Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Nina
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Nina
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Elke keer weer valt me mond open van verbazing. We bellen al wat jaartjes zo nu en dan en de ene keer wat meer dan de andere keer maar alles echt alles wat je zegt komt altijd uit. De ene keer direct de andere keer wat later maar nog nooit ernaast gezeten. Zo fijn en dankbaar dat ik jou trof op de lijn. Het geeft me vaak net dat stukje zekerheid weer in onzekere tijden. Afgelopen woensdag voorspelde je dat we er even tussen uit gingen en ja hoor het weekend gingen we weg naar ook nog het land wat je zei. Hoe dannnn. Ik ben blij met je en zal je nog vaker bellen wanneer ik je nodig heb. Bedankt Nina liefs A.




Ervaring van A. met medium Nina   Ervaring van A. met medium Nina   Ervaring van A. geplaatst op 11 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Nina. Een TOPPER. we bellen al jaren de ene keer wat vaker dan de andere keer. Maar ik heb heel veel aan jou als ik voor mezelf de antwoorden even niet meer weet. Je luisterend oor en begrip waar ik dan op kan terug vallen en je open en eerlijkheid waar ik.echt wat aan heb en mee kan. maar het belangrijkste is dat al jaren alles wat je zegt uit gekomen is / uitkomt. Alles wat je me zegt of voorspeld klopt en gebeurd dan ook echt. Die gedachte is een heel fijn iets om me aan vast te houden in onzekere periodes. ben er heel blij mee dat ik jouw ooit jaren geleden is Ben gaan bellen en we zullen elkaar nog vaak spreken. Voor mij is nina de beste.




Ervaring van A met medium Nina   Ervaring van A met medium Nina   Ervaring van A geplaatst op 15 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Nina. We kennen elkaar al jaren en jij hebt me bijgestaan in mijn ontwikkeling met alle ups en downs grappige en gekke momenten. Je kaartjes en je intuitie liegen er niet om: vrijwel elke uitspraak klopt. Hardstikke bedankt X iris.




Ervaring van Irid met medium Nina   Ervaring van Irid met medium Nina   Ervaring van Irid geplaatst op 10 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Weeral alles uitgekomen wat Nina voorspelde. bedankt voor alles. je hoort zeker weer van mij, Doortje. xxx.




Ervaring van Doortje met medium Nina   Ervaring van Doortje met medium Nina   Ervaring van Doortje geplaatst op 25 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Beste Nina,

Ik heb je voor het eerst gesproken en ik kan niets anders zeggen dan dat dit top was. bedankt voor je support .




Ervaring van Marit met medium Nina   Ervaring van Marit met medium Nina   Ervaring van Marit geplaatst op 20 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Dag Nina,
onder de indruk van je reading. je positieve energie gaf me een boost . Dikke knuffel, xxx Nathalie.




Ervaring van Nathalie met medium Nina   Ervaring van Nathalie met medium Nina   Ervaring van Nathalie geplaatst op 11 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Lieve Nina, ik bel jou vaak . Je voorspellingen komen immers ook uit. Dankjewel.

xx Linda.




Ervaring van Linda met medium Nina   Ervaring van Linda met medium Nina   Ervaring van Linda geplaatst op 9 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Nina.
Ik heb u een aantal weken geleden tot nu toe een paar keer gebeld. U bleef bij uw punt. en ja hoor. Ik heb u afgelopen vrijdag met leuk nieuws gebeld om te vertellen dat alles wat u zei klopt.
Soms krijgen mediums, kaartleggers enz informatie door dat niet helemaal aanslaat op wat je voelt of krijg je informatie waar je niks aan hebt en toevoegt aan de situatie. Soms nemen zij ook energieen van vorige gesprekken mee in jou uitleg waardoor het allemaal verwarrend word. Mensen bellen ter bevestiging of begeleiding. Ik ben super dankbaar dat u deze begeleiding ook bied zonder een storm op een orkaan te laten lijken en daarna vervolgens te zeggen dat alles wel goed komt.

U bent mooi.

.




Ervaring van - met medium Nina   Ervaring van - met medium Nina   Ervaring van - geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Toen ik er niet meer in geloofde gaf Nina aan dat ik een huis zou krijgen . Ik geloofde het echt niet omdat ik niet op de 1e maar de 2e plek stond. Toen gaf ze aan dat dit nog ging goed komen.ze had gelijk. Daar waar ik de moed liet zinken liet Nina me zien dat dit niet nodig was. Bedankt .




Ervaring van Iris met medium Nina   Ervaring van Iris met medium Nina   Ervaring van Iris geplaatst op 17 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Dank voor de steun .
Ik ga met positieve inzichten verder.
Dank . Joke.




Ervaring van Joke met medium Nina   Ervaring van Joke met medium Nina   Ervaring van Joke geplaatst op 13 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  bedankt. wijze woorden , helder inzicht . Goed medium. Heel veel liefs van Linda.




Ervaring van Linda met medium Nina   Ervaring van Linda met medium Nina   Ervaring van Linda geplaatst op 7 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Bedankt Nina omdat je er bent. Alles wat je zei klopte. Echt super consult.




Ervaring van Su met medium Nina   Ervaring van Su met medium Nina   Ervaring van Su geplaatst op 18 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Ik kon je niet geloven maar het bleek dat je gelijk kreeg. Relatie niet over. Je bent een ster.




Ervaring van Anoniem met medium Nina   Ervaring van Anoniem met medium Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Je hebt weer gelijk gehad.nu zelfs blaasontsteking :/.




Ervaring van Iris met medium Nina   Ervaring van Iris met medium Nina   Ervaring van Iris geplaatst op 16 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  je hebt weer gelijk gehad haha. je bent echt een topper.




Ervaring van oris met medium Nina   Ervaring van oris met medium Nina   Ervaring van oris geplaatst op 23 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  je bent echt goed. het komt allemaal uit. topper.




Ervaring van iris met medium Nina   Ervaring van iris met medium Nina   Ervaring van iris geplaatst op 12 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Nina,je bent echt een topper.

Hartstikke bedankt.Aagje
.




Ervaring van Aagje met medium Nina   Ervaring van Aagje met medium Nina   Ervaring van Aagje geplaatst op 25 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Geweldig medium en elke keer klopt alles weer. een voorspelling van jou die komt uit. Je bent goed.




Ervaring van Anna met medium Nina   Ervaring van Anna met medium Nina   Ervaring van Anna geplaatst op 4 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Bedankt voor de consult . X.s.




Ervaring van S met medium Nina   Ervaring van S met medium Nina   Ervaring van S geplaatst op 25 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Lieve Nina,

De verbinding verbrak weer. Ik bel je over 2/3 dagen terug als jou voorspelling is uitgekomen.

Liefs .




Ervaring van S met medium Nina   Ervaring van S met medium Nina   Ervaring van S geplaatst op 21 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  geweldige meid . en geweldige voorspellingen. het klopt gewoon.




Ervaring van iris met medium Nina   Ervaring van iris met medium Nina   Ervaring van iris geplaatst op 19 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Lieve Nina, het is weer uitgekomen. Ik bel je al een tijd regelmatig en je hebt ALTIJD gelijk. Wat ben je goed. Dank je voor je hulp. Knuffel.




Ervaring van de. H. met medium Nina   Ervaring van de. H. met medium Nina   Ervaring van de. H. geplaatst op 23 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Lieve Nina,

Ik heb jou net aan de lijn gehad. Je zag gelijk alles, gedetailleerd zonder ook maar iets aan mij te vragen.
Jij bent goed in wat je doet en super lief en zuiver.
En het kaarsje staat aan. haha.

Dikke knuffel van mij.




Ervaring van S met medium Nina   Ervaring van S met medium Nina   Ervaring van S geplaatst op 4 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Nina geeft goed advies. Ze zag wat mij bezighoudt de laatste weken. Nina gaf me raad en kon mij hierdoor ook helpen met een oplossing.
Ik ga er verder mee aan de slag.




Ervaring van Frits met medium Nina   Ervaring van Frits met medium Nina   Ervaring van Frits geplaatst op 9 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Nina. Gewoon een berichtje voor jou. Omdat je top bent. Dank.




Ervaring van Chantalle met medium Nina   Ervaring van Chantalle met medium Nina   Ervaring van Chantalle geplaatst op 6 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Lieve Nina,

Hierbij wil ik je erg bedanken voor je adviezen als medium in 2015. ik heb weer de kracht gekregen om verder te gaan en vooruit te kijken naar 2016. dank voor het vertrouwen en je inzet. Leentje.




Ervaring van Leentje met medium Nina   Ervaring van Leentje met medium Nina   Ervaring van Leentje geplaatst op 30 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Het is zo fijn om met jou te praten. Nina je bent zo goed. Wat je zegt klopt 100 procent.




Ervaring van Nelly met medium Nina   Ervaring van Nelly met medium Nina   Ervaring van Nelly geplaatst op 7 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Lieve Nina, je hebt het helemaal goed gehad! Hij is niet naar de party geweest. Ik bel je snel weer. Liefs, Chantal




Ervaring van Chantal met medium Nina   Ervaring van Chantal met medium Nina   Ervaring van Chantal geplaatst op 23 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Lieve Nina wat ben u een lieve vrouw, zo duidelijk oprecht en eerlijk in uw werk, u heeft dingen gezegd zonder dat ik nog iets had geroepen, dit geeft mijn alleen maar bevesting, hoe goed u in uw werk bent, ik wil u enorm bedanken liefs A




Ervaring van Merlijn met medium Nina   Ervaring van Merlijn met medium Nina   Ervaring van Merlijn geplaatst op 22 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden