Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Odette
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Odette
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Helder en belangeloos. 2 woorden voor mooie Odette die de lading natuurlijk niet dekt. Een wezenlijk contact met zoveel details dat ik echt moet schrijven om het bij te houden. Maar wat is het allemaal kloppend en wat is het ondersteunend. Niet omdat ze ondersteunend wil zijn want zij is niet bezig met enig effect . Het is ondersteunend omdat het spot on is en je weet en voelt dat alles klopt. Met haar praten is gezien worden op alle niveaus. Ze is een parel en die zijn zeldzaam. Dank dat jij er bent voor alle mensen die jou weten te vinden.




Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette, wilde je weer ontzettend bedanken. Alles klopt tot in de detail. Elke keer blijf ik me erover verbazen hoe je het allemaal weet.
Je bent de beste op de lijn.
Dankjewel voor je fijne heldere consult.
Altijd zo fijn om me weer rustig te voelen na jou gesproken te hebben.
Tot Bellens. Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette
Ik bel je al een geruime tijd over hetzelfde, ik wil je laten weten dat alles wat je tot nu toe voorspeld hebt is uitgekomen . Je bent een kanjer. Als ik ergens mee zit bel ik je en dan maak jij mij weer rustig omdat ik weet dat wat je ziet en voelt gaat uitkomen. Negatief nieuws vertel je ook. En dat is alleen maar goed.
Dankjewel voor je fijne duidelijk consult.
Tot gauw.
Liefst .




Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Odette je gaf me de bevestiging die ik net nodig had. Loop al lang te piekeren en zojuist een gesprek met jou gehad wat mij erg veel inzichten heeft gegeven.
Wat jij voorspelt gaat ook uitkomen. Zoals de andere voorspellingen.
Ondanks verdriet en pijn ben ik toch ook mede door jouw readings weer in mijn eigen kracht gekomen. Ik weet waar mijn grens ligt en jij gaf mij de bevestiging.
Bedankt nogmaals. De beste op de lijn.




Ervaring van M met medium Odette   Ervaring van M met medium Odette   Ervaring van M geplaatst op 16 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Odette, bedankt voor een aantal belangrijke inzichten die ik heb gekregen over een persoon. U komt snel to the point. U kon de huidige situatie goed omschrijven en u heeft een aantal gedetailleerde voorspellingen gedaan. Daarnaast heeft u ook aangegeven hoe ik een cruciaal moment het best kan aanpakken in de toekomst. Ik zal uw tips opvolgen en ik vertrouw erop dat het goed komt.




Ervaring van M met medium Odette   Ervaring van M met medium Odette   Ervaring van M geplaatst op 11 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Dank je wel. Ik vond het weer een heel fijn gesprek. Bedankt voor de tips. Dit ga Ik zeker oppakken. .




Ervaring van E met medium Odette   Ervaring van E met medium Odette   Ervaring van E geplaatst op 10 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Zeer gedetailleerd, altijd met hetzelfde geduld. Meelevend kijkend naar de gebeurtenissen. Mooi. Dankjewel.




Ervaring van Evelien met medium Odette   Ervaring van Evelien met medium Odette   Ervaring van Evelien geplaatst op 27 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Dank je wel Odette, nu kan ik toch rustig slapen. Slaap lekker.




Ervaring van EB met medium Odette   Ervaring van EB met medium Odette   Ervaring van EB geplaatst op 6 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve medium Odette, Wat heb jij een gave. Je bent voor mij nummer 1 en meer dan vijf sterren waard. Meerdere voorspellingen zijn uitgekomen, maar deze van mijn nieuwe baan was een superlegging en heb je goed gezien. Ik heb de job en begin in januari 2019. Zo gedetailleerd jij het kan vertellen kan jij als enige. Het staat niet in je profiel maar jij bent ook een sublieme mental coach voor mij. Door jou kan ik weer verder en ben ik altijd dankbaar dat ik je mag spreken. Medium Odette dankjewel voor jouw mooie consulten en voor nu wens ik je fijne feestdagen en nog meer mooie voorspellingen voor 2019. Groet, Lilian.




Ervaring van Lilian met medium Odette   Ervaring van Lilian met medium Odette   Ervaring van Lilian geplaatst op 20 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Sorry dat de verbinding was verbroken. bel min waren op maar ik ga weer een afspraak met uw maken voor een langer gesprek met uw hoop dan dat ik een stukje verder ben. en dank uw wel voor het korte gesprek met uw groet e .




Ervaring van E met medium Odette   Ervaring van E met medium Odette   Ervaring van E geplaatst op 11 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette

Ergens in de eerste helft van augustus heb ik jou gesproken. Je sloeg toen spijkers met koppen en hebt mij heel veel rust gebracht.
Ik hou je zeker op de hoogte.




Ervaring van Sophie met medium Odette   Ervaring van Sophie met medium Odette   Ervaring van Sophie geplaatst op 26 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Het komt gewoon uit, wat je al zo lang zegt. Ik kon alles afvinken gisteren. flabbergasted hier.




Ervaring van Maartje met medium Odette   Ervaring van Maartje met medium Odette   Ervaring van Maartje geplaatst op 28 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Naadloos sluit ik me aan bij de vorige ervaringsbeleving. Met dezelfde bewondering.
Evelien.




Ervaring van Evelien met medium Odette   Ervaring van Evelien met medium Odette   Ervaring van Evelien geplaatst op 1 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Hoi Odette, eindelijk kon ik je weer te pakken krijgen. Ik was heel blij. Je stem geeft mij vertrouwen gevoel. In het voorjaar had ik je ook gebeld en de voorspellingen zijn uitgekomen. Je bent hartstikke goed. Ga zo door. Echt een aanrader. Ik zal je zeker weer bellen. Nelly.




Ervaring van Nelly met medium Odette   Ervaring van Nelly met medium Odette   Ervaring van Nelly geplaatst op 11 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Dankjewel Odette, liefs Evelien.




Ervaring van Evelien met medium Odette   Ervaring van Evelien met medium Odette   Ervaring van Evelien geplaatst op 28 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Dankjewel Odette dat je altijd zo geduldig naar me luistert en tijd voor me maakt. Ik hoop zo ontzettend dat je gelijk krijgt. Ik houd je absoluut op de hoogte!

Maartje




Ervaring van Maartje met medium Odette   Ervaring van Maartje met medium Odette   Ervaring van Maartje geplaatst op 1 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Bedankt voor het consult dat u heeft gegeven, ik moet nog even geduld hebben, en hem naar mij laten toekomen ik doe me best al is het moeilijk. Hij is nu ook vandaag weg op vakantie dus helemaal moeilijk ik hoop dat ie nog tegen me gaat praten, en dat u verder ook gelijk gaat krijgen. Fijne dag nog




Ervaring van wendy met medium Odette   Ervaring van wendy met medium Odette   Ervaring van wendy geplaatst op 28 juli 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden