Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Yuorah
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Yuorah
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve Yuorah, ik heb je een week geleden gebeld. Omdat ik heel erg omhoog zat. Had zeker nodig en je zei dat ik het voor elkaar zou krijgen binnen een week. Hing nog lachend op met bid voor me want ik had er een hard hoofd in. Nou, je gebeden voor mij zijn verhoord want het is gelukt. Zou het je laten weten. Bij deze. Groetjes en bedankt.




Ervaring van Ruth met medium Yuorah   Ervaring van Ruth met medium Yuorah   Ervaring van Ruth geplaatst op 26 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve Yuroah

Wat was het fijn om jou te hebben gesproken, je had alles goed gezegd, en de positieve en negatieve kanten belicht over mijn werk, jouw raad geeft me heel veel goede moed, en ik kom zeker weer hier bij jou terug als ik je weer nodig hebt.
hartelijk bedankt , tot hoors.

groetjes.




Ervaring van Floor met medium Yuorah   Ervaring van Floor met medium Yuorah   Ervaring van Floor geplaatst op 7 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve Y,


jij bent een wondermedium, zeker een aanrader.

bel je terug als ik in het land ben.
Sophie.




Ervaring van Sophie met medium Yuorah   Ervaring van Sophie met medium Yuorah   Ervaring van Sophie geplaatst op 25 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve Y,
Dank je wel dat jij er altijd weer voor mij bent .
jij hebt het waar gemaakt .
Mvg Bernadette.




Ervaring van Bernadette met medium Yuorah   Ervaring van Bernadette met medium Yuorah   Ervaring van Bernadette geplaatst op 28 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  heel goed. Doe zo verder. Topmedium.




Ervaring van Louis met medium Yuorah   Ervaring van Louis met medium Yuorah   Ervaring van Louis geplaatst op 12 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve yuorah met je mooie naam ;-) .
Fijne gesprekken, lief en zo begaan.
Ik laat het zeker niet los.
Ik laat het je weten.
liefs, L.




Ervaring van L. met medium Yuorah   Ervaring van L. met medium Yuorah   Ervaring van L. geplaatst op 16 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Er is alweer een jaar voorbijgevlogen. je voorspellingen zijn weer uitgekomen.
Ik vind je top, je luistert en je bent helderziend.




Ervaring van Chantal met medium Yuorah   Ervaring van Chantal met medium Yuorah   Ervaring van Chantal geplaatst op 29 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve, lieve Y. Zonder jou was dit alles voor mij niet te plaatsen.
Dank je voor alles. Je had gelijk wat betreft mijn werk.




Ervaring van Gerard met medium Yuorah   Ervaring van Gerard met medium Yuorah   Ervaring van Gerard geplaatst op 26 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Heel erg bedankt Yuorah. je bent een echt medium, ik ben blij dat ik alles goed doorkrijg. Goed gesprek gehad met jou. Miriam xx.




Ervaring van Miriam met medium Yuorah   Ervaring van Miriam met medium Yuorah   Ervaring van Miriam geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  geweldig is Yuorah . Steesds de nagel op de kop .
Dank voor de inzichten die je mij elke keer weer weet te geven.




Ervaring van Tanja met medium Yuorah   Ervaring van Tanja met medium Yuorah   Ervaring van Tanja geplaatst op 23 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Yuorah, je bent een topper. Duizend maal dank .
Liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met medium Yuorah   Ervaring van Nathalie met medium Yuorah   Ervaring van Nathalie geplaatst op 3 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Dank. Hartelijk dank. Dank om er voor me te zijn.




Ervaring van Faith met medium Yuorah   Ervaring van Faith met medium Yuorah   Ervaring van Faith geplaatst op 21 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Ik bel je zeker terug.
Beste van heel medium-nl. Echt goed.Aanrader.




Ervaring van Janny met medium Yuorah   Ervaring van Janny met medium Yuorah   Ervaring van Janny geplaatst op 18 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  geweldige ervaring gehad.




Ervaring van marco met medium Yuorah   Ervaring van marco met medium Yuorah   Ervaring van marco geplaatst op 27 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Zeer goed. consult gehad van yuora, wat een geweldige vrouw. Bedankt en veel liefs.




Ervaring van Eefje met medium Yuorah   Ervaring van Eefje met medium Yuorah   Ervaring van Eefje geplaatst op 1 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Lieve Y,

Wat een mooie voorspellingen. Je voelt de dingen heel goed aan. De details die je benoemde,zo raak. Ik ben benieuwd naar de rest.




Ervaring van Fay met medium Yuorah   Ervaring van Fay met medium Yuorah   Ervaring van Fay geplaatst op 28 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  ze zag het meteen wat er aan de hand was, wat goed. bedankt voor je reading. nu nog je nieuwe voorspellingen afwachten.




Ervaring van Jo met medium Yuorah   Ervaring van Jo met medium Yuorah   Ervaring van Jo geplaatst op 17 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  lieve Yuorah, bedankt voor al je gesprekken.
jij bent heel goed. Je hebt een mooie voorspelling gedaan. Zo blij dat het is uitgekomen. Fleur.




Ervaring van Fleur met medium Yuorah   Ervaring van Fleur met medium Yuorah   Ervaring van Fleur geplaatst op 21 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met medium Yuorah
  Ervaring met medium Yuorah
  Dank voor alles gedurende het jaar. Wens je het beste voor 2016. Mark.




Ervaring van Mark met medium Yuorah   Ervaring van Mark met medium Yuorah   Ervaring van Mark geplaatst op 19 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden