Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Anouk
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Anouk
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, wat bent u toch kei goed. Sprakeloos werd ik toen u mij een vraag stelde. ik dacht neeeeee dit kan Anouk niet weten. Ik vind u in 1 woord GEWELDIG. Dank voor het elke keer mij te woord staan. Dank voor uw geduld en vooral dank dat u mij ook op mijn vingers tikt als ik soms te onzeker wordt en rare vragen stel. Dan zet u mij weer even met beide benen op de grond.




Ervaring van Simmy met medium Anouk   Ervaring van Simmy met medium Anouk   Ervaring van Simmy geplaatst op 4 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Sorry anouk ik bel u snel weer vond u erg aangenaam en prettig, snel en duidelijk al dacht ik dat je mij naam niet goed hoorde sorry beltegoed was op, mijn excuuses ik bel u over een weekje weer om even verder te kijken dank u wel.




Ervaring van nvt met medium Anouk   Ervaring van nvt met medium Anouk   Ervaring van nvt geplaatst op 13 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk is een hele lieve en krachtige vrouw, ze ziet en voelt situaties heel goed aan. tot nu toe heeft ze me heel erg geholpen.




Ervaring van Rabia met medium Anouk   Ervaring van Rabia met medium Anouk   Ervaring van Rabia geplaatst op 25 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Dag Anouk, vandaag heb ik met je gesproken. Wat een fijn gesprek. Dank je. Jouw advies was zuiver. Gelijk benoemde je de kern. Mijn hart weet dat je het bij het rechte eind hebt. Loslaten is moeilijk en heeft even tijd nodig. Fijn dat je mij bevestiging gaf dat het geen afwijzing van mij als vrouw is, maar het onvermogen van de ander. Je hebt me goed op weg geholpen.
Bedankt lieve Anouk x.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Je hebt mediums die de toekomst voorspellen en je hebt mediums die je helpen in het proces naar de toekomst en daarbij ook kunnen voorspellen. Anouk kan beide en kan dit goed. Heel goed.
Dank je wel voor het sparren luisteren en begeleiden. Mijn leven begint er heel anders uit te zien . Liefs Iris.




Ervaring van Iris met medium Anouk   Ervaring van Iris met medium Anouk   Ervaring van Iris geplaatst op 4 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk is de allerbeste. Mijn ex was verloofd en stond op het punt om te trouwen. Anouk bleef volhouden dat ze niet gingen trouwen terwijl ik van iedereen hoorde van wel. Tot mijn grote verbazing is de verloving plots afgekapt en gaat het niet door. precies hoe Anouk het vertelde. Vervolgens zei ze ook dat hij me ging deblokkeren op social media. en nog geen paar dagen later gebeurde dit. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Als je met een nuchter iemand wil spreken die je verteld wat je moet weten ipv wat je eigenlijk wil horen dan moet je Anouk spreken. Want soms moet ze ook minder positief nieuws brengen. Een hele dikke knuffel van mij.




Ervaring van Sofia met medium Anouk   Ervaring van Sofia met medium Anouk   Ervaring van Sofia geplaatst op 14 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Super bedankt voor uw consult.
U wist de dingen goed te vertellen zonder dat ik wat zei
Ben nu gerust gesteld .

Grt N.




Ervaring van N. met medium Anouk   Ervaring van N. met medium Anouk   Ervaring van N. geplaatst op 1 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, bedankt voor uw consequente leggingen en eerlijke antwoorden. Het is niet altijd makkelijk om negatief nieuws over te moeten brengen maar wel de waarheid. De afgelopen tijd heb ik veel aan uw leggingen gehad en er zijn al heel wat voorspellingen uitgekomen. Ik weet nu ook zeker dat wat betreft die man ook zal gaan uitkomen alleen is tijd lastig. Wie een nuchtere maar eerlijke consulent wilt spreken dient zeker deze lieve Anouk te bellen. xxx Sofia .




Ervaring van Sofia met medium Anouk   Ervaring van Sofia met medium Anouk   Ervaring van Sofia geplaatst op 18 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Zojuist je gesproken te hebben. Jeetje wat ben jij goed zeg. Je ziet alles zo goed wat er nu speelt. echt WoW.

Ik heb er meerdere gesproken maar echt vind jou de beste.

Tot snel.

Bianca .




Ervaring van Bianca met medium Anouk   Ervaring van Bianca met medium Anouk   Ervaring van Bianca geplaatst op 13 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk is echt een topper. Ik heb je net gebeld en je wist alles, terwijl ik nog niks had gezegd. Ook een erg lieve dame.




Ervaring van Aynur met medium Anouk   Ervaring van Aynur met medium Anouk   Ervaring van Aynur geplaatst op 11 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, dank u wel. Heb u net gesproken over mijn vriend die ziek is. Het voelt niet als definitief en zal uw advies opvolgen. Ik bel u binnenkort weer. Wat een fijn gesprek en een geruststelling. X C.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, nog hartelijk dank dat je me bijstond midden in de strijd met mijn zeer boze puberende zoon over zijn ingenomen telefoon. ik neem je tips mee de komende tijd. En die man P .die is onderweg. ik laat het je weten hoor. N.




Ervaring van N met medium Anouk   Ervaring van N met medium Anouk   Ervaring van N geplaatst op 7 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve Anouk, de voorspelling die je had geDaan ivm met mijn ex man is uitgekomen. Ik kon het toen niet plaatsen maar het heeft al plaats gevonden echt super goed gezien.
Ik vertrouw je volkomen dat het ook met de liefde goedkomt alleen dat wilt maar niet komen.
Ik dank je voor je zuivere consulten.
Dikke knuffel en tot gauw xxx.




Ervaring van N met medium Anouk   Ervaring van N met medium Anouk   Ervaring van N geplaatst op 7 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve medium Anouk, uw voorspelling op mijn relatie betreft de tijd daar heeft u weer gelijk in gehad. Hij heeft contact met mij gezocht. Ik vond het moeilijk te geloven, maar het gebeurde. U bent zo sterk in uw gave en dat mag echt gezegd worden want ik geloofde ook niet dat er werk zou komen in zo een korte tijd, maar het gebeurde en ik ben al 6 weken aan het werk met veel plezier. Voor mij bent u mijn gids die me de juiste kant opstuurt en goede raad geeft. Mijn dank is wederom groot naar u en dat ik u weer gauw mag spreken. Vriendelijke groet van Lilian.




Ervaring van Lilian met medium Anouk   Ervaring van Lilian met medium Anouk   Ervaring van Lilian geplaatst op 6 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk is een SUPER MEDIUM.Je praat met me net of je boek aan het lezen bent, je wist alles, en klopt ook nog, ik kreeg zelf echt een koude rilling van. een"AANRADER". Kort en krachtig en geen poespas.Dankjewel Anouk, ik bel je binnenkort.




Ervaring van Tineke met medium Anouk   Ervaring van Tineke met medium Anouk   Ervaring van Tineke geplaatst op 8 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Je hebt mij 5 maanden geleden dingen verteld die zijn uitgekomen en aan het uitkomen zijn. Heel bijzonder Dat je nog maar heel veel mensen ma g helpen met je gave. Dank je wel. Liefs van een vrouw die gaat samenwonen en trouwen :).




Ervaring van I met medium Anouk   Ervaring van I met medium Anouk   Ervaring van I geplaatst op 9 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Lieve medium Anouk, uw drie voorspellingen van mijn werk. Nieuwe gastouder en mijn examenuitslag zijn allemaal uitgekomen. In een woord bent u voor mij een SUPER MEDIUM. En voor nu mijn gids die mij de goede richting opstuurt in het leven. Mijn dank is groot dat ik u telkens mag spreken en uw goede advies mag opvolgen. Tot gauw en de vriendelijke groet van Lilian.




Ervaring van Lilian met medium Anouk   Ervaring van Lilian met medium Anouk   Ervaring van Lilian geplaatst op 5 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Je zat er n paar weken geleden boem, bovenop met verschillende dingen. Heel scherp en knap gezien, wat je me zonet hebt verteld WOW!. Ik ga nog meer genieten.




Ervaring van i met medium Anouk   Ervaring van i met medium Anouk   Ervaring van i geplaatst op 10 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  leuke babbel deze nacht!!! Je sloeg de nagel op de kop ivm mijn ex. Hoop dat het idd snel allemaal opgelost is.




Ervaring van anoniempje met medium Anouk   Ervaring van anoniempje met medium Anouk   Ervaring van anoniempje geplaatst op 2 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden