Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Desteny
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Desteny
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Desteny is een wijze, aardige, lieve en een rechtvaardige vrouw. Die erg goed is in haar werk en wat ze doorkrijgt. Je voorspellingen komen altijd uit.




Ervaring van A. met medium Desteny   Ervaring van A. met medium Desteny   Ervaring van A. geplaatst op 10 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Oh lieve Desteny, wat ben ik blij met je. Het maakt niet uit hoe vaak ik je bel (soms wel een paar keer per dag). Je zit altijd juist met wat je doorkrijgt. Of ik nou voor 1 minuut bel of wat langer het maakt je helemaal niks uit. Je bent er echt om mensen te helpen ook is het soms niet leuk om de waarheid te horen. Jij bent zo eerlijk, en zo hoort het ook. Je hoort me gauw XOXO :).




Ervaring van Cynthia met medium Desteny   Ervaring van Cynthia met medium Desteny   Ervaring van Cynthia geplaatst op 5 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Lieve Desteny, en alweer had je gelijk (over mijn kat). Dit keer hoopte ik met heel mijn hart dat je er een keer naast zou zitten. Maar ken je al zo erg lang en altijd zit je goed. Ik kan nog een tijdje van haar genieten en dat geeft al veel rust voor nu. Dankjewel.




Ervaring van B. met medium Desteny   Ervaring van B. met medium Desteny   Ervaring van B. geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Topmedium. Voelt heel snel in en zit er bovenop. Specifiek, geen algemeenheden en geeft een reading zonder vraagstelling/info vooraf. Zo hoort het.




Ervaring van A. met medium Desteny   Ervaring van A. met medium Desteny   Ervaring van A. geplaatst op 2 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Zeer goed medium. To the point, snel en heeft het nog altijd bij het rechte eind gehad. Soms kon ik het niet geloven wat ze zei, later bleek dat ze toch weer gelijk had. Wil je zuiver, snel, bondig antwoord op je vragen, bel Desteny.




Ervaring van Emily met medium Desteny   Ervaring van Emily met medium Desteny   Ervaring van Emily geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Ken Desteny al vele jaren en altijd heeft ze gelijk gehad op welk vlak dan ook; Relaties, werk, huis. Ze is direct, snel, eerlijk en met het hart op de juiste plek. Vroeger meerdere mediums gesproken, maar Desteny heeft er nooit naast gezeten. Topmedium en grote aanrader. X.




Ervaring van B met medium Desteny   Ervaring van B met medium Desteny   Ervaring van B geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Lieve desteny, jij bent echt een enorme steun voor mij. Door jou blijf ik erin geloven dat het goedkomt. Ook al ben ik soms zo onzeker. Heel veel liefs, Lisa xxx.




Ervaring van Lisa met medium Desteny   Ervaring van Lisa met medium Desteny   Ervaring van Lisa geplaatst op 27 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Lieve Desteny, ik heb u 2 x in een korte tijd gesproken. Het eerste gesprek is precies verlopen zoals u voorspelt had. Dus ik vertrouw blind op de voorspellingen van ons tweede gesprek. Ik hou u op de hoogte. Veels van mij. dikke kus.




Ervaring van Cynthia met medium Desteny   Ervaring van Cynthia met medium Desteny   Ervaring van Cynthia geplaatst op 7 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Ik had zoveel vragen. Het heeft mij gerustgesteld dat u zo de tijd voor me nam. Ik ben zodanig tevreden dat ik u volgende week graag zal terugbellen.




Ervaring van Shanty met medium Desteny   Ervaring van Shanty met medium Desteny   Ervaring van Shanty geplaatst op 17 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Beste Desteny.
Ik was bezorgd maar je hebt mij gerust gesteld. Bedankt voor alles
.




Ervaring van Cijfers met medium Desteny   Ervaring van Cijfers met medium Desteny   Ervaring van Cijfers geplaatst op 4 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Jij hebt mij bepaalde dingen verteld en waneer het uit zou komen.Als het zover is, zal ik weer schrijven dat het echt zo is.
Ik vond echt te gek dat je zonder naam of geboorte datum zoveel had verteld.




Ervaring van Kausar met medium Desteny   Ervaring van Kausar met medium Desteny   Ervaring van Kausar geplaatst op 3 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Goedeavond zonder naam , zoveel informatie verteld, echt ongeloofelijk.Bedankt.




Ervaring van Khalil met medium Desteny   Ervaring van Khalil met medium Desteny   Ervaring van Khalil geplaatst op 1 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Ik was verbaasd zonder naam, geboorte datum te vragen kon je Alles vertellen.Echt ongeloofelijk. MVG.




Ervaring van 21-12-1959 met medium Desteny   Ervaring van 21-12-1959 met medium Desteny   Ervaring van 21-12-1959 geplaatst op 31 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Dank je wel lieverd voor je gesprek van net .
Je bent een lieve en warme vrouw .
Ik heb alle vertrouwen in jou en wacht het rustig af .
Hopelijk komt alles goed ook dinsdag .
Doei lieverd ik zal je vaker bellen .




Ervaring van Vlinder met medium Desteny   Ervaring van Vlinder met medium Desteny   Ervaring van Vlinder geplaatst op 17 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Dankjewel voor de leuke en leerzame reading. U heeft me goed op weg geholpen dank u wel x.




Ervaring van samantha(oma, elisabeth) met medium Desteny   Ervaring van samantha(oma, elisabeth) met medium Desteny   Ervaring van samantha(oma, elisabeth) geplaatst op 2 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Lieve Desteny,

Al jou voorspellingen zijn in een korte termijn uitgekomen. Dit betreft een uitnodiging voor een bruiloft en over mijn liefdes leven. Ik ben benieuwd naar je nieuwe voorspellingen, en ik weet die gaan zeker uitkomen. Desteny jij bent een super goed medium met een hart van goud. Ik bel je zeker weer voordat ik moet gaan afrijden.

Ongelofelijke Thomas.




Ervaring van ongelooflijke Thomas met medium Desteny   Ervaring van ongelooflijke Thomas met medium Desteny   Ervaring van ongelooflijke Thomas geplaatst op 3 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Vorige week consult gehad. Niet te geloven, alle voorspellingen zijn uitgekomen. Kippenvel. Je bent een top medium. Liefs, ine.




Ervaring van Ine met medium Desteny   Ervaring van Ine met medium Desteny   Ervaring van Ine geplaatst op 20 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Lieve Desteny, je benoemt alles uit mijn leven heel concreet. Je bent een aanrader. Dank voor de mooie inzichten.


liefs Tristan.




Ervaring van Tristan met medium Desteny   Ervaring van Tristan met medium Desteny   Ervaring van Tristan geplaatst op 11 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Vanavond heb ik een reading gehad met Desteny. Zij heeft mij inzicht gegeven in mijn relatie. En mij erg gerust gesteld.




Ervaring van astrid met medium Desteny   Ervaring van astrid met medium Desteny   Ervaring van astrid geplaatst op 3 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Goed consult. Kort maar krachtig. Desteny heeft me duidelijk verteld wat ik wenste te horen. Dank.




Ervaring van Namaz met medium Desteny   Ervaring van Namaz met medium Desteny   Ervaring van Namaz geplaatst op 5 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Hoi Desteny, ik heb een super reading gehad van u. Een vriendelijke stem, ik stel u een vraag waar je een kort antwoord op geeft. U kan me gelijk zoveel duidelijke antwoorden geven. Ik ga u zeker weten bellen als ik ben bevallen. Om u ook nog een bevestiging te geven of u ook daar gelijk in heeft gehad.

Groetjes Cindy.




Ervaring van Cindy met medium Desteny   Ervaring van Cindy met medium Desteny   Ervaring van Cindy geplaatst op 3 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Lieve Desteny, ik ben erg dankbaar voor uw hulp. Keer op keer heeft u gelijk en weet u mijn gevoel correct te beschrijven en voelt u precies hoe het in elkaar zit. u bent zeer direct, helder en uw healing is top. Ik voel me een nieuw persoon die ik al heel lang niet meer bent geweest. Dank u voor alles wat u voor me heeft gedaan. Top.




Ervaring van Verloren K. met medium Desteny   Ervaring van Verloren K. met medium Desteny   Ervaring van Verloren K. geplaatst op 1 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Beste Desteny,

Jij bent top. Je zei vorig jaar dat mijn ex man bij mij zou terugkomen. Ik geloofde het niet maar je had gelijk! We zijn weer samen xx L.B.




Ervaring van L.B. met medium Desteny   Ervaring van L.B. met medium Desteny   Ervaring van L.B. geplaatst op 6 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Lieve Destiny,
Elkaar 2014 almeens gesproken en wat je daarin aangaf is toen ook uitgekomen. Recentelijk (juni 2015) elkaar kort gesproken en in dat gesprek was je zeer gedecideerd, kort en duidelijk namelijk dat ze zich toch weer gaat melden. Uiteraard laat je weten mocht t zover zijn. Daarnaast voelt t prettig en vertrouwd met je in gesprek te zijn en draai je er niet omheen.




Ervaring van Maarten met medium Desteny   Ervaring van Maarten met medium Desteny   Ervaring van Maarten geplaatst op 13 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Lieve Desteny, de laatste tijd heb ik je vaak gebeld over mijn vriend en tot nu toe alles is uitgekomen wat je zei. Hij heeft ook contact opgenomen, precies zoals je zei! Dank je wel voor je bemoedigende worden! Liefs




Ervaring van Noor met medium Desteny   Ervaring van Noor met medium Desteny   Ervaring van Noor geplaatst op 28 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  En weer heeft ze gelijk gehad! x top




Ervaring van i met medium Desteny   Ervaring van i met medium Desteny   Ervaring van i geplaatst op 5 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Lieve Desteny,

Hartelijk bedankt voor uw informatie
U bent de eerste die my bepaalde informatie heeft kunnen vertellen waar ik helemaal versteld van stond en heel veel heeft kunnen bevestigen een dikke pluim!




Ervaring van Kyara met medium Desteny   Ervaring van Kyara met medium Desteny   Ervaring van Kyara geplaatst op 21 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  1000 procent correct! klopt allemaal, zeer zuiver!!! lieve dame!




Ervaring van ik met medium Desteny   Ervaring van ik met medium Desteny   Ervaring van ik geplaatst op 19 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  lieve desteney wat bent u goed, wat u doorkreeg en wat een goede adviezen omdat u zag wat mijn knelpunten waren!! Mijn verbinding werd verbroken dus via deze weg: heel erg bedankt topp!!!
Liefs




Ervaring van Dominique met medium Desteny   Ervaring van Dominique met medium Desteny   Ervaring van Dominique geplaatst op 29 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden