Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Cassandra
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Cassandra
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Casandra is erg goed. Je staat versteld van wat ze vertelt. Ze bevestigde alles wat er in verleden is gebeurd en wat er nu speelt.
Ik laat jou weten of de voorspellingen zijn uitgekomen.
Dankjewel Casandra Voor je fantastisch reading.
Tot snel x.




Ervaring van Anoniem met medium Cassandra   Ervaring van Anoniem met medium Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Cassandra, wat ben je goed. Nee, supergoed. Wow, ik heb niks gezegd en Cassandra begon te vertellen, waarvoor ik belde. Zelfs zijn sterrenbeeld heeft Cassandra gezegd en het klopte precies. Wow ik laat je zeker weten hoe en wat.




Ervaring van Nelly met medium Cassandra   Ervaring van Nelly met medium Cassandra   Ervaring van Nelly geplaatst op 4 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Dank U, voor het mooie gesprek en al de mooie bevestigingen. De verbinding werd plots verbroken. Veel liefs en allerbeste wensen. X.




Ervaring van Fabienne met medium Cassandra   Ervaring van Fabienne met medium Cassandra   Ervaring van Fabienne geplaatst op 9 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve Cassandra heel erg bedankt voor je consult.
Ik zal de juiste keuze gaan maken en hopen dat het mijn juiste beslissing is.
Ik wil je bedanken omdat de verbinding werd verbroken.
Tot snel XXX M.




Ervaring van M met medium Cassandra   Ervaring van M met medium Cassandra   Ervaring van M geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve Casandra en dat is ze. Ze kan heel goed invoelen en heel goed je inzichten geven. Ze beschrijft wat er in verleden heeft afgespeeld, in het heden en wat er in de toekomst gaat gebeuren.
Je bent verbaasd dat het allemaal klopt.
Fantastisch gewoon.
De minuutjes gingen snel voorbij.
Bedankt voor dit consult.
Ik bel je gauw terug. Je bent erg goed xx
Liefs
M.




Ervaring van M met medium Cassandra   Ervaring van M met medium Cassandra   Ervaring van M geplaatst op 8 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Echt een lieve vrouw is open en eerlijk. Heb je al een paar x gesproken en ben zo blij je voorspelling is zeker uitgekomen.

Mvg Angela.




Ervaring van Angela met medium Cassandra   Ervaring van Angela met medium Cassandra   Ervaring van Angela geplaatst op 18 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Echt een lieve vrouw met een hart van goud. Mooi voorspelling en alles klopt nog even die geduld hebben. En ga je zeker bellen lieve Cassandra.
Bedankt voor alles.

Gr.A.




Ervaring van Angela met medium Cassandra   Ervaring van Angela met medium Cassandra   Ervaring van Angela geplaatst op 25 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  En weer een voorspelling uitgekomen binnen de door jou aangegeven tijdstip. Super. Bedankt. X Vaste beller.




Ervaring van J. met medium Cassandra   Ervaring van J. met medium Cassandra   Ervaring van J. geplaatst op 9 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Heb Cassandra heel vaak aan de lijn gehad. Wat een lieve vrouw. Heel zuiver ook en wat ze zegt komt ook echt zo uit. Bedankt Cassandra. Dikke knuffel J.




Ervaring van J. met medium Cassandra   Ervaring van J. met medium Cassandra   Ervaring van J. geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Casandra is echt een aanrader. Alles wat zij zegt komt ook echt uit. Bedankt en tot snel.




Ervaring van Vaste beller met medium Cassandra   Ervaring van Vaste beller met medium Cassandra   Ervaring van Vaste beller geplaatst op 13 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Wowww Cassandra is echt een topvrouw. en wat weet zij veel zeg. Ik heb je een paar keer gesproken en vaak is ook veel uitgekomen. Zij is ook een lieve begripvolle dame.




Ervaring van Aynur met medium Cassandra   Ervaring van Aynur met medium Cassandra   Ervaring van Aynur geplaatst op 11 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Ik heb al met veel mediums gebeld : Cassandra is helemaal top. Je bent goed. Jozef.




Ervaring van Jozef met medium Cassandra   Ervaring van Jozef met medium Cassandra   Ervaring van Jozef geplaatst op 26 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Ze sloeg de nagel op de kop in een situatie die ze direct in de kaarten zag. Cassandra is verbazend goed.
Snel en duidelijk en zegt eerlijk wat ze ziet.




Ervaring van X met medium Cassandra   Ervaring van X met medium Cassandra   Ervaring van X geplaatst op 9 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve Cassandra, Dank u wel voor het mooie consult.U wist heel veel te vertellen, ook dingen die ik niet wist. Top , Dank u wel.




Ervaring van Siv. met medium Cassandra   Ervaring van Siv. met medium Cassandra   Ervaring van Siv. geplaatst op 27 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve cassandra, ik ben u zo dankbaar voor het mooie consult, u zei zo'n treffende dingen, het klopt exact. u zei precies dingen die niemand kon weten. heel erg bedankt, u bent supergoed.




Ervaring van sivani met medium Cassandra   Ervaring van sivani met medium Cassandra   Ervaring van sivani geplaatst op 28 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Hi Cassandra,

Super bedankt voor de reading.
Go to the point.

X.




Ervaring van Collega met medium Cassandra   Ervaring van Collega met medium Cassandra   Ervaring van Collega geplaatst op 23 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  een ster (5) in haar werk. dank je wel.




Ervaring van iris met medium Cassandra   Ervaring van iris met medium Cassandra   Ervaring van iris geplaatst op 22 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve Cassandra,

Hartelijk dank voor het gesprek van zojuist. Bedankt voor alle helderheid omtrent het huis en wat er staat te gebeuren. Ik zal je zeker nog eens bellen. We wachten af wat september zal brengen.

Veel liefs E.




Ervaring van E met medium Cassandra   Ervaring van E met medium Cassandra   Ervaring van E geplaatst op 5 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve cassandra,ik heb jou net gesproken en alles wat jij zegt klopt. Mijn ex heeft mij veel pijn gedaan, maar wat jij aan details vertelde kon jij niet weten. Ik moet nu afwachten en het nieuws zal mij bereiken. Ik hoop op alles wat jij zei. Tijd zal het leren, maar ik zal jou zeker hiervan op de hoogte stellen. Dank weer. Groetjes uit Amsterdam.




Ervaring van f. met medium Cassandra   Ervaring van f. met medium Cassandra   Ervaring van f. geplaatst op 30 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden