegenhouden waar een wil is een weg. Gelukkig gaat voor alles zolang je maar aan je zelf werkt. Je voorspelling met één woord te beschreven fantastisch kan mij hierin plaats en in vinden. Dankjewel.
Groetjes Angela




Ervaring van Angela met medium Nima   Ervaring van Angela met medium Nima   Ervaring van Angela geplaatst op 23 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Hallo Niamh, het is alweer een tijd geleden, ik ben terug van mijn reis en heb inderdaad een leuke man ontmoet zoals jij mij verteld had. Echt een voorspelling van een warmhartige medium. Ik bel je snel om er meer over te vertellen. Dinetha




Ervaring van Dinetha met medium Niamh   Ervaring van Dinetha met medium Niamh   Ervaring van Dinetha geplaatst op 18 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Jos alweer moet ik toegeven dat je er knal bovenop zat. Het heeft lang geduurd maar je hebt gelijk gekregen. Ik twijfelde uiteindelijk door de lange wachttijd maar jouw voorspelling klopte precies. Dankjewel Lieve Jos




Ervaring van Catharina met medium Jos   Ervaring van Catharina met medium Jos   Ervaring van Catharina geplaatst op 18 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Johan
  Ervaring met medium Johan
  Johan, wat ben ik blij dat ik jou gisteren gesproken hebt. Het voelde gelijk vertrouwt, het is net of ik je al jaren ken. Alles klopte in jouw legging zonder ook maar iets te zeggen over wie het ging, heel knap. Ik ben ook blij met de bevestigingen die ik heb gekregen qua werk en liefde. Het is nu geduld hebben en ik heb nu alle vertrouwen erin.

Dank je wel Johan, je bent echt een uitstekend medium.

Liefs Amber x




Ervaring van Amber met medium Johan   Ervaring van Amber met medium Johan   Ervaring van Amber geplaatst op 11 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Super goed gesprek gehad, ze wist me dingen te zeggen dat niemand wist. Ze geeft ook super goede raad en geeft me een zalig gevoel.
ik heb mijn hulp gevonden bij Isha en ze gaat me zeker nog horen. Bedankt Isha je bent een topper. Eerst en vooral ik bel je terug. Ik hecht veel waarde wat je me verteld.




Ervaring van Inge met medium Isha   Ervaring van Inge met medium Isha   Ervaring van Inge geplaatst op 11 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Bedankt voor je bemoedigende woorden Sid. Nog ff doorzetten en geduld opbrengen. Je wist de situatie goed te benoemen en positief vond ik dat je zo vastberaden was. Ik laat je het weten als de gunstige voorspelling is uitgekomen. Groetjes Jeanet




Ervaring van Jeanet met medium Sid   Ervaring van Jeanet met medium Sid   Ervaring van Jeanet geplaatst op 10 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Isha
  Ervaring met medium Isha
  Isha je bent topper.




Ervaring van Km met medium Isha   Ervaring van Km met medium Isha   Ervaring van Km geplaatst op 3 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met medium Isa
  Ervaring met medium Isa
  Isa kan zonder info vooraf een compleet beeld neerzetten. Ze geeft een helder inzicht in je situatie zodat je een idee krijgt welke stappen er genomen zouden kunnen worden. Dit geeft rust. Isa heeft een uitzonderlijke gave!




Ervaring van X met medium Isa   Ervaring van X met medium Isa   Ervaring van X geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isa  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  lieve Nina, Als ik met woorden moet beschrijven hoe fantastisch jij bent, kom ik woorden tekort. Je weet dingen die niemand van me weet. Tot gauw, liefs Astrid.




Ervaring van Astrid met medium Nina   Ervaring van Astrid met medium Nina   Ervaring van Astrid geplaatst op 23 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Sorella
  Ervaring met medium Sorella
  Heel erg bedankt voor dit gesprek, ik kwam helemaal geblokkeerd aan de telefoon maar dankzij u adviezen heb ik weer energie voor 10 en wil ik weer snel aan de slag. Nu hopen dat niemand mijn idee ook heeft haha. Ik kom zeker weer een keer terug! Uw stem maakt mij rustig.




Ervaring van anoniem met medium Sorella   Ervaring van anoniem met medium Sorella   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met medium Patries
  Ervaring met medium Patries
  Een geweldige vrouw die niet alleen kaarten leest maar zoveel tools meegeeft een echte spirituele coach.
Voor mij een mega belangrijk persoon op mijn levenspad.
Iedereen zou zo’n coach moeten hebben dan zouden dingen zoveel
Makkelijker zijn in ons leven .
Dank je wel Patries.
Ben je mega dankbaar voor alle consulten tot nu toe.





Ervaring van H met medium Patries   Ervaring van H met medium Patries   Ervaring van H geplaatst op 15 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Een hele goede consult gaf ze mij, in 1 woord prachtig. Ik bel je gauw weer liefs Nicolina.




Ervaring van Nicolina met medium Yuorah   Ervaring van Nicolina met medium Yuorah   Ervaring van Nicolina geplaatst op 14 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium El-Morya
  Ervaring met medium El-Morya
  Net een geprek met haar gehad een heel lief en goed medium. Zonder ook maar iets gezegd te hebben vertelde zij mij dingen die zij absoluut niet kan weten.
Dankjewel voor deze super reading.




Ervaring van Anoniem  met medium El-Morya   Ervaring van Anoniem  met medium El-Morya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met El-Morya  


Ervaringen van bezoekers met medium El-Morya
  Ervaring met medium El-Morya
  Een lieve vrouw die heel accuraat is met haar voorspellingen.




Ervaring van Nance met medium El-Morya   Ervaring van Nance met medium El-Morya   Ervaring van Nance geplaatst op 2 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met El-Morya  


Ervaringen van bezoekers met medium Louisa
  Ervaring met medium Louisa
  Dag Louisa,
je voorspellingen zijn al voor een deel uitgekomen.Je bent rustig en zegt waar het op staat. dank je.




Ervaring van Lis met medium Louisa   Ervaring van Lis met medium Louisa   Ervaring van Lis geplaatst op 29 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Ik had heel lang geen kontakt met mijn lieve man, Anny zei het zal niet lang duren,en inderdaad ik kreeg binnen paar dagen van hem een schrijven. Anny is goud eerlijk zij zal zeggen waar het op aan komt, echt een aanrader




Ervaring van Washington  met medium Anny   Ervaring van Washington  met medium Anny   Ervaring van Washington geplaatst op 20 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Xinia
  Ervaring met medium Xinia
  Xinia voor het eerst gesproken en sta versteld. Xinia, ik ben die dame waarvan je zei kies voor je eigen geluk en sluit het boek. Dit ga ik zeker doen. Ze zei ook dingen die ze niet kon weten die ik al wist. 1 vraag gesteld en de rest kwam eruit. Ook een leuke vrouw om mee te praten.




Ervaring van Jen met medium Xinia   Ervaring van Jen met medium Xinia   Ervaring van Jen geplaatst op 16 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Xinia  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Beste Desteny,

Vandaag had ik nood aan babbel, en heb jou gebeld. telkens breng je me tot rust en telkens komen jou gedachten uit, ik hoop nu ook.
Hopelijk wordt dit gepost in jou account zodat je dit ook kan lezen.
Ik bel jou nog zeker terug.




Ervaring van karin met medium Desteny   Ervaring van karin met medium Desteny   Ervaring van karin geplaatst op 1 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium KC
  Ervaring met medium KC
  Kc. Ik heb je over meerdere thema's gesproken waarin je me helpt om meer bewustzijn te krijgen in deze. Dank voor je hulp .




Ervaring van Lief met medium KC   Ervaring van Lief met medium KC   Ervaring van Lief geplaatst op 29 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden