Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Carola
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Carola
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Alles wat Carola heeft voorspeld is uitgekomen.
Ze is echt goed.
Xx.




Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Ik spreek Carola al een tijdje.
Heel veel voorspellingen van haar zijn uitgekomen of moeten nog gebeuren.
Bij Carola kan ik altijd mijn ei kwijt en met haar praten.
Carola dankjewel weer voor vanavond.
Nieuwe start nieuw begin.
Spreek je snel weer
Xxx
.




Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola de lijn werd verbroken. Ik sprak je even en wilde je bedanken voor dat je er altijd voor me bent. Ik spreek je al heel lang en ook door jou ben ik weer in mijn eigen kracht gekomen. Heb weer zelfvertrouwen en ik kies voor mezelf. Dit alles door de inzichten die je me laat zien de afgelopen jaren.
Dankjewel voor alles.
Je betekent veel voor mij.
Tot gauw. Dikke knuffel Xxx.




Ervaring van Vaste beller met medium Carola   Ervaring van Vaste beller met medium Carola   Ervaring van Vaste beller geplaatst op 19 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Dankjewel Carola. Je hebt me weer nieuw inzicht gegeven. Op die manier had ik het nog niet gezien, waardoor ik nu de situatie beter begrijp.
Kanjer ben je.
X.




Ervaring van Vaste beller met medium Carola   Ervaring van Vaste beller met medium Carola   Ervaring van Vaste beller geplaatst op 23 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Dankjewel Carola dat je er altijd voor me bent.
Je ziet de dingen in verleden, heden en toekomst haarscherp en voelt alles feilloos aan. Zo blij met jou.
Nogmaals dank. Tot Bellens weer. Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Dankjewel lieve Carola je hebt me weer inzichten gegeven en rustig gemaakt. Vind het erg fijn om met je te praten.
Je hebt het weer goed gezien en aangevoeld. Sta er altijd versteld van.
Tot gauw.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola
Credit was op maar bedankt dat ik m,n hart kon luchten bij je. Altijd sta je weer klaar voor mij. En het meest bizarre is dat jij altijd weet hoe mijn gesprek intentie en gevoel is gegaan met mijn ex vriend. Alsof jij erbij was. Jij bevestigd wat de bedoeling van hem was en hoe mijn gevoelens daarop heeft ingespeeld. Echt heel knap.
Tot Bellens.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola mijn krediet was op. Ik praat al een tijdje met je en altijd heb jij het goed gezien en voorspeld. Das echt super knap.
Ik wil je bedanken voor ons openhartig gesprek van vanavond.
Dankjewel voor je vertrouwen en inzichten.
Liefs en tot gauw weer.
XXX .




Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Dankjewel Carola, de tijd was om en kon je niet meer bedanken.
Dus hierbij dank nogmaals voor je inzichten.
Liefs
.




Ervaring van M met medium Carola   Ervaring van M met medium Carola   Ervaring van M geplaatst op 5 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Dankjewel Carola,
Steeds sta ik er van te kijken hoe jij het allemaal weet.
Tot snel weer.
Liefs.




Ervaring van M met medium Carola   Ervaring van M met medium Carola   Ervaring van M geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Carola. Dankjewel voor vandaag XX Minuten waren op. en je hebt gelijk over twee huizen. Er is inderdaad maar 1 hahah. Tot snel weer XXX.




Ervaring van Vaste beller met medium Carola   Ervaring van Vaste beller met medium Carola   Ervaring van Vaste beller geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Carola, heel erg bedankt ik bel je zo vaak dat je mijn stem gewoon herkent haha. Super blij met jou en met jouw inzichten. Je lijn is niet voor niks altijd bezet. Echt een aanwinst voor deze lijn maar ook een super lieve vrouw. XXX.




Ervaring van Vaste beller met medium Carola   Ervaring van Vaste beller met medium Carola   Ervaring van Vaste beller geplaatst op 16 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Lieve Carola, ik heb je vandaag wel een aantal keren gesproken. Je blijft geduldig en je hebt me gerust gesteld. Ik heb zeker duidelijke inzichten gekregen door onze gesprekken. Je bent super goed en de enige op de lijn die de realiteit goed kan weergeven.
Dankjewel lieve Carola. Tot Bellens weer.
Liefs en dikke knuffel M.




Ervaring van M met medium Carola   Ervaring van M met medium Carola   Ervaring van M geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Carola is ongelooflijk zuiver en is mijn favoriet. Ook een hele lieve dame om er mee te praten :) Bedankt. Xx je vaste beller.




Ervaring van K met medium Carola   Ervaring van K met medium Carola   Ervaring van K geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Hele lieve vrouw, komt ook altijd met rake inzichten en weet goed om te gaan met haar bellers. Is eerlijk maar lief. Hoop dat je voorspellingen uit mogen komen Carola. Heb je nu paar keer gesproken en je bent een zuivere collega. Ik laat het je weten als ik meer weet.




Ervaring van S met medium Carola   Ervaring van S met medium Carola   Ervaring van S geplaatst op 23 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Carola kan heel snel en goed invoelen. "wat een prachtige medium met mooie gaves*<3 .




Ervaring van S met medium Carola   Ervaring van S met medium Carola   Ervaring van S geplaatst op 7 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Wow, wat mooi hoe ze dingen kon benoemen. <3 .




Ervaring van S.D. met medium Carola   Ervaring van S.D. met medium Carola   Ervaring van S.D. geplaatst op 20 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Woww, nooit deze dame eerder gebeld, wel vaker op de lijn gezien, echt top. ze kon veel zie en wat een prettige persoon is ze om mee te praten.




Ervaring van S met medium Carola   Ervaring van S met medium Carola   Ervaring van S geplaatst op 19 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Carola, meteen de juiste energie. je beschreef de persoon waarover ik de vraag stelde tot in detail. Dank, Anna.




Ervaring van Anna met medium Carola   Ervaring van Anna met medium Carola   Ervaring van Anna geplaatst op 30 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Hoe meer ik met Carola bel, hoe dieper ze zich kan verdiepen in mijn verhaal. De dingen die je vertelde over mijn kinderen en mijn huidige partner, waren zeer correct . Dat kon je gewoon niet weten. Liefs van M.




Ervaring van Mark met medium Carola   Ervaring van Mark met medium Carola   Ervaring van Mark geplaatst op 11 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Carola bedankt voor het gesprekt gisteravond laat. hij heeft net gesmsd en gebeld, precis zoals wat u had gezegt. Alles klopt tot op de punt . Ik ga nu de voor en nadelen op papier zetten. U bent "SUPPER TOP MEDIUM" xxx.




Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem met medium Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  hahaha, Carola. jij had weer gelijk hoor. :D.




Ervaring van i met medium Carola   Ervaring van i met medium Carola   Ervaring van i geplaatst op 15 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Caroloa is een medium dat ik graag bel. Voorspelling kwam uit.
Bedankt voor alles. Ik ben erg geholpen.




Ervaring van Rita met medium Carola   Ervaring van Rita met medium Carola   Ervaring van Rita geplaatst op 25 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Beste Carola. Ik wou je nog melden via deze getuigenis dat ik een heel fijn gesprek met u heb gehad. I
Liefs Edina.




Ervaring van Edina met medium Carola   Ervaring van Edina met medium Carola   Ervaring van Edina geplaatst op 19 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  jij bent echt super.
Jij blijft mij verbazen.
Je bent een eerlijk en op recht medium die de dingen zegt hoe ze zijn.




Ervaring van Leentje met medium Carola   Ervaring van Leentje met medium Carola   Ervaring van Leentje geplaatst op 10 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Gewoon even mijn enorme dank, groetjes het Meisje.




Ervaring van Meisje met medium Carola   Ervaring van Meisje met medium Carola   Ervaring van Meisje geplaatst op 6 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met medium Carola
  Ervaring met medium Carola
  Super gesprek..Dankjewel Carola




Ervaring van Sandra met medium Carola   Ervaring van Sandra met medium Carola   Ervaring van Sandra geplaatst op 25 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden