Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland.
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Nina. Een TOPPER. we bellen al jaren de ene keer wat vaker dan de andere keer. Maar ik heb heel veel aan jou als ik voor mezelf de antwoorden even niet meer weet. Je luisterend oor en begrip waar ik dan op kan terug vallen en je open en eerlijkheid waar ik.echt wat aan heb en mee kan. maar het belangrijkste is dat al jaren alles wat je zegt uit gekomen is / uitkomt. Alles wat je me zegt of voorspeld klopt en gebeurd dan ook echt. Die gedachte is een heel fijn iets om me aan vast te houden in onzekere periodes. ben er heel blij mee dat ik jouw ooit jaren geleden is Ben gaan bellen en we zullen elkaar nog vaak spreken. Voor mij is nina de beste.




Ervaring van A met medium Nina   Ervaring van A met medium Nina   Ervaring van A geplaatst op 15 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Schatje, ik hoop je vanavond te kunnen spreken. Heb je zo hard nodig. Je sleept me er altijd doorheen. Liefs Rabia.




Ervaring van Rabia met medium Derya   Ervaring van Rabia met medium Derya   Ervaring van Rabia geplaatst op 8 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Dank u voor u aangename gesprek. Ik blijf er in geloven .
Dat alles goed komt.
Je hebt me de kracht gegeven . Dank u. Ik hou je op de hoogte. Xxx.




Ervaring van Sterre met medium Amber   Ervaring van Sterre met medium Amber   Ervaring van Sterre geplaatst op 7 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Luna M
  Ervaring met medium Luna M
  Heel fijn en duidelijk gesprek gehad met Luna m . Prachtige voorspelling waarvan ik meteen wist over wie dit gaat . Bijzonder hoor Luna . Je hebt me echt hoop gegeven . Dank daarvoor . Ik hou je op de hoogte .




Ervaring van I met medium Luna M   Ervaring van I met medium Luna M   Ervaring van I geplaatst op 4 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Luna M  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Meine bedankt voor je luisterend oor.




Ervaring van Cherida met medium Meine   Ervaring van Cherida met medium Meine   Ervaring van Cherida geplaatst op 31 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabrina.P
  Ervaring met medium Sabrina.P
  Lieve sabrina, wauw ik heb je net aan te telefoon gehad. Wat jij allemaal weet te vertellen, was echt onder de indruk. Ik zal je zeker nog eens bellen. Veel liefs. L.




Ervaring van Anoniem met medium Sabrina.P   Ervaring van Anoniem met medium Sabrina.P   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Zeer gedetailleerd, altijd met hetzelfde geduld. Meelevend kijkend naar de gebeurtenissen. Mooi. Dankjewel.




Ervaring van Evelien met medium Odette   Ervaring van Evelien met medium Odette   Ervaring van Evelien geplaatst op 27 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Heel erg bedankt boor het fijne en warmte gesprek mooi bootschappen dankjewel .




Ervaring van Ann met medium Anke   Ervaring van Ann met medium Anke   Ervaring van Ann geplaatst op 23 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabrina.P
  Ervaring met medium Sabrina.P
  Echt een TOPPER . Mooie uitleg, super.




Ervaring van M met medium Sabrina.P   Ervaring van M met medium Sabrina.P   Ervaring van M geplaatst op 22 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met medium Mano
  Ervaring met medium Mano
  veel geluk. je gaat het goed doen. veel liefst feya.




Ervaring van FEYA met medium Mano   Ervaring van FEYA met medium Mano   Ervaring van FEYA geplaatst op 22 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mano  


Ervaringen van bezoekers met medium Jarno
  Ervaring met medium Jarno
  Lieve jarno. Wat ben jij goed. Ik had een gesprek met u en binnen een paar minuten heb ik een hele andere denkwijze, wat mij veel blijer maakt en een veel lichter gevoel. Echt super. Dankjewel jarno. Ik ga u zeker vaker bellen. Lieve gr uit Friesland.




Ervaring van Anoniem met medium Jarno   Ervaring van Anoniem met medium Jarno   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Dank je wel Odette, nu kan ik toch rustig slapen. Slaap lekker.




Ervaring van EB met medium Odette   Ervaring van EB met medium Odette   Ervaring van EB geplaatst op 6 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Poppy-Jo
  Ervaring met medium Poppy-Jo
  Op oudejaarsavond een tegenvaller te horen gekregen en ik daarop jou gebeld heb. Het was een fijn en geruststellend gesprek. Dank daarvoor. X.




Ervaring van M. met medium Poppy-Jo   Ervaring van M. met medium Poppy-Jo   Ervaring van M. geplaatst op 31 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Poppy-Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Exena
  Ervaring met medium Exena
  Exena is geweldig, luchtig, serieus, weet waar ze het over heeft en weet waar ze moet helpen. Absoluut een oprecht en zuiver medium, dat weet ik, dat voel ik. Dank je voor je steun en de steun mijn eigen weg te (gaan) bewandelen.
Liefs .




Ervaring van KP met medium Exena   Ervaring van KP met medium Exena   Ervaring van KP geplaatst op 28 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met medium Lenie
  Ervaring met medium Lenie
  Lieve lenie, bedankt nogmaals voor de fijne gesprekken en de healing. Je bent ontzettend bekwaam want ik voel me rustig. Heel erg bedankt wederom.

Liefs Sandra.




Ervaring van Sandra met medium Lenie   Ervaring van Sandra met medium Lenie   Ervaring van Sandra geplaatst op 24 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lenie  


Ervaringen van bezoekers met medium Lenie
  Ervaring met medium Lenie
  Bedankt voor uw mooie inzichten en reading.ik ben u heel dankbaar. U geeft zuivere en liefdevolle antwoorden en u hebt mij een stukje lichter gemaakt. U bent een aanwinst voor deze lijn. Sorry alleen dat ik u zoveel vroeg. Ik ga doen wat u zei:voor mezelf staan. Ik zal u beslist weer raadplegen.

Liefdevolle groet,
SH.




Ervaring van Sandra met medium Lenie   Ervaring van Sandra met medium Lenie   Ervaring van Sandra geplaatst op 23 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lenie  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne-Fleur
  Ervaring met medium Anne-Fleur
  Sorry Anne fleur. Er was me iemand voor met terugbellen. Bedankt voor de reading. Nu weet ik wat te doen. Ik spreek je hoop ik nog eens.




Ervaring van Sandra met medium Anne-Fleur   Ervaring van Sandra met medium Anne-Fleur   Ervaring van Sandra geplaatst op 21 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve medium Odette, Wat heb jij een gave. Je bent voor mij nummer 1 en meer dan vijf sterren waard. Meerdere voorspellingen zijn uitgekomen, maar deze van mijn nieuwe baan was een superlegging en heb je goed gezien. Ik heb de job en begin in januari 2019. Zo gedetailleerd jij het kan vertellen kan jij als enige. Het staat niet in je profiel maar jij bent ook een sublieme mental coach voor mij. Door jou kan ik weer verder en ben ik altijd dankbaar dat ik je mag spreken. Medium Odette dankjewel voor jouw mooie consulten en voor nu wens ik je fijne feestdagen en nog meer mooie voorspellingen voor 2019. Groet, Lilian.




Ervaring van Lilian met medium Odette   Ervaring van Lilian met medium Odette   Ervaring van Lilian geplaatst op 20 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Kaatje
  Ervaring met medium Kaatje
  Bedankt voor uw heldere inzichten en fijn consult. U leest mijn energie heel goed. Ik heb veel aan uw adviezen. Ik hoop u zeker nog eens te spreken. Sorry van het abrupte einde. Bedankt, liefs van Sandra .




Ervaring van S met medium Kaatje   Ervaring van S met medium Kaatje   Ervaring van S geplaatst op 18 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Ik vond het gesprek erg prettig en duidelijk. Heb er vertrouwen in dat de voorspellingen uitkomen dank je wel voor het mooie gesprek.




Ervaring van Esther met medium Anke   Ervaring van Esther met medium Anke   Ervaring van Esther geplaatst op 17 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Nina. We kennen elkaar al jaren en jij hebt me bijgestaan in mijn ontwikkeling met alle ups en downs grappige en gekke momenten. Je kaartjes en je intuitie liegen er niet om: vrijwel elke uitspraak klopt. Hardstikke bedankt X iris.




Ervaring van Irid met medium Nina   Ervaring van Irid met medium Nina   Ervaring van Irid geplaatst op 10 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Olga, de krediets waren erdoor. was een hele tijd terug dat ik je gesproken had. Dankzij jouw hulp en voorspellingen heb ik de afgelopen 2 jaar goed doorstaan en inderdaad zoals je zei, mijn geduld is beloond op relatie vlak. Ook op studievlak heb jij me aangespoord om verder te gaan aanstaande zaterdag is het zover hopelijk zal ik ook van de eerste keer slagen. Zoals je zegt ik heb niets te verliezen dus ook niet te vrezen, heb ik het dan ben ik een geluksvogel en anders doe ik het gewoon opnieuw. Vingers crossed. Was heel fijn om je terug gehoord te hebben. Geniet van je avond x.




Ervaring van F. met medium Olga   Ervaring van F. met medium Olga   Ervaring van F. geplaatst op 6 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Lili
  Ervaring met medium Lili
  Ik heb deze Dame al twee maal gebeld . ik wil u bedanken voor u eerlijkheid . geduld en goede advies u heeft een klant erbij .




Ervaring van R met medium Lili   Ervaring van R met medium Lili   Ervaring van R geplaatst op 6 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met medium Kaatje
  Ervaring met medium Kaatje
  U zei dat ik de baan zou krijgen, en ja hoor na 2 keer afwijzen toch nog baan gekregen.Heel erg bedankt.




Ervaring van K. met medium Kaatje   Ervaring van K. met medium Kaatje   Ervaring van K. geplaatst op 6 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Heel goed.




Ervaring van S met medium Stientje   Ervaring van S met medium Stientje   Ervaring van S geplaatst op 5 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Wow. anne kan heel goed invoelen. echt super.




Ervaring van S met medium Anne   Ervaring van S met medium Anne   Ervaring van S geplaatst op 4 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Je hebt mediums die de toekomst voorspellen en je hebt mediums die je helpen in het proces naar de toekomst en daarbij ook kunnen voorspellen. Anouk kan beide en kan dit goed. Heel goed.
Dank je wel voor het sparren luisteren en begeleiden. Mijn leven begint er heel anders uit te zien . Liefs Iris.




Ervaring van Iris met medium Anouk   Ervaring van Iris met medium Anouk   Ervaring van Iris geplaatst op 4 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Vitta is een top dame, een aanrader voor iedereen .




Ervaring van Vic met medium Vitta   Ervaring van Vic met medium Vitta   Ervaring van Vic geplaatst op 30 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Ashraya
  Ervaring met medium Ashraya
  Ashraya heeft bij mij al een aantal voorspellingen gedaan welke zijn uitgekomen.

Dus ik kan ashraya naar harte aanbevelen. Ook qua tijd zit ze meestal wel goed, al is deze erg lastig te voorspellen, omdat tijd relatief is en ze in de spirituele wereld eigenlijk geen tijd kennen.

Het is een lieve sociaal bewogen vrouw met een gouden hart die niet zegt wat je wilt horen, maar gewoon zegt zoals het staat te gebeuren. Ik ben blij met haar als steun.

Xxx Yella.




Ervaring van Yella met medium Ashraya   Ervaring van Yella met medium Ashraya   Ervaring van Yella geplaatst op 23 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Diana
  Ervaring met medium Diana
  Heel mooi hoe ze me over mijn situatie vertelde, topmedium.




Ervaring van S met medium Diana   Ervaring van S met medium Diana   Ervaring van S geplaatst op 21 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met medium Lilith
  Ervaring met medium Lilith
  Bijzondere gave als je zo zuiver kan invoelend, dingen die ze niet kon weten. Ze geeft ook mooie inzichten waar ik echt iets mee kan. Dank je wel Lilith.




Ervaring van St met medium Lilith   Ervaring van St met medium Lilith   Ervaring van St geplaatst op 15 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Wow, wat mooi hoe ze kan zien. En mooie adviezen .




Ervaring van S met medium Mari Elena   Ervaring van S met medium Mari Elena   Ervaring van S geplaatst op 12 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Seonah
  Ervaring met medium Seonah
  Seonah jij verwonderde mi,zo krachtig jouw uitspraken.
Je bent echt top, wat je laatst vertelde en voorspelde is uitgekomen
Phil is terug, goed gepraat en we gaan nu even aankijken wat het worden zal.
Ben er wel wat bang voor,wil niet meer falen in deze relatie.
Thanks liefie.




Ervaring van Anouk met medium Seonah   Ervaring van Anouk met medium Seonah   Ervaring van Anouk geplaatst op 12 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve Yuroah

Wat was het fijn om jou te hebben gesproken, je had alles goed gezegd, en de positieve en negatieve kanten belicht over mijn werk, jouw raad geeft me heel veel goede moed, en ik kom zeker weer hier bij jou terug als ik je weer nodig hebt.
hartelijk bedankt , tot hoors.

groetjes.




Ervaring van Floor met medium Yuorah   Ervaring van Floor met medium Yuorah   Ervaring van Floor geplaatst op 7 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Je bent de beste. Hartstikke bedankt.




Ervaring van Nunu met medium Derya   Ervaring van Nunu met medium Derya   Ervaring van Nunu geplaatst op 3 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden