Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Tineke
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Tineke
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Tineke
  Ervaring met medium Tineke
  Lieve Tineke,

Ik bel u regelmatig en wil u bedanken voor al uw mooie readingen.voor uw geduld en lieve woorden.
U bent voor mij de beste. Als ik in de knoop zit, dan bel ik u. U geeft mij weer moed zodat ik weer vertrouwen krijg.
Nogmaals dank voor alles.

Liefs,
Sheri.




Ervaring van Sheri met medium Tineke   Ervaring van Sheri met medium Tineke   Ervaring van Sheri geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Tineke
  Ervaring met medium Tineke
  Hoi Tineke,
Ik spreek jou nu al 6 maanden en alles wat je zegt komt uit. Je bent helder en ik merk duidelijk dat je ervaren bent. De laatste bevestiging die je mij hebt gegeven spande de kroon. Ook dit is uitgekomen. Ik vind je positief, nuchter en lief. Dankjewel dat je er bent en voor het duwtje in de goede richting. (R).




Ervaring van - met medium Tineke   Ervaring van - met medium Tineke   Ervaring van - geplaatst op 4 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Tineke
  Ervaring met medium Tineke
  Tineke jij bent GEWELDIG. Heb het nog nooit eerder gezegd over iemand maar ik vind jou echt de beste. Ik denk dat ik daar alles mee heb gezegd.




Ervaring van ?? met medium Tineke   Ervaring van ?? met medium Tineke   Ervaring van ?? geplaatst op 7 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Tineke
  Ervaring met medium Tineke
  Heb Tineke al heel vaak gesproken en telkens heeft ze het bij het rechte eind .
Al voordat ik verteld heb wat er aan de hand is heeft zij het juiste antwoord al gegeven .
Zo ook met de hond Klara .

Hoop dat je nog lang op deze lijn bereikbaar blijft.

Mensen allemaal bellen naar Tineke dan merkt u zelf hoe goed zij kan helpen en voorspellen.
Echte aanrader dus.

Groetjes van een trouwe beller .




Ervaring van KLARA met medium Tineke   Ervaring van KLARA met medium Tineke   Ervaring van KLARA geplaatst op 10 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Tineke
  Ervaring met medium Tineke
  Ik heb je net gesproken . ke weet precies waar het over gaat tot in detail wist je uit te leggen wat er speelde. Ik hoop dat je voorspelling uit komt. ik laat het weten. Groetjes Yvonne.




Ervaring van Yvonne met medium Tineke   Ervaring van Yvonne met medium Tineke   Ervaring van Yvonne geplaatst op 24 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Tineke
  Ervaring met medium Tineke
  Tineke is een top medium , behoort zeker tot de top 3 van deze site.
Heb haar inmiddels meerdere keren gesproken en er zijn al meerdere voorspellingen uitgekomen inmiddels.

Tineke zal echt alles doen om je zo goed mogelijk te helpen, met haar rustgevende warme stem stelt ze je zeker erg op je gemak

Kortom een aanrader om Tineke eens te bellen .




Ervaring van N. met medium Tineke   Ervaring van N. met medium Tineke   Ervaring van N. geplaatst op 12 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Tineke
  Ervaring met medium Tineke
  Lieve Tineke, ik ben blij dat ik je gebeld hebt, je bent een warm persoon die iemand rust kan inpraten. je ziet het allemaal wel heel goed in, en je voelt de dingen heel erg goed aan. ik bel je zeker een keer terug. dank je voor de warme en wijze woorden.




Ervaring van leonie Scholting met medium Tineke   Ervaring van leonie Scholting met medium Tineke   Ervaring van leonie Scholting geplaatst op 10 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Tineke
  Ervaring met medium Tineke
  Lieve Tineke, ik bel je al een tijdje. En het is weer helemaal uitgekomen!. Hij heeft me opgezocht en ging over zijn liefde praten. Dank je wel voor je hulp, je bent echt heel goed.




Ervaring van NN met medium Tineke   Ervaring van NN met medium Tineke   Ervaring van NN geplaatst op 16 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Tineke
  Ervaring met medium Tineke
  Dag Tineke je was weer right to the point . Op minder dan twee weken tijd kwam jou voorspelling uit , wauw!. Lieve groeten.




Ervaring van anoniem met medium Tineke   Ervaring van anoniem met medium Tineke   Ervaring van anoniem geplaatst op 7 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Tineke
  Ervaring met medium Tineke
  Lieve Tineke, je hebt me heel erg goed geholpen. Alles wat je hebt voorspelt is uitgekomen. Heel erg bedankt voor jou goede raad. Ik ga jou zeker nog eens opnieuw bellen als ik nog eens advies nodig heb. je bent elke ster dubbel en dik waard.




Ervaring van Jules met medium Tineke   Ervaring van Jules met medium Tineke   Ervaring van Jules geplaatst op 11 maart 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden