Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Karine
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Karine
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Lieve Karine, ik sprak je een jaar geleden en alles wat je voorspeld had is nu uitgekomen.
Nu begreep ik ook wat je destijds bedoelde.
Steengoed ben je. Sta versteld.
Dankjewel en tot snel XX.




Ervaring van Anoniem met medium Karine   Ervaring van Anoniem met medium Karine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Lieve Karine mijn credit was op dus ik kon je niet meer bedanken.
Bij deze wil ik je bedanken voor je consult. Je bent zo goed. Sta er versteld van.
Ik vertrouw op je voorspellingen die uit gaan komen. Dat laat ik zeker weten.
Tot later. Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Karine   Ervaring van Anoniem met medium Karine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Wat is ze lief en wat kan ze goed invoelen.
Dankjewel lieve Karine. Ik ben blij wat je voorspeld hebt. Heb er vertrouwen in dat het ook uitkomt
Dankjewel voor je mooie reading.
Liefs.




Ervaring van M met medium Karine   Ervaring van M met medium Karine   Ervaring van M geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Beste Karine, jij verdient meer dan vijf sterren. Jij kan dingen vertellen die raak zijn ongelooflijk hoe jij dat kan weten ongelooflijk. Ik bel je graag terug.

Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met medium Karine   Ervaring van Inge met medium Karine   Ervaring van Inge geplaatst op 26 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Beste medium Karine, ik wacht de maand juli af als de voorspelling uitkomt laat ik het je weten.

Groetjes tot later.




Ervaring van inge met medium Karine   Ervaring van inge met medium Karine   Ervaring van inge geplaatst op 3 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  IK sprak voor de eerste maal met medium karine, ze vertelde mij rake dingen. er scheelt iets met je wagen nou dat klopte en voor de sollicitatie dat het ging komen dat het niet lang meer was om te wachten .ben benieuwd groetjes tot later.




Ervaring van schorpioenje met medium Karine   Ervaring van schorpioenje met medium Karine   Ervaring van schorpioenje geplaatst op 26 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Een gesprek met Karine is de moeite waard.
Ze ziet heel goed en kan waarnemingen heel correct aanvoelen.




Ervaring van Anoniem met medium Karine   Ervaring van Anoniem met medium Karine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Karine is wetend. Ze heeft me dingen gezegd die ze niet kan weten mbt mijn auto mijn nieuwe huis werk wn liefde. Ze is zeer goed te vertrouwen. Dit is mijn medium. Ze is ook lief maar echt een aanrader.




Ervaring van Hanane met medium Karine   Ervaring van Hanane met medium Karine   Ervaring van Hanane geplaatst op 1 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Hartelijk dank. Je bent een echte hulp voor me geweest.




Ervaring van Ilse met medium Karine   Ervaring van Ilse met medium Karine   Ervaring van Ilse geplaatst op 28 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Lieve Karine,
Net u mogen spreken 31/05/16.
Zou een algemene legging worden, maar wat een info en duidelijkheid en expertise.
Zeker ook voorspellingen die ik niet zag aankomen.positief.:-)
Laat u zeker weten wat de uitkomst is.
Jacky .




Ervaring van Jacky met medium Karine   Ervaring van Jacky met medium Karine   Ervaring van Jacky geplaatst op 31 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Lieve Karine,
Vandaag 21-3 heb ik je gesproken en jij zag een baby. Klopt net te horen gekregen dat mijn nicht een baby heeft. Goed gezien.
Ik hoop dat je andere voorspellingen ook uitkomen.
Bedankt, fijn je gesproken te hebben.
Liefs,
Anoniem.




Ervaring van Anoniem met medium Karine   Ervaring van Anoniem met medium Karine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden