Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Mina
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Mina
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Lieve Mina je bent voor mij de beste.. ik ga je snel weer bellen! Liefs M




Ervaring van Malou met medium Mina   Ervaring van Malou met medium Mina   Ervaring van Malou geplaatst op 21 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Dank u wel voor uw duidelijk inzicht wederom.




Ervaring van Nadine met medium Mina   Ervaring van Nadine met medium Mina   Ervaring van Nadine geplaatst op 9 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Wat een lieve dame. Veel inzichten gekregen op mijn vermoedens. Veel liefs M.




Ervaring van M. met medium Mina   Ervaring van M. met medium Mina   Ervaring van M. geplaatst op 17 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Super goed.




Ervaring van S met medium Mina   Ervaring van S met medium Mina   Ervaring van S geplaatst op 28 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Dankjewel voor het gesprek. jij was heel duidelijk. ik heb heel veel vertrouwen in jou. Liefs Anke.




Ervaring van Anke met medium Mina   Ervaring van Anke met medium Mina   Ervaring van Anke geplaatst op 15 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Liefs Mina, ontzettend bedankt voor je warme gesprek. Fijn hoe je de situatie goed aanvoelde met mijn focus op wat ik wil en wil realiseren, en hoe ik daar kan komen. Vind u topper. Liefs Anke.




Ervaring van Anke met medium Mina   Ervaring van Anke met medium Mina   Ervaring van Anke geplaatst op 10 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  dank je wel voor de leuke babbel.
Warme groetjes. ik ga zeker aan de slag met jouw advies.




Ervaring van Catharina met medium Mina   Ervaring van Catharina met medium Mina   Ervaring van Catharina geplaatst op 8 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Je hielp me heel erg het is allemaal waar wat je zegt .Door de oefeningen, voel ik me veel beter. xx A.




Ervaring van a met medium Mina   Ervaring van a met medium Mina   Ervaring van a geplaatst op 24 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Dag Mina. Ik ben zeer blij jou te hebben mogen spreken voor consult.
Jij gaf me precies aan wat zou gebeuren, en het werd bewaarheid ook.
Je bent heel begaan met mij, dus ook voor alle andere mensen die in een moeilijke situatie verkeren, zo mag ik aannemen. Tevens heb ik baat bij je rheiki-behandelingen.
Je weet precies wie ik ben, want je hebt de foto's ook gekregen gisteren. Ik kan iedereen adviseren jouw hulp in te roepen.
Ik dank je en tot de volgende rheiki. Gerrit.




Ervaring van gerrit met medium Mina   Ervaring van gerrit met medium Mina   Ervaring van gerrit geplaatst op 14 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden