Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Oceana
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Oceana
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Ik heb pas Oceana gesproken en ik heb alleen gezegd om op 2 dingen te kijken voor me en zij had het precies bekeken waar mijn zorgen en mijn problemen waren.
Oceana, je hebt de spijkers op de kop geslagen en ik ben blij met je. Dank je tot snel weer. Liefs X




Ervaring van X met medium Oceana   Ervaring van X met medium Oceana   Ervaring van X geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Bedankt voor het gesprek Oceana, je bent echt een schat en de dingen die je zegt beginnen langzaam maar zeker uit te komen .en ja hoor hij was er woensdag ook .maar daar bel ik je nog over. Liefs A




Ervaring van Ariel met medium Oceana   Ervaring van Ariel met medium Oceana   Ervaring van Ariel geplaatst op 26 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Oceana geeft zoveel door in een paar minuten. Bizar goed.
Gedeeltelijk voorspellingen die verschillende consulenten hebben doorgeven geeft zij in geheel in 1 verhaal samengevat door in een mum van tijd. Wow en het verleden klopt als een bus. Je hoort me snel weer Angie.




Ervaring van Angie met medium Oceana   Ervaring van Angie met medium Oceana   Ervaring van Angie geplaatst op 23 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Oceana

Bedankt weeral voor de goede raad !!
En ja ga dat moeten leren die controle te moeten lossen.




Ervaring van Rita met medium Oceana   Ervaring van Rita met medium Oceana   Ervaring van Rita geplaatst op 19 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Wauw nog steeds in shoq.
Wat een prachtige reading, u heeft dingen binnen no time benoemd die u niet kon weten.
Daar wist ik binnen 1 minuut dat u een hele goede medium bent.
Wat ben ik dankbaar dat het universum ervoor heeft gezorgd dat ik bij u terecht bent gekomen.
Dank u en ik zal u in de toekomst zeker nog benaderen.

A diva's candle.




Ervaring van R met medium Oceana   Ervaring van R met medium Oceana   Ervaring van R geplaatst op 15 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Lieve Oceana,
Je bent zo goed in zien van dingen tot in de details. Je bent aangenaam en eerlijk in je inzichten. Dank je wel en warme knuffels.




Ervaring van Amie met medium Oceana   Ervaring van Amie met medium Oceana   Ervaring van Amie geplaatst op 12 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Oceana
Bedankt voor de leuke babbel en ja op veel punten gelijk zeker !!!!
Maar ga toch effe duren ze
Rita




Ervaring van Rita met medium Oceana   Ervaring van Rita met medium Oceana   Ervaring van Rita geplaatst op 18 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Ongelooflijk wat oceana allemaal kan vertellen.. ik bel regelmatig en iedere keer heb je het bij het rechte eind... xx B




Ervaring van Bob met medium Oceana   Ervaring van Bob met medium Oceana   Ervaring van Bob geplaatst op 15 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Oceana jij bent de beste medium die er is ,jij heb mij vandaag goed geholpen want jij had gelijk over Franca ze kon mij niet sturen omdat ze verving problemen had en wij hebben daar juist een videogesprek gehad en dat was zalig ik heb ook naar de Belgische ambassade gebeld voor mij visum on naar vereniging staten te kunnen gaan, ik moet morgen terug bellen dus ga ik morgen terug bellen , ik wil jou bedanken voor jou steun die jij mij geeft oceana




Ervaring van Mario  met medium Oceana   Ervaring van Mario  met medium Oceana   Ervaring van Mario geplaatst op 5 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Lieve Oceana, dank u wel voor gesprek. De toekomst moet ik afwachten, maar al de rest was heel correct.
Ik heb ontzettend veel aan je woorden en inzichten.Heel fijn en ik bel zeker nog terug. Groetjes




Ervaring van Arla met medium Oceana   Ervaring van Arla met medium Oceana   Ervaring van Arla geplaatst op 27 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Lieve dame ik heb je net gesproken.
In een word Wow wat ben je goed in je waarneming.
Alles klopt wat je zei echt heel bijzonder.
Ik kan alles platesen
Bedankt
Caroline je bent ook een super lief mens .
Gr D




Ervaring van Deysi met medium Oceana   Ervaring van Deysi met medium Oceana   Ervaring van Deysi geplaatst op 26 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Lieve Oceana.. zo fijn om met jou te praten! ik bel je snel weer. Liefs D




Ervaring van Danny met medium Oceana   Ervaring van Danny met medium Oceana   Ervaring van Danny geplaatst op 14 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  hoi Oceana, een tijd geleden heb ik je gesproken, alles wat je vertelde is uitgekomen! ik ben ondersteboven, ik raad iedereen Oceana aan!




Ervaring van Jolanda met medium Oceana   Ervaring van Jolanda met medium Oceana   Ervaring van Jolanda geplaatst op 13 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Bedankt voor een mooi gesprek!




Ervaring van s met medium Oceana   Ervaring van s met medium Oceana   Ervaring van s geplaatst op 8 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Bedankt voor alles in 2022.
Je bent een zuiver en zeer goed medium.

Lieve groetjes van Mieke.




Ervaring van Mieke met medium Oceana   Ervaring van Mieke met medium Oceana   Ervaring van Mieke geplaatst op 30 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Hallo Oceana, ik heb u kort geleden gesproken. Het was een super mooi en helder consult. U bent duidelijk en zegt waar het op staat. Ik ben dat meisje die een vraag had over de liefde :-).
Bedankt en hoop dat uw voorspellingen uitkomen. xx P




Ervaring van Petra met medium Oceana   Ervaring van Petra met medium Oceana   Ervaring van Petra geplaatst op 26 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Ik belde naar Oceana om te vragen of het nog goed ging komen. Ze is heel duidelijk en eerlijk geweest en zat er bonk op. De beste! xx Norah




Ervaring van Norah met medium Oceana   Ervaring van Norah met medium Oceana   Ervaring van Norah geplaatst op 19 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Oceana heeft me goed uitgelegd wat ik kan doen. Ze voelt heel eerlijk en oprecht. Dankjewel. xx Joy




Ervaring van Joyce met medium Oceana   Ervaring van Joyce met medium Oceana   Ervaring van Joyce geplaatst op 14 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Oceana ken ik al jaren. Ik ken geen medium die zo precies kan zien als zij. Oceana is met deze gave geboren. Zij krijgt op haar ogen wat jij vraagt. Je zult versteld staan. liefs Sara




Ervaring van Sara met medium Oceana   Ervaring van Sara met medium Oceana   Ervaring van Sara geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Oceana blijft de beste. Alles wat ze zegt komt uit. Liefs C




Ervaring van Chantalle met medium Oceana   Ervaring van Chantalle met medium Oceana   Ervaring van Chantalle geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Oceana stelt me gerust in bepaalde kwestie's waar ik over pieker. Ze geeft me goede tips hieromtrent. Wat ze zag was heel positief en ik kan nu weer allemaal loslaten. bedankt Oceana. Grtjes Mar




Ervaring van Marit met medium Oceana   Ervaring van Marit met medium Oceana   Ervaring van Marit geplaatst op 23 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  lieve Oceana, Bedankt voor je tijd, adviezen en wijze lieve woorden. Jouw voorspellingen zijn allemaal uitgekomen en elke keer van een precisie. je bent de beste top paragnost die ik ken. Je hebt mijn hele vertrouwen xxxx




Ervaring van Marina met medium Oceana   Ervaring van Marina met medium Oceana   Ervaring van Marina geplaatst op 14 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Hey lieve Oceana het contact is er gekomen en jij hebt dat ook altijd gezegd dus jij bent voor mij ook een topmedium dikke knuffel en hartstikke bedankt. Echt een topper. xx M




Ervaring van Miriam met medium Oceana   Ervaring van Miriam met medium Oceana   Ervaring van Miriam geplaatst op 14 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  wat brengt de toekomst. Oceana heeft me enorm geholpen en advies gegeven. I Dank voor je gesprek.




Ervaring van Marijke met medium Oceana   Ervaring van Marijke met medium Oceana   Ervaring van Marijke geplaatst op 9 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Dank uw wel. je hulp, steun, luisterend oor doet zo goed.





Ervaring van Claudia met medium Oceana   Ervaring van Claudia met medium Oceana   Ervaring van Claudia geplaatst op 8 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Dag Oceana
Bedankt voor de raad ivm mijn boekhouder. Heel sterk hoe jij alles doorkrijgt.
Je bent een aanrader.
Groetjes
Kat.





Ervaring van Kat met medium Oceana   Ervaring van Kat met medium Oceana   Ervaring van Kat geplaatst op 6 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Bedankt oceana
Weeral voor de mooie Reading. De goede raad.
En ik kom er zeker op terug dat u weet dat het uitgekomen is.




Ervaring van Rita met medium Oceana   Ervaring van Rita met medium Oceana   Ervaring van Rita geplaatst op 29 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Bedankt voor je eerlijke en helende gesprek, Oceana, je bent een aanrader . Liefs F




Ervaring van Frits met medium Oceana   Ervaring van Frits met medium Oceana   Ervaring van Frits geplaatst op 24 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Hoi Oceana, wat een fijne lieve vrouw ben je om mee te praten. En to the point, ziet het snel en goed, en geen blabla er omheen, Topper. x Evelien




Ervaring van Evelien met medium Oceana   Ervaring van Evelien met medium Oceana   Ervaring van Evelien geplaatst op 17 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Je bent zo n goed mens. hopelijk spreken wij elkaar snel terug.




Ervaring van Lizzy met medium Oceana   Ervaring van Lizzy met medium Oceana   Ervaring van Lizzy geplaatst op 10 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Your simply the Best Oceana alles wat je heb gezegd is uitgekomen. over 7 weken zou de man een gesprek met mij hebben, iets eerder dan ik zou verwachten zelfs, nou het klopt. De eerdere gesprekken zijn er ook geweest net zoals je voorspelde ongelofelijk wat ben jij goed. Veel liefs Fleur en zeker zal ik je weer contacteren in de toekomst.




Ervaring van Fleur met medium Oceana   Ervaring van Fleur met medium Oceana   Ervaring van Fleur geplaatst op 29 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Wat een leuke inzichten van je, Oceana. Ben daar heel blij mee. voelt heel oprecht aan.




Ervaring van Shanna met medium Oceana   Ervaring van Shanna met medium Oceana   Ervaring van Shanna geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Hallo oceana,
Bedankt voor je wijze woorden en ik ga hier zeker mee aan de slag
En ga ze beide los laten !!
Was ik eigenlijk al me bezig maar energetisch niet gemakkelijk
Fijn weekend,
R.




Ervaring van Rita met medium Oceana   Ervaring van Rita met medium Oceana   Ervaring van Rita geplaatst op 24 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Oceaan

Bedankt weeral voor het accuraten consult ! Heb je nog terug willen bellen maar je was in pauze en dan oeps weg




Ervaring van Rita met medium Oceana   Ervaring van Rita met medium Oceana   Ervaring van Rita geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Bedankt oceana
Ik heb veel gehad aan u consult. U bevestigd het hele plaatje.
Fijn weekend.




Ervaring van Rita met medium Oceana   Ervaring van Rita met medium Oceana   Ervaring van Rita geplaatst op 17 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden