Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Nellekke
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Nellekke
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Lieve Nelleke .
Je bent altijd zo geduldig en je blijft altijd trouw aan wat je als eerst voorspeld hebt.
Hoe ik ben , de acties die ik doe, mijn emoties dat allemaal heb je tot in details goed aangeven. Dat kun je eigenlijk niet weten maar toch,. Super knap gedaan. Ik wil je bedanken dat ik altijd bij je terecht kan en m?n ei altijd bij je kwijt kan. Dat is super fijn.
Als hij op de proppen komt laat ik jou dat meteen weten.
Tot snel.
Liefs xxx.




Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Lieve Nelleke
Het is echt ongelooflijk wat jii kan zien omdat jouw voorspellingen uitgekomen zijn.
Je bent echt zo goed dat ik er steeds over verbaasd ben.
Ik ben je erg dankbaar dat je me inzichten laat zien en mij adviezen geeft.
Jouw voorspellingen komen uit.
Heel knap.
Dankjewel dat je er voor mij bent.
Tot gauw
XXXX.




Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Lieve Nelleke
Je hebt mij zojuist echt waardevolle inzichten gegeven. Ik zal zeker jouw advies opvolgen. Hoe het afloopt laat ik je snel weten. Tot nu zijn al jouw voorspellingen uitgekomen.
Dankjewel dat je op mijn pad bent gekomen.
Xx.




Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Nelleke bel ik al n tijdje. Haar voorspellingen zijn tot nu toe uitgekomen. Ze helpt jou ook bepaalde inzichten te geven. Dat helpt enorm.
Een vertrouwd gevoel geruststellend en met liefde
Dankjewel voor ons gesprek vanochtend lieve Nelleke.
Tot gauw XXX.




Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Lieve Nelleke ik kon je niet bedanken omdat de lijn verbroken werd.
Dankjewel dat ik altijd bij je terecht kan en jij mij altijd weer inzichten geeft. Je helpt me daar enorm mee.
Ik bel je gauw terug.
Liefs
XXX.




Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Lieve Nelleke ik belde je net om te zeggen dat een voorspelling van jou is uitgekomen.
Sta er zo van versteld wat je ziet en voelt .
Bizar gewoon.
Dankjewel voor je consult zonet.
Ik laat jou weten of die voor m,n deur staat met n bos bloemen en of chocola
Tot gauw
XXX .




Ervaring van Vaste beller met medium Nellekke   Ervaring van Vaste beller met medium Nellekke   Ervaring van Vaste beller geplaatst op 27 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Lieve Nelleke, heel erg bedankt dat je er voor me was.
Ik heb hele goede inzichten gekregen van jou en door jou snap ik ook wat degene bedoeld heeft.
Het is ongelooflijk hoe jij de dingen helder ziet en aanvoelt. Alles wat je uitlegt geeft mij ook de bevestiging. Klopt helemaal.
Je bent een topper. Heb er veel gesproken op deze lijn maar jij bent echt de beste.
Liefs en tot gauw.




Ervaring van M met medium Nellekke   Ervaring van M met medium Nellekke   Ervaring van M geplaatst op 6 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Dankjewel Nelleke, ik heb je niet kunnen bedanken omdat de lijn verbrak. In een hele korte tijd dat ik je sprak had je weer alles goed gevoeld en gezien.
Ik geloof in jouw voorspellingen.
De vragen die jij stelt is alsof jij bij de situatie aanwezig was. Echt ongelofelijk. Vind echt knap dat je deze mooie gave hebt. Je betekent heel veel voor mij. Denk dat heel veel mensen die jou gesproken hebben hetzelfde denken.
Bedankt en bel je weer gauw terug. Want het geeft mij rust.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met medium Nellekke
  Ervaring met medium Nellekke
  Lieve Nelleke ik sta ontzettend versteld wat je tot in details ziet en voelt. Ik zat met zoveel vragen en jij hebt de antwoorden stuk voor stuk bevestigd,
door wat je ziet en voelt. Het klopt ook wat je zegt.
Ik wil je hartstikke bedanken voor je Reading. Daardoor vertrouw ik ook op je voorspellingen.
Bel je gauw terug.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem met medium Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden