Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Mierke
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Mierke
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Mierke is een topper en een zuiver medium. Mierke ken ik al zeker 5 jaar en zij verteld je gewoon de waarheid en alles klopt wat ze verteld. Dankjewel, Mierke. Groetjes Asha.




Ervaring van Asha met medium Mierke   Ervaring van Asha met medium Mierke   Ervaring van Asha geplaatst op 24 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Zeer fijn, accuraat. Dankjewel.




Ervaring van Kindercoach in spé met medium Mierke   Ervaring van Kindercoach in spé met medium Mierke   Ervaring van Kindercoach in spé geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Al zo vaak gesproken.super goed hoe juist zij dingen ziet.voelt.wowww.




Ervaring van S met medium Mierke   Ervaring van S met medium Mierke   Ervaring van S geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Mierke is zo goed,ze kan details vertellen uit zich zelf. Haar intuitie is super scherp. Ik bel haar al jaren en het is altijd zo zoals ze het omschrijft. soms denk ik lees ze
zoveel uit de kaarten, het is meer haar heldervoelendheid. Geweldig gewoon.




Ervaring van Ch met medium Mierke   Ervaring van Ch met medium Mierke   Ervaring van Ch geplaatst op 27 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Heel goed Is Mierke, erg hooggevoelig en helderziend.




Ervaring van S.D. met medium Mierke   Ervaring van S.D. met medium Mierke   Ervaring van S.D. geplaatst op 30 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Een heel fijn gesprek,deze dame is heel erg lief en warm.veel inzichten gekregen,mooie boodschappen mogen ontvangen. Eveline.




Ervaring van Eveline met medium Mierke   Ervaring van Eveline met medium Mierke   Ervaring van Eveline geplaatst op 23 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Super goed. Je geeft vertrouwen en goede raad, mooie wijsheid heb je.
Je voorspellingen heb ik al eerder gehoord. Mijn dank is groot.




Ervaring van S met medium Mierke   Ervaring van S met medium Mierke   Ervaring van S geplaatst op 13 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Lieve Mierke,

Je vertelde zoveel en dat klopte precies.
Bedankt voor je wijze raad en inzichten.
Alles zo goed beschreven. Je bent een top medium en collega.

veel liefs,
Collega uit Nederland.




Ervaring van Collega uit Nederland met medium Mierke   Ervaring van Collega uit Nederland met medium Mierke   Ervaring van Collega uit Nederland geplaatst op 25 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Mierke,

Jou voorspelling zijn uitgekomen.
die ik toen niet kan voorstellen en plaatsen, ecember 2015 verhaal.
Bij deze dank je wel collega.




Ervaring van Collega van medium.nl met medium Mierke   Ervaring van Collega van medium.nl met medium Mierke   Ervaring van Collega van medium.nl geplaatst op 11 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Hartelijk dank voor de zeer bijzondere reading. Die ik net met je heb gehad.

Linda
xx.




Ervaring van Linda met medium Mierke   Ervaring van Linda met medium Mierke   Ervaring van Linda geplaatst op 26 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Je waarneming klopte. het gesprek ging super. Je bent kort, zuiver en krachtig.
Je bent geweldig en zeker een aanrader.




Ervaring van Ans met medium Mierke   Ervaring van Ans met medium Mierke   Ervaring van Ans geplaatst op 3 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Hallo Mierke,

Ik heb je zojuist gesproken, je voelde me heel goed aan. Het was een fijn consult en ben heel benieuwd wat er komen gaat, ik laat het u weten. Ik heb u helaas geen gedag kunnen zeggen omdat mijn belminuten op waren, sorry hiervoor!.

Groetjes,
Anoniem




Ervaring van Anoniem met medium Mierke   Ervaring van Anoniem met medium Mierke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Mierke,

WOW.
Alles wat ze mij vertelde klopte precies.

xx M.




Ervaring van M. met medium Mierke   Ervaring van M. met medium Mierke   Ervaring van M. geplaatst op 24 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Ik spreek je heel vaak en telkens sta ik versteld over jouw inzichten.
Ik bel je snel weer. Bedankt.
XX M.




Ervaring van M. met medium Mierke   Ervaring van M. met medium Mierke   Ervaring van M. geplaatst op 24 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden