Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Joke
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Joke
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve joke. Waar moet ik beginnen. Ik bel al twee jaar met jou en alles echt alles komt gewoon uit. Je bleef vanaf het begin zeggen jullie groeien langzaam naar elkaar toe en ja hoor, nu zijn we een stel. Precies zoals jij het hebt gezegd zo is het gegaan. Lieve schat ik ben jou super dankbaar voor je hulp. Jij bent echt een bijzonder mens. We keep in touch. Een lieve groet uit Friesland en een dikke kus van L.




Ervaring van lisa met medium Joke   Ervaring van lisa met medium Joke   Ervaring van lisa geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Joke, je bent een fantastisch mens. Je humor je heldere kijk en altijd als ik weer even in paniek ben en je weer bel vertel je me hetzelfde en dat ik geduld moet hebben. Je bent werkelijk een topper liefs Angela.




Ervaring van Angel met medium Joke   Ervaring van Angel met medium Joke   Ervaring van Angel geplaatst op 30 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Wow, voor het eerst gebeld. zonder kaarten. Zo heldervoelend.




Ervaring van S met medium Joke   Ervaring van S met medium Joke   Ervaring van S geplaatst op 15 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke,
Ik vind jou zo leuk. Jou helderheid en jou inzichten. echt wauw gewoon. Op elke vraag met betrekking tot werk en liefde, heb ik in mijn dagelijkse leven bevestiging op gekregen. Ik denk dan steeds "omg". Dit zei Joke. Het gebeurd gewoon echt.
Ik ben oprecht blij dat ik jou heb leren kennen. Bedankt voor wie jij bent en jou mooie gave.
Tot bellen.




Ervaring van - met medium Joke   Ervaring van - met medium Joke   Ervaring van - geplaatst op 8 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Joke is echt een top medium.
Haar prioriteit ligt toch wel bij de dieren, ook bij vermiste of overleden dieren zit joke vaak heel goed met haar voorspellingen.
Maar ook op het gebied van liefde en werk zijn er bij mij al een aantal voorspellingen uitgekomen .
Joke je bent een topper hier op de lijn

En zeker een aanrader om joke hier eens te bellen

.




Ervaring van N. met medium Joke   Ervaring van N. met medium Joke   Ervaring van N. geplaatst op 12 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Hai Joke, sorry tegoed was op. Maar wat is het fijn om je te spreken. Ik bel je snel weer terug. Zal denk ik toch voor mezelf moeten kiezen. Hou je op de hoogte van N betreft.
Xx .




Ervaring van Cynthia met medium Joke   Ervaring van Cynthia met medium Joke   Ervaring van Cynthia geplaatst op 27 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Ha lieve Joke, ben die snelle babbel. Plots was het beltegoed op Dank je voor het antwoord, voorgevoel werd bevestigd. Was kort en krachtig flitsend gesprek en thank you x liefs. Wens je veel liefde en zegen x. Je bent echt ene gave van boven en bent echt goed en wat een zuivere voice x:).




Ervaring van snelle babbelbox :) met medium Joke   Ervaring van snelle babbelbox :) met medium Joke   Ervaring van snelle babbelbox :) geplaatst op 22 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Hallo Joke, vorig week was mijn kat weggelopen. Ik belde jou en jij zei je mag stoppen met flyeren. Ze is heel snel terug. Jij had over morgenlicht. Dat klopte helemaal want ze stond klokslag 00.00 voor de terug. Begin van een nieuwe dag. Jouw voorspelling kwam uit. Dank je je wel.




Ervaring van anoniem met medium Joke   Ervaring van anoniem met medium Joke   Ervaring van anoniem geplaatst op 20 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke, ik moet gewoon een getuigenis plaatsen. Ik heb je meerdere malen gesproken. Vandaag gaf je dit ook aan, ondanks al die mensen die je spreekt. Je blijft aangeven dat er een herkansing voor ons komt. Diep onder de indruk over een komend geschenk uit de hemel, een zoontje. Je bent er 100% van overtuigd. Kippenvel.
Zelfs mijn vroegere hond kwam nog even door. Diep onder de indruk van jou en je prachtige gave. Ik kan niet anders dan vertrouwen op wat jij me hebt aangegeven en voorspeld. Tijd is moeilijk, ik blijf in mijn kracht en positiviteit en laat het universum mij leiden tot de prachtige momenten die jij voorspeld hebt. Mijn dank is groot. Je gaat zeker nog van mij horen :) liefs, M.




Ervaring van Zonnetje met medium Joke   Ervaring van Zonnetje met medium Joke   Ervaring van Zonnetje geplaatst op 21 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke, Wat ben je goed. ik ben tevreden met wat ik van jou kreeg te horen. Je hebt dingen gezegd die niemand kan weten. Je bent goed. Zodra een voorspelling uitkomt, laat ik je weten. Nogmaals je bent goed.




Ervaring van Nelly met medium Joke   Ervaring van Nelly met medium Joke   Ervaring van Nelly geplaatst op 27 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Onwijs goed in haar voorspellingen.
Zonder dat wij elkaar kende vertelde Joke mij heel gedetailleerde informatie die zij echt niet "zomaar" even toevallig kon weten. Waar voor je geld en kundig in haar vak.




Ervaring van Sandy met medium Joke   Ervaring van Sandy met medium Joke   Ervaring van Sandy geplaatst op 17 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Ik sta versteld van de ontvangen inzichten. Joke geeft me kracht. Ze is eerlijk en oprecht. groetjes en dikke knuffel.




Ervaring van Marijke met medium Joke   Ervaring van Marijke met medium Joke   Ervaring van Marijke geplaatst op 28 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden