Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Gunter
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Gunter
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Bedankt voor de afgelopen tijden. Je zat er altijd Boem. bovenop. Je hebt me geholpen met een dosis humor. Curryworst smaakt beter dan paella gunter. Ook op een huwelijksfeest.




Ervaring van Vrouw met medium Gunter   Ervaring van Vrouw met medium Gunter   Ervaring van Vrouw geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Trouwen ? Amai. Je hebt al zo vaak gelijk gehad
.ik ben heel benieuwd naar deze voorspelling gunter. Dikke knuffel :) .




Ervaring van Iriske met medium Gunter   Ervaring van Iriske met medium Gunter   Ervaring van Iriske geplaatst op 1 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Wat een goed medium. Altijd bezorgd en liefdevol. Plus correct en juiste voorspellingen. Liefs.




Ervaring van Iriske met medium Gunter   Ervaring van Iriske met medium Gunter   Ervaring van Iriske geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Lieve Gunter. Dank je wel voor al jouw vertrouwen in mijn moeilijke tijd. Deze tijd is, door jou voorspeld, gelukkig ten einde gekomen en een nieuw begin is daar. Ik kies nu voor mezelf en liefde. Mede dankzij jou. Dank.




Ervaring van Iriske met medium Gunter   Ervaring van Iriske met medium Gunter   Ervaring van Iriske geplaatst op 25 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Dankjewel voor je eerlijke gesprek en je openheid en je persoonlijke verhaal dat je met me deelde . Dat waardeer ik erg . Ook dan voor je mooie woorden over mij die me zelfs ontroerde . En voor de hulp die je me bied. Liefs i .




Ervaring van I met medium Gunter   Ervaring van I met medium Gunter   Ervaring van I geplaatst op 18 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Ik snapte het gedrag van M niet. Door jou weet ik dat het autisme is. Mijn dank is groot, wat een openbaring. Je bent de beste.




Ervaring van Anoniem met medium Gunter   Ervaring van Anoniem met medium Gunter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Wow Gunter. Ik heb je voor het eerst gesproken. Je hebt me op een positieve manier overdonderd. Ongelofelijk wat je samen met je gidsen weet te vertellen. Ik weet op dit moment nog niet of je voorspellingen uit gaan komen maar het is geweldig hoe zuiver en eerlijk je de dingen /situatie omschrijft. Nog nooit eerder heb ik iemand gesproken die zoveel kan vertellen alleen aan de hand van een geboortedatum. Ik zal je zeker nog een keer bellen.




Ervaring van Karin met medium Gunter   Ervaring van Karin met medium Gunter   Ervaring van Karin geplaatst op 20 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunter, je bent geweldig. Altijd correct en direct. Super in het invoelen. Correct in de weergave van de werkelijkheid. Xxx Fabienne.




Ervaring van F met medium Gunter   Ervaring van F met medium Gunter   Ervaring van F geplaatst op 22 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Ola. Weeral gelijk. Tent aan de kant. Jij bent echt de beste :) bedankt voor alles en je humor en je vertrouwen. Muchos gracias. Bisos iris.




Ervaring van Iris met medium Gunter   Ervaring van Iris met medium Gunter   Ervaring van Iris geplaatst op 4 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Hele fijne gesprekken gehad met Gunter, hij is zo oprecht.
medium Gunter heeft mij goede tips gegeven, zelfs oplossingen op mijn probleem.
Gunter is een topper van de bellijn. Gr, Lisa.




Ervaring van Lisa met medium Gunter   Ervaring van Lisa met medium Gunter   Ervaring van Lisa geplaatst op 31 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Werkelijk de beste.geen woorden voor. Gewoonweg top.




Ervaring van Iris met medium Gunter   Ervaring van Iris met medium Gunter   Ervaring van Iris geplaatst op 25 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunter is een super medium. Heel duidelijk en direct. Hij geeft de situatie juist aan. Super. Zodra Zij in mijn leven is, laat ik je het weten. Xxx F.




Ervaring van F met medium Gunter   Ervaring van F met medium Gunter   Ervaring van F geplaatst op 5 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Voor mij is Gunter 100000 sterren waard.
Altijd eerlijk en oprecht en zal niets zomaar zeggen. Maar wat hij zegt is waar. Een eerlijk lief en warm medium eentje die er zeker tussen uit blinkt. Ben dankbaar dat er zulke mensen bestaan. Liefs .




Ervaring van Deborah met medium Gunter   Ervaring van Deborah met medium Gunter   Ervaring van Deborah geplaatst op 19 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Hai Gunter, je hebt gebeurtenissen voorspeld. Wat ook daadwerkelijk op korte termijn is uitgekomen.




Ervaring van Anoniem met medium Gunter   Ervaring van Anoniem met medium Gunter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Hij heeft gelijk gehad in de dingen waarvan ik zo nerveus was dat ik er niet van sliep. Het is goed gekomen . Daar waar een ander fout zat zat gunter er bovenop. Woningbouw . Ex. Ongelooflijk goed Dit.. Gunter heeft echt een gave. Bedankt voor je geduld en je voorspellingen.




Ervaring van Iris met medium Gunter   Ervaring van Iris met medium Gunter   Ervaring van Iris geplaatst op 14 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Super goed. Hij kan als geen ander de situatie haarfijn aanvoelen en aangeven. Zodra ze zich dient zal ik het hier ook vermelden. Groetjes, F.




Ervaring van F met medium Gunter   Ervaring van F met medium Gunter   Ervaring van F geplaatst op 5 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Hallo Gunter,
wat heb je me verbaasd. Als je iets zegt hou ik dat altijd bij. Omdat het uitkomt.




Ervaring van Bo met medium Gunter   Ervaring van Bo met medium Gunter   Ervaring van Bo geplaatst op 27 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Deze man heeft het daadwerkelijk altijd bij het juiste eind gehad. Ik geloof echt in hem. Dank dat je me hebt bijgestaan in een bijzonder moeilijke periode in mijn leven . Nu ik krabbel ik op mede door de wijze woorden van jou waarvoor 1000 maal Dank.




Ervaring van Iris met medium Gunter   Ervaring van Iris met medium Gunter   Ervaring van Iris geplaatst op 6 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gelukkig nieuw jaar lieve Gunter. ik wens u een goed gezondheid, geluk en onvoorwaardelijke liefde. Liefs.




Ervaring van Shilpa met medium Gunter   Ervaring van Shilpa met medium Gunter   Ervaring van Shilpa geplaatst op 1 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Lieve Gunter, 2 voorspellingen zijn uitgekomen over de tentamens van mij en u weet wie ik bedoel. Hoop uw gauw te spreken. U bent altijd eerlijk en heel erg aangenaam. Liefs.




Ervaring van Shilpa met medium Gunter   Ervaring van Shilpa met medium Gunter   Ervaring van Shilpa geplaatst op 30 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Top. Super advies, voor mij de beste medium.
Knuffel, Zoe.




Ervaring van Zoe met medium Gunter   Ervaring van Zoe met medium Gunter   Ervaring van Zoe geplaatst op 22 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Hallo wilde even het kwijt dat u echt een oprechte lieve man bent die zijn werk echt vanuit zijn hart doet. U heeft me veel moed gegeven .momenteel zit ik erg in een dip .hopelijk komt u nog snel online .liefs shilpa.




Ervaring van Shilpa met medium Gunter   Ervaring van Shilpa met medium Gunter   Ervaring van Shilpa geplaatst op 28 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Gunter heeft me dingen voorspeld die niemand zag. super bedankt voor het duidelijke antwoord op al mijn vragen.
Amber.




Ervaring van Amber met medium Gunter   Ervaring van Amber met medium Gunter   Ervaring van Amber geplaatst op 21 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Lieve Gunter, ik heb u nu vaker gebeld en uw voorspelling over een woning/verhuizing binnen 2 dagen is gewoon binnen 1 dag uitgekomen.. Ik kon het gewoon echt niet geloven. ik wacht af voor de andere voorspellingen maar ik geloof erin. Danku.




Ervaring van S met medium Gunter   Ervaring van S met medium Gunter   Ervaring van S geplaatst op 20 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Op 9 september met Gunter gesproken. Prettig gesprek. Goed advies. Wat hij zegt (voelt) klopt. Betrouwbare man. Zal zijn advies opvolgen. Hij weet wat ik bedoel. (Lenormand kaarten) duidelijk en eerlijk.




Ervaring van Andy met medium Gunter   Ervaring van Andy met medium Gunter   Ervaring van Andy geplaatst op 10 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Hoi hoi Gunter,
Heb je binnen een week 2 keer gesproken.
Alles wat jij zij tegen mij is uitgekomen.
Jij bent voormij de beste met jou voorspilling helemaal TOP .
Ga zo goed door.




Ervaring van Emy met medium Gunter   Ervaring van Emy met medium Gunter   Ervaring van Emy geplaatst op 28 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Lieve Gunter,
Ik wil je laten weten dat je voorspelling weer is uitgekomen.netzo als je het zag gebeuren. De persoon in kwestie is heel erg blij .Hoe jij dat doet is mij een raadsel maar het klopt allemaal en het gebeurd ook zo. Je bent echt een topper.




Ervaring van Anoniem met medium Gunter   Ervaring van Anoniem met medium Gunter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Hallo Gunter, Ik belde jou vorig week omdat mijn kat was weggelopen. Jij zei dat ze morgen weer terug is. Je was er van overtuigd. Ik heb de hele dag gewacht. Iets voor 00.00 in de avond stond ze weer voor de deur. Je had gelijk. Dank je wel.




Ervaring van anoniem met medium Gunter   Ervaring van anoniem met medium Gunter   Ervaring van anoniem geplaatst op 20 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Een consult met mooie inzichten. Gunter, je bent een van de beste mediums. Ik ben er zeker van dat de voorspellingen voor de toekomst ook gaan uitkomen. ik bel je zeker nog.




Ervaring van Zeliha met medium Gunter   Ervaring van Zeliha met medium Gunter   Ervaring van Zeliha geplaatst op 23 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Lieve lieve Gunther,

Wat ben je toch een geweldige man. Heerlijk om mee te praten. Zowel diepgaand, to the point, toekomstgericht alsook met de nodige humor. Je bent eerlijk in datgene wat je doorkrijgt, draait er niet omheen en geeft me ook echt vertrouwen, geruststelling en kracht. Je bent ervan overtuigd dat heeeelheeel snel de waarheid aan het licht komt en zij door de mand valt. De leugens die ons continu uit elkaar hebben gehouden komen aan het licht. Finally. Waaaaauuuuwww ik kan niet wachten en hou mijn hart vast. Maar dit moet gebeuren hoe dan ook en ben ervan overtuigd dat het ook zo zal zijn. Mr ongelooflijk hoe dichtbij het voelt.

Dank voor je mooie woorden. En ja sorry Gunther, pech voor jou hahhaha. Hoewel mocht er een wonder zijn (die niet bestaan haha) dan weet ik je te vinden hahha.

Liefs xxxx.




Ervaring van X met medium Gunter   Ervaring van X met medium Gunter   Ervaring van X geplaatst op 4 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Lieve Gunter,

Ik heb een mooie consult van U gehad.
Je bent een pracht van een persoon met veel humor.
Ik wacht de voorspelling af tussen nu en de twee maanden.
Ik hou je op de hoogte.

Groet van moeder Theresa :)) uit Amsterdam.




Ervaring van Amsterdam met medium Gunter   Ervaring van Amsterdam met medium Gunter   Ervaring van Amsterdam geplaatst op 9 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Top. Heeft gelijk. En heeft humor.




Ervaring van Iris met medium Gunter   Ervaring van Iris met medium Gunter   Ervaring van Iris geplaatst op 3 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Beste Gunter,

Ik stond versteld van al uw ingevingen. U bent de beste.

Ga zo door. X.




Ervaring van Sh. met medium Gunter   Ervaring van Sh. met medium Gunter   Ervaring van Sh. geplaatst op 29 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden